Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#331 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 February 2011 - 18:51

Anarchy Stocking (iristella)

Posted Image

Μedicine Seller (Night wizard seal) δεν σε πρόσεχα έλεγες κάτι; Πάντως εμένα ένα πνεύμα μου είπε " Δάσκαλος εδίδασκε και λόγο δεν εκράτει". Οπότε ξύσε το (μυτερό) αυτί σου και προβληματίσου. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει μαζί μου - δεν δίνεις και καμιά αιτιολογία της προκοπής άλλωστε- αν σου παίρνω τη δουλειά και δεν μένει κανένα φάντασμα για σένα, ή αν ζηλεύεις τα φανταχτερά καλτσάκια μου καλό είναι όμως να το κοιτάξεις.

Υellow mouse boy (matassos) θεωρώ τον συλλογισμό σου αβάσιμο. Μιλώντας για τον εαυτό μου πάντα μπορεί να μην ήμουν σίγουρη ότι ο Hei ήταν δολοφόνος (αν και φερόταν πολύ ύποπτα) αλλά αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και την συγχωρεμένη Εrika Furudo για να γλιτωσει το λιντσάρισμα θεώρησα ότι η Erika είχει πολύ περισσότερα να προσφέρει στο σύνολο και πολύ λιγότερο ύποπτη συμπεριφορά οπότε θα ήταν καλύτερο να μην φύγει. Συλλογισμός που αποδείχτηκε σωστός αργότερα. Στάση που επιβεβαίωσα με την ενεργότατη στήριξη (και όχι πήδηξα απλά σε ένα ρεύμα) που της έδωσα στο θέμα του κωλόγερου. Δεδομένου ότι οι δολοφόνοι την ήθελαν εκτός πάση θυσία η στάση μου de facto με αθωώνει. Όπως και να το κάνουμε στην παρούσα φάση είναι πολύ εύκολο για τους δολοφόνους να χαθούν στο πλήθος και δεν είναι ακόμη ανάγκη να καταφύγουν σε τακτικές "κατηγορώ τον όμοιό μου". Θα μπορούσαν κάλλιστα να στραφούν σε κάποιον άσχετο ή ακόμη και να τον στηρίξουν όπως έκανες εσύ μικρέ ποταπέ Pikachu (matassos). Όσο και να πας να θολώσεις τα νερά η στάση σου ήταν εξαιρετικά ύποπτη.Αν δεν είσαι ένοχος τότε είσαι ένας πολύ επικίνδυνος αθώος.

*κλωτσάει τον Kyuubey (ο Chuck και ο Pikachu ήταν μακρία) και συνεχίζει να τρώει την πάστα της αμέριμνη*

#332 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 February 2011 - 18:59

Akashiya Moka
Oκ, εδω που εφτασαν τα πραγματα, θα κανω αυτο που απευχόμουν.
Frankenstein α η αλήθεια είναι οτι σου δίνω κάτω από 50% πιθανοτητες να εισαι ενοχος.
Σε καθε περιπτωση όμως στον εαυτό μου και στο ματάσσο καμία.
Οπότε αν δεν παει παραταση, θα εισαι η εσυ η εγω, και προτιμώ εγώ.
Και όπως είδες και μόνος σου άλλοι μας ψηφισαν για πολυ λιγοτερο σοβαρους λόγους.
Από αδιαφορυς που μπαινου και ριχνουν ενα ονομα στο χαβαλε θα την παθει όποιος φύγει.
αν ζησω τερμα οι μικροι. παω για μεγαλους κι οτι γινει.

stasou%2520mygdala.jpg

#333 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 21 February 2011 - 19:00

Flame Alchemist Roy Mustang
Posted Image

Λοιπόν πουλάκια μου, μπλέξατε τα μπούτια σας βλέπω. Πάλι καλά που έχετε και έναν State Alchemist να σας βοηθήσει. Βλέπω 3 κύριους υποψήφιους για σφαγή, την κυρία Moka (Lord Leon), το μικρό Picachu (Matassos), και τον ενοχλητικό Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi).
Δε νομίζω ότι ο Picachu είναι ένοχος, απλά παραπλανημένος αθώος. Αυτό κατάλαβα από τα ποστ του τουλάχιστον.
Η Moka είναι θύμα ρεύματος που με πολύ πάθος έχει υποκινήσει ο Akita Hikaru (Zura), ο οποίος είναι ο επόμενος στη λίστα με τους ΠΟΛΥ ύποπτους εδώ πέρα.

Μας μένει λοιπόν ο Frankenstein, μια πολύ αινιγματική φιγούρα, που εδώ και καιρό ξεγλιστράει παρατρίχα το λιντσάρισμα. Τύχη; Τακτική;
Ελπίζω να μάθουμε σύντομα.

Ελπίζω να πρόλαβα να ψηφίσω!!!!!!

#334 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 February 2011 - 19:01

Η μέρα τελείωσε. Αναμείνατε για τα αποτελέσματα.

xbJ3b2w.jpeg

#335 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 February 2011 - 19:20

Άλλη μια μέρα έφτασε στο τέλος της και η νύχτα ξανάπεσε στη μικρή μας πόλη...Οι πολίτες ύστερα από μια ολόκληρη μέρα αλληλοκατηγοριών βρίσκονται ακόμα σε κίνδυνο.Άλλος ένας αθώος hit the road (the highway to heaven to be more exact) ενώ μέσα στη νύχτα οι δολοφόνοι θα σπείρουν για μια ακόμη φορά το θάνατο...Ένας επιθεωρητής απέμεινε να φυλάει τα έρημα και πάνω του έχουν πέσει όλες οι ελπίδες να διελευκάνει το μυστήριο καθώς η πόλη σιγά σιγά παραδίδεται στο χάος...

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | Erika Furudo | Sima Yi | Pikachu | 1
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi | Medicine Seller | 2
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | Pikachu | Akashiya Moka
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi | Akisame Koetsuji
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | Erika Furudo | Akita Hikaru | 1
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | Kenzō Tenma | Head | Frankenstein | 6
07 | MikamiTeru | Hei | Sakata Gintoki |
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | Erika Furudo | Stocking | 3
09 | Bad Boy | Chopper | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu | Erika Furudo |
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki | Akita Hikaru | Frankenstein
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking | Frankenstein | Akashiya Moka
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi | Akashiya Moka
14 | didimakia | Griff | Pikachu | Akita Hikaru | Frankenstein | 1
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi | Kenji Meshiya
16 | Erisadesu | Guu | ----- | Roronoa zoro | Frankenstein
17 | Nozomu | Chuck | Erika Furudo | Erika Furudo | Yuuji Fukunaga
18 | The Tragic Prince | Erika Furudo | Frankenstein | Sima Yi |
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | Frankenstein |
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi | Pikachu | 2
21 | Mad_Hatter | Head | ------- | Sima Yi | Akashiya Moka
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | 1
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | Frankenstein | 2
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo | Frankenstein | Pikachu
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | Sima Yi | Lambo
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka | 1
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei | Sima Yi | Frankenstein
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | Sima Yi | Griff
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | Erika Furudo | Sima Yi | Kenji Meshiya | 7
30 | Azathoth | Kyubey | Erika Furudo | Sima Yi | Akashiya Moka
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato | Chuck | Lambo
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking | Sima Yi | Stocking | 1
[/table]

Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

H μέρα θα αρχίσει μόλις ενημερωθώ από δολοφόνους και επιθεωρητή. Το αργότερο αύριο το πρωί

xbJ3b2w.jpeg

#336 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 February 2011 - 13:56

Και η τέταρτη μέρα ξημέρωσε στην .aNiMe//GR Town. O Head έχασε το κεφάλι του κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς οι δολοφόνοι συνεχίζουν το σχέδιο τους να ξεπαστρέψουν τους πάντες, έτσι ώστε να φύγουν από την πόλη...Άλλος ένας αθώος που δεν θα ξαναδει το φως της μέρας...

Κτήριο 1

01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η νύχτα θα πέσει μεσημέρι προς απόγευμα την Πέμπτη.

xbJ3b2w.jpeg

#337 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 February 2011 - 14:13

Akagi Shigeru

Posted Image

Είναι προφανές πλέον το ότι η Moka είναι ένας από τους δολοφόνους. Ακολουθεί ο Kenji Meshiya , Stocking , Lambo και Law.
Όλοι τους βρωμάνε από χιλιόμετρα μακρυά.

Roy Mustang...i'll keep an eye on you. Τα λεγόμενα σου δεν μου αρέσουν καθόλου. Πολύ ύποπτη η ψήφος σου τελευταία στιγμή και μάλιστα στον Frankenstein. Σαν να περίμενες να δώσεις το τελικό χτύπημα.

Κοιτάξτε μόνο τι ψήφισαν.
Ο Kenji επέμενε συνέχεια στον Frankenstein γιατί ήξερε πως ήταν αθώος και έβλεπε πως όλες οι κατηγορίες πήγαιναν πάνω του. Οπότε του ήταν πολλλυυυυυ εύκολο να τον βγάλει από τη μέση.
Η Stocking άλλαξε την ψήφο της στον pikachu για να μην βγει ο Frankenstein ισοψηφία με την Moka και πεθάνει το φιλαράκι της.

Απορώ δηλαδή πως δεν έχει πιαστεί ακόμα η Moka. Οι δολοφόνοι παίζουν έξυπνα το παιχνίδι τους, αλλά ΩΣ ΕΔΩ!!!!

Edited by Tenshi, 22 February 2011 - 14:20.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#338 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 February 2011 - 14:30

QQ ehm, Kyubey
Posted Image

λοιπόν αυτή η ιστορία έχει καταντήσει εμετική. οι μισοί εδώ πέρα πετάτε ονόματα στην τύχη, αλλάζετε 5 ψήφους μέσα σε μια μέρα και το μονο που κάνετε είναι να σπαμμαρετε μερικοί κάνοντας RP άλλοι νομίζοντας πως κάνετε RP. και μετά κατηγορείται όσα άτομα κάνουνε λίγα posts. η δικαιολογία του ότι δεν έχει κάποιος χρόνο στέκει στο γιατί δεν παίρνει μέρος στις αμέτρητες συζητήσεις που κάνετε κάθε μέρα εδώ μέσα, αυτό δεν πάει να πει πως δικαιολογεί με κανέναν τρόπο το να ποστάρει στην τύχη ξεσκίζοντας ανάποδα το παιχνίδι. το αν έχετε πάρει χαρακτήρα μασκοτ η δύσκολο για RP, και εγώ το ίδιο έκανα, μεγάλο μου λάθος, δεν πάει να πει πως πρέπει αναγκαστικά να χαλάτε το παιχνίδι. δεν κατηγορώ μονο τους μασκοτ, ένα example κάνω. μερικοί εδώ πέρα κολλήσατε μονο στην λέξη RP και ξεχάσατε το νόημα του παιχνιδιού. άλλοι ξεχάσατε και το νόημα και το RP και απλά πετάτε μερικά ονόματα στην τύχη κάθε μέρα και νομίζετε πως παίζεται και πως είναι γαμάτο το παιχνίδι. well το έχετε ξεσκίσει. ελάχιστα άτομα εδώ μέσα έχουνε κάνει accusations έχοντας κάποια βάση σε αυτά που λένε, προς το παρόν έχετε σκοτώσει ήδη διαφορους, έτσι όπως πάτε θα τους σκοτώσετε όλους.

πχ δείτε τι είπε ο ματασσος στον tragic prince

αραξε, δεν σε ειχα αχτι :Ρ απλα ηθελα να δωσω ενδιαφερον και μου την εσπαγε που ολοι σκευτονταν με τον ιδιο τροπο ασχετως αν ηταν σωστος, οπωτε προτιμισα να τρολαρω
η αληθεια ηταν ομως οτι το χαρηκα που ψοφησες, ενας εξυπνος λιγοτερος xD αυτο το παιχνιδι θα επρεπε να παιζετε χωρις επιθεωρητες ή μονο με εναν

thank you for ruining the game genius

να, αυτό ακριβώς κάνετε εδώ οι περισσότεροι, νομίζετε πως τρολλαρετε, αλλα δεν τρολλαρετε απλά χαλάτε το παιχνίδι.

δηλαδή μετά από όσα γίνονται περιμένετε ακόμα να γίνει RP? αν θέλετε RP όμως θα το κάνω, γιατί είμαι καλο παιδί :D

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VI9N62sP9f8[/YOUTUBE]

εγώ σας το έλεγα παιδιά, κάτι ξέρει ο Akita Hikaru, είναι από τους λίγους με επιχειρήματα, πάμε για την μόκα (lawrd leon) φυσικά οι μισοί είπατε να ποστάρετε ότι νάνε. ακόμη και ο trafalgar law να είναι ο δολοφόνος, με το να τον ψηφίσει μονο ένας δεν κερδίζει όχι απλά τίποτα, το μονο που καταφέρνει είναι να βοηθήσει την μόκα να καταφέρει αυτό που θέλει, δηλαδή να καταλήξει με λιγότερους ψήφους από τον ύποπτο νούμερο 2, τον frankenstein δηλαδή, ο οποιος με κούρασε με το ποσο μιλούσε, αν ήτανε να γίνω εγώ puella magi τότε η ευχή μου θα ήτανε να του κοπεί η γλώσσα, ΑΛΛΑ έλεγε σωστά πράγματα, όπως και το ότι κατηγόρησε τον kenji meshiya (anelis), ο οποιος από ότι φαίνεται παίζει τις κουμπάρες με την μόκα και άλλους 2 'κρυφούς' δολοφόνους. το μονο λάθος του frankenstein ήτανε να μην καταλάβει ότι ενώ ήτανε αθώος είχε μαζέψει πολλές ψήφους, και ενώ ήτανε σίγουρος για την ενοχη της μόκα δεν άλλαξε την ψήφο του στο τέλος μήπως και σωθεί. μασκοτ, νομίζω ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε, δεν έχω όρεξη να με βγάλουνε και εμενα ηλίθιο επειδή είμαι cute όσο εσείς, σταματήστε να κατηγορείται οποιον νάνε, και αν το μονο που κατέχετε είναι το cuteness (naah, i'm way cuter than all of you put together) tote ακούστε κάποιον μεγαλύτερο που να έχει ανθρώπινα επιχειρήματα και να μην προσπαθεί να πείσει όλους την αθωότητα του όπως η μόκα η οποια με κάθε post της την τελευταία μέρα μας έκανε να είμαστε σίγουροι πως αν νικήσουνε οι δολοφόνοι, δεν θα είναι επειδή είναι γαμάτη η πανέξυπνοι, απλά είμαστε εμείς (maybe not all, but most of us) βλάκες, η κοιμόμαστε όρθιοι, η (out of game) βαριόμαστε να αφιερώσουμε πάνω από 30 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι.ξεχάστε τον, Akisame Koetsuji, ξεχάστε τον pikachu, ξεχάστε τον griff, ξεχάστε την stocking, ξεχάστε τον medicine seller. μπορεί μερικοί από αυτούς να είναι δολοφόνοι, το μονο σίγουρο είναι πως κρίνοντας από την εξυπνάδα του pikachu αυτός είναι σίγουρα αθώος. και να είναι δολοφόνοι αν δεν ενωθούμε όλοι οι πολίτες δεν θα καταφέρουμε τίποτα απόλυτος. ας πιάσουμε τους σίγουρους δολοφόνους πρώτα και μετά ας ασχοληθούμε με τους υπολοιπους. το λένε όλοι πως ενώ φαίνομαι cute είμαι σατανικός και πανέξυπνος, μην τα ρίχνετε σε εμενα αν δεν το θεωρείτε RP αλλα με το λίγο που με δείχνουνε στο ανιμε δεν μπορώ να κάνω και πολλά.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#339 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 February 2011 - 14:57

Posted Image
Zagi[Babba]
Καταρχήν, συγχαρητήρια στα ζώα που έφαγαν έναν τόσο προφανέστατα αθώο και χωρίς επιχειρήματα. Καταφέρατε να σκοτώσετε έναν από μας, να αφήσετε τους δολοφόνους να φάνε άλλον έναν χωρίς να τους στοιχίσει, και τελικά δεν κερδίσαμε καν στοιχεία από αυτήν την ιστορία.
Με τέτοιους συμμάχους είναι θέμα χρόνου να μας φάνε όλους. Κι αν για σας δε μου καίγεται καρφί, για το τομάρι μου με νοιάζει και με παρανοιάζει. Αν δεν φοβόμουν πως θα γίνει χαμός στην πόλη, θα σας παράταγα όλους και θα έφευγα.

Θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους δολοφόνους. Η επιλογή τους τη νύχτα θα ήταν και δική μου επιλογή. Ο head έδειχνε εκνευρισμένος όταν ο pikachu μίλησε άσχημα για τον πρώτο νεκρό επιθεωρητή και προσπαθούσε υπόπτως να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Αν μη τι άλλο, το ότι δε θα είχα τύψεις αν πέθαινε η moka οφείλεται και στο γεγονός ότι θεωρούσα ότι την έδειξε ο head, ο νούμερο ένα στη λίστα μου για επιθεωρητής. Αυτό δεν μπορούσα να το πω νωρίτερα, αλλά είστε κι εσείς αρκετά έξυπνοι για να το παρατηρήσετε. Μπράβο σας.
Κρίμα που βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Παραδοθείτε και θα είστε ευπρόσδεκτοι στον πλανήτη μου. Άλλωστε, ο πλανήτης μου είναι πλανήτης-φυλακή για εγκληματίες.
Υπάρχει μια θέση για σας στη φυλή μου, αλλά να θυμάστε ότι εκεί δεν είναι παιδική χαρά.

Στο θέμα μας.
Ας ξεκινήσουμε με τον Roy Mustang[Piscatella], τον άνθρωπο που καθόρισε το αποτέλεσμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μπορεί να μην είχε χρόνο να κατηγορήσει κανέναν νωρίτερα, αλλά μια χαρά ενημερωμένος για την κατάσταση αποδείχθηκε, και για εκείνους που είχαν συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω τους, και για το ποιος υποκινεί ποιον, και για το ποιος ξεγλιστράει και για πόσο. Υπερβολικά ενημερωμένος για να είναι τυχαίο. Είτε κρύβεται, είτε κάποιος φροντίζει να τον ενημερώνει. Κάποιος σύμμαχός του ίσως;

Από εκεί και πέρα, το μόνο στοιχείο που μπορώ να ακολουθήσω λέει πως αν η Moka είναι δολοφόνος, τότε είναι και η Nao Kanzaki[VampireGirlization].
Lampo, Law, Griff, Chuck, Guu, Grimmer είναι ακόμα στην πλευρά του περισσότερο ύποπτοι παρά αθώοι. Όπως και οι Gintoki και Kenji Meshiya.
Γενικά, πισωγύρισμα. Λίγο πολύ, είστε και πάλι όλοι ύποπτοι. Κατάρα!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#340 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 February 2011 - 15:02

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Τελικα ήταν αθωος. Ηττα. Κριμα. Και ημουν κατα 80%σιγουρος. Μαζευουμε τα κομματακια μας και συνεχιζουμε. Εγω οπως ειχα υποσχεθει, θα ψηφισω Akisame Koetsuji. Τον λογο τον εχω στην προηγουμενη μου ομιλια. Μικρε kyubey ηρεμησε. Εξαλλου το ότι εκανες ενα τοσο συναισθηματικο ποστ, δεν μπορει να μου δειξει σημαδια απενοχοποιησης. Μπορει όλα αυτα να ειναι υποκριτικα. Το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να κινηθει οπως θελει.

2po6sfa_jpg.gif

#341 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 February 2011 - 15:26

Azathoth αν έχεις να πεις κάτι εκτός παιχνιδιού, όπως για τον τρόπο που διαλέγει ο καθένας να παίξει σε παρακαλώ να το λες σε πιο ήρεμο τόνο και να χρησιμοποιείς italics διαφορετικού χρώματος. Το ότι φωνάζεις δεν σε κάνει πιο δίκαιο από τους άλλους και αυτό ισχύει για όλους.

Ευχαριστώ πολύ.

xbJ3b2w.jpeg

#342 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 22 February 2011 - 15:36

Lambo

Posted Image

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί όσοι ψήφισαν τον Frankenstein τον ψήφισαν, Στην αρχή όντως δεν έδειχνε τόσο αθώος αλλά μετά νομίζω οι περισσότεροι είχαμε πιστεί για την αθωότητά του αλλά παρόλα αυτα τον ψηφίσατε επειδή υποτίθεται είχε ψάσει τα νεύρα σε μερικούς..
Τεσπα, εγώ ξαναψηφίζω Medicine Seller γιατί σαν δεν μας τα λέει καλά...
και όντως kyubei, κουλαρε λιγάκι, όντως γίνονται όσα λες και πρέπει να παραδεχτώ και πως και εγώ είμαι υπεύθυνος ως ένα σημείο, αλλά ντάξει, είναι περίπου η αρχή.
και το γεγονός ότι έχουν ίδη βγει δύο επιθεωρητές δεν έχουν σχέση με αυτά τώρα το αν όντως δεν ήταν συμπτωση, αυτό είναι άλλο θέμα κιας δεν το νομίζω....

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#343 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 February 2011 - 15:42

Akashiya Moka
omote mode
Spoiler:

Αυτο που περίμενα και ήθελα να προλαβω πάση θυσία, το πέτυχα. Κάνατε επιτέλους, εσεις οι δυο που ειχα αναφερει, το λάθος που περίμενα. Ήμουνα σίγουρη ότι άξιζε η αναμονή.
Μην ανυσηχείτε ξέρω τι με περιμένει. πρώτα θα φύγω εγώ για να σας φύγει η περιέργεια, και μετά αυτο το σιχαμένο peeping tom o pipachu. Δεν εχει καποιο νοημα ακομα και να επαναλαβω 200 φορες τις ενδειξεις (γιατι αποδειξεις δεν εχει κανεις μας, όσο και να χτυπάν τον κώλο τους κατω) περι της αθωοτητας μας. Ασε που αν ζησω κανα δυο γυρους ακομα θα φυγω απο δολοφονους λογικα. Γιατι θα τους τα χω κανει ζεπελιν με τον αψοφηστο.
Και μετα που η αναλογια αθωων δολοφονων θα ειναι 18-4, στον μεθεπομενο γυρο μπορει και να αρχισετε να σκεφτεστε. oh well.
First of all δεν μπορειτε να με σκοτωσετε. Ειμαι δεμενη με το αιμα και την ψυχη του arucard. μπορει να παρει χιλια χρονια, αλλα καποια στιγμη θα επιστρεψω. Χαρη σας κανω που ασχολουμαι με θνητους σαν και σας ( βασικα τα χατηρια της ura κανω, αλλα anw)
Δευτερον όπως θα εχετε ισως καταλαβει, για εσας μιλαω kyubei(azathoth) και akagi shigeru. Για εσας μιλουσα οταν ελεγα οτι υποπτευομαι δυο απο την αρχη.
Μικρη ασπρουλιαρικη αηδια που το κερι απο τα αυτια σου εχει φτασει στο πάτωμα, απήυδησες; Γιατι μωρό μου; Δε σου καθεται το σχεδιο;
Στην πρωτη ,ότιναναι παραγραφο έπιασες όλες τις κατηγοριες και μας κατηγορείς όλους. Ακόμα και σένα.
Παραμονεύεις την αρχή κάθε γύρου, ερχεσαι, πετάς μια κατηγορια σε δυο γραμμες, εξαφανιζεσαι (blahblahblah puella magi blahblah δικιο εχετε whatevah blahblah) και ξαναεμφανιζεσαι στην αρχη του επομενου. Ολες σου η λεξεις απο την αρχη της ερευνας δεν ειναι ουτε η μιση σου πρωτη παραγραφος. να ξεχασουμε τους ολιγομιλητους γιατι; σε βολευει ε; Ακομα και αθωος να σαι, με πιο δικαιωμα κανεις κριτικη; Να υποθεσω θα παρω απαντηση παρασκευή πρωι μαλλον;

akagi shit εισαι ο δευτερος γιατι πολυ επιθεωρητης το παιζεις. Εχεις κατηγορησει εναν αθωο και εναν επιθεωρητη με την ιδια σιγουρια που λες τωρα εμενα τη stocking και τον kenji. Και μετα κανεις την παπια και πας παρακατω. Ειχα τις επιφυλαξεις μου επειδη ελεγες οτι "έτσι είναι ο ρολος" σου. Αλλα το παιζεις επιθεωρητης με τη σιγουρια καποιου που ξερει οτι δε θα φυγει το βραδυ, από τον πρωτο γύρο. Που τη βρισκεις τοση σιγουρια; Γιατι παραπλανεις τον κοσμο; Στις ποσες μπλοφες καιγεσαι παιχτακι της δεκαρας; Και σταματα να φυσας την προβοσκιδα σου, γιατι κανεις παρεμβολες στα μεσαια και ο ενισχυτης της κιθαρας μου πιανει ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Ζagi (Babba) εχεις γινει ο τριτος στη λιστα μου, γιατι εχεις κατηγορησει σε τεσσερα ποστ ολους σχεδον τους συμμετεχοντες (μαζι με το τελευταιο), αντιφασκεις συνεχεια ( "απο τον Α και τον Β θεωρω πιο ένοχο τον Α αλλα ψηφιζω το Β) εριξες και μια στον Akita Hikaru (που με ψηφιζει) γιατι χαλαει το παιχνιδι και μετα την εριξες σε εμενα, παραπλανεις τον κοσμο ( ο head εγραψε ξεκαθαρα οτι δεν εχει ιδεα τι γινεται και με ψηφισε γιατι τον ψηφισα ) και γενικα εχεις ενα απο τα πιο υποπτα παιχνιδια εδω μεσα. και γιατι μου τη σπανε τα δισυλλαβα ονοματα. (για να ειμαστε και στο κλιμα με τους υπολοιπους)

Ura θες εσυ να πεις κάτι;
*ξανατοποθετει το ροζαριο*
Ura mode on:
Γεια σας και από μένα. Από εδω και περα λόγω δουλειας θα εχω πιο μικρα ποστ (για να μην κουραζονται και καποιοι και μας ψηφιζουν τζαμπα) και γιατι μαλλον δεν αξιζει και τον κοπο αν δε μας διαβαζουν. Θα δωσω το 100% στη σχολικη εφημεριδα. Το οτι δεν θα ριχνω την ψηφο μου σε οσους δεν πολυπαιζουν δε σημαινει οτι αλλαξαν οι αποψεις μου, ακομα πιστευω οτι οι 2 απο τους 4 ειναι αναμεσα στους "αφανεις" αλλα ρε yaoi μου, μονο εγω φαινομαι και κατι tenma & chuck για παραδειγμα τη βγαζουν λαδι. Δεν ξερω αν ειναι αθωοι η ενοχοι, αλλα δεν παυει να με ενοχλει.

Οταν και αν σας αφησω, (γιατι οσο αξιαγαπητοι ειστε,ειστε αλλο τοσο προβλεψιμοι μερικες φορες, αποδειξη ο προηγουμενος γυρος) ελπιζω να σκεφτειτε πιο σοβαρα αυτα που ειπα.

Φιλακια (Kappuchuu!)
Spoiler:

Edit: και παιδια αν μου επιτρεπετε, αλλο ειναι να κανουμε κριτικη και προσβολες με βαση το RP οπως καποια με ειπε επιδειξια και οτι εχει σιχαθει το βρακακι μου, ή εγώ νταμπο τον medicine seller, που εχει και την πλακα, και που στην τελικη αν καποιος δε γουσταρει το σταματαω και αυτο, και αλλο ειναι να αρχιζουμε τα "βλακες" και τα "ζώα", σε οποιον δε μας αρεσει η ψηφος του. Στην τελική όσο "μπε" και να κανω, βοσκο δεν ζητησα πανω απο το κεφαλι μου. Ελπιζω να μη ζηταω κατι παραλογο.

Edited by Lord Leon, 22 February 2011 - 15:59.
μπερδεψα char με username

stasou%2520mygdala.jpg

#344 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 February 2011 - 16:06

Και κάτι ακόμα που ξέχασα πριν. Επειδή βλέπω αρκετά πηγαδάκια εκτός παιχνιδιού, τα οποία φυσικά δεν μπορώ να σταματήσω, ούτε να απαγορεύσω, θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε ορισμένα πράγματα.

Το ότι κάποιος σας λέει σε προσωπική συζήτηση ότι είναι αθώος, δεν σημαίνει ότι είναι. Το ότι σας λέει ότι ξέρει ποιοί είναι οι δολοφόνοι δεν σημαίνει ότι ισχύει, καθώς μόνο ένας επιθεωρητής τους γνωρίζει. Το ότι κάποιοι συζητούν λες και είναι αθώοι σε vms ή κάπου αλλού, δεν σημαίνει ότι είναι.

