Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5701 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 06 December 2017 - 11:36

Το ιδιο αναρωτιεμαι και γω .. Αν και ειχε καλο premise και οταν ειχα δει τα δυο OVA το περιμενα πως και πως, οσο παει και χαλαει.. Στο mal η βαθμολογια του πλεον ειναι 6.61 οποτε παιζει και να το βλεπουμε τσαμπα τοσο καιρο :P

Εχει πολλα κλισε οντως και πραγματικα η φωνη του Asta ειναι αστα να πανε..

ΑΛΛΑ εχει 51 επεισοδια οποτε ισως γι αυτο να το πηγαινουν σιγα σιγα ... Εγω θα δω λιγο ακομα .. Ενα επεισοδιακι τη βδομαδα δεν πειραξε ποτε κανεναν :P

τα ova πως λεγονται???



#5702 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 06 December 2017 - 12:23

Black Clover σκετο . Η σειρα λεγεται black clover TV ..

Αλλα μην τα δεις .. Ειναι τα πρωτα δυο επεισοδια της σειρας. Τα ειχαν βγαλει απλα για το hype και οταν τα ειχα δει μ αρεσαν κ ειπα θα δω και τη σειρα . Και ξεκιναει η σειρα και βλεπω οτι τα οβα τα εκαναν επεισοδια της σειρας και ξενερωσα..

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα...


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5703 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 06 December 2017 - 12:59

α οκ τοτε



#5704 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 06 December 2017 - 16:56

Εγω προσπαθω να δω το Gintama. Εφτασα στο επεισοδιο 24 και ακομα δε μου κινει το ενδιαφερον,ουτε περιεργεια για τη συνεχεια, ουτε με καθηλωνει :bahhh:



#5705 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 06 December 2017 - 21:10

To Gintama σου κάνει κλικ γύρω στο 40 επεισόδιο ή και αργότερα. 

Τι κάνεις όταν βαριέσαι πλέον να ψάχνεις "καινούργια" anime; (όπου "καινούργια" για εμένα οτιδήποτε μετά το 2010). Βρίσκεις ένα re-encode group και τα κατεβάζεις τυφλά. Αυτό έκανα λοιπόν, με τους "JacobSwageedUp", που χωράνε ολόκληρες σειρές σε 2.4GB ή και λιγότερο, σε H264 συμπίεση, πάντα hardsub και από BlueRay πηγή. Και έχουν και καλό seeding για εμάς που ακόμα χρησιμοποιούμε torrent και όχι streaming. 
Και χάρη σε αυτούς, κάθομαι και βλέπω (με το Fast Forward να είναι ο κανόνας), όλα αυτά τα γνωστά anime των 12 επεισοδίων από 2 και 3 season + τα ΟVA τους της τελευταίας δεκαετίας, που δεν είχα δει ποτέ καθότι Moe, School Life, Ecchi κλπ. Πρέπει (κυριολεκτικά) να τα δω όλα αυτά, γιατί η νέα γενιά των anime fans μόνο αυτά γνωρίζει και ως διοργανωτής εκδηλώσεων, πρέπει να είμαι ενήμερος. 

- Grand Blue Fantasy Anime: Είναι ένα ενδιαφέρον anime που μου θυμίζει One Piece δομή σε συμπυκνωμένο. Είναι ενδιαφέρον, τελειώνει σε σημείο που ξεκινάει το "ταξίδι". Λογικά ίσως δούμε δεύτερη σεζόν.
- Astarotte No Omocha!: Η διαστροφή αυτού του anime, είναι ότι δεν έχει καμία διαστροφή! Ευχάριστη έκπληξη για έναν συντηρητικό άνθρωπο σαν εμένα: Έχουμε λοιπόν μια sacabus, που στην ηλικία των 10 ετών, πρέπει να ετοιμαστεί για την ενηλικίωσή της, που σημαίνει ότι πρέπει να τρέφετε με την εξαγωγή του "σπόρου της ζωής" από τους άντρες (Sic και όποιος κατάλαβε). Και μας εμφανίζεται ένας 23άχρονος, που αναλαμβάνει να της το μάθει αυτό. Και που έχει κόρη από τα 13 του. Και ενώ η περιγραφή και το περιβάλλον σε προδιαθέτει για ό,τι πιο ανώμαλο μπορείς να φανταστείς, τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται. Ο μόνος λόγος που αξίζει να δεις αυτό το anime, είναι για να έχεις το απόλυτο παράδειγμα παραπλανητικής περιγραφής anime αλλά και το πως μπορείς να φτιάξεις ένα σενάριο "αθώο" σε ένα σκηνικό που μόνο αθώο δεν λες. Πάντως ως anime δεν λέει και κάτι. Βαρετό.
- Little Witch Academia: Παραδόξως βλέπετε. Παραδόξως έχει σενάριο. Παραδόξως έχει "λογική". Παραδόξως έχει αρχή, μέση και τέλος. Παραδόξως βγάζει νόημα. Ευχάριστη έκπληξη. Τελείως ακαδημαϊκό anime, με τίποτα πρωτότυπο σε σενάριο, ιδιαίτερα προβλεπόμενο, αλλά δουλεμένο σωστά και δεν κουράζει, ούτε κάνει κοιλιά. Για κάποιον που τώρα αρχίζει με anime ή είναι κάπως μικρότερος σε ηλικία, προτείνεται.
- Kiss X Sis: Δεν το είχα δει. Ήξερα αρκετά από άλλους για το πως πάει, αλλά μέχρι εκεί. Το anime είναι η φαντασίωση του κάθε γυμνασιόπαιδου με έντονα ecchi στοιχεία. Βασικά Ecchi Harem κωμωδία καταστάσεων είναι, με την διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές έχουν συγγένεια, αλλά όχι εξ' αίματος. Α Japanese setup thing θα έλεγα, καθαρά anime διάστασης. 
- ΜΜ! Αυτό θυμήθηκα ότι το είχα ξαναδεί κάποτε (πιθανώς όταν πρωτοβγήκε). Σχολικό anime, που καταλήγει σε Harem, με εκκεντρικούς πρωταγωνιστές που συνθέτουν ακόμα μια κωμωδία καταστάσεων. Γελάς πάντως αν σου αρέσει το χιούμορ της σειράς.
- Dakara Boku Wa, H Ga dekinai: Αυτό δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. School life, Harem, εκκεντρικοί πρωταγωνιστές, μια από τα ίδια, με πιο έντονο ecchi στοιχείο. Δεν είχε τόσο χιούμορ για να με κρατήσει, ή απλά δεν ήμουν σε mood να το δω.
- Kore Wa Zombie Desu Ka: Ένας τύπος δολοφονείτε και γίνεται Ζόμπι από μια μυστήρια τύπισσα. Μετά συναντά μια νεαρή μάγισσα και για κάποιο λόγο μεταφέρονται σε αυτόν οι δυνάμεις της και γίνεται αρσενική μάγισσα Ζόμπι. Μετά εμφανίζεται μια άλλη τύπισσα, μετά μια άλλη, μετά ανακαλύπτει ποιος τον σκότωσε, στο ενδιάμεσο πολύ fan service, κλπ. Η πρώτη σεζόν έχει ενδιαφέρον, δομή, χιούμορ και δημιουργεί εύθυμες καταστάσεις που γελάς. Είμαι μια σειρά που δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό της και είναι καθαρά ψυχαγωγία. Μετά έχουμε μια δεύτερη σεζόν, που μάλλον έγινε γιατί η πρώτη είχε επιτυχία. Ε, η δεύτερη σεζόν είναι ένα αδιάφορο πράγμα. Δεν γίνεται τίποτα πέρα από ένα μικρό arc τελείως προβλέψιμο. Κάτι σαν filler, σαν τα OVA που βάζουν στις 12 σειρές όταν κυκλοφορούν σε DVD/ BluRay. Χάσιμο χρόνου με λίγο γέλιο. Η πρώτη σεζόν πάντως είναι καλή για αυτό που είναι.
- Made in Abyss: Μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει αυτό το καιρό. Εκπληκτική σειρά, που το σχέδιό και η ηλικία των πρωταγωνιστών της ξεγελά και δεν σε προδιαθέτει για κάτι αξιόλογο. Αλλά ευτυχώς αυτό δεν ισχύει! Είμαι μια σειρά γεμάτη νοήματα, αλληγορίες, προβληματισμούς, μία απίστευτη σαδιστική εξέλιξη που δεν σε αφήνει καθόλου να χαλαρώσεις, με συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις και μια σκληρή ωμότητα που δεν την περιμένεις. Ουσιαστικά περιγράφει ένα συνειδητοποιημένο αυτοκαταστροφικό ταξίδι που όμως ακόμα και αυτό χάνει το νόημά του όταν μαθαίνεις κάποια πράγματα για τους πρωταγωνιστές. Αυτό το anime, έχει πραγματικά δυνατότητες να εξελιχθεί σε "Classic" και σημείο αναφοράς.Το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
Έχω δει και άλλα αυτό το καιρό, θα τα αναρτήσω σε άλλο post κάποια στιγμή.

Edit: typos, κλπ


Edited by Labrokratis, 06 December 2017 - 21:12.


#5706 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 December 2017 - 07:32

Η σειρά Οh! Edo Rocket μου θύμησε Abenobashi σε κάποια σημεία, μιας και η Madhouse είχε εμπλακεί και στα 2. Βέβαια το χιούμορ εκεί ήταν πιο εξωφρενικό λόγω Gainax. Πάντως είναι από τις πρωτότυπες και φρέσκιες σειρές μιας και βασίζεται σε θεατρικό έργο. Οπότε το τέλος θεωρείται πραγματικό τέλος, χωρίς υπόνοιες για sequel. Απορώ πως πέρασε στα ψιλά τόσο καιρό. Από τις λίγες σειρές που υπάρχει τόση αντίθεση μεταξύ κωμωδίας και δράματος. Βλέπεις τη μία να χρησιμοποιούν τηλεοράσεις το 19ο αιώνα και μετά μια μάνα να σφάζεται με το παιδί της.

Η Kiddy Grade από την άλλη είναι από τις σειρές που δεν μπορείς να κατατάξεις σε ένα σταθερό είδος, μιας και αλλάζει στην πορεία. Νόμιζα πως είχε ομοιότητες με την Dirty Pair, αλλά δεν ισχύει παρά ελάχιστα αυτό. Τα panty shots με ενόχλησαν,αλλά τι να κάνω, τα συνήθισα. Ολόκληρο kill la kill είδα, εδώ θα κολλούσα; Εκεί που παίρνει άριστα είναι στη δόμηση του σκηνικού της, χωρίς κουραστικές αναλύσεις για το ποιος είναι και ήταν τι κλπ.Μακάρι και άλλες σειρές να το κάναν αυτό.

Η Gokudo τελικά πέραν του χιούμορ είναι χειρότερη των κλασσικών Slayers αλλά πολύ καλύτερη των Evolution,Revolution. Ο πρωταγωνιστής το κάτι άλλο. Προηγείται και του Desert Punk, μιας και το novel είναι παλιότερο

Τεσπά, τώρα περιμένω ένα μήνα για τις νέες σειρές.

#5707 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 December 2017 - 12:47

Macalex σε συγχαίρω για την υπομονή σου, αν καταφέρεις να φτάσεις στο Benizakura arc πιστεύω ότι θα το συνεχίσεις.  :8):


rsrGbGx.gif

#5708 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 December 2017 - 13:58

- Little Witch Academia: Παραδόξως βλέπετε. Παραδόξως έχει σενάριο. Παραδόξως έχει "λογική". Παραδόξως έχει αρχή, μέση και τέλος. Παραδόξως βγάζει νόημα. Ευχάριστη έκπληξη. Τελείως ακαδημαϊκό anime, με τίποτα πρωτότυπο σε σενάριο, ιδιαίτερα προβλεπόμενο, αλλά δουλεμένο σωστά και δεν κουράζει, ούτε κάνει κοιλιά. Για κάποιον που τώρα αρχίζει με anime ή είναι κάπως μικρότερος σε ηλικία, προτείνεται


Τί ακαδημαϊκό! Για H.Imaishi μιλάμε. Να σκίζεις τα πτυχία σου

#5709 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 10 December 2017 - 20:51

Αυτές τις μέρες είδα το Aho Girl. Ενώ γενικά είχε αρκετά αστεία, τα πιο πετυχημένα σκετς ήταν αυτά που είχαν ως επίκεντρο τους υπόλοιπους χαρακτήρες παρά την πρωταγωνίστρια και δυστυχώς πολλές φορές ο Sugita σήκωνε το σκετς μόνος του. Αρκετά πετυχημένο και ότι οι σκηνές του opening άλλαζαν διαρκώς και κάποιες έβγαζαν γέλιο.

Τελείωσε και το net-juu από αυτή τη σεζόν που στο θέμα romance ήταν μια όαση γιατί απέφυγε τη θύελλα των παρεξηγήσεων που ακολουθούν τα περισσότερα ρομάντζα. Βέβαια βοηθούσε και το γεγονός ότι δεν ήταν school shoujo και είχε ενήλικες χαρακτήρες. Πολύ συμπαθητικό αποτέλεσμα, ανυπομονώ και για το OVA.

ySss0UF.jpg


#5710 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 15 December 2017 - 01:19

Βλέπω το Kara no kyoukai να τραβάει βουτιά απ το γκρεμό απ τα μέσα της 5ης ταινίας (και καλής, τέλος πάντων...) και να συνεχίζει για όλη την έκτη. Ελπίζω ν ανοίξει τ' αλεξίπτωτο στην έβδομη (αν κρίνω απ το preview είναι 70/30 να μην ανοίξει, αλλά υπάρχουν και υποσχόμενα κομμάτια)



#5711 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 December 2017 - 11:24

Τώρα είδα στο Star τη Miraculous Ladybug, το επεισόδιο με το μίμο, ίσως ένα από τα καλύτερα.


Και επειδή υπάρχουν σκηνές και στο πιλοτικό επεισόδιο σε 2d anime μορφή, ειλικρινά στεναχωρέθηκα ακόμα περισσότερο που το κάναν 3D και μάλιστα πολύ φτηνιάρικο. Και απλοποίησαν τόσο πολύ τους χαρακτήρες. Από λίγα δευτερόλεπτα που βλέπεις, καταλαβαίνεις τη διαφορά στην προσέγγιση.
.

Youtube Video


#5712 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 17 December 2017 - 11:30

Holy shit, αν το ladybug ηταν ετσι, θα το εβλεπα με τα χιλια. Εγω πάντα το εβρισκα μέτριο, δεν με τραβαγε δηλαδη χωρις απαραίτητα να ειναι ενα κακο εργο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5713 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 December 2017 - 13:13

Βλέπω το Kara no kyoukai να τραβάει βουτιά απ το γκρεμό απ τα μέσα της 5ης ταινίας (και καλής, τέλος πάντων...) και να συνεχίζει για όλη την έκτη. Ελπίζω ν ανοίξει τ' αλεξίπτωτο στην έβδομη (αν κρίνω απ το preview είναι 70/30 να μην ανοίξει, αλλά υπάρχουν και υποσχόμενα κομμάτια)


Πως γκενεν αυτό?
Η πέμπτη θεωρείτε η καλύτερη ταινία της σειράς, με μια από τις πιο άρτιες σκηνοθεσίες και δεμένο σενάριο που έχω δει. Και οι περισσότεροι που δεν είναι φαν του έργου με το πέμπτο συμφωνούν ότι εκανε το παραπάνω βήμα.
Τι σε χαλασε???

Η έκτη είναι όντως η χειρότερη επειδή αλλάζει τον χαρακτήρα και το κλίμα του έργου, μεταξύ άλλων.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5714 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 December 2017 - 14:21

Πως γκενεν αυτό?
Η πέμπτη θεωρείτε η καλύτερη ταινία της σειράς, με μια από τις πιο άρτιες σκηνοθεσίες και δεμένο σενάριο που έχω δει. Και οι περισσότεροι που δεν είναι φαν του έργου με το πέμπτο συμφωνούν ότι εκανε το παραπάνω βήμα.
Τι σε χαλασε???

Η έκτη είναι όντως η χειρότερη επειδή αλλάζει τον χαρακτήρα και το κλίμα του έργου, μεταξύ άλλων.

 

Η έκτη ήταν τελείως άσκοπη, άστο... 

 

Το πρόβλημα με την 5η και τις τέσσερεις προηγούμενες είναι το εξής: Οι πρώτες 4 μόνες τους λειτουργούν εξαιρετικά σαν παζλ μυστηρίου αλλά δεν χτίζουν καθόλου τους κακούς και την κλιμάκωση της πέμπτης. Φτάνουμε στην 5η, έχουμε ένα τρομερό πρώτο μισό και μετά όλη η τρομερή σκηνοθεσία ακολουθείται από 2 κακούς-καρικατούρες. Ο ξανθός είναι τόσο χαζός και χαζά κακός όσο φαίνεται, και λειτουργεί έτσι απ την αρχή μέχρι το τέλος του, ο Σκοτεινός Κακυόιν έχει κίνητρα και φιλοσοφία που δεν μας τα δείχνει, αλλά μας τ' αραδιάζει μ' άτσαλο μπλα-μπλα (η σειρά μας έχει αφήσει κι αρκετά πίσω στην παρουσίαση των μάγων). Άσε που τα κίνητρα και η φιλοσοφία του είναι φανταστικές φιλοσοφικές μαλακίες και τίποτα που να μπορείς να νιώσεις. Και στο τέλος, όλα λύνονται μ ένα φοβερό asspull πάνω στο asspull

 

Γενικώς δεν έχτισαν καλά για την κλιμάκωση, δεν εκτέλεσαν καλά την κλιμάκωση κι ένα φοβερό πρώτο μισό πήγε στράφι

 

Χειρότερη στιγμή ο άθλιος ήχος όταν κοπανάνε το κεφάλι του πρωταγωνιστή στον τοίχο. Αυτό ήταν γελοίο

 

Ενώ οι τέσσερεις πρώτες κυνηγάνε να πιάσουν ένα 8, η 5η πάει για 10, πιάνει πολλά 10ρια αλλά τα θαλασσώνει σ άλλα κομμάτια σε σημείο που δεν σώζεται

Ενώ οι τέσσερεις πρώτες κυνηγάνε να πιάσουν ένα 8, η 5η πάει για 10, πιάνει πολλά 10ρια αλλά τα θαλασσώνει σ άλλα κομμάτια σε σημείο που δεν σώζεται


Edited by OdyMonaxos, 17 December 2017 - 14:22.


#5715 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 December 2017 - 14:33

Το exposition είναι το χειρότερο ψεγάδι του δημιουργού, σε όποιο έργο του και αν το πιάσεις.
Εκτός από δυο κεφάλια που μιλάνε, δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να σου φτιάξει την παρουσίαση. Το άκρως αντίθετο με το monogatari μιας και το βλέπεις, που το έχει κάνει τέχνη.

Συμφωνώ με τα φιλοσοφικά κίνητρα του κακου. Πολύ μακριά για να είναι απτα. Κυρίως φιλοσοφικός αυνανισμός ήταν. Θα το προτιμούσα αν κάπως συνδεόταν με τους κατοίκους της πολυκατοικίας (Η οικογένεια του να ήταν μέσα πχ).

Θυμάμαι πως δεν μου είχε φανεί καθόλου asspul το τέλος, αντιθέτως ένιωσα πως ένωνε πολύ όμορφα τα νηματα αυτής και των προηγούμενων ταινιων.

Η έβδομη που είχε έναν πιο προσωπικό αντίπαλο πως σου φάνηκε?

Edited by TheGunsmasha, 17 December 2017 - 14:34.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018