Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 09 June 2013 - 14:17
Κορυφαίο CG από την Production I.G. (με μαέστρο τον Kamiyama Kenji) τόσο στα backgrounds όσο και στους χαρακτήρες (με εξαίρεση την Francoise για κάποιο λόγο), μουσική Kawai Kenji, αλλά το σενάριο ήταν Ghost in The Shell + The Avengers + some creationist bullshit.
Ελπίζω να το δουν και άλλοι και να ανοιχτεί thread πάντως, γιατί παίρνει αρκετή συζήτηση.
Posted 09 June 2013 - 18:30
Φτιάξε εσύ ένα thread! Έλα έλα μην βαριόμαστε

Posted 09 June 2013 - 23:25
δε θα πιαστω με τα ωραια που ειδα τις προηγουμενες βδομαδες μα με οτι βλεπω τωρα:
-Fairy Tail , προσπαθω απ'το χειμωνα , εχω κανει πολλα breaks αλλα επανηλθα απο χτες
-Daily lives of High-school boys , ενα πολυ ομορφο καθημερινο ανιμε , εβλεπα μεχρι τωρα ενα επ καθε μηνα (σοβαρα απ'το μαρτιο μεχρι τωρα ημουν στο 4 xD)
-Baka to test to Shounkajuu , μαζι με ενα φιλο μου , ειδα τα πρωτα επς φαινεται πολυ ωραιο κι εχει πλακα
κι εχω στο νου μου να δω συντομα cowboy bebop και usagi drop !
Posted 10 June 2013 - 10:40
Όχι, δεν θέλω να spoilάρω. Δείτε την και το συζητάμε.
Όποτε ανοίγω thread, πατώνει γι' αυτό λέω να ανοίξει κανένας άλλος.
θα το εκανα και εγω αλλα αυτο το franchise ειναι πολυ παλιο. να δω ξεκαρφωτα μια ταινια και παει τελειωσε, δεν μου κανει. δεν ειναι GITS.
επιβαλλεται να εχω δει καποια επεισοδια του 1960 εστω. Ειχα δει παλια μονο κατι απο το remake του 2000, οταν ειχαν κυκλοφορησει στα ελληνικα βιντεοκλαμπ καποια επεισοδια.
απο τοτε δεν ξαναενδιαφερθηκα. το anime.gr σε εχει αναγκη. αν εχεις πιο εμπεριστατωμενη αποψη, γραψτο εσυ καλυτερα
Posted 17 June 2013 - 03:42
Δύσκολη σειρά, δεν θα την πρότεινα σε όλους.
Posted 18 June 2013 - 23:26
Μονη εξαιρεση το slαyers premium που συναντιεται το cαsτ της σειρας και λειπει η nαgα. Εκεινο μου αρεσε, μαλιστα.
Και αυτο που ειδα μολις προσφατα, το slαyers reτυrn. Εκει η nαgα ευτυχως γελα ελαχιστα. Αλλα το χιουμορ και η παρωδια ρεουν αφθονα. Τετοιο αρχικακο δεν εχω ξαναδει. Και οι μαχες ειναι καλες για τα δεδομενα της ταινιας. Αρκετα συμμαζεμενο σε σχεση με τις υπολοιπες παραγωγες. Θυμηθηκα ετσι τα παλια με αυτο.
Την προτεινω στους μη σκληροπυρηνικους slαyεραδες.
Posted 19 June 2013 - 14:34

.
Posted 24 June 2013 - 21:47
Είδα τα Tsuritama, Puella Madoka Magica Magi και Tamako Market. Μου άρεσαν πολύ και τα τρία.Ειδικά το Tsuritama που ήταν λίγο αλλού.
Άρχισα το Karneval λόγω bishounen αλλά το βλέπω για drop.Συνεχίζω το Chihayafuru 2,το οποίο δε θέλω να τελειώσει ποτέ!
Posted 27 June 2013 - 18:05
True story.
Posted 07 July 2013 - 05:16
στα πρωτα τρεια επεισοδια μου φανηκε αρκετα βαρετο και τζενερικ ,ωστοσο στα επομενα βελτιωθηκε και ειδικα στο τελευταιο ελιωσα...
τιποτα το ιδιαιτερο αλλα σιγουρα ηταν μια ευχαριστη σειρα!
Posted 07 July 2013 - 16:30

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 07 July 2013 - 18:01
Posted 07 July 2013 - 18:05
Εμένα μου άρεσε περισσότερο η 2η σαιζόν, ειδικά από το 3ο επεισόδιο και μετά. Η Akarin είχε πολύ καλές σκηνές, μακάρι να είχε περισσότερες και να εξαφανιζόταν με κανένα μαγικό τρόπο η δίδυμη με τα σάλια, θα γινόταν καλύτερη η σειