Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#361 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 18:29

Tenzo Kenma

Posted Image

Πολλά και διάφορα έχουν συμβεί και ως συνήθως έχουμε μπερδέψει το βόλευ με το τρόλευ και τη βούρτσα με τη .
H σιγουριά κάποιων δε ξέρω από που πηγάζει όταν ψάχνουμε να βρούμε 4 άτομα στους 26 που έχουν απομείνει... Καταλαβαίνετε ότι τα ποσοστά είναι εναντίον μας.
Οπότε εγώ θα πάω προς αυτό που εμένα μου ξίνισε περισσότερο [και το έχει επισημάνει κ άλλος πιο πάνω]. Και αυτό είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο που έριξε ο Roy Mustang[piscatella].
Ακόμα και αθώος να είναι, είναι τόσο λάθος η ψήφος του [το παίξιμο του ας πουμε] που δε μπορώ να το αγνοήσω...

#362 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 19:47

Guu (Erisadesu)
εγώ ξέρω ότι αυτή η κατάσταση είναι σαν το deal διαλέγεις το κουτί και ελπίζεις να πέτυχες σωστά. γι αυτό επιλέγω το κουτί της Stocking (Iristella) το οποίο φαίνεται αρκετά ματωμένο.

#363 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 21:14

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στα ρεύματα που πάνε να δημιουργηθούν τώρα ούτε βέβαια να σχολιάσω τι έχει συμβεί όπως έκανα πολύ μέχρι τώρα.
Ψηφίζω Nougami Neuro (Kai) γιατί η ουδετερότητα του είναι αξιοθαύμαστη.Υπολογίζει συνεχώς τα πάντα και φροντίζει πάντα να μας υποδικνύει τα προφανή!

Too good to be true

Επίσης,θεωρώ τους ψήφους του πολύ εύστοχους.Συγκεκριμένα,μόνο την δεύτερη ημέρα μπήκε στο ρεύμα και ψήφισε ένα άτομο το οποίο,τελικά,ήταν και δολοφόνος.

Στην λίστα με τους υπόπτους είναι και ο Chuck (Nozomu) μιας και με προβληματίζουν οι άκυρες κατηγορίες του.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#364 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 21:47

Posted Image

Nougami Neuro
Δεσποινίς, κύριε ή ότι άλλο είσαστε, Yuuji Fukunaga. Δυστυχώς θα με αναγκάσετε για άλλη μια φορά να τονίσω τα προφανή όπως είπατε, τα οποία δε φταίω εγώ που δεν προσέχουν ή δεν τα τονίζουν περισσότερο οι άλλοι. Αν και νομίζω ότι κατά βάθος σας άρεσαν πολύ γιατί είσαστε από τους λίγους μάλλον που τους έδωσαν σημασία.

Μιας και αναφερθήκατε στις ψήφους μου πάντως, να σας υπενθυμίσω ότι και οι δικιές σας δεν φαίνονται λιγότερο εύστοχες από τις δικιές μου. Αρχικά ψηφίσατε Hei, απλά επειδή σας έσπαγε τα νεύρα ή επειδή είχε πολύ κόλλημα μαζί σας, δεν ξέρω και δεν πολυαφορά. Μετά ψηφίσατε Frankenstein μόνο και μόνο επειδή τον ψήφισε ο πρώτος επιθεωρητής. Και αφού το ρεύμα δημιουργήθηκε και μιας και φαινόταν καθαρά ότι ήταν αθώος περάσατε στον Trafalgar Law (BoredforLife). Ούτε οι δικιές σας επιλογές φαίνονται λιγότερο ύποπτες από τις δικιές μου επειδή 2 φορές ήσασταν μέσα σε ρεύματα. Και φυσικά και οι δύο παρόλο, που τόνισα το προφανές όπως είπατε, ότι ο Frankenstein ήταν προφανώς πιο αθώος απ’ όλους, δεν μπήκαμε στον κόπο να ψηφίσουμε την κυρία Moka που δεν είχε αποδείξει τίποτα για την αθωότητά της. Σίγουρα φαίνομαι πιο ένοχος γιατί μιλάω πολύ, αλλά δε φαινόσαστε λιγότερο ένοχος επειδή μιλάτε λίγο.

Όσο για την περίπτωση του κύριου Sima Yi (Kamui) με αυτά που έλεγε προς το τέλος της ζωής του δολοφόνος επιθεωρητής ή αθώος να ήταν κάποιος, θα ήταν πολύ ηλίθιος να μην τον ψηφήσει. Προφανές, δε νομίζετε;

Roronoa Zoro (zoro77)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 23 Φεβρουάριος 2011 - 21:52

ySss0UF.jpg

#365 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 23:20

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Αρχικά ψηφίσατε Hei, απλά επειδή σας έσπαγε τα νεύρα

That's right.

Μετά ψηφίσατε Frankenstein μόνο και μόνο επειδή τον ψήφισε ο πρώτος επιθεωρητής.

Σωστό και αυτό.Εφόσον βρισκόμαστε στην αρχή χωρίς καμμία ένδειξη για το ποιός μπορεί να είναι δολοφόνος,θεώρησα πως ήταν καλύτερο να εμπιστευτώ τα λόγια του επιθεωρητή.

Και αφού το ρεύμα δημιουργήθηκε και μιας και φαινόταν καθαρά ότι ήταν αθώος περάσατε στον Trafalgar Law (BoredforLife).

Γι αυτό ακριβώς έψαχνα κάποιον που να φέρεται ύποπτα αφήνοντας τον Frankenstein.Γιατί είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιος είναι δολοφόνος απο την αρχή.Το μόνο που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να προσέχει το παραμικρό ελπίζοντας πως θα βρεί έναν δολοφόνο.

Ούτε οι δικιές σας επιλογές φαίνονται λιγότερο ύποπτες από τις δικιές μου επειδή 2 φορές ήσασταν μέσα σε ρεύματα.

Το ξέρω και δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο.Και δεν είναι μόνο οι δικές μας κατηγορίες ύποπτες αλλα και άλλων.

Σίγουρα φαίνομαι πιο ένοχος γιατί μιλάω πολύ, αλλά δε φαινόσαστε λιγότερο ένοχος επειδή μιλάτε λίγο.

Πίστεψε με,δεν πρόκειται να κατηγορίσω κανέναν βασιζόμενος στο μέγεθος των posts του διότι το μόνο που με νοιάζει κυρίως σε κάθε post,είναι ο ύποπτος και η αιτιολόγηση.Όλα τα άλλα μπορούν απλώς να μπερδέψουν τις έρευνες.

Όσο για την περίπτωση του κύριου Sima Yi (Kamui) με αυτά που έλεγε προς το τέλος της ζωής του δολοφόνος επιθεωρητής ή αθώος να ήταν κάποιος, θα ήταν πολύ ηλίθιος να μην τον ψηφήσει. Προφανές, δε νομίζετε;

Όχι.Μάζεψε τόσους ψήφους που απλά δεν ασχολήθηκα μαζί του γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν τελειωμένη υπόθεση.Θα μπορούσα κάλλιστα να τον ψηφίσω σε εκείνον τον γύρο αλλα δεν το έκανα γιατί δεν χρειαζόταν.Είχε μαζέψει ήδη αρκετές ωστε να φύγει.
Και δεν θεωρώ αθώους όσους τον ψήφισαν.Αντίθετα πιστεύω πως,αν όχι όλοι,οι περισσότεροι δολοφόνοι τον ψήφισαν.

Nougami Neuro (Kai) δεν σε θεωρώ απλά ύποπτο αλλά δολοφόνο.Το στύλ σου δεν μου αρέσει καθόλου και είναι απο τα μόνα,προς το παρόν,που μου περνάνε μία σιγουριά.
Ελπίζω τελικά να είμαι σωστός γιατί κατέλειξα σε εσένα μετά απο πολύ σκέψη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από shinigami94: 23 Φεβρουάριος 2011 - 23:36

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#366 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 00:17

Posted Image

Nougami Neuro

Όχι.Μάζεψε τόσους ψήφους που απλά δεν ασχολήθηκα μαζί του γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν τελειωμένη υπόθεση.Θα μπορούσα κάλλιστα να τον ψηφίσω σε εκείνον τον γύρο αλλα δεν το έκανα γιατί δεν χρειαζόταν. Είχε μαζέψει ήδη αρκετές ωστε να φύγει.

Και δεν θεωρώ αθώους όσους τον ψήφισαν.Αντίθετα πιστεύω πως,αν όχι όλοι,οι περισσότεροι δολοφόνοι τον ψήφισαν.

Πολύ σωστά όλα αυτά που λέτε. Απλά θα μπω στον κόπο να σας πω ότι στο παραπάνω, δεν σας ρωτούσα εμμέσως για ποιον λόγο δεν τον ψηφίσατε, ούτε αναφερόμουν αποκλειστικά σ' εσάς, αλλά στο ότι με αυτά που έλεγε στο τέλος, ό,τι και να είναι κάποιος θα μπορούσε να τον ψηφίσει άνετα και χωρίς δισταγμούς. Προφανώς και δε θα προσπαθήσω να σας αλλάξω γνώμη, αν αυτό περιμένατε, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω το παραπάνω.

Δε θα πάψω να είμαι σίγουρος για τις επιλογές μου και αυτά που λέω μέχρι να αφήσω αυτόν τον κόσμο και να επιστρέψω κυριολεκτικά από εκεί που ήρθα, κύριε-κυριά, να μείνετε απόλυτα ήσυχος.

Roronoa Zoro (zoro77)

ySss0UF.jpg

#367 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 00:30

Guu (Erisadesu)
εγώ ξέρω ότι αυτή η κατάσταση είναι σαν το deal διαλέγεις το κουτί και ελπίζεις να πέτυχες σωστά. γι αυτό επιλέγω το κουτί της Stocking (Iristella) το οποίο φαίνεται αρκετά ματωμένο.

Anarchy Stocking (iristella)

Posted Image

Δεν είναι αίμα, σιρόπι βύσσινο είναι μικρή Guu (Erisadesu).Είπαμε είμαι αγγελούδι εγώ :P. Α και Akashiya Moka (Lord Leon) που σαι? Βring it on biatch.

Αγαπητέ μου kenji (anelis) εχω αρκετους hentai στο σχολειο, δασκαλους και μαθητες. Ολοι πηραν αυτο που τους αξιζε. Ή μηπως νομιζετε οτι αμα ειμαι "νεκρη" (xoxoxo8)), το αριστερο μου κουτουπιε ποναει λιγοτερο;

Το ξέρω ότι εμμέσως πλην σαφώς δηλώνεις ότι ακόμη και νεκρή θα φροντίσεις να μας εκδικηθείς μέσω των συντρόφων σου, αλλά δεν περνάνε αυτά εδώ. Και για να μην λες ότι δεν έχω και επιχειρήματα εξηγώ. Σε παρατηρώ καιρό τώρα πώς προσποιήσε την φωνή της λογικής με επιχειρήματα υπέρ των αδυνάτων να παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου, but at the end of the day ακόμη και όταν υπήρξαν σαφείς ενδείξεις για το τι συμβαίνει κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Tυχαίο? Δεν νομίζω. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το πώς όταν ο Head και ο Frankestein έστρεψαν το βλέμμα τους (και)επάνω σου -σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για σένα - βρέθηκαν να κοιτούν τα ραδίκια ανάποδα. Χρησιμοποιείς κάποιες γενικά παραδεκτες αλήθειες όχι για να αφυπνίσεις αλλά για να αποπροσανατολίσεις και να μπερδέψεις. Και πραγματικά χαίρομαι που ξεκαθάρισες ότι ουδεμία σχέση/συμπάθεια έχεις με την πάρτη μου γιατι quite frankly ήταν κάπως κουραστικό να είμαι ο στόχος σου για ξεκάρφωμα στην περίπτωση που με τρώγανε είτε οι συνένοχοί σου είτε έπεφτα θύμα του παραπλανημένου πλήθους.

Btw not even my sister could dress this tackily. There must be an achievent for that.

#368 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 00:39

Kanzaki Nao

Το ξερω καλη μου οτι τωρα που λιγοστευουμε ολοι συμπεριφερομαστε σαν αρπακτικα... αλλα και παλι δεν ξερω αλλα δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου πως ο tsukune την εκανε την λαδια του με το θυμα μας.... εγω απο την αρχη τον ειχα κοψει για σαβουρο@@@@@***@@@@ (καταλαβες).... ασε που ηταν πολυ βαρη το φορτιο για σενα. Ηδη ειχαν αρχισει να μαζευονται πολλες ανταγωνιστριες...... ολες τον ηθελαν για τον εαυτο τους με αποτελεσμα να βρεθεις, απο οτι φανταζομαι, στο περιθωριο.... η ζηλεια σου μεγαλωνε.....οπως και ο αριθμος των θαυμαστων του tsukune...ετσι ενα κοριτσι νεκρο θα ηταν ενα βημα πιο κοντα στον ερωτα σου ή να πω καλυτερα στο φαγητο σου??? Moka-san you are still not innocent for me....

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#369 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 01:31

Αkashiya moka

Well δεν ξερω τι ωρα πεφτει αυριο η νυχτα και παιζει να μην προλαβω λογω δουλειας. Οποτε παιζει να ναι και το τελευταιο ποστ και θα μοιραστω καποιες σκεψεις στα γρηγορα.

Καταρχας επιθεωρητης δεν ειμαι, ουτε πιστευω να ειναι καποιος απο αυτους που το παιζουν. Αν ειχαν φυγει οι αλλοι δυο με το καλημερα, θα κρυβομουν μεχρι να βρω με ερωτησεις τουλαχιστον δυο απο τους υπολοιπους, πριν παιξω φανερα. Και αυτο αποκλειεται να το εχει κανει σε δυο γυρους. Οποτε αυτοι που ειπα στην αρχη, η δολοφονοι ειναι, η αθωοι που βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη, όπως ειπε με τροπο o Kenzo Tenma(sponis)

Επισης, stocking (iristella), ο head(mad hatter) τη μια δεν ψηφισε, την αλλη γκρινιαζε για το παιχνιδι και την τριτη με ψηφισε γιατι τον ψηφισα εγω πρωτος. Που την ειδατε την "απειλη σε μενα" η τον "επιθεωρητη" που ειπε ο άλλος; wtf? ο Frankenstein ουτε με ψηφισε (προτιμουσε τον "ερωτά σου" αν θυμασαι - kenji meshiya[anelis]) ουτε τον ψηφισα, ουτε τον κατηγορησα για καποιο λαθος, παρα μονο τον ψηφισα στο "μη περαιτερω". Kαι δεν ηταν και η καλυτερη μου να ψηφιζω σχεδον με το ζορι, αλλα τεσπαν. Οπως και να τα γυρισεις, δεν εχει καπου να πιαστεις. Και οτι και να λες για το παιχνιδι μου, μια φορα απο σενα πιο χρησιμη φανηκα.

Αnw φανταζομαι οτι δεν τη γλιτωνεις ετσι κι αλλιως γιατι ο εγωισμος πολλων θα παει σε εσενα - και δεν υπαρχει κατι να κανεις για αυτο, οσο και αν πηγαινεις με το ρευμα τωρα. Και μετα λογικα πάλι στον πικατσου (matassos) - ως συνεχεια από τα προηγούμενα, γιατι δεν θα μπορεσουν να δεχτουν φυσικα οτι καναν τρια στα τρια ζονκ. Α, ναι, και μετα θα τους φταινε οι δολοφονοι, τρομαρα τους.

Καπου ομως σε θυμηθηκα να λες οτι "αποκλειεται οι δολοφονοι να αλληλοψηφιζονται στα 32 ατομα, αυτα θα τα αφησουν για το τελος" ή κάτι τέτοιο. Παρατηρω να ψηφιζεις συνεχεια pikachu (ο οποιος ειναι σιγουρα αθωος), o medicine seller (N.W.S.) εσενα ( με πολυ γενικα επιχειρηματα) και εσυ πάλι να κανεις τα γλυκα ματια στον kenji meshiya(anelis), που με τη σειρα του κοιταει συνεχεια που να βαλει το πετσακι του, και ξαφνικα ολοι μαζι για πρώτη φορά ψηφισατε εμενα. Πιστευω λοιπόν οτι υπαρχει σημαντικο ενδεχομενο να συνεργαζεστε. Η μπορει να κανω το λαθος και να ειναι απλως "ισχυρο το ρευμα". Ετσι και αλλιως οποιος και να ζησει απο τους δυο μας,για ενα γυρο θα ειναι το πολυ, αλλα αν εχω δικιο εχω βρει τουλαχιστον 2 δολοφονους. Και ακομα και αν ζησω εστω και μισο γυρο παραπανω, απο σενα πιο χρησιμη θα μαι που σαι κολλημενη πανω στο ψυγειο.

Εdit, γιατι μετά το πρόσεξα:

προσποιήσε την φωνή της λογικής με επιχειρήματα υπέρ των αδυνάτων

Εγώ μονο τον gintoki και τον pikachu υπερασπιστηκα. Τον οποιον και ψηφιζεις συνεχεια. Δηλαδή ξέρεις οτι ειναι αθώοι;
Ho-lala... χαιρομαι που επεσα μέσα...

Καλη συνεχεια παιδες, αν δε τα ξαναπουμε, σορυ για το ανυπαρκτο RP, κάπου κουραστηκα λιγο και γω, και εξαλλου εχω παιξει αρκετα για 20 γυρους. Τα υπολοιπα στη Γενική Συζητηση, που σιγουρα θα χω καποιες προτάσεις. VampireGirlization to RP σου ηταν για μενα το καλυτερο κλεισιμο. Ρησπεκτ :nod:

Posted Image

τελικα παλι σεντονι βγηκε. τι να κανεις...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 24 Φεβρουάριος 2011 - 01:46

stasou%2520mygdala.jpg

#370 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 02:01

Anarchy Stocking (iristella)

Posted Image

*το "υπέρ των αδυνάτων" είναι γενικότερη έκφραση και αναφέρεται στο ύφος της σταυροφόρου που έχεις. Η μόνη που ξεσκίζεται για την αθωότητά τους είσαι εσύ που δεδομένου όπως λες ότι δεν είσαι επιθεωρητής υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το ξέρεις.

* Δεν θεωρώ καθόλου παράλογο το να μην καταφεύγουν οι δολοφόνοι σε κανιβαλισμό όσο πιστεύουν ότι μπορούν να χαθούν μέσα στο πλήθος. Απλή στρατηγική είναι. Την αναφέρει και ο Σουν Τσου για να στο πώ και σε όρους Sima Yi (kamui) (προφανώς και τόσες ημέρες δεν αδειάζω απλά το ψυγείο αλλά μαθαίνω πράγματα για τα κίνητρα και την ζωή των ενόχων):P .

Frankenstein (Fallen_angel_Itachi) είχε πει χαρακτηριστικά ότι σε θεωρεί - Moka Akashiya (Lord Leon) - εξίσου ύποπτη με τον εκλιπόντα Sima Yi γεγονός που πολύ βολικά αποφεύγεις να αναφέρεις. Δεν αποκλείεται καθόλου να γυρίζε την ψήφο σου σε εσένα αν έβλεπε ότι παίζεται ανάμεσα σε κάποιον που θεωρεί λιγότερο ύποπτο.

*Όσο για τον Head(Μad Hatter) δεν καταλαβαίνω το πώς δεν είναι απειλή μια κατάθεση εναντίον σου όταν είσαι στο τσακ για λυντσάρισμα.

* Επίσης το "παιχνίδι σου" δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι χρησιμο. Ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά δεν είναι χρήσιμο για τους αθώους της υπόθεσης. Εκτός και αν εννοείς υψηλή στρατηγική το "σε υποπτεύομαι_επειδή_με_υποπτεύτηκες_πρώτη" που προσπαθείς να εφαρμόσεις εδώ βλέποντας ότι υψώθηκαν κάποιες φωνές εναντίον μου και ελπίζοντας στην δημιουργία ρεύματος.

Μία ή άλλη πιστεύω θα δούμε γρήγορα αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός.

#371 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 05:53

Kenji Meshiya

Posted Image

Sakata Gintoki
Δεν μου αρεσει η φατσα σου.. You scare the shit outta me- OI!!!

Oh, well hello there pretty boy!!
Προτείνεις κοπρολαγνεία αντί νεκροφιλίας;
Ενδιαφέρον, πότε είσαι ελεύθερος να κανονίσουμε;
<3

Gokudera Hayato
.....Ο
Kenji Meshiya [Anelis] ειναι απο τους βασικους υποπτους μου μιας και ειναι ικανος να σκοτωσει καποιον μονο και μονο για τη δικια του διασκεδαση.......

Χμ.... μωρέ καλός είσαι κ εσύ!
Για γύρνα λίγο να δω κ από πίσω, γιατί ωραίο το φατσάκι σου
αλλά μου αρέσει να έχω μια γενική εικόνα για τα άτομα με τα οποία μιλάω.
Not bad....not bad at all!!!!

Moka Akashiya (Lord Leon) δυσχεραίνεις τη θέση σου, είναι σχεδόν αξιολύπητο.
(Αν θες προσφέρομαι να σου κάνω ένα pity-f@ck για να μην κλαις που έχασες αυτό το θεσπέσιο σώμα από τη ζωή σου....!! )
Προσπαθείς να υποκινήσεις κίνημα κατά της Stocking (Iristella) για να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Well guess what!
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Και ναι όσο ύποπτη να είναι και η ίδια, τρεις φορές πιο ύποπτοι είναι αυτοί που την ψηφίζουν τώρα δήθεν για να πάνε με το ρεύμα ενώ ουσιαστικά είναι τα φιλαράκια σου που θέλουν να σε ξελασπώσουν.

Ε όχι λοιπόν!
Δολοπλόκο θηλυκό, το δικό σου σώμα ούτε νεκρό δεν θα το αγγίξω!
*ξύνει επιδέξια τα @@ του*

Stocking (Iristella) girl you are not totally off the hook.
Με συγκινεί όμως, πραγματικά με συγκινεί η επιθυμία σου και ο πόθος σου για εμένα.
Φυσικό είναι βέβαια, δεν σε κατηγορώ.
Όμως δεν είναι λίγο μπανάλ να πηγαίνεις με όσους σε θέλουν;

Isn't it better to put sensual back to non-consensual, and have some fun?

Εργασία για εσένα μικρή μου,
κάνε σεξ με 3 τουλάχιστον άτομα που δεν γουστάρεις,
και αν τα καταφέρεις,
το ιδρωμένο τριχωτό κορμί μου είναι έτοιμο να σε σοδομίσει!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#372 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 06:21

Trafalgar Law

Για άλλη μαι φορά έπεσε πολύ σουλειά στο υποβρίχιο πλοίο και δεν μπορούσα να συμμετέχω.... Αλλά τώρα θα δώσω και εγώ την ψήφο μου... Θα ακολουθήσω το κύμα αυτήν τη φορά και θα ψηφίσω Moka (lord leon) και αν τελικά αποδειχτεί αθώα , όσοι επιμείνανε στο να την κατηγορούν μάλλον θα μας δώσουν μια βάση για υποψίες...

v4kFmx.png

#373 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 13:52

Grimmer

θα επιμείνω για έναν ακόμα γύρω στον Lambo(Lucy κάτι) επειδή προς το παρών πιστεύω πως με ένα καλό rp προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη επιχειρημάτων στα ποστ της.

πάντως οι δολοφόνοι μου φαίνεται πως είναι καλά οργανωμένοι,αν και αυτή η οργάνωση πηγάζει από ένα άτομο.αρκεί να βρούμε αυτόν τον ''εγκέφαλο'' και μετά οι υπόλοιποι όλο και κάποιο λάθος θα κάνουν.

αρχίζω και χάνομαι λίγο τώρα τελευταία,γι αυτό θα προσπαθήσω να ξαναδιαβάσω το θέμα από την αρχή

Δημοσιευμένη  εικόνα

#374 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 15:27

Ενημερωτικά, η νύχτα θα πέσει στις 5 σήμερα. You know the drill...

xbJ3b2w.jpeg

#375 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 15:54

Lambo

Grimmer

θα επιμείνω για έναν ακόμα γύρω στον Lambo(Lucy κάτι) επειδή προς το παρών πιστεύω πως με ένα καλό rp προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη επιχειρημάτων στα ποστ της.

Posted Image

Έχεις αμφιβολίες για την φοβερότητα και την εξυπνάδα μου⁓νεεεε;;;

Posted Image

Παραμένω Medicine Seller

αρχίζω και χάνομαι λίγο τώρα τελευταία,γι αυτό θα προσπαθήσω να ξαναδιαβάσω το θέμα από την αρχή

Δεν λές τίποτα :D Έχει γίνει λίγο χαμός

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR