Akashiya MokaOmote mode

Frankensstein διάβασα ακουσα που είπες, καθως και αυτά που είπε
Nougami Neuro
και οφείλω να ομολογήσω ότι κάθε νοημων ανθρωπος (πόσο μάλλον μια ιδιοφυία σαν και μένα) θα πρέπει να καταλάβει από τον τρόπο που δικαιολογησε την ψήφο της η Erica Furudo οτι είναι πολυ πιθανο να σε είχε ελέγξει πριν αλλαξει την ψηφο της. Για να στο πω στα ισια το μονο που με προβληματίζει πάνω σου είναι το πως ψιλιαζεσαι στην αρχη καθε γυρου που θα "παει το ρεύμα" και πας και ριχνεις εκει την ψηφο ειτε ειναι αθωος ειτε ενοχος.
Τωρα οσο για τις ψηφους μου μην με κανεις να επαναληφθω τα εξηγησα αναλυτικά. Γνωριζω οτι στοχοποιουμαι με τις εμμονές μου πολύ καλά, αλλα οπως και να χει ακομα και αθωος να σαι, δεν καταλαβαινω γιατι εμεις οι δύο να αντιπαραβαλουμε τα επιχειρηματα μας, και καποια ατομα οπως οι Yuuji Fukunaga (shinigami94), Roy Mustang (Piscatella),Akisame Kōetsuji (johntheo95), Griff (didimakia) και (Erisadesu) Guu
να εμφανιζονται μια στο τοσο, σε φαση "α, για να δω ποιον ψηφιζουν εδω. Μμμ, καλος φαινεται ας παρει μια κι απο μενα" και μετά να εξαφανιζονται. Και στο τέλος ξαφνικα που θα μαστε τρεις κι ο κούκος και καποιοι σαν και μας θα λειπουν, αυτοι θα αρχισουν να κανουν παιχνιδι και να γραφουν σεντονια. Να ερθουν και να συστηθουν και αυτοι. Με επιχειρηματα. Αλλιως πως θα κανουμε ερευνα;
Εγώ αυτο που μπορεσα μεχρι στιγμης το κανα. Βρηκα τρεις αθωους, με επιχειρηματα. Γιατι δηλαδή να μπω στο κλιμα και αν πρεπει να ψηφισω αναμεσα σε
αθωους κατ'εμέ(gintoki, pikachu και Hei), αντι να ψαξω για στοιχεια; Ακομα κι αν πληρωσω τις εμμονες μου, θα εχω αφησει δουλεια πισω μου. Αλλά δεν θα αναλωθω σε πινγκ πονγκ για να "κρυφτώ". Ούτε θα ψηφιζω επειδη με ψηφιζουνε, χωρις στοιχεια. Κι οπως εχεις δει ως τώρα, καθολου δεν κρυβομαι.
Medicine Seller (Night Wizard Seal), αγαπητέ μου φαρμακοτρίφτη, με υποτιμάς. Τα παιχνιδάκια τύπου "μη με ψηφιζεις γιατι θα σε ψηφισω", δε φτουρανε πάνω μου. το σπλάχνο της Akasha Bloodriver δεν γνωριζει από φοβο και εχει μια σχεση με το θανατο που δεν μπορεις να κατανοήσεις.
Μολις καποιος σε ψηφισε εγινες λαλιστατος και σε λιγες ωρες ειπες οσα δεν ειχες πει σε δυο μερες. Και καλα εκανες. Αλλα θα αφησω την ψηφο μου πανω σου για σημερα, και θα το σκεφτω καλύτερα αύριο, γιατι οπως σωστα επισημανε ο
πεντάχρονος Lambo
η ερώτηση σου ήταν "κάπως". Συμφωνα με τα αρχεια της σχολικης εφημερίδας, ήσουν και στην περσινη συνάντηση, και δεν ξέρω σε τι μπορει να σου χρησιμευσε μια τέτοια ερώτηση (αν γνωριζονται οι δολοφονοι) αν όχι για δημιουργια εντυπωσεων.
Akisame Kōetsuji (johntheo95) εισαι ο επόμενος, ή ο εναλλακτικος μου στοχος, διότι σημερα ενω ξελαρυγγιαζομασταν με τον frankenstein, μπηκες, εκοψες κινηση και την έκανες απο τα κεραμιδια σαν κοπρογατα. Χμμμ μπορεί και όχι όμως... μάλλον είχες κάποιο λόγο... Θα δω.
Edited by Lord Leon, 20 February 2011 - 21:27.