Επίσης όπως έχω ξαναπει, σημασία ναι, έχει η νίκη από τη μια ή την άλλη πλευρά, αλλά κυρίως να περνάτε καλά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιον που θέλει να δώσει σημασία στο rp ή δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί, ή που κατά τη γνώμη σας δεν είναι τόσο έξυπνος όσο εσείς (εδώ γελάμε), να αισθάνεται άσχημα και να ψηφίσει αυτό που θέλετε εσείς.

Συγγνώμη για την παρέμβαση, ελπίζω να είναι η τελευταία.

Have fun ^^

xbJ3b2w.jpeg

#345 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 February 2011 - 16:11

Medicine Seller

Posted Image

Κρίμα για ακόμη μια άδικη ψυχή που βρήκε ένα άδοξο τέλος.

Τώρα βέβαια είμαι πεπεισμένος. Κάτω από το στόχαστρο του σπαθιού μου μπαίνει η δεσποινίδα Moka. Ήσουν ο αμέσως επόμενος ύποπτος μετά την δίδα Stocking και τον Lambo. Ειδικά αυτό το πλασματάκι που τσίμπησε αμέσως από την παγίδα μου και πετάει αλόγιστες κατηγορίες εναντίον μου.

Όπως είπε πολύ σωστά το άσπρο πλασματάκι
Kyubey το να κατηγορώ μοναχός μου έναν ένοχο χωρίς να έχω την συμπαράσταση των υπολοίπων μελών είναι τελείως ανούσιο. Ας πάρουμε ουσιαστική δράση λοιπόν. Δεν σημαίνει όμως ότι φεύγω από τον στόχο μου. Νομίζω στο τελευταίο μου ποστ προειδοποίησα τον φίλτατο Frankestein να ενεργήσει γιατί παρα ήταν ήρεμος. Οι πράξεις του δυο πράγματα θα σήμαιναν ή την αποκάλυψη του ως δολοφόνο, ή το άδοξο τέλος του, το οποίο κι έγινε.

Posted Image

Κατ'αρχάς σας στοχεύω κυρία Αkashiya Moka, γιατί θεωρώ ότι η αλλαγή της ψήφου σας σε εμένα ήταν μια ένδειξη έχθρας προς το άτομο μου καθώς μπορεί να θεωρήσατε ότι η θέση σας κινδινεύει.
Επίσης, ένας λόγος παραπάνω για να προστατέψω τον ευατό μου, αλλά και πρόφαση για να κοιτάξω μήπως βρω κάποια ύποπτη κίνηση, ήταν η ερώτηση μου. Κάποιοι τσίμπησαν. Αν υπάρχει λόγος δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Τέλος, η κατηγορία σας προς εμένα ήταν αβάσιμη και σαθρή. Χρησιμοποιώ μεγάλες εικόνες και λέω μεγάλα λόγια. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να πεισθώ.

Παρ'όλα αυτά τα στοιχεία εναντίον σας γίνονται όλο και περισσότερα και σε ένα παιχνίδι δολοπλοκιών αναγκαστικά κάποιος θα φύγει. Ελπίζω να κάνω τη σωστή επιλογή με το να σας ψηφίζω. Προσπαθούμε να βρούμε τους 4 δολοφόνους που διέπραξαν τούτο και άποψη μου είναι πως σε μια τέτοια υπόθεση πρέπει να παίξουμε όλους τους άσους που έχουμε στα μανίκια μας.

Όπως προείπε ο
Kyubey καλό είναι να ξυπνήσουμε και να παρατηρούμε καλύτερα τα πράγματα γύρω μας. Ας μην εθελοτυφλούμε.
Αν πάλι κάνω λάθος και είμαι κι εγώ θύμα πλάνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα και γεγονότα οδηγούν σε μονόδρομο.

I shall now start revealing my power...
Posted Image

Εις το επανιδείν.

Παίδες όντως κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να το χαρείτε όσο διαρκέσει. Lord Leon, εννοείται ότι δε με πειράζει που τα λες αυτά, άλλωστε κάνουν πιο ωραίο το παιχνίδι και εξιτάρουν το μυαλό. Είναι ότι πιο κατάλληλο η ειρωνευτική στάση της omote mode Moka με το σχόλιο. Keep it up. Μην το παίρνεται προσωπικά guys. Κι εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα μου όσο πιο πιστά μπορώ, και με ότι μέσο έχω νομίζω ότι το καταφέρνω :P

Edited by Night Wizard Seal, 22 February 2011 - 22:39.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.