Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#301 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:26

Lambo

σηκώνω τα χέρια ψηλά!!

εγώ κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται από είμαι σε μια κατασταση και ψηφίζω στην τύχη, οπότε ναι.....
θέλεις να ψηφίσω Moka? ψηφίζω Moka, (και δεν ξέρω καν ποιος είναι.... )

edit: Βασικά ψηφίζω Medicine seller γιατί εχθές ρώτισε κάτι πολύ κάπως...
το αν γνωρίζονται οι δολογώνοι μεταξυ τους, τρέχω τώρα γιατί πρέπει να φύγω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:34

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#302 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 18:35

Frankenstein

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ μου, θα σας πληροφορήσω ότι είναι λάθος να προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις λέγοντας κάτι τέτοιο γι αυτούς που ψηφίζουν τον κίτρινο ποντικό. Αυτές οι στιγμές χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω απ'όλα λογική. Ας σκεφτούμε λοιπόν λογικά επιτέλους.

Βλέπετε, δεν τον ψηφίζουν επειδή δεν ψήφισε το πτώμα#3 και δολοφόνο αλλά επειδή υπήρξε υπέρμαχός του εφόσον τον υπερασπίστηκε με πολύ μεγάλη θέρμη. Αυτό οδήγησε τη σκέψη πως ο ποντικός δεν φερόταν με τόση μανία υπέρ του πτώματος#3 γιατί τον θεωρούσε αθώο πολίτη αλλά επειδή ήταν ένας πολύτιμος σύμμαχος του.
Παρόλαυτα, πρέπει να ομολογήσω πως τώρα μου φαίνεται πως ο μικρός Pikachu (matassos) δεν προσπαθούσε να προστατέψει τον σύμμαχό του, απλώς είναι όντως τόσο χαζός κι αφελής όσο φαίνεται και τον πίστεψε. Έτσι λοιπόν, αν και είναι ηλίου φαεινώτερο ότι δε θα έπρεπε να έχει ψήφο για κάτι τέτοιο εφόσον χειραγωγείται τόσο εύκολα, παρόλαυτα σίγουρα δεν είναι ο δολοφόνος. Έτσι αποσύρω την ψήφο μου απ'αυτόν...
Τώρα όσον αφορά το που θα την καταθέσω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μπορώ να πω πως είμαι όσο έκπληκτος όσο κι εσείς να συμφωνήσω μαζί σας ότι ο κύριος καθηγητής είναι ο κύριος ύποπτός μου κύριε Sakata Gintoki (πίΟu-πίΟu).Βλέπετε έχουν διαμορφωθεί πολλές θεωρίες στο διαπεραστικότατο μυαλό μου οι οποίες αφορούν άτομα όπως την κυρία Akashiya Moka (Lord Leon), και την κυρία Kanzaki Nao (VampireGirlization) όπως και μερικούς άλλους αλλά ας μην αποκαλύψω όλα μου τα χαρτιά ακόμα.

Αλλά ας εξηγήσω το σκεπτικό μου και τον λόγο για τον οποίο επιθυμώ να ψηφίσω τον κύριο Kenji Meshiya (Anelis). Βλέπετε η συμπεριφορά του μου τράβηξε την προσοχή ακριβώς επειδή είναι τέτοια που στόχος της είναι να μην τραβάει την προσοχή. Βλέπετε, ο λόγος του παρόλο που είναι προκλητικός προκαλεί μόνο και μόνο για να προκαλεί και στην ουσία για να στρέφει τις κατηγορίες όλων μας επάνω του εξαιτίας των αηδιαστικών του χόμπυ. Ο ίδιος χρησιμποίησε αυτήν την τακτική για να μας παραπλανήσει ακόμα κι όταν αντίκρουε τις κατηγορίες μας, λέγοντας πως τον θεωρούμε ένοχο μόνο και μόνο επειδή είμαστε πουριτανοί και κομπλεξικοί. Παρόλαυτα όμως, αν κάποιος τον είχε κατηγορήσει για έναν σοβαρό λόγο σύμφωνο της λογικής κι όχι του συναισθήματος δε θα είχε επιχείρημα να μας αντικρούσει γιατί, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, δεν έχει. Είναι αυτός ένας απ'τους δολοφόνους και καλύπτει τα νώτα του και τι κατηγορίες του αποσπώντας μας με τις αισχρές του ασχολίες, παρασύροντά μας μακρυά από την πραγματικότητα που είναι ότι είναι ο ένοχος. Όχι γιατί είναι έκφυλος και διεστραμμένος αλλά επειδή είναι πανούργος, πανέξυπνος και δαιμόνιος. Τη σκότωσε και τώρα καλύπτει τον εαυτό του επιρίπτοντας όλες τις κατηγορίες μας στον χαρακτήρα του.

Μια πραγματικά πανέξυπνη τακτική που σε κάνει να περνάς απαρατήρητος μέχρι να στενέψει τόσο πολύ ο κλειός ώστε οι αντίπαλοί σου να είναι ήδη καταδικασμένοι. Μα φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται αντίπαλός μου, αν ήταν οτιδήποτε λιγότερο από πανέξυπνος θα ήταν πολύ βαρετά τα πράγματα για εμένα, μια ιδιοφυία-ένας ακόμα λόγος που απέριψα το κίτρινο ποντικάκι.

Έτσι λοιπόν, αντί να ψηφίσω την δεσποινίς Akashiya Moka (Lord Leon) που θεωρώ όσο ένοχη όσο το Κινέζικο πτώμα -πτώμα #3- θα ψηφίσω τον κύριο καθηγητά Kenji Meshiya (Anelis) έτσι ώστε να ακουστεί και μια άλλη γνώμη.

Και τώρα με συγχωρείτε αλλά πρέπει να επιληφθώ κάποιον προσωπικών επαγγελματικών υποχρεώσεων μιας κι έχω αφήσει το σχολείο μου ακυβέρνητο εφόσον είμαι εδώ αιχμάλωτος κι έρμαιο της μοίρας που ήθελε να είμαι σ'αυτό το μέρος όταν έγινε ο πρώτος φόνος...

Kanzaki Nao

τι εγινε ??? ειπες να με βαλεις στην λιστα με τους υποπτους σου επειδη σε ψηφιζω συνεχεια και σου εχω σπασει τα νευρα???? Μηπως νιωθεις τους τοιχους γυρω σου να ερχονται πιο κοντα?????? Frankestein εισαι ακομα ενοχος για μενα........

οσο για σενα Akashiya Moka δεν ξερω τι να σκεφτω,.... μεν μου φαινεσαι αθωα... ή ισως με ξεγελας αλλα και παλι η διπλη προσωπικοτητα που εχεις μου καθεται στο λαιμο... αλλωστε μου ειχες σπασει τα νευρα στο anime οποτε επι ποσα επεισοδια..... -εχω χασει το μετρημα- το μονο που εβλεπα ηταν το βρακι σου......... ελεος........δεν στρεφω ακομα την προσοχη μου πανω σου μεχρι να δω τι θα γινει.......

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#303 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:37

Kanzaki Nao

τι εγινε ??? ειπες να με βαλεις στην λιστα με τους υποπτους σου επειδη σε ψηφιζω συνεχεια και σου εχω σπασει τα νευρα???? Μηπως νιωθεις τους τοιχους γυρω σου να ερχονται πιο κοντα?????? Frankestein εισαι ακομα ενοχος για μενα........

[COLOR="Blue"]Frankenstein

Έχω βαρεθεί άνρθωποι να με κατηγορούν χωρίς λόγο ή τουλάχιστον με γελοία υποτηπώδης λογική... Για ψάξτε ξανά τους λόγους μου δεσποινίς [COLOR="SeaGreen"]Nao (VampireGirlization) και πείτε μου που λέω έστω για μια στιγμή ότι σας θεωρώ ύποπτη. Το γεγονός ότι αναπτύσσω θεωρίες κι εσύ βρίσκεσαι μέσα τους δε νομίζω να σημαίνει ότι σε κατηγορώ για κάτι...μόνο ότι αναλογίζομαι τι μπορεί να σε ωθεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και πως γενικότερα σκέφτομαι. Κάτι που επειγόντως πρέπει να κάνετε όλοι μαζί και να ακολουθήσετε το παράδειγμα σκέψης άλλων μελών που δίνουν σοβαρούς λόγους για τις κατηγορίες τους -όπως εμένα, χο χο χο-.

Επίσης, μήπως έχετε κάποιου είδους στραβισμό? Δεν βλέπω επίσης πουθενά στα λεγόμενά μου ότι σας κατηγορώ για φόνο και χαρακτηριστικότατα κατηγορώ τον έκφυλο καθηγητά [COLOR="Red"]Kenji Meshiya (Anelis) για τον φόνο. Συνεχίζοντας λέω πως θεωρώ και τη δεσποινίδα [COLOR="SeaGreen"]Moka (Lord Leon) εξίσου ένοχη...πού λοιπόν σας κατηγόρησα?

Αλλά αναρωτιέμαι δεσποινίς...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μήπως θέλετε να σας είχα κατηγορήσει ώστε να μπορούσατε να μου προσάψετε όλες αυτές τις κατηγορίες? Ουσιαστικά το μόνο που είπα είναι το όνομά σας. Τολμάτε να υποννοήσετε πως γνωρίζετε τα πραγματικά μου κίνητρα κι ότι αυτά είναι σκοτεινά ή μήπως παίρνετε παράδειγμα από τα δικά σα τα κίνητρα που μπορεί όντως να είναι τέτοια? Μήπως θέλετε να σας είχα κατηγορήσει, μήπως ισχυρίζεστε ότι σας έχω κατηγορήσει μόνο και μόνο για να έχετε ένα λόγο να με ψηφίσετε? Γιατί αγαπητή μου δε σας ψήφισα, δε σας κατηγόρησα και με το ζόρι ανέφερε το όνομά σας κι αν δε μου προσάπτατε μία τόσο γελοία κατηγορία δε θα ξαναναφερόμουν σε σας καν.

Κάνατε πολλά απρεπή σχόλια για τον αφέντη μου, με βρίσατε, μου μιλήσατε αλλαζονικά και χωρίς καθόλου σεβασμό και μετά ζητάτε να μοιραστώ τη σκέψη μου μαζί σας με τον χειρότερο τρόπο-ολόκληρη η ύπαρξή σας είναι μια μεγάλη ενόχληση για την έννοια "ευγένεια" και το θεωρώ ανόητο να εμπλακώ μαζί σας σε μια πνευματική μάχη γιατί πολλές φορές έχει γίνει κάτι τέτοιο και το μόνο που μου προσφέρετε ή μπορείτε να μου προσφέρετε είναι εκνευρισμός. Όχι όμως γιατί με ψηφίζετε, μα γιατί δε δείχνετε κανένα σεβασμό στο πρόσωπό μου ενώ το κάνετε. Ακόμα και τώρα ο άκομψος τρόπος και ισχυρισμός σας με προσβάλλει.

Επίσης θα σας συμβούλευα να μην πιάνεστε από την κάθε μου λέξη -άλλωστε λέω πολλά- και να μην καταφέρεστε αυτόματα εναντίων οποιουδήποτε αφήσει έστω μια υπόννοια ότι σκέφτετε κάτι για εσάς. Θεωρώ τη συμπεριφορά σας βιαστική, βιασμένη και απαράδεκτη για μια γλυκιά κοπελίτσα όπως ήσαστε στην αρχή δεσποινίς μου.

Ελπίζω αν κάποιος άλλος με ψηφίσει να έχει λογικά επιχειρήματα όπως του γρασιδομαλλούσου ξιφομάχου που έστω και αναχρονιστική και μπερδεμένη ακολουθεί μια κάποια λογική... *ντιτ ντιτ ντιτ* Ούπς το κινητό μου...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Χα χα, αφέντη...Αχεμ, συγγνώμη. Πρέπει να φύγω, με ζητά ο αφέντης ΄ λέει πως πρέπει να αποσυρθώ στα ιδιαίτερά μου για να συζητήσουμε -κάτι σίγουρα πολύ αξιότερο απ'αυτά που συζητάω εδώ τώρα- άκου εκεί οι οίχοι να με κλείνουν από ενοχή! Αν με κλείνουν για κάποιο λόγο οι τοίχοι αυτού του δωματίου είναι γιατί είναι πολύ μικρό σε σχέση με το υπέροχό μου σπίτι -που το καταστρέφουν τα παιδιά όλο και περισσότερο με το πέρας πολύτιμου χρόνου- παρόλο που αυτό είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου...Αμ δεν ξανάρχομαι εγώ σε τέτοιο μέρος διακοπές αν δε σιγουρευτώ ότι έχω ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή μου και μακρυά από χαζά κοριτσάκια που διοργανώνουν καλλιστεία και μετά πάνε και σκοτώνονται και οι άλλοι κατηγορούν εμένα κιόλας ενώ *mumble mumble*...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#304 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:44

Kanzaki Nao

Απλα ειναι το οτι εισαι το πιστος στον αφεντη σου... που βαζω στοιχημα οτι θα εκανες τα παντα για αυτον.......!!!! ισως να υπερεβαλα λιγο πριν..και ζητω συγνωμη.... αλλα δεν μπορω να πω πως για μενα εισαι αθωος... αν και εχω πειστει πως εισαι..... λιγο!!!! θα δειξει..... αλλωστε δεν εχω κανει κατι για το οποιο πρεπει να φοβηθω... καθαρος ουρανο αστραπες δεν φοβαται....!!!!! Παντως φαινεται πως εχει δημιουργηθει μια ενταση αναμεσα μας,.... και εγω δεν θελω εχθρους..ειμαι ενα φιλησυχο πνευμα... συγνωμη αν σε προσεβαλλα..... εσενα και τον αφεντη σου......!!!! Για την ωρα θα σε αφησω ησυχο ομως αν δω κατι υποπτο θα επανελθω.....

Την περιεργεια μου εχεις κινησει εσυ pikachu γιατι ξαφνικα αρχιζουν και πεφτουν οι ψηφοι εναντιον σου σαν χαλαζι???? μηπως η νεκρη detective ηξερε κατι????

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#305 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 19:45

Akashiya Moka
ura mode
Δημοσιευμένη  εικόνα

Χμμμμ;
Καλημέρα κύριε... "επιστήμονα" Frankenstein.

Ωραια μας τα λέτε εγώ απλώς θα επισημανω δυο τρία σημεια.
1ον το οτι καποιος βρεθηκε με περισσοτερα στοιχεια ενοχης από εσας και ο 2ος επιθεωρητης επικεντρωθηκε πανω του (και ταυτοχρονα ο ενοχος καρφωθηκε μονος του) δεν ειναι "επιβεβαιωση της αθωοτητας σας" οπως πολυ βολικά είπατε. Απλώς θέμα προτεραιοτήτων. Πέντε δολοφονους εχουμε, όχι έναν...

2ον όσο δεχομαι π.χ. τη δικιά σας κατηγορία για τον καθηγητή, που έχει να κανει με πραξεις του συγκεκριμενου ατομου, αλλο τοσο δεν δεχομαι του Medicine Seller (Night Wizard Seal) και τον λόγο τον είπα: το να πεις ως αιτια "αλλαξε την ψηφο του μετα την αποκρυπτογραφηση της δας Furudo, και ψηφησε τον Sima Yi", ειναι κατι το οποιο εκτός από προφανως αυτονοητο, έκανε και αυτός ο ίδιος. Και εσεις αν θυμαμαι καλά (αν οχι συγνωμη θα το ξανακοιτάξω) και τουλαχιστον αλλα 10 άτομα. Αν μου έλεγε "απλώς έστικτο", δεν θα διαφωνουσα.

3ον να σας θυμησω οτι αν ειστε ζωντανος αυτη τη στιγμη ειναι για δυο λογους. Απο τα τρια ατομα που στοχευσε ο 1ος επιθεωρητης, το ένα ειστε εσεις. Ο αλλος ηταν δολοφονος, και ο δευτερος που φαγαν οι δολοφονοι ηταν επιθεωρητής. Αυτό από μονο του έκανε καποιους σκεπτικους.
Επίσης, το "φαντασμα του κυριου επιθεωρητη" είπε ότι σας ψηφησε κατα τύχη ( ο Χανζο στη γενικη συζητηση δηλαδή. κακως έγινε αλλα έγινε και κάμποσοι το διαβασαν πριν διαγραφει) και κάπως έτσι αυτή τη στιγμη, πολύ βολικά, πήρατε παραταση ζωής. Δεν εχετε ομως αθωωθει περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο.

Εσεις λοιπον μπορειτε να "πιστευετε ακράδαντα" ότι θέλετε, αλλα εμενα μου φαινεται ότι καποιοι άλλοι έχουν περισσοτερο αναγκη να τραβηξουν τις κατηγορίες από πάνω τους...

Φιλάκια! (kappuchuuuu!!!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Medicine Seller
Δημοσιευμένη  εικόνα

Oh my, πάλι οι προβλέψεις μου βγήκαν σωστές. Το ξανα λέω, το γεγονός ότι συνεχίζεις να επιμένεις στην κατηγορία σου που θέλει εμένα ως δολοφόνο, με κάνει να να σε υποπτεύομαι όλο και περισσότερο. Μάλλον δεν πρόσεξες τις αλλαγές στις ψήφους. Κάθε τι κρέμεται και από μια λεπτομέρια.
Στην αρχή, αν αυτό σε ησυχάζει, ήταν ένα απλό ένστικτο για τη δεσποινίδα Stocking. Τώρα έχω λόγο να πιστεύω κάτι παραπάνο. Και όχι μόνο γι'αυτήν. Το σπαθί μου στοχεύει ήδη άλλα 2 άτομα. Μέσα σε αυτά είσαι κι εσύ. Επιθυμώ, με κίνδυνο της ζωής μου, να αποκαλύπτω σιγά σιγά τ'άτομα που διέπραξαν την άτιμη αυτή πράξη. Τουλάχιστον εγώ δε ξεχνώ το ρόλο μου(όχι του παιχνιδιού, λογοπαίγνιο για το anime είναι).

Lambo

σηκώνω τα χέρια ψηλά!!

εγώ κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται από είμαι σε μια κατασταση και ψηφίζω στην τύχη, οπότε ναι.....
θέλεις να ψηφίσω Moka? ψηφίζω Moka, (και δεν ξέρω καν ποιος είναι.... )

edit: Βασικά ψηφίζω Medicine seller γιατί εχθές ρώτισε κάτι πολύ κάπως...
το αν γνωρίζονται οι δολογώνοι μεταξυ τους, τρέχω τώρα γιατί πρέπει να φύγω

Κουτή αγελάδα, η ερώτηση ήταν για να κάνω μια πολύ χρήσιμη διαπίστωση. Πάρα πολύ χρήσιμη.
Μήπως σαν ενόχλησε η παρατήρησις μου;

Εις το επανιδείν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#306 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 21:08

Akashiya Moka
Omote mode

Δημοσιευμένη  εικόνα

Frankensstein διάβασα ακουσα που είπες, καθως και αυτά που είπε Nougami Neuro
και οφείλω να ομολογήσω ότι κάθε νοημων ανθρωπος (πόσο μάλλον μια ιδιοφυία σαν και μένα) θα πρέπει να καταλάβει από τον τρόπο που δικαιολογησε την ψήφο της η Erica Furudo οτι είναι πολυ πιθανο να σε είχε ελέγξει πριν αλλαξει την ψηφο της. Για να στο πω στα ισια το μονο που με προβληματίζει πάνω σου είναι το πως ψιλιαζεσαι στην αρχη καθε γυρου που θα "παει το ρεύμα" και πας και ριχνεις εκει την ψηφο ειτε ειναι αθωος ειτε ενοχος.
Τωρα οσο για τις ψηφους μου μην με κανεις να επαναληφθω τα εξηγησα αναλυτικά. Γνωριζω οτι στοχοποιουμαι με τις εμμονές μου πολύ καλά, αλλα οπως και να χει ακομα και αθωος να σαι, δεν καταλαβαινω γιατι εμεις οι δύο να αντιπαραβαλουμε τα επιχειρηματα μας, και καποια ατομα οπως οι Yuuji Fukunaga (shinigami94), Roy Mustang (Piscatella),Akisame Kōetsuji (johntheo95), Griff (didimakia) και (Erisadesu) Guu
να εμφανιζονται μια στο τοσο, σε φαση "α, για να δω ποιον ψηφιζουν εδω. Μμμ, καλος φαινεται ας παρει μια κι απο μενα" και μετά να εξαφανιζονται. Και στο τέλος ξαφνικα που θα μαστε τρεις κι ο κούκος και καποιοι σαν και μας θα λειπουν, αυτοι θα αρχισουν να κανουν παιχνιδι και να γραφουν σεντονια. Να ερθουν και να συστηθουν και αυτοι. Με επιχειρηματα. Αλλιως πως θα κανουμε ερευνα;

Εγώ αυτο που μπορεσα μεχρι στιγμης το κανα. Βρηκα τρεις αθωους, με επιχειρηματα. Γιατι δηλαδή να μπω στο κλιμα και αν πρεπει να ψηφισω αναμεσα σε αθωους κατ'εμέ(gintoki, pikachu και Hei), αντι να ψαξω για στοιχεια; Ακομα κι αν πληρωσω τις εμμονες μου, θα εχω αφησει δουλεια πισω μου. Αλλά δεν θα αναλωθω σε πινγκ πονγκ για να "κρυφτώ". Ούτε θα ψηφιζω επειδη με ψηφιζουνε, χωρις στοιχεια. Κι οπως εχεις δει ως τώρα, καθολου δεν κρυβομαι.

Medicine Seller (Night Wizard Seal), αγαπητέ μου φαρμακοτρίφτη, με υποτιμάς. Τα παιχνιδάκια τύπου "μη με ψηφιζεις γιατι θα σε ψηφισω", δε φτουρανε πάνω μου. το σπλάχνο της Akasha Bloodriver δεν γνωριζει από φοβο και εχει μια σχεση με το θανατο που δεν μπορεις να κατανοήσεις.
Μολις καποιος σε ψηφισε εγινες λαλιστατος και σε λιγες ωρες ειπες οσα δεν ειχες πει σε δυο μερες. Και καλα εκανες. Αλλα θα αφησω την ψηφο μου πανω σου για σημερα, και θα το σκεφτω καλύτερα αύριο, γιατι οπως σωστα επισημανε ο πεντάχρονος Lambo
η ερώτηση σου ήταν "κάπως". Συμφωνα με τα αρχεια της σχολικης εφημερίδας, ήσουν και στην περσινη συνάντηση, και δεν ξέρω σε τι μπορει να σου χρησιμευσε μια τέτοια ερώτηση (αν γνωριζονται οι δολοφονοι) αν όχι για δημιουργια εντυπωσεων.

Akisame Kōetsuji (johntheo95) εισαι ο επόμενος, ή ο εναλλακτικος μου στοχος, διότι σημερα ενω ξελαρυγγιαζομασταν με τον frankenstein, μπηκες, εκοψες κινηση και την έκανες απο τα κεραμιδια σαν κοπρογατα. Χμμμ μπορεί και όχι όμως... μάλλον είχες κάποιο λόγο... Θα δω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 20 Φεβρουάριος 2011 - 21:27

stasou%2520mygdala.jpg

#307 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 21:33

Medicine Seller

Δημοσιευμένη  εικόνα

Χαχαχα, με έκανες και γέλασα τόσο πολύ.
Εσείς δεσποινίδα μου γιατί υποτιμάτε το Lambo και εμένα;
Συνεχίζω να πιστεύω ότι παραβλέπεις κάποια πραγματάκια. Δεν πειράζει, όλα με το χρόνο τους.

Αν νομίζετε ότι την ερώτηση την έκανα για ξεκάρφωμα, τότε πλανάστε.
Νομίζω ότι ξέρω τις συνέπειες της πράξης μου αυτής, αλλά ξέρω πως αν πεθάνω η αλήθεια θα λάμψει λίγο(μπορεί και πολύ) περισσότερο.

H Stocking, όπως βλέπω δεν έχει απαντήσει.

Επίσης κύριε Frankestein, στην θέση σας δεν θα ήμουν τόσο ήρεμος.

Για εσάς δεσποινίδα Moka δεν είμαι ακόμα τόσο σίγουρος.
Εις το επανιδείν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#308 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 22:14

pikachu [matassos]
Δημοσιευμένη  εικόνα
φυσικα δεν μπορω να υποστηριξω τον εαυτο μου παρα με δεδομενα απο το ιδιο το παιχνιδι αφου ελαχιστοι με εμπιστευονται, οπωτε here they are:

Kanzaki Nao
Την περιεργεια μου εχεις κινησει εσυ pikachu γιατι ξαφνικα αρχιζουν και πεφτουν οι ψηφοι εναντιον σου σαν χαλαζι???? μηπως η νεκρη detective ηξερε κατι????

καταρχας τα 2 ατομα που στα παραπανω ποστ σου θεωρησες αθωα (μοκα και frankenstein) και οι 2 υποστηριξαν την αθωοτητα μου, δεν μπορω να καταλαβω πως εμπιστευεσε και παραλληλα δεν εμπιστευεσε τα λεγομενα τους

οσο για τη νεκρη επιθεωρητη:
Spoiler:

δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει η παραμικρη υποψια οτι με κατηγορει, μπορει να με θεωρουσε τουβλο αλλα...

και οσο για τις ψηφους ειναι λογικο να αλλαζουν, και συ η ιδια αλλαξες, το παιχνιδι ακολουθα τη ροη του η οποια αποκτα διαφορα σχηματα
τη ροη αυτου του γυρου πηγαν να την καθορισουν οι στοκινγκ, λαμπο και τραφαλγκαρ κατηγοροντας με σερι απο την αρχη του γυρου, αυτο και μονο τους καθιστα υποπτους
αντιθετα αλλα ατομα που καναν αργοτερα ποστ μπηκαν στον ελαχιστο κοπο να αποφασησουν να σκευτουν!

συνεπως κυρια kanzaki nao δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας που με ψηφιζετε, προφανως δεν εχετε ποιον να κατηγορησετε, φοβαστε να ανοιξετε καινουργιο μετωπο και ακολουθητε το επικρατεστερο κινημα (το οποιο ισως και σας βολεβει :nosey:)
παραμενω στον trafalgar law αφου τα κομματια του παζλ ολο και περισοτερο ταιριαζουν στην περιπτωση του
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 20 Φεβρουάριος 2011 - 22:57

#309 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 22:18

Trafalgar Law

Mr/ms Fukunaga η ψήφος εμπίστοσύνης δεν είναι τίποτα παρά οι παρατηρήσεις μου περι Φρανκοστιν ( watch here please http://www.imdb.com/title/tt0072431/ )
Τέλος πάντων η ψήφος μου για το τέλος ,γιατί μου φένεται όλο και κάτι βρίσκετε στα ποστ μου για να με κατηγορήσετε , θα πάει στον (και πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ atm είμαι εξωφρενικά ευκολόπιστος!) Pikachu (matassos) .... Και ας δούμε τι θα γίνει αν συνεχίσω να ζω μέχρι τον επόμενο γύρο....

Ποτε τελίωνει η μέρα ρε παιδιά?? Also όπως είπε και ο matassos sorry για το μηδαμινό RP απο την αρχή του παιχνιδιού , αϊ αμ τζαστ νόου γκούντ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 20 Φεβρουάριος 2011 - 22:32

v4kFmx.png

#310 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 22:47

Frankenstein

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ κύριε πωλητή φαρμάκων(Night Wizard Seal), σκέφτομαι και σκέφτομαι αλλά δε μπορώ να βρω έναν λόγο για να μην είμαι ήρεμος ΄ είτε με υποπτεύονται είτε όχι -εσείς συμπεριλαμβανομένου- δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσπαθώ λογικά και ήρεμα να εκφράσω τη γνώμη μου και την αθωότητά μου. Με το να αγχώνομαι και να μην είμαι ήρεμος τι κερδίζω?

Αγαπητή δεσποινίδα Kanzaki Nao (VampireGirlization) η συγγνώμη σας είναι δεχτή από τον αφέντη μου κι εμένα. Αλλά το ότι είμαι πιστός στον αφέντη μου σημαίνει απλώς αυτό, ότι του είμαι πιστός και δε θα έκανα κάτι να παρακούσω τις διαταγές του. Δε μπορώ να καταλάβω πως αυτό αποτελεί κριτήριο ενοχής. Απλώς είμαι πιστότατος.

Για να στο πω στα ισια το μονο που με προβληματίζει πάνω σου είναι το πως ψιλιαζεσαι στην αρχη καθε γυρου που θα "παει το ρεύμα" και πας και ριχνεις εκει την ψηφο ειτε ειναι αθωος ειτε ενοχος.

Αγαπητή δεσποινίδα Akashiya Moka (Lord Leon) δεν φταίω εγώ αν είμαι απλώς ιδιοφυής και μπορώ να δω μπροστά. Δεν προσπαθώ να δημιουργώ ρεύματα ούτε έχω μαντικές ικανότητες για να ξέρω που θα πάει τι. Εγώ απλώς λέω τι πιστεύω και τι θεωρώ καλύτερο για να πιαστεί ο δολοφόνος. Στον πρώτο γύρο ψηφίζοντας τη μικρή δεσποινίδα-πτώμα#4 εφόσον δεν είχα ουσιαστικά στοιχεία και στον δεύτερο γύρο πολύ σωστά κατάλαβα και ψήφισα το πτώμα#3 ως δολοφόνο από τα στοιχεία που είχαν μείνει πίσω μας αυτήν την φορά. Εξάλλου η οξύτητα και η διαπεραστικότατη ευφυία μου είναι ο "ένοχος" των ψήφων μου και τίποτα άλλο! Δεν φταίω εγώ αν έχω λογική και επιχειρήματα που μερικοί θεωρούν πως πρέπει να εμπιστευθούν...

Θα επιμείνω στην ψήφο μου, τον καθηγητή Kenji Meshiya (Anelis) κι ότι βρέξει ας καταβάσει...

Oh my effing God, που το θυμήθηκες άνθρωπε? Epic BoredForLife epic!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#311 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 00:15

Chuck

Δημοσιευμένη  εικόνα
Chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck...

*thunder strikes*

Chuck εκανε λαθος... τελικα καλο κοριτσι Erica... Μυριζω ομως περιεργα την Yuuji Fukunaga(Shinigami94)... Μυρωδια αγοριου αλλα φαινεται κοριτσι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#312 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 00:27

Grimmer

τι σκατά? δύο στα δύο?:uhh:(οκ,αυτό ποτέ δεν θα το έλεγε ο Grimmer)
μέχρι στιγμής,χωρίς να είμαι και σίγουρος,κατέληξα στα εξής συμπεράσματα

1) κάποιοι από τους δολοφόνους,έχουν ανοιχτεί παραπάνω από τους άλλους,μιλάνε πιό πολύ και γενικά μπλέκονται σε όλα.ίσως προσπαθούν και μέσα από καλό rp να καλυφθούν.

2)οι υπόλοιποι κάθονται ήσυχα και ωραία,ψηφίζουν λίγες φορές και πιθανόν να ξεκινάνε και τα κινήματα εναντίον τρίτων

επίσης αυτό μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi

[/table]

τα παραπανω ατομα ηταν αυτα που και στους 2 γυρους ακολουθησαν το "ρευμα", φυσικα ειναι ψηλοαδυνατο να ειναι δολοφονοι, αλλα πιστευω ενας απο τους 4 θα κρυβετε μεσα σε αυτους.

συνοψίζοντας,λαμβάνοντας υπ' όψην το από πάνω και το (1) πιστεύω πως η χαζή αγελάδα Lambo(Lucy Heartfilia) δεν είναι τελικά τόσο χαζή...ή μήπως είναι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#313 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 00:50

[/FONT][/SIZE][/COLOR]Η νύχτα θα πέσει κάποια στιγμή τη Δευτέρα.

Ορίστε η απάντησή σου
. :)

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#314 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 00:57

Lambo

Γιατί καταλίξαμε έτσι ~~νεεεε;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

*Ριμπόρν πετάγεται
Δημοσιευμένη  εικόνα
~Ciaossu!
Αυτή η άχρηστη αγελάδα ούτε μύγα δεν μπορεί να ξο σκοτώσει, ακόμα και τα grenades της μισοχαλασμένα είναι...
βασικά και να την σκοτώσετε, χάρη θα μου κάνατε, αλλά δυστηχώς είναι guardian της δέκατης τζενερέσιον, οπότε θα έχουμε πρόβλημα, ....

Medicine Seller is also my answer!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 21 Φεβρουάριος 2011 - 01:04

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#315 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 10:48

Zagi[Babba]
Φαίνεται πως η Kanzaki Nao[VampireGirlization] και ο Trafalgar Law[BoredForLife] προσπαθούν απεγνωσμένα να προστατέψουν την Akashiya Moka[Lord Leon]. Αρχικά ανεβαίνουν στο άρμα κατά του frankestain, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο εξαρχής και επαναλαμβανόμενα στο κίνημα κατά του Sima Yi και άρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι αθώος. Έπειτα κι αφού είδαν ότι δεν πιάνει, ανεβαίνουν στο άρμα του pikachu, o οποίος έχει επίσης πολλές πιθανότητες να είναι αθώος καθώς παραλίγο να την φάει την πρώτη μέρα εξαιτίας του Sima Yi που ξεκίνησε κίνημα εναντίον του και παρέμεινε πιστός στην ψήφο του. Δεν ξέρω αν η moka είναι αθώα ή ένοχη, αλλά αν είναι δολοφόνος τότε αυτοί οι δύο είναι τρομερά ύποπτοι. Ειδικά η Nao.
Προσωπικά δεν έχω πειστεί για την ενοχή της Moka, για αυτό και δεν την ψηφίζω ακόμα. Αλλά αν χρειαστεί να διαλέξω μεταξύ ενός προφανούς αθώου και εκείνης, τότε δε θα διστάσω.
@mono: θα ήθελα να ξέρω τι ώρα θα πέσει η νύχτα ώστε αν χρειαστεί να αλλάξω την ψήφο μου

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.