Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5716 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 December 2017 - 15:02

Θα σου πω όταν τη δω, μου κατσαν βαριά η απογοήτευση απ την 5η και η βλακεία της 6ης. Μ' έβγαλαν απ τη σειρά. Πάντως μ' ένα επεισόδιο να μου μένει για να κλείσω το Bakemonogatari μια χαρά τη βγάζω



#5717 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 22 December 2017 - 04:24

Και αλλη μια σεζον εφτασε στο τελος της και ενω τα χω ξαναπει στο thread Fall 2017 τωρα που η σεζον τελειωσε εχω ολοκληρωμενη αποψη ...(και εχω δει κ μερικα ακομα :P)

Το εβαλα σε spoiler γιατι μου βγηκε σεντονι το post :P

 

                                                                                                                               Fall 2017 Final Thoughts..

 

 

Spoiler:

                                                                                                                                                    

 

                                                                                                Other...

 

Tsuki ga Kirei... Η αληθεια ειναι οτι ειχα δει το πρωτο επεισοδιο οταν ειχε πρωτοβγει και δεν με ενθουσιασε και το ειχα αφησει. Το ξαναπιασα λοιπον προσφατα και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα. Το σχεδιο ηταν μετριο και τα soundtrack/op,ed αδιαφορα ..Το character development σχεδον ανυπαρκτο και το romance αρκετα χλιαρο . ΑΛΛΑ , μιλαμε για το λαβ στορυ 13χρονων και αρα δεν μπορουμε να εχουμε expectations..

 

Εδω λοιπον ειναι το ωραιο κομματι της υποθεσης (για μενα τουλαχιστον) : οταν τα κοριτσια της παρεας ρωτανε την πρωταγωνιστρια γιατι της αρεσει αυτος που της αρεσει εκεινη απανταει απλα "δεν ξερω". Και ετσι ακριβως πρεπει να ειναι . Στα 13 σου ναι μεν "ερωτευεσαι" αλλα δεν εισαι σε θεση να εκφρασεις σωστα το λογο που αισθανεσαι ετσι. Οι πρωταγωνιστες εχουν εσωτερικους μονολογους και αναρωτιουνται , οπως πολυ σωστα θα επρεπε να κανουν στα 13 τους, τι κανει κανεις αραγε σε μια σχεση?? Το πιο spicy που θα βρεις κανεις ειναι ενα αδεξιο φιλι και τιποτα παραπανω. Η "μαγεια" βεβαια ειναι στο τελος  οπου 

Spoiler:
..

Ειναι μια πολυ ομορφη ωδη στους παιδικους ερωτες..  9/10

 

Shounen Onmyouji... Meeehh... Τοσα χρονια το εχω στα plan to watch και τωρα που το ειδα να πω τη αληθεια δεν θα με χαλαγε και να μην το ειχα δει καθολου..

Ενω γενικα μου αρεσουν τα ανιμε με τους εξορκιστες/μοναχους/ιερειες/πνευματα και η αρχαια Ιαπωνια/μυθολογια κτλ , η σειρα αυτη ηταν πολυ μετρια σε ολα της τα κομματια..

 

Spoiler:

Ωραιο σχεδιο , μετριο soundtrack , ανυπαρκτο character development (απαραδεκτο για 26 επεισοδια).. 6/10

 

 

Hyakko... Αρκετα  καλη κωμωδια/παρωδια ενιοτε με πααρα πολλες αναφορες σε αλλα anime..  Slice of life στορυ σε γυμνασιο/λυκειο θυλεων οποτε δεν λεει και πολλα και η μουσικη αδιαφορη.

Το σχεδιο ειναι ασχημουτσικο και μου θυμησε πολυ aiura αλλα σε γενικες γραμμες το ευχαριστηθηκα αρκετα και γελασα πολυ ! 7/10

 

 

Chrono Crusade...  Currently Watching οποτε θα πω αργοτερα τη γνωμη μου..

Παντως το πρωτο επεισοδιο με κοψοχολιασε..(ειμαι και λεοντοκαρδη τρομαρα μου  :P)

 

                                                                                                                                                                                                  Οουυφφφ επιτελους τελειωσα... :beaten:


Edited by aeron, 05 January 2018 - 00:44.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5718 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 December 2017 - 22:54

Λοιπόν

 

Haguregumo

 

Παλιά ταινία του 1982, βασισμένη στο ομώνυμο μανγκα που τέλειωσε πρόσφατα με 100+ τόμους.Σε όσους αρέσει η περίοδος της Παλινόρθωσης, δείτε την οπωσδήποτε. Αψογη αισθητική γενικά. Η σκηνή της δολοφονίας ενός ιστορικού προσώπου  είναι ίσως από τις πιο έντονες σκηνές που έχω δει.

Ηθελα χρόνια να την δω μεταφρασμένη. Δεν ήξερα πως στον χαρακτήρα της βασίστηκε ένα πρόσωπο του  Last Blade 2.

 

Heart Catch Pretty Cure! The Movie: Fashion Show in Paris!

 

Mιας και είχα δει τη σειρά μου είχε διαφύγει η ταινία. Όντως, συμφωνώ πως είναι από τις καλές ταινίες Pretty Cure, συνεχίζοντας τη δράση και το χιούμορ της σειράς. Ουσιαστικά ενώσαν 3 επεισόδια σε μία μινι ταινία.

 

Sinbad (2015)

 

3 μικρές τηλεταινίες του Nippon Animation  για τον Σινμπαντ το Θαλασσινό όταν ήταν μικρός. Εμπλέκονται συντελεστές βετεράνοι του Studio Ghibili  αλλά και World Masterpiece Theater. Για αυτό και οι χαρακτήρες θυμίζουν λίγο Miyazaki. Kρίμα που ο σκηνοθέτης απεβίωσε εκείνη τη χρονιά, μιας και το αφιερώνουν στη μνήμη του. Aπό τους κύριους συντελεστές των σειρών Romeo and the Black Brothers & Tico and Friends

Με τα σημερινά δεδομένα ίσως να φαντάζει η διασκευή παλαιομοδίτικη και συντηρητική, αλλά αν τη συγκρίνεις με την τωρινή φουρνιά, καταλαβαίνεις πόσο μπροστά είναι στην εκφραστικότητα των χαρακτήρων. Εχει κάτι από τη μαγεία των κλασσικών περιπετειών του Ghibili και το animation είναι αρκετά καλό. Να βλέπεις άλογα να τρέχουν είναι πλέον σπάνιο σε ανιμε. Πάντως καλύτερα που την κάνανε ταινία και όχι σειρά και έτσι διατηρήσαν μια ποιότητα στο ανιματιον. Γιατί οι τελευταίες σειρές WMT υστερούσαν σε αυτό.

 

 

 

 

 

Chrono Crusade...  Currently Watching οποτε θα πω αργοτερα τη γνωμη μου..

Παντως το πρωτο επεισοδιο με κοψοχολιασε..(ειμαι και λεοντοκαρδη τρομαρα μου  :P)

 

το manga διάβασε μιας και η Gonzo τα θαλάσσωσε στο τέλος, όπως και με την Black Cat



#5719 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 December 2017 - 08:42

Ξεκίνησα το Boku no Hero, είμαι στα μισά της 1ης και δεν έχω εντυπωσιαστεί και τόσο. Οκ η παρουσίαση είναι πολύ καλή αλλά μοιάζει με ένα ακόμα shonen.

ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ O KATSUKI, απλά δεν καταλαβαίνω το μίσος για τον Deku αλλά ευτυχώς είναι η πρώτη σοβαρή μάχη στην σειρά και ελπίζω να το λύσουμε το θέμα γιατί δεν θα την παλέψω να τον κυνηγάει σε όλες τις σεζόν.  :dazed:


rsrGbGx.gif

#5720 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 01 January 2018 - 14:23

Τελείωσα το animegataris και τελικά τα τρία τελευταία επεισόδια παίζει να ήταν καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα της σειράς μόνο και μόνο επειδή όλα αυτά που γινόταν δεν είχαν καμία λογική. Καθαρό gag, ίσως να ηταν έτσι όλη η σειρά αν και γενικά και στα προηγούμενα είχε κάποια καλά αστεία.

Τελείωσα και το Osama Game και τελικά ο,τι πιο σοκαριστικό γεγονός της σειράς ήταν ότι στο τέλος ανακοίνωσαν δεύτερη σεζόν. Γενικά το manga ψιλοτρωγόταν αν εξαιρέσουμε το μάπα τέλος αλλά το anime ήρθε και το αποτελείωσε.

Από προηγούμενες σεζόν το Natsume το είδα ολοκληρωμένο και έφυγε νεράκι μακάρι να είχε άλλα τόσα επεισόδια.

ySss0UF.jpg


#5721 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 January 2018 - 15:07

Τελείωσα πριν λίγες μέρες το Kujira no Kora wa Sajou ni Utau. 12 επεισόδια και μάλλον θα βγάλουν και άλλη σεζόν.

Είχε κάποια καλά χαρακτηριστικά αλλά γενικά με απογοήτευσε. Η υπόθεση είχε ενδιαφέρον και η μουσική του ήταν όμορφη αλλά η χαρακτήρες και οι διάλογοι ήταν ώρες ώρες ανυπόφοροι. 


TMWsBT7.png        


#5722 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 03 January 2018 - 18:04

Τελιωσα το Fate apocrypha σιγουρα δεν φτανει το μεγαλειο του fate zero αλλα δεν μετανιωσα που το ειδα δεν θα το ελεγα ασχημο σε καμια περιπτωση , απο την αλλη το μονο fate που πραγματικα το θεωρο καλο ειναι το zero αντε και ubw το φτανει καπως σε ποιοτητα αντε να δουμε πως θα βγει το heaven's feel τωρα

 

Fate/Grand Order: Moonlight/Lost Room μολις ειδα το prologue τι φαση θα βγει σε σειρα ? και απο οτι ειδα ειναι χρονικα μεταγενεστερο απο την ταινια Fate/Grand Order: First Order (και που κλασικα κοψαν την ιστορια στη μεση μονο αν παιξω το παιχνιδι μπορω να την μαθω) ενδιαφερον φανηκε

 

Katsugeki/Touken Ranbu Το εκανα drop καπου στο 4 επεισοδειο , πολυ ωραιο animation και μαχες αλλα η υποθεση καπου αγνοειτε , σου τα δινει "ολα" με πολυ κακο και βαρετο exposition και δεν εξηγει και σχεδον τιποτα χειροτερο και απο black clover που για καποιο ανωμαλο λογω δεν το εχω κανει ακομη drop



#5723 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 04 January 2018 - 20:39

Ενώ το Rewatcheverymonogatari προχωράει καλά, είμαι στο 6ο επεισόδιο, το παίρνω σε μικρές δόσεις γιατί τόσο αντέχω, και διασκεδάζω φοβερά με το Kemonozume.

Αυτή η σειρά δεν είναι "so good", δεν είναι "so bad it's good", είναι "so weird it's good, bad and funny". Διασκεδάζω φοβερά με το πως οι καλλικαντζαριές του Yuasha είναι τόσο εκφραστικές και κάφρικες και ταιριάζουν γάντι με την εντελώς φευγάτη ιστορία. Είναι συναισθηματικό, είναι ανθρώπινο, είναι παράλογο, είναι κακάσχημο και είναι πανέμορφο, είναι τα πάντα. 

 

Το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να πατάω πολύ συχνά παύση για να γελάω και πάει με ακόμη πιο αργό ρυθμό

 

Δεν ξέρω ποιοι είδαν τις καλλικαντζαριές του και είπαν "του δίνουμε τη δουλειά και με τους δικούς του όρους" αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έγινε

 

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σειράς είναι πως θα μπορούσε κανείς με τα ίδια υλικά να κάνει μια σειρά στο στυλ δράσης της Madhouse της εποχής (Death Note, Claymore, Black Lagoon κτλ) και να την κάνει σε μια καθαρή κι άγρια σειρά δράσης. Θα 'χανε την ψυχή της; Σίγουρα. Θα μπορούσε να 'ταν γαμάτη όμως και με αυτό τον τρόπο. 



#5724 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 04 January 2018 - 21:34

Τελειωσα το Skip Beat που το εχω στα ptw χροοονια τωρα και μου αρεσε παρα πολυ! Με κουφανε λιγο το τελος γιατι ηταν σαν να κοψανε απλα τη σειρα, ενω περιμενα να δω το πως και αν γυριστηκε η ταινια και αν ειχε επιτυχια τελικα και αν θα ξεκαθαρισει ολο το love story αλλα μαλλον θα πιασω το manga σε λιγο και θα μου φυγουν οι αποριες.

Γενικα ηταν πολυ ομορφο και motivational θα ελεγα . Η Kyouko  μου θυμισε παρα πολυ τη Sora απο το kaleido star που δεν το βαζει κατω και ξεπερναει ολες τις δυσκολιες..

Μπορω να πω οτι μου αρεσε που ελειπε το romance και δεν ηταν βασικο στοιχειο γιατι ετσι εδινε εμφαση σε αλλα σημεια του χαρακτηρα των πρωταγωνιστων.. Γενικα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ και ψαχνω να βρω παρομοιες σειρες τετοιου ειδους αλλα οσο περνανε τα χρονια οι καλες σειρες σπανιζουν... Αααχ ηταν χρυση δεκαετια το 2000-2010... 9/10

 

Επισης ειδα και το Tamako market και απορω που δεν εβγαλε 2η ή ακομα και 3η σεζον μιας και οι σειρες της KyotoAnimation ειναι πολυ επιτυχημενες και το τραβανε οσο μπορουν ..Βεβαια 2 novel ειναι ολα κ ολα οποτε μαλλον δεν υπηρχε αλλο υλικο. Ας ειναι ομως.. Πολυ καλη σειρα και αυτη , γλυκουλα , με κλασικα πανεμορφο σχεδιο και ωραια πλοκη slice of life με ελαχιστο romance που βεβαια η ταινια ερχεται να συμπληρωσει παρα πολυ ωραια την σειρα σαν sequel και να δωσει ενα πολυ ομορφο τελος...Ειχε αρκετο χιουμορ και αστειες σκηνες και γενικα οπου εβαζε τα φτερα του αυτο το χοντροπουλο ο Dera ειχε γελιο..

Το opening μου φανηκε ιδιαιτερα εκνευριστικο (σπανιο για μενα) αλλα το εσωσε το τραγουδακι του πατερα της Tamako ... Πολυ καλη γενικα 8/10


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5725 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 05 January 2018 - 01:50

Κατάφερα να τελειώσω αυτά τα βράδια τα τελευταία 5 επεισόδια του Re:Creators. Ένα έργο τόσο meta στην κριτική που κατάφερε να καταλήξει όπως όλα τα υπόλοιπα του αχταρμά που αποτελούν τα διάφορα genre του.

Το πρόβλημα μαζί του ήταν πως με παραδοχή των συντελεστών, οι πρωταγωνιστές αποτελούσαν απλώς φερέφωνα των απόψεων του τεχνικού επιτελείου και όχι χαρακτήρες. Ένα μάτσο κλεμμενοι από αλλα franchise ήρωες που έλεγαν αλήθειες όμως εντέλει δεν αποδείκνυαν τίποτα.
Στους ίδιους λάκκους με αδυναμίες των genre του υπέπεσε.

Από την άλλη, έβλεπα πως είχε πέσει πολύ μεράκι στην πραγματοποιήσει του έργου, και το πιστεύω πως η πλοκή ήταν ολοκληρωμένη από την αρχή. Και με κάνει να αναρωτιέμαι. Επαγγελματίες άνθρωποι που αφιερώνουν τόσο χρόνο σε ένα εγχείρημα, τελικά είμαι εγώ σκληρός κριτής και δεν βλέπω την επιτυχία πίσω από τις ιδέες τους?
Μπορεί να μην ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω. Το δέχομαι αλλά δεν το πιστεύω. Με τόσο meta-meta ανάλυση από την ίδια την σειρά, αποκλείεται να μην υπήρχε ο σκοπός για pretentiousness ανωτερότητα.

Ο μοναδικός λόγος να δει κάποιος αυτό το έργο είναι το 13το επεισόδιο του έργου, το οποίο είναι ΤΟ καλύτερο recap επεισόδιο που έχω δει στην ζωή μου σε οποιοδήποτε μέσο, και οφείλει να αποτελεί μέτρο σύγκρισης για όλους, ποσο μάλλον την βιομηχανία των ανιμε.

Ήταν και ο λόγος που συνέχισα μέχρι τέλους.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5726 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 January 2018 - 14:10

Μεσα σε αυτες τις 3 μερες τελειωσα το Overlord ετσι ωστε να αρχισω να βλεπω και την δευτερη σεζον και μπορω να πω μετριο προς καλο, μια ωραια προσθηκη των anime σε φανταστικο rpg κοσμο φασης sao, re: zero και αλλων.

 

υστερα πηγα και ειδα το absolute duo και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε σχεδον καθολου. Τιποτα καινουργιο, πολυ ecchi, πολυ shonen, μια πλοκη μη ολοκληρωμενη που κρεμεται στον αερα και τελειωνει με cliff hanger οταν δευτερη σεζον δεν παιζει να βγει ουτε για πλακα.

 

αυτην την περιοδο βλεπω το dragon maiden (δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα) και μπορω να πω οτι εχει την πλακα του



#5727 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 05 January 2018 - 14:18

Kobayashi-san's Maid Dragon.
Απο τα αγαπημενα μου, ειδικά για την Καννα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5728 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 05 January 2018 - 22:52

το 13 απο το Re:Creators απλα το λατραψα και εγω , γενικα μου αρεσε σαν anime βεβαια δεν νομιζω οι δημιουργοι του να ηθελαν να πουν κτ παραπανω



#5729 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 06 January 2018 - 03:43

Kobayashi-san's Maid Dragon.
Απο τα αγαπημενα μου, ειδικά για την Καννα.

περισσοτερη πλακα σπαω με τον fef-kun ειδικα στην πρωτη πρωτη του εμφανισει εσκασα στα γελοια XD

#5730 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 January 2018 - 16:03

Έπιασα κάτι απο παλιά και κάτι απο το νέρο νευμα της νέας σεζόν!

Ολοκλήρωσα γιατί ντροπή μου που το χα ξεχάσει εντελώς και είχαν αρχίσει να αραχνιάζουν στο σκληρό, assassination classroom, lost universe , youkai apartment και Kingdom 2! Ωραία με τον δικό τους τρόπο το καθένα και ευχάριστα   :D

Ξεκίνησα ito collection μιας και βγήκε σήμερα μαζί με cardcaptor....ίσως κάπως διαφορετικά και χλιαρά αποτι θα περίμενα αλλα θα δείξει και στη πορεία.

Έκανα κιένα rewatch μιας κιείχε ερθει κιενας φίλος, έτσι μαζεμένο το made in abyss, έτσι για να ξεκινήσει καλά η νέα χρονιά και να βαλαντώσω για άλλη μια φορά στο κλάμα πριν την επιστροφή στη σχολή, ότι μου χρειαζόταν για το τέλος των διακοπών (νοτ)!  :dazed:  :8):

Για Σαββατοκύριακο ίσως πιάσω να τελιώσω τα περισσευόμενα μονγγατάρι που παίζω μπάλα καθε τόσο για να κλείσει ωραία! ^^ 


Edited by GhostPrince, 06 January 2018 - 16:04.

フカフカ