Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5731 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 06 January 2018 - 16:30

Cardcaptor Sakura Clear card -hen Prologue

 

OVA ορεκτικο για να σκασουμε μεχρι να βγει η καινουρια σεζον!!!

 

Αν και  remake του τελευταιου επεισοδιου της πρωτης σεζον ηταν πολυ πολυ καλο!!

 

Υπεροχο , χρωματιστο , πανεμορφο , γλυκουλι και λιιγο στεναχωρο μιας που ξαφνικα φαινεται να φευγουν ολοι και να αφηνουν τη Sakura μονη της ..I can't wait  για την αρχη της σεζον !!!

P.S. To Clear card hen ειναι νουμερο ενα πλεον στο MAL ξεπερνωντας ακομα και το FMAB , βεβαια θα πεσει αργοτερα υποθετω αλλα μεχρι να πεσει εγω θα χαιρομαι !! :blingeye2:  :blingeye2:


Edited by aeron, 06 January 2018 - 16:35.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5732 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 07 January 2018 - 11:08

Τελείωσα το Youkai Apartment και με άφησε με πολύ ανάμεικτες εντυπώσεις. Από τη μια είχε έναν πάρα πολύ συμπαθητικό πρωταγωνιστή και ένα επίσης συμπαθητικό καστ, είχε και μερικές καλές ιστορίες θίγοντας κάποια καλά θέματα αλλά σε γενικές γραμμές οι "λύσεις" του ήταν κάπως κακογραμμένες. Ενώ δεν μπορώ να πω ότι το έβλεπα με δυσκολία σαν συνολική εκτέλεση μου φάνηκε μέτριο. :/

ySss0UF.jpg


#5733 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 January 2018 - 23:46

Aura Battler Dunbine

 

Ti προτείνετε Gundam και κουραφέξαλα ρε παιδιά....Αυτό έπρεπε να δω και να τελειώνω με τον Τομίνο. Με διαφορά το καλύτερο έργο του. Απορώ που το Ideon θεωρείται κλασσικό και αυτό το Dunbine είναι τόσο παραμελημένο.

 

Μου άρεσε:

 

-Mecha μάχες σε φανταστικό κόσμο. Μάλλον η Escaflowne θα επηρρεάστηκε από αυτή.

-Τόξα, βέλη, καταπέλτες και μονόκεροι εναντίον mecha με λέηζερ και πυραύλους. Στα σοβαρα, κάθε φορά νομίζουν πως μπορούν να κερδίσουν!

-Από ένα σημείο η μάχη μεταφέρεται στον πραγματικό κόσμο. Το σενάριο διαπρέπει απο δω και πέρα. Οι σειρές Gundam δεν θα τολμούσαν ποτέ κάτι τέτοιο. Θα ξενέρωνε ο κόσμος να αγοράζει παιχνίδια μαζικής καταστροφής στον πραγματικό κόσμο. Ετσι δεν υπάρχει το άγχος να ικανοποιεί ο Τομίνο το απαιτητικό Gundam κοινό.

Spoiler:

-H Chum είναι η πιο γαμάτη νεράιδα που έχω δει. Μέχρι και χειροβομβίδα κουβαλάει για να ελευθερώσει έναν πιλότο.

-Το προτιμώ από το Escaflowne.

 

δεν μου άρεσε:

 

-πολλές μα πάρα πολλές μάχες από ένα σημείο και μετά, ιδίως στο τελευταίο 1/3. Χάνεις τη μπάλα

 

Spoiler:



#5734 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 January 2018 - 23:51

Να σαι καλά Πετράν, και πάνω που ψαχνα τι μέκα να δω ^^ :emptyonexg1:


フカフカ

#5735 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 January 2018 - 12:27

Πριν μερικές ημέρες είδα το In this Corner of the World και η ταινία με άφησε με πολύ θετικές εντυπώσεις. Πέρα από το όμορφο animation και την παλέτα των χρωμάτων που μου άρεσε ιδιαίτερα εκτίμησα την πλευρά της ιστορίας που θέλησε να παρουσιάσει. Συνήθως όταν αγγίζουν το θέμα το Β' Παγκόσμιου πολέμου, εστιάζουν είτε στις κακουχίες στο πεδίο της μάχης, είτε σε ιστορίες παιδιών που τράβηξαν πολλά εκείνη την περίοδο, είτε στην περίπτωση της Ιαπωνίας στις πόλεις που δέχτηκαν τις ατομικές βόμβες και εστιάζουν καμιά φορά με πολύ καλό τρόπο στο συναίσθημα πατώντας σε μια περίοδο που αναπόφευκτα θα σε αγγίξει έτσι κι αλλιώς. Σε αυτη την ταινία επέλεξαν να πουν μια ιστορία πιο ήπιων τόνων, έδωσαν βάση στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, πώς άλλαξε τη ζωή τους, πώς σε ένα χωριό μια οικογένεια τα έβγαλε πέρα με τις κακουχίες, τι έχασαν με τι συναισθήματα τους άφησε, μου θυμησε περισσότερο τις ιστορίες που είχα ακούσει από τους παππούδες μου και γενικά πιστεύω ότι αξίζει να τη δει κανείς. Αν δεν την έχετε δει και γενικά σας αρέσουν οι σειρές sol πιστεύω ότι θα μπορούσατε να της δώσετε μια ευκαιρία.

ySss0UF.jpg


#5736 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 January 2018 - 15:58

Όντως καλή ταινία η Sekai, αλλά κάποιες ψιλοαλλαγές στο manga τις έκανε και δεν μου άρεσε.

Spoiler:


Μετά από 13 χρόνια, ξαναβλεπω Fruits Basket, με αγγλική μεταγλώττιση αυτή τη φορά. Απορώ πως δεν μου άρεσε τότε. Παρά το λιτό animation καταφέρνει να έχει δράμα και χιούμορ που φτάνει ή και ξεπερνά την KyotoAni. Για Studio Deen μιλάμε. Ίσως η ΚyoAni να μην τα κατάφερνε ενδεχομένως. Δεν νομίζω άλλη σειρά να έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς που η μουσική, οι φωνές, ο φωτισμός και οι σκιές, τα σκηνικά, το στήσιμο γενικότερα δείχνουν πως οι παραγωγοί ήταν αρκετά καλοί και έμπειροι. Ο σκηνοθέτης ήταν πιο γνωστός για διασκευές gag manga και στην αρχή δίστασε να δεχτεί.Και άλλες σειρές ακολούθησαν στο ίδιο στυλ. Μπορεί να χουν HD φόντο, ρεαλιστικά σκηνικά, blur και φωτισκιάσεις, λίγες όμως έχουν το συναίσθημα και το χιούμορ του Fruits Basket

#5737 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 January 2018 - 16:06

Όντως καλή ταινία η Sekai, αλλά κάποιες ψιλοαλλαγές στο manga τις έκανε και δεν μου άρεσε.

Spoiler:


Όντως αχρειαστες αυτές οι αλλαγές που αναφέρεις, μπορώ να καταλάβω ότι ίσως κόψανε το κομμάτι με την κοπέλα από την κακόφημη περιοχή λόγω χρόνου μιας και ηη ήταν μεγάλη η ταινία αλλά πχ. αυτό με τη βόμβα που σημείωσες ήταν πράγματι πολύ ανούσιο να το αλλάξουν.

ySss0UF.jpg


#5738 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 17 January 2018 - 14:43

Τώρα που βλέπω μαζεμένα τα anime της τελευταίας 7ετίας, συνηδητοποιώ πόσο σωστά έπραξα που δεν τα έβλεπα on going ή se σκέτες σεζόν. Πραγματικά δεν μπορώ να δω 12 επεισόδια τώρα και 12 σε δύο χρόνια, από εκεί που το αφήσαμε. Επίσης πολύ school anime τα τελευταία χρόνια, λες και δεν υπάρχει ζωή στην Ιαπωνία μετά τα 18 σου. Anyway, τι είδαμε τον τελευταίο μήνα or so...

