Τελειώνω το Made in Abyss, δεν είναι άσχημο αλλά δεν έχω μείνει κιόλας. Περίμενα κάτι σε ICO από ατμόσφαιρα αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα! 
Η ερωτηση της ημερας, τι ειναι το ICO?
Το ειχα γραψει και πιο πριν , αυτο που βλεπετε ειναι η αρχη της ιστοριας. Εχει ακομα πολυυυ ψωμι . Παρολαυτα εμενα μου αρεσε παρα πολυ ειδικα σαν story.
Μολις τελειωσα το Fullmetall Alchemist : Brotherhood.. Ειχα δει πριν απο πολλα χρονια το πρωτο Fma ε και τωρα που ψιλοξεμεινα ειπα να δω κ αυτο .
Νο1 δεν ειναι. Για μενα προσωπικα το D.grayman ειναι καλυτερο απλα χανει στο οτι δεν εχει τελος.Και τα δυο βεβαια εχουν παααρα πολλα κοινα..
Το FMAB μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα (του βαλα και 9 οριστε
) αλλα ειχε πολλα στερεοτυπα ιδιαιτερα κουραστικα (ποσες φορες θα μας πεις οτι προσπαθησες να ανστησεις τη μανα σου ???)
Πολλοι χαρακτηρες ηταν undeveloped και βασικα χρησιμοποιηθηκαν σαν σκαλοπατια για να καταφερουν να κερδισουν οι πρωταγωνιστες,
Σπανιο για μενα επισης το οτι δεν καταφερε να με συγκινησει πουθενα.. Ιιιισως λιγακι η οικογενειακη φωτογραφια στο τελος αλλα και παλι..
Γενικα ειμαι πολυ φαν των shounen και αντικειμενικα μου φανηκε πως ηταν ενα απο τα πολυ καλα του ειδους. Απλα ειχα μερικα παραπονακια 
Αντε να δω τι θα ξεκινησω τωρα...