Αkashiya mokaWell δεν ξερω τι ωρα πεφτει αυριο η νυχτα και παιζει να μην προλαβω λογω δουλειας. Οποτε παιζει να ναι και το τελευταιο ποστ και θα μοιραστω καποιες σκεψεις στα γρηγορα.
Καταρχας επιθεωρητης δεν ειμαι, ουτε πιστευω να ειναι καποιος απο αυτους που το παιζουν. Αν ειχαν φυγει οι αλλοι δυο με το καλημερα, θα κρυβομουν μεχρι να βρω με ερωτησεις τουλαχιστον δυο απο τους υπολοιπους, πριν παιξω φανερα. Και αυτο αποκλειεται να το εχει κανει σε δυο γυρους. Οποτε αυτοι που ειπα στην αρχη, η δολοφονοι ειναι, η αθωοι που βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη, όπως ειπε με τροπο o Kenzo Tenma(sponis)
Επισης,
stocking (iristella), ο head(mad hatter) τη μια δεν ψηφισε, την αλλη γκρινιαζε για το παιχνιδι και την τριτη με ψηφισε γιατι τον
ψηφισα εγω πρωτος. Που την ειδατε την "απειλη σε μενα" η τον "επιθεωρητη" που ειπε ο άλλος; wtf? ο Frankenstein ουτε με ψηφισε (προτιμουσε τον "ερωτά σου" αν θυμασαι -
kenji meshiya[anelis]) ουτε τον ψηφισα, ουτε τον κατηγορησα για καποιο λαθος, παρα μονο τον ψηφισα στο "μη περαιτερω". Kαι δεν ηταν και η καλυτερη μου να ψηφιζω σχεδον με το ζορι, αλλα τεσπαν. Οπως και να τα γυρισεις, δεν εχει καπου να πιαστεις. Και οτι και να λες για το παιχνιδι μου, μια φορα απο σενα πιο χρησιμη φανηκα.
Αnw φανταζομαι οτι δεν τη γλιτωνεις ετσι κι αλλιως γιατι ο εγωισμος πολλων θα παει σε εσενα - και δεν υπαρχει κατι να κανεις για αυτο, οσο και αν πηγαινεις με το ρευμα τωρα. Και μετα λογικα πάλι στον πικατσου (matassos) - ως συνεχεια από τα προηγούμενα, γιατι δεν θα μπορεσουν να δεχτουν φυσικα οτι καναν τρια στα τρια ζονκ. Α, ναι, και μετα θα τους φταινε οι δολοφονοι, τρομαρα τους.
Καπου ομως σε θυμηθηκα να λες οτι "αποκλειεται οι δολοφονοι να αλληλοψηφιζονται στα 32 ατομα, αυτα θα τα αφησουν για το τελος" ή κάτι τέτοιο. Παρατηρω να ψηφιζεις συνεχεια pikachu (ο οποιος ειναι σιγουρα αθωος), o
medicine seller (N.W.S.) εσενα ( με πολυ γενικα επιχειρηματα) και εσυ πάλι να κανεις τα γλυκα ματια στον
kenji meshiya(anelis), που με τη σειρα του κοιταει συνεχεια που να βαλει το πετσακι του, και ξαφνικα
ολοι μαζι για πρώτη φορά ψηφισατε εμενα. Πιστευω λοιπόν οτι υπαρχει σημαντικο ενδεχομενο να συνεργαζεστε. Η μπορει να κανω το λαθος και να ειναι απλως "ισχυρο το ρευμα". Ετσι και αλλιως οποιος και να ζησει απο τους δυο μας,για ενα γυρο θα ειναι το πολυ, αλλα αν εχω δικιο εχω βρει τουλαχιστον 2 δολοφονους. Και ακομα και αν ζησω εστω και μισο γυρο παραπανω, απο σενα πιο χρησιμη θα μαι που σαι κολλημενη πανω στο ψυγειο.
Εdit, γιατι μετά το πρόσεξα:
προσποιήσε την φωνή της λογικής με επιχειρήματα υπέρ των αδυνάτων
Εγώ μονο τον gintoki και τον pikachu υπερασπιστηκα. Τον οποιον και ψηφιζεις συνεχεια. Δηλαδή
ξέρεις οτι ειναι αθώοι;
Ho-lala... χαιρομαι που επεσα μέσα...
Καλη συνεχεια παιδες, αν δε τα ξαναπουμε, σορυ για το ανυπαρκτο RP, κάπου κουραστηκα λιγο και γω, και εξαλλου εχω παιξει αρκετα για 20 γυρους. Τα υπολοιπα στη Γενική Συζητηση, που σιγουρα θα χω καποιες προτάσεις. VampireGirlization to RP σου ηταν για μενα το καλυτερο κλεισιμο. Ρησπεκτ 

τελικα παλι σεντονι βγηκε. τι να κανεις...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 24 Φεβρουάριος 2011 - 01:46