B Gata H Kei: 12 επεισόδια, ecchi / school life, σε συνδιασμό που δεν ενοχλεί και κάπως διαφοροποιείτε από την άπειρη αντίστοιχη μάζα των anime: Μία πανέμορφη και κάπως ατζαμής μαθήτρια λυκείου, επιζητά την έντονη ερωτική ζωή, μόνο που δεν ξέρει πως να την ξεκινήσει και με ποιόν. Παρακολουθούμε λοιπόν τις περιπέτειές της με έναν συγκεκριμένο συμμαθητή της και η σειρά τελειώνει ακριβώς εκεί που το καταφέρνουν. Η σειρά έχει πολυ χιούμορ και δεν διαφέρει και πολύ από ελληνικές σειρές μεσήλικων παντρεμένων πρωταγωνιστών, που ψάχνουν να ξεκινήσουν ανάλογες περιπέτειες μεταξύ τους (απλά εκεί δεν είναι σχολειο, είναι πχ γειτονιά και δεν είναι ότι δεν έχουν ερωτική ζωή, είναι ότι δεν τους καλύπτει αυτή που έχουν).

Mayo Chiki: School Harem: Η πλούσια μαθήτρια, το θύμα της, ο περίγυρος, κλπ κλπ κλπ. Ένα από τα πολλά αντίστοιχα, βλέπετε όπως τα αντίστοιχα. Αν σου αρέσει αυτό το είδος anime, 12 επεισοδιάκια (+ ΟVA) είναι, σε ένα - δύο μέρες το είδες.

Oreshura (πλήρες τίτλος: Ore No Kanojo To Osananajimi Ga Shuraba Sugiru): Έφηβος με έντονη φαντασία και ορέξεις που όμως δεν θέλει να ερωτευτεί, γίνεται το επίκεντρο μιας εκκεντρικής συμμαθήτριάς του και όλο αυτό οδηγεί σε ένα σχολικό anime χαρέμι και μπλα μπλα μπλα. Ως συνήθως, 12 επεισοδιάκια + το BluRay OVA του. Καλό για το είδος του.

IkkiTousen (Season1): Rewatch του BluRay Rip. Πάντα όταν ξαναβλέπω anime που είχα δει σε VCD rips, είναι σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Χρειαζόμουν και κάτι παλαιότερο να δω (όχι κάτι πολύ παλιό, παλαιότερο), ε, ευκαιρία ήταν ενώ συνηδητοποίησα ότι δεν έχω δει και τις μισές σειρές που κυκλοφόρησαν μετά (κάποια στιγμή πρέπει να τα δω και αυτά και ας έχουν άλλους χαρακτήρες). Ξύλο, σχολείο, ecchi, βασικά ένα post punk πράγμα με 90s ριζες που κυκλοφόρησε ως anime στα early 00s στο μεταίχμιο του κλασσικού animation, έτσι η μαζική υιοθέτηση της τεχνολογίας του δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική. 

Inugami-san to Nekoyama-san: 13 επεισόδια των 3 λεπτών, Yuri-friendly. Pass

Kämpfer: Κορίτσια λυκείου Μπλε εναντίων Κόκκινων. Και ένα αγόρι που μετατρέπεται σε κορίτσι κάθε φορά που υπάρχει μάχη. Και μια λεσβία που αυτός την γουστάρει ως αγόρι αλλά αυτή γουστάρει αυτόν όταν μετατρέπεται σε γυναίκα. Παράλληλα, ένα χαρέμι στήνεται γύρω του, από όσους γνωρίζουν ότι από άντρας μετατρέπεται σε γυναίκα. Κλπ κλπ κλπ
Λογική μηδέν, σενάριο ό,τι να'ναι, ecchi, καψούρες χωρίς λόγο... Εντάξει, αν θέλετε να το κάψετε, δείτε το, 14 επεισόδια είναι...

Military! 13 επεισόδια των 3 λεπτών (περίπου). Ο πατέρας ενός λυκειόπαιδου, κατά λάθος υπέγραψε να γίνει ο στρατηγός μιας χώρας που είναι σε πόλεμο με μια άλλη χώρα. Ο γιός του δεν το ξέρει αυτό, κάποια μέρα όμως του στέλνει δύο κοπέλες για προστασία, μετά παρουσιάζονται και άλλες που είναι εχθροί, σύντομα όλοι ξεχνάνε για πιο λόγο βρέθηκαν εκεί, μετά ήρθε μια σεξόμπομπα επιτηριτής, μετά, μετά μετά μετά... Εν ολίγοις, ένα Anime καϊδι σε γρήγορους ρυθμούς που όμως μπορείς να παρακολουθήσεις (δεν είναι δηλαδή σαν το Teekyu που και στην μισή ταχύτητα να το βάλεις για να το δεις, πάλι χάνεις τα μισά που γίνονται...).

Mistudomoe: Δύο σεζόν, 21 επεισόδια συνολικά. Αυτό το anime έκατσα και το είδα (με μεγάλη δυσκολία στα πρώτα επεισόδια για να ειμαι ειλικρινής) μετά από συζήτηση που διάβασα σε διεθνές φορουμ. Η σειρά αυτή προσπάθησε (  ;  ) ή πειραματίστηκε (  ;  ) να γίνει κάτι σαν SouthPark; Ήθελε να δει αν υπάρχει κοινό που μπορεί να δεχτεί το σκηνικό της; ήταν μια έρευνα των δημιουργών της; Ας το πάρω από την αρχή: Η ιστορία αφορά το χειρότερο τμήμα έκτης δημοτικού στα Ιαπωνικά σχολεία, με τον άμοιρο Otaku δάσκαλό τους και τις συνεχείς παρεξηγήσεις που δημιουργούνται με τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, τους οικίους και συγγενείς των μαθητών, τις απίστευτες παραξενιές τους. Το set up είναι αρκετά ενδιαφέρον, ωστόσο κάτι στο σκίτσο σε συνδιασμό με την ηλικία των πρωταγωνιστών σε ξενίζει ή και σε απωθεί. Τα πρώτα επεισόδια είναι ιδαίτερα δύσκολα να τα δεις και αναρωτιέσαι "τι βλέπω;" "Γιατί το βλέπω;" "Σε τι κοινό απευθύνεται;". Όταν βέβαια πάθεις κάποια ανοσία στην όλη αισθητική της σειράς και κάπως σταματά να σε ενοχλεί το σκίτσο και οι ηλικίες των πρωταγωνιστών, συνηδητοποιείς ότι το σενάριο στρώνει πολύ, αρχίζει να υπάρχει πολύ χιούμορ και γενικά έχεις κάτι που αν ήταν κάπως διαφορετικό θα το έβλεπες πολυ πιο εύκολα. Αυτή η σειρά μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει το "κάτι", αλλά για κάποιο λόγο απλά δεν... Κρίμα...

Sakurasou no Pet na Kanojo: Αυτό το βλέπω ακόμα. Ίσως από τα καλύτερα watch που κάνω το τελευταίο δίμηνο, θα επανέλθω όταν το δω ολόκληρο.

Seikoku no Dragonar: Δώδεκα επεισόδια. Δράκοι. Άλλο πλανήτης σαν 19ος αιώνας αλλά και με πρόσβαση υπο συνθήκες στο αντίστοιχο σήμερα. Ακαδημία για μάγους (ή κάτι τέτοιο). Πόλεμος, μάχες, κλπ κλπ κλπ.  Μου έκατσε σε φάση που ήθελα να δω κάτι ανάλογο έτσι το χάρηκα παραπάνω από ό,τι ίσως θα έπρεπε. Ατυχώς το anime έχει μείνει στην μέση του manga (από ό,τι διάβασα) και δεν ξέρω αν θα υπάρχει συνέχεια - κατάληξη της ιστορίας.

Tonari no Kaibutsu-kun: School Romance / Slice of Life με δύο κάπως ιδιαίτερους πρωταγωνιστές, αλλά καθόλου σεναριακές ακρότητες ή τρελά σκηνικά, συμπτώσεις κλπ. Αξίζει να το δουν όσοι είναι fan των "coming of age". Προτείνεται.

Stop!! Hibari-kun!: Ως μεσήλικας otaku που είμαι, χρειάζομαι τακτικά την 80ίλα μου να έρθω στα ίσα μου και μιας και έχω πιάσει ecchi / school life κλπ, έψαξα να βρω κάτι αντίστοιχο από τα 1980s. Το Stop!! Hibari-kun! είναι ένα 80s έπος, που όμως μόνο τα πρώτα 6 επεισόδια έχουν υπότιτλους (το raw υπάρχει online και αν ξέρεις ελάχιστα Ιαπωνικά μπορεις να καταλάβεις πάνω / κάτω τι γινεται). Τι να πρωτογράψω για αυτό το έπος; Ο γιος μιας κυρίας που πέθανε, τον στέλνει να μεγαλώσει στον παρολίγο γκόμενό της από το Λύκειο, που όμως είναι ο αρχηγός της τοπικής γιακούζα και έχει πλέον 4 παιδιά:Τρεις κόρες και ένα Γιο, που όμως είναι crossdresser, στο σχολείο είναι δηλωμένος ως κορίτσι (με τεράστιο fun club από αγόρια και κορίτσια) και φανατικό άντρα δεν τον λες. Τρώει και μια καψούρα με τον γιό της παραλίγο γκόμενας του πατέρα του, αυτος φυσικά έχει μάτια μόνο για κανονικά κορίτσια, βάλε τώρα 80s σκίτσο, animation και αισθητική τύπου kabamaru και μιλάμε για έναν 1980s anime παράδεισο που ελπίζω κάποια στιγμή να δω ολόκληρο! Διάβασα ότι μετά το 22 επεισόδιο χαλάει η ιστορία και το manga δεν τελείωσε ποτέ, αλλά και πάλι, αυτό το έπος πρέπει να μεταφραστεί!

What's Michael ΟVA1: Μετά από το Stop!! Hibari-kun! έπρεπε να δω οπωσδήποτε κάτι άλλο καμένο από τα 80s, έτσι είδα το πρώτο ova (από laserdisc rip) του What's Michael. Αυτό είναι μια σειρά με πρωταγωνιστή μια γάτα που ξέρω την ύπαρξή της ως cult των 1980s, αλλά δεν είχα βρει ποτέ να δω, αλλα είχα κατεβάσει τα 2 OVA της (μια ώρα περίπου το καθένα). 1980s καίδι, που δείχνει μέχρι το καλύτερο τρόπο ότι πριν το 1985 στην Ιαπωνία το LSD πούλαγε ακόμα και ήταν δημοφιλές στους παραγωγούς anime. Αν θέλετε να ψήσετε μπιφτέκια με 80s anime και δεν έχετε τηγάνι, βάλτε τα μπιφτέκια στο κούτελο σας, βάλτε να το δείτε και μέχρι να τελειώσει θα έχουν γίνει σίγουρα (μην σας πω θα έχουν τσουρουφλιαστεί). Δεν ειναι anime για όλους πάντως, πρέπει να ξέρεις λίγο και το χιούμορ του τότε για να το καταλάβεις.

 


Edited by Labrokratis, 17 January 2018 - 14:46.


#5739 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 January 2018 - 22:15

Αυτές τις μέρες τελείωσα τα Juunin Taisen και το Guru guru που τα είχα αφήσει πίσω.

Το Juunin Taisen με άφησε με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα κυρίως γιατί ενω καθόλη τη διάρκεια του ήταν πολύ χλιαρό μου άρεσε αρκετά η εξήγηση στο τέλος αν και ο νικητής ήταν ξεκάθαρο cheat. Ενώ κάποιοι θάνατοι ήταν μετριότατοι είχε κάποιες καλές μάχες παρά το CGI και μου έκανε εντύπωση γιατί το CGI το απεχθάνομαι. Γενικά η κεντρική του ιδέα έμοιαζε πολύ με τα Fate αλλά είχε χειρότερη εκτέλεση.

Το Guru Guru από την άλλη ενώ δεν το ξεκίνησα με τεράστιες προσδοκίες και το χιούμορ του ήταν κάπως χαζό σε κάτι σημεία το συνήθισα και συμπάθησα πολύ τους πρωταγωνιστές του. Σαν κωμωδία είχε αρκετά old school humor και οπότε διακομωδουσε παλιά rpg το έκανε αρκετά πετυχημένα. Δεν ξέρω πόσα κόψανε δεδομένου ότι το παλιό anime είχε μεγαλύτερη διάρκεια αλλά 25 επεισόδια νομίζω ήταν αρκετά μιας και ολοκλήρωσε μια χαρά την ιστορία.

ySss0UF.jpg


#5740 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 January 2018 - 15:22

Princess Principal.

 

20ος αιώνας και η Μ. Βρετανία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα που το καθένα έχει νεαρά κορίτσια για κατασκόπους. Γενικά σνομπάρω τα anime με τέτοιο σχεδιασμό χαρακτήρων, αλλά στο συγκεκριμένο αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Είναι αρκετά καλό και του έχουν δώσει περισσότερη προσοχή από ότι περίμενα.


TMWsBT7.png        


#5741 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 20 January 2018 - 20:36

Μια μέρα είδα (rewatch το πρώτο και πρώτη φορά το δεύτερο) τα 2 ανεξάρτητα κομμάτια του Little Witch Academia κι από κεί είπα κι έπιασα ταινίες, μία κάθε μέρα όποτε μπορώ. Μέχρι τώρα μετράμε:

 

The girl who leapt through time (τόσο ζωντανό!)

5cm/s (απλά πανέμορφο) 

Kiki's delivery service (γλύκιστη) 

Redline (πούρα αδρεναλίνη) 

Hotarubi no mori ie (όμορφο και συναισθηματικό αλλά δεν πάτησε γερά)

My neighbours the Yamadas (με πολλή καρδιά)

Millennium actress (το πιο γρήγορο "θέλω να το ξαναδώ")

Jin-roh (μαχαιρι-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!)

Patema inverted (απ' τις πιο γαμάτες ιδέες "φαντάσου αν...", την είδα και αρρωστούλης και μ' άφησε πονοκεφαλιασμένο)

 

Μια απ' αυτές τις μέρες επίσης δοκίμασα να βάλω το Macross-Do you remember love και συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν για κάτι τέτοιο σ' εκείνη την ώρα και κατάσταση (αρρωστούλης), είδα πως ούτε για μια ώρα Interstella και Daft punk ήμουν, αλλά τι να κάνουμε

 

Και συνεχίζουμε. Με δυο λόγια έχω πιάσει όλη την καλή top tier φιλμογραφία και τη ροκανίζω μέχρι να τελειώσει. Πρέπει να μασουλίσω λίγο περισσότερο το κομμάτι Γκίμπλι για να μην μου πέσει όλο μαζί αργότερα. Έχω μπόλικο υλικό και κάθε μέρα μου θυμίζουν πως οι σειρές είναι... απλά πιο κάτω. 

 

Επίσης, για να δώσω στο Darling in the Franxx λίγο χρόνο να βγάλει επεισόδια, γιατί δεν θέλω να το δω ιδιαίτερα ongoing, θα βγει καλύτερα μαζεμένο, αποφάσισα να δω Eureka Seven και το έχω bingeάρει σε άθλιο βαθμό για την ώρα, 17 επεισόδια παρόλο που έριξα το ρυθμό. Μια χαρά πάει, το απολαμβάνω περισσότερο απ' όσο περίμενα. Έτσι για τα παράπονα όλων των "το τάδε είναι σαν το Evangelion!!!" 


Edited by OdyMonaxos, 20 January 2018 - 20:36.


#5742 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 January 2018 - 23:16

Lu Over the Wall

 

Φοβερά υποτιμημένη ταινία με πολύ άδικες κριτικές (Ponyo ripoff, Flash animation etc). Eντάξει, η ταινία έχει προβλήματα και θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά όχι ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά.

Μακάρι το Studio Ghibili στον Ponyo να είχε την πρωτοτυπία του Υuusa. Το ανιματιον σε μερικές σκηνές ήταν απίστευτα τρελό, έστω και χωρίς την τρελή λεπτομέρεια του Ponyo, ωστόσο ήταν και αυτό ιδιαίτερο, αν έχετε δει τις προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη. Κάτι πανοραμικά πλάνα ιδίως αλλά και μουσικές σκηνές, πλέον ούτε το Ghibili τα κάνει.

Τη συνιστώ. Προσωπικά την βρήκα όχι μόνο καλύτερη από το Πόνυο αλλά και από πολλές νεότερες παιδικές ταινίες Ghibili και μη

 

 

Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome

 

Από τους ίδιους συντελεστές του Tatami Galaxy,  οπότε ξέρετε τι να περιμένετε. Βασισμένη σε άλλο ένα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα. Φτυστοί οι χαρακτήρες της ταινίας με τις σειράς και με πιο τρελό ανιμάτιον, ιδίως στο τελος. Βέβαια εδώ δεν υπάρχει τόσο δράμα και περισσότερο τήνει προς την κωμωδία αλλά και το μιούζικαλ.

 

Ειλικρινά κρίμα που τέτοια προσέγγιση σε ταινίες δεν βλέπεις πλέον.



#5743 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 January 2018 - 00:00

Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome

Γιατί δεν το έχω δει ακόμα αυτό?????? Η υπόθεση μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός κυριολεκτικά και οι συντελεστές υπόσχονται επιτυχία.

Εφυγα να το κατεβάσω. Ελπίζω να μην με ενοχλήσει η ομοιότητα των χαρακτήρων. Το σιχαίνομαι οταν συμβαίνει.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5744 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 21 January 2018 - 00:21

αρκετοι χαρακτήρες από το ταταμι κανουν την εμφανιση τους στην ταινια οποτε ναι δες την


Edited by jeffhardy, 21 January 2018 - 00:22.


#5745 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 21 January 2018 - 01:24

Lu Over the Wall

 

Φοβερά υποτιμημένη ταινία με πολύ άδικες κριτικές (Ponyo ripoff, Flash animation etc). Eντάξει, η ταινία έχει προβλήματα και θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά όχι ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά.

Μακάρι το Studio Ghibili στον Ponyo να είχε την πρωτοτυπία του Υuusa. Το ανιματιον σε μερικές σκηνές ήταν απίστευτα τρελό, έστω και χωρίς την τρελή λεπτομέρεια του Ponyo, ωστόσο ήταν και αυτό ιδιαίτερο, αν έχετε δει τις προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη. Κάτι πανοραμικά πλάνα ιδίως αλλά και μουσικές σκηνές, πλέον ούτε το Ghibili τα κάνει.

Τη συνιστώ. Προσωπικά την βρήκα όχι μόνο καλύτερη από το Πόνυο αλλά και από πολλές νεότερες παιδικές ταινίες Ghibili και μη

 

 

Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome

 

Από τους ίδιους συντελεστές του Tatami Galaxy,  οπότε ξέρετε τι να περιμένετε. Βασισμένη σε άλλο ένα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα. Φτυστοί οι χαρακτήρες της ταινίας με τις σειράς και με πιο τρελό ανιμάτιον, ιδίως στο τελος. Βέβαια εδώ δεν υπάρχει τόσο δράμα και περισσότερο τήνει προς την κωμωδία αλλά και το μιούζικαλ.

 

Ειλικρινά κρίμα που τέτοια προσέγγιση σε ταινίες δεν βλέπεις πλέον.

 

Πάνω στην ώρα, Πετράν