Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5671 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 November 2017 - 14:18

Παίζει τα πρώτα δύο επεισόδια να *είναι* ο λόγος που έχει τόσο υψηλή βαθμολογία, μετά εμένα δε μου φάνηκε να αλλάζει τρομερά.

 

Εγώ προσπαθώ να κάνω catch-up στο Osomatsu-san για να δω την καινούρια σαιζόν. Μέχρι στιγμής τα εγκεφαλικά κύτταρα καίγονται ντουζίνα ανά επεισόδιο αλλά worth it,


15fkk04.jpg


#5672 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 November 2017 - 14:40

Εγω ξεκινησα να βλεπω την τελειοτητα και το μεγαλειο του crayon shin chan και chibi maruko chan παράλληλα. Μην ρωτήσετε τον λογο. XDD

Εγώ θέλω πολύ να δω τη σειρά Jarinkο Chie, μιας και την ταινία την έχω δει. Αυτή που σκηνοθετεί ο Ι. Takahata.

Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά.
Ούτε έστω το manga

#5673 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 03 November 2017 - 03:21

Θαρρω πως ο Οκτωβρης του '17 ηταν ενας ιδιαιτερα εποικοδομητικος μηνας για μενα και τα anime και μιας και μπηκαμε στο Νοεμβρη ειπα να πω και γω τη γνωμη μου (βασικα βαριομουν πιο πριν  :P)

 

                                                                                                                           Series

 

Monogatari series ...τα απαντα (TV, OVA , Movies , Specials) : Ειναι κατι σαν ναρκωτικο .. Για καποιο λογο επρεπε να τα δω ΟΛΑ ..Μια σειρα ιδιαιτερη με αρκετα ενδιαφερουσα πλοκη που αγγιζε διαφορα θεματα ψυχολογιας  και επλεξε πολυ ομορφα το μεταφυσικο με το ρεαλιστικο κομματι . Το character development ηταν αρκετο ωστε να μην κουρασει αλλα να δωσει και αρκετα στοιχεια για την κατανοηση των χαρακτηρων. Τελος ωραια soundrack ,op, ed, ost ωραιο σχεδιο και μεγαλο συν το οτι ολοι οι τιτλοι ηταν μικρης διαρκειας και αρα βλεπεται πιο ευκολα. Τεραστιο συν η Hatchikuji Mayoi (personal favorite character). Περιμενω εναγωνιως την τελευταια ταινια! 

 

 

Hatenkou Yuugi... Καποτε ειχα αγορασει το manga τουτου δω του πραματος (και μαλιστα τα μισα volumes) και αργοτερα εμαθα οτι ειχε παρει anime adaptation (ακομα αναρωτεμαι γιατι) αλλα το ειχα αγνοησει. Ε και εκει που βαριομουν λεω 10 επεισοδιακια ειναι δε βαριεσαι δες τα ...θελω πισω το χαμενο μου χρονο :burningbe3: . Πιο τρυπιο σεναριο και απο ελβετικο τυρι . Ανουσιο χωρις λογο υπαρξης . Το ρημαδι δεν ειχε καν πλοκη .. Οι χαρακτηρες για αρχη εμφανιστηκαν απο το πουθενα , ξαφνικα ηταν γνωστοι απο παντα και στο τελος απλα χωριζουν και μετα ξανβρισκονται... Δεν εχω  λογια.. (και 6 που του βαλα πολυ του ειναι ).

 

 

Kaidan Restaurant...  Λοιπον αυτο παιζει και να το εχω δει τελικα 2 φορες ή την πρωτη απλα τ παρατησα στη μεση .. Καλουλι ηταν , τιποτα το ιδιαιτερο .. Δεν ηταν Ghost Hunt , δεν ηταν Jigoku shoujo αλλα ηταν παιδικες ιστοριες τρομου αρκετα καλες αν εισαι 10 χρονων  (δεν ειμαι :P).

 

 

Hyouka... Ηταν ωραιο .. Βασικα ηταν πολυ ωραιο! Ηταν ενα slice of life/ school life/ mystery διαμαντακι που αξιζε το χρονο του , που με διασκεδασε αρκετα και που μπορει και να το ξαναεβλεπα καποτε. Τεραστιο συν το studio Kyoto animation  πασιγνωστο για τη δουλεια του και τα υπεροχα ματια των χαρακτηρων .. (τι να πρωτοπω για τα χρωματα , τα σχεδια , μεχρι και το background ειναι ομορφο ).

 

 

Chuunibyo demo koi ga shitai ! Επισης τα απαντα (γιατι εγω οταν βλεπω μια σειρα πρεπει να δω οτιδηποτε εχει σχεση με αυτη  :dazed: )

Με αυτη λοιπον τη σειρα ολοκληρωσα ΟΛΑ τα ανιμε που εχει κανει η Kyoto animation που ειπα και πιο πανω μιας και ειμαι πολυ μεγαλη fan της ..

Δεν το περιμενα καθολου να μου αρεσει η συγκεκριμενη σειρα αλλα ηταν γλυκητατη , βγαλμενη μεσα απο την ζωη , καλοφτιαγμενη με καλογραμμενους χαρακτηρες , πολυ χιουμορ και πραγματικο love story που δεν μενει στον αερα με απλα κοιταγμαμα και καταλαθος αγγιγματα κτλ . Περιμενω την τελευταια ταινια που αναμενεται το '18 !

 

 

Nichijou & Danshi koukosei no Nichijou... Τα βαζω μαζι αυτα τα δυο γιατι πραγματικα θα μπορουσαν να ειναι αδερφια . Θα μπορουσαν οι χαρακτηρες απο το ενα να πεταχτουν το αλλο για ενα επεισοδιο και θα ηταν απολυτα φυσιολογικο..Ποσο γελασα και ποσο τα φχαριστηθηκα αυτα τα anime .. Καιρο ειχα να γελασω τοσο με slice of life comedy  .. Τοσο καλο χιουμορ που τα βαζω στο ιδιο επιπεδο με το Azumanga Daioh  και το Lucky star που για μενα ειναι και θα ειναι για παντα στην κορυφη !! Απλες καθημερινες ιστοριες με πολυ πολυ μεγαλη δοση χιουμορ που θα τα ξαναδω σιγουρα συντομα ..

 

 

Gankutsuou... Ενα anime που ηθελα πολυ να το δω καιρο τωρα. Να πω οτι δεν εχω διαβασει το Βιβλιο στο οποιο βασιζεται οποτε κρινω μονο απο αυτο που ειδα . Γενικα δεν με τρελανε.. Με κουρασε παρα πολυ το σχεδιο και τα χρωματα καθως και οι αδιαφοροι χαρακτηρες , πρωταγωνιστες και κομπαρσοι. Το Opening του αν και με μπερδευει παρα πολυ (δεν ξερω αν μου αρεσει ή οχι ) μου εχει κολλησει στο κεφαλι εδω και μερες.. Ακομα και σαν ιστορια στο τελος δεν ειχε βαθος ... Δεν μου αρεσε και πολυ ...

 

 

Mahoutsukai ni taisetsu na koto : Natsu no Sora... Η μαγεια και οι μαγοι υπαρχουν αναμεσα μας . Υπαρχει και σεμιναριο που παρακολουθουν και περνουν και πιστοποιηση . Αν δεν με πιστευετε δειτε αυτη τη σειρα. Ηταν ομορφη , ηταν συγκινητικη , ηταν heartwarming (δεν μ ρχεται στα ελληνικα :P ) , ειχε πολυ ωραιο opening  και πολυ απλο σχεδιο  ΑΛΛΑ ηταν μικρη. 12 επεισοδια  δεν ηταν αρκετα για ξετυλιχθει ομαλα ολοκληρη η ιστορια και νομιζω οτι χανει αρκετα σ αυτο. Τη συνιστω παντως για ενα χαλαρο απογευμα ..

 

 

Made in Abyss...  Τι να πει κανεις γ αυτο το διαμαντι??  Απο τα καλυτερα anime ολων των εποχων !!! Χαιρομαι παρα πολυ που περιμενα να τελειωσει για να το δω ολοκληρο. Να πω οτι  στην αρχη με το πρωτο επεισοδιο ψιλοξενερωσα με τα σχεδια αλλα ακομα και αυτα ειναι τοσο σημαντικα για τον τροπο που εξελισσεται η ιστορια που δεν θα μπορουσαν να εχουν κανει καλυτερη δουλεια .. Ειναι οχι απλα ημιτελης σειρα αλλα ειναι κατι σαν προλογος μιας υπεροχης περιπετειας που περιμενεις με αγωνια να μαθεις τη συνεχεια , να μαθεις τι τελικα  βρισκεται στον πατο της αβυσσου  , να χαρεις αλλα και  να κλαψεις με τους χαρακτηρες και παραλληλα πρεπει να επεξεργαστεις με το μυαλο σου και να κατανοησεις πως δεν προκειται για μια απλη ιστορια ενος κοριτσιου που ψαχνει να βρει τη μητερα του αλλα για ενα κατεστραμενο απο την περιεργεια κοινωνικο συνολο  που δεν δισταζει να κανει αποτροαια εγκληματα , να αλληλοφαγωθει και να πατησει επι πτωματων μονο και μονο για να βρει το νοημα της υπαρξης . Δεν ξερω αν μπορει να χαρακτηριστει φουτουριστικη ή post apocalyptic σειρα ή και τα 2 μαζι αν γινεται . Εχω ηδη ξεκινησει το manga το οποιο τρεχει απο το 2012 και φυσικα βρισκεται στην κορυφη των ratings οπως και το anime και ανυπομονω για δευτερη σεζον αν θα υπαρξει ποτε. Οπωσδηποτε θα ηθελα να υπηρχε σε βιβλιο ολοκληρωμενη η ιστορια...A girl can only dream... Απλα δειτε το!!

 

 

 

                                                                                                             Movies

 

Ooki 1 nensei to chiisa na 2 nensei ... Μια γλυκια παιδικη ιστορια για 2 παιδακια που βοηθαει το ενα το αλλο να ξεπερασει τους φοβους του . 

Kuro no sumika: Chronus... Μια συγκινητικη ιστορια ενος μαθητη λυκειου που μπορει να βλεπει τους shinigami επι τω εργω .

Harmonie... Η ιστορια 2 συμμαθητων που ενωνονται μεσω ενος ονειρου .

 

Και οι 3 μετριες ταινιες μικρου μηκους στα πλαισια του 2014 Young Animator Training Project  για να περασετε σχετικα ευχαριστα μια ωριτσα που δεν εχετε τι να κανετε..

 

 

Gake no ue no ponyo ... Ισως απο τις κακες ταινιες του Studio Ghibli που απλα εγινε για να γινει .. Γλυκουλι ηταν αλλα χωρις κατι το ιδιαιτερο στο σεναριο . Κλασσικα αξιαγαπητοι χαρακτηρες που μπαινουν σε περιπετειες και στο τελος βγαινουν νικητες.. 

 

 

Stranger : Mukou Hadan (a.k.a sword of the stranger) ... Πρωτα απ ολα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η ταινια εχει 8.4.. Χλιαρο σεναριο , κακο σχεδιο , ανυπαρκτο soundtrack , undeveloped charachters , ενας σκυλος κομπαρσος που γεμιζει τα κενα , χωρις ιστορικο υποβαθρο και το αποκορυφωμα μια ακυρη μαχη αναμεσα στον πρωταγωνιστη και εναν ακυρο τυπα ο οποιος εχει αναφερθει 2 φορες μεσα στην ταινια... Complete waste of time... Απορω γιατι τοσος ντορος ...

 

 

Kono sekai no katasumi ni... Κλασσικη ταινια για την Ιαπωνια του '44 με βασικο αξονα παντα το 2ο παγκοσμιο πολεμο και τις ατομικες βομβες .. Δεν ειναι Hotaru no Haka και δεν ειναι σιγουρα Hadashi no Gen (οποιος δεν το εχει δει να παρατησει ο τι κανει και να στρωθει να το δει) αλλα ειναι μια αρκετα ομορφη ιστοριουλα μιας κοπελας η οποια παντρευεται με συνοικεσιο και προσπαθει να ενταχθει στη νεα της καθημερινοτητα και να επιβιωσει του πολεμου.

 

 

Γενικα εχω πολυυυυ ελευθερο χρονο και σιγουρα εχω δει κ αλλα που εχω ηδη ξεχασει να τα γραψω..Σας κουρασα? Το ελπιζω (γιατι αυτο σημαινει οτι το διαβασατε :P) .. Επομενο ραντεβου το Δεκεμβρη με τη φουρνια του Νοεμβριου :P εκτος απροοπτου!!

 

 

(Δεν ειναι currently watching  αλλα δεν εχει thread για το τι ειδαμε εκτος αν γκαβωθηκα οποτε μετακινηστε το αν εσφαλα )


Edited by aeron, 03 November 2017 - 03:26.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5674 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 03 November 2017 - 10:24

=_=

 

I feel overwhelmed, όπως λένε και στο χωριό!  :dazed:

 

Κοίτα το gankutsuou έπρεπε να το δεις με το που βγήκε, το animation θα σου φαινόταν πολύ καλύτερο. Τώρα φαντάζομαι θα μοιάζει αστείο!

Το stranger δεν είναι κανά πόνημα απλά το βλέπεις για το zuper animation!

 

Από τα υπόλοιπα έχω δει μόνο την 1η σειρά Monogatari οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!  :wet2:


rsrGbGx.gif

#5675 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 03 November 2017 - 16:44

Παντως τπ chuunibyou κανεις πιστευω δεν περίμενε να ειναι τοσο καλο. Εγω ξεκίνησα να τπ βλεπω για το γαμωτο, για το γέλιο αλλα μετα η πλοκή άλλαξε και ήμουν σε φαση "oh shit". Ναι, απο τα καλύτερα που εχω δει.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5676 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 November 2017 - 09:00

Πάντως ούτε και εμένα μου πολυάρεσε τότε η διασκευή του Κόμη και ας μην είχα διαβάσει το βιβλίο. Γιατί όταν το διάβασα τη βρήκα ακόμα χειρότερη. Ασχετα από την προσωπική μου άποψη, είναι ένα εγχείρημα που αξίζει να το δει κάποιος , γιατί κάτι ανάλογο δεν ξαναεπιχειρήθηκε



#5677 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 04 November 2017 - 11:10

Τελικά το Tanya δεν είναι και τόσο άσχημο. Οκ είναι με loli αλλά κάπως δεν δίνει τόση σημασία σε αυτό. Βέβαια αυτό δεν ξεπερνάει το θέμα ότι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τις υψηλές βαθμολογίες! #_#
rsrGbGx.gif

#5678 G3n3raL86

G3n3raL86

    Starting...

  • Members
  • 14 posts

Posted 04 November 2017 - 18:52

Οσο αναφορα το gonna be the twintail μιας και θαφτηκε 500 μετρα κατω:

 

Δε χρειαζεται να βγαλεις κανενα νοημα οταν το βλεπεις. Ηταν μια ευχαριστη κωμωδια που εχει να κανει με το κολλημα που εχουν αρκετοι με τα στυλ μαλλιων τυπου twintails, οπου τα γεγονοτα διαδραματιζονται γυρω απο αυτο. Δεν ειναι το υπεραριστουργημα, αλλα εχει την πλακα του.

 

Σαν επομενο ανιμε για την ωρα δεν εχω κατι αμεσα στα σκαρια. Ισως να δινω την 3η σαιζον απο το Tantei Opera Milky Holmes.



#5679 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 04 November 2017 - 23:28

Δεν αντεξα την πρωτη σεζον καλα καλα (αν και την ειδα ολη νομιζω) του tantei opera milky holmes .. Εβγαλε και 3η???  Aν θες κατι που να μοιαζει θα σου προτεινα το Anyamal tantei kiruminzoo 

https://myanimelist.net/anime/7152/Anyamal_Tantei_Kiruminzoo?q=anyama.

Πολυ πιο ωραιο σχεδιο και καλυτεροι χαρακτηρες.. Loli μεχρι αηδιας (με την καλη εννοια παντα :P) .Εχει και μεγαλυτερη βαθμολογια για ευνοητους λογους  :canthelp:


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5680 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 November 2017 - 11:27

Αφού είδα τα δύο πρώτα Gundάμια,λέω να ολοκληρώσω την UEC με ZZ, 80,83 & MS Team. Δεν έπρεπε να το αρχίσω καν το ρημάδι. Μέχρι εκεί πάντως. Εντυπώσεις μετα στο Gundam thread.

Ωστόσο θα δω Ghost Hunt, μιας και οι κριτικές είναι ως επί το πλείστον θετικές.

#5681 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 05 November 2017 - 15:23

Και πολυ καλα θα κανεις να  το δεις το Ghost hunt . Ηταν παρα πολυ καλο και στο λεω εγω που τα θριλερ οχι απλα τα φοβαμαι , τρεμω! Το συγκεκριμενο εχει και συγκινητικες ιστοριες αλλα εχει και μια που πραγματικα μ κοψε τ αιμα ... (βεβαια ειμαι και φοβιτσιαρα οποτε μπορει να μην τρομαξεις τοσο εσυ :P)


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5682 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 November 2017 - 07:25

Το βλέπω βράδυ μόνος, με φώτα σβηστά. Όχι, έχει όντως κάποιες τρομακτικές σκηνές, ιδίως αυτό με την κούκλα. Σήμερα τα υπόλοιπα. Είναι το είδος τρόμου που δεν βασίζεται σε αίματα, σφαγές και τα σχετικά και το προτιμώ.

Αν και φαίνεται πως ακολουθεί το manga, ευτυχώς έχει το δικό του ιδιαίτερο σχέδιο που το κάνει να διαφέρει. Όλα τα λεφτά είναι οι δύο πρωταγωνιστές.

#5683 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 06 November 2017 - 09:19

Το βλέπω βράδυ μόνος, με φώτα σβηστά.

 

Ok λοιπον , ας γινουμε επικινδυνοι

  ezgif-4-2fe1cdb135.gif  

Εγω παντως το ειδα με τα φωτα ορθανοιχτα και με παρεα :P Οι πρωταγωνιστες οντως ειναι καλοι !!

 

 

Ξεχασα πιο πανω να γραψω για το Kujira no Kora wa Sajou ni Utau το οποιο μεχρι τωρα φαινεται να ειναι πολυ ενδιαφερον και εχει πολυ πολυ ωραια τραγουδια αλλα και πολυ ομορφα σχεδια!! Sci-Fi , mystery , drama .. Οι κατοικοι του νησιου φαλαινα πιστευουν οτι το πλωτο νησι τους ειναι ολοκληρος ο κοσμος.Οι μισοι απο αυτους ειναι σημαδεμενοι και εχουν υπερφυικες δυναμεις (κατι σαν ενεργεια) και λογω αυτης της δυναμης πεθαινουν πολυ νεοι. Οι αλλοι μισοι που ειναι φυσιολογικοι ζουν κανονικα και ολοι μαζι ζουν ειρηνικα στο μικρο νησακι τους .. Εοπως φαταζεστε καποια στιγμη μαθαινουν πως οχι μονο δεν ειναι οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο αλλα ολος ο κοσμος (σχεδον) θελει να τους καταστρεψει..  Ετσι μια μικρη περιληψη μηπως και ψηθειτε να το δειτε κ σεις!!


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#5684 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 November 2017 - 14:42

Back to one piece! Ακόμα 18 για να είμαι up to date!  :pirate:


rsrGbGx.gif

#5685 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 07 November 2017 - 22:29

Monogatari series ...τα απαντα (TV, OVA , Movies , Specials) : Ειναι κατι σαν ναρκωτικο .. Για καποιο λογο επρεπε να τα δω ΟΛΑ ..Μια σειρα ιδιαιτερη με αρκετα ενδιαφερουσα πλοκη που αγγιζε διαφορα θεματα ψυχολογιας  και επλεξε πολυ ομορφα το μεταφυσικο με το ρεαλιστικο κομματι . Το character development ηταν αρκετο ωστε να μην κουρασει αλλα να δωσει και αρκετα στοιχεια για την κατανοηση των χαρακτηρων. Τελος ωραια soundrack ,op, ed, ost ωραιο σχεδιο και μεγαλο συν το οτι ολοι οι τιτλοι ηταν μικρης διαρκειας και αρα βλεπεται πιο ευκολα. Τεραστιο συν η Hatchikuji Mayoi (personal favorite character). Περιμενω εναγωνιως την τελευταια ταινια!

 

Gankutsuou... Ενα anime που ηθελα πολυ να το δω καιρο τωρα. Να πω οτι δεν εχω διαβασει το Βιβλιο στο οποιο βασιζεται οποτε κρινω μονο απο αυτο που ειδα . Γενικα δεν με τρελανε.. Με κουρασε παρα πολυ το σχεδιο και τα χρωματα καθως και οι αδιαφοροι χαρακτηρες , πρωταγωνιστες και κομπαρσοι. Το Opening του αν και με μπερδευει παρα πολυ (δεν ξερω αν μου αρεσει ή οχι ) μου εχει κολλησει στο κεφαλι εδω και μερες.. Ακομα και σαν ιστορια στο τελος δεν ειχε βαθος ... Δεν μου αρεσε και πολυ ...

 

 

Πρώτον. Καλοσώρισες στο κλαμπ των οπαδών του monogatari. Δεύτερον καλοσώρισες στο κλαμπ των οπαδών της Mayoi, του κατά την γνώμη μου σήμα κατά τεθέν (μαζί με την Ougi) όσον αφορά την πρωτοτυπία της σειράς. Χαίρομαι που σου άρεσαν πολλές πτυχές της σειράς. Αν θες μπορείς να γράψεις στο thread του bakemonogatari μια πιο ολοκληρώμενη ανάλυση, να δεις και τις έχουμε γράψει τα υπόλοιπα μέλη για αυτό.

Η τρίτη ταινία έχει βγει με αγγλικούς υπότιτλους στο ίντερνετ πάντως! Τρέχα δες την.

 

Για το Gankutsuou, έχω να πω πως το είδα όταν ήμουν αμαθής ακόμα (στα πρώτα 20 που είδα ποτέ), συνεπώς νοσταλγεία και απειρία θολώνουν την καθαρή κρίση μου, ωστόσο θυμάμαι ξεκάθαρα να βαριέμαι τα πρώτα 16 επεισόδια και στην συνέχεια να κολλάω στα τελευταία 8 με τον χείμαρρο αποκαλύψεων, την ίντριγκα και την εκδίκηση του κόμη. Το μελό και εκτός κλίματος τέλος με τον πρωταγωνιστή με είχε ξενύσει πολύ ωστόσο. Ο κόμης είναι στους αγαπημένους μου άνιμε αρσενικούς χαρακτήρες.

 

Θα συνεχίσω το Made in Abyss αυτήν την βδομάδα, το οποίο το είχα αφήσει on hold, οπότε θα επιστρέψω στο αντίστοιχο thread με πλήρη άποψη.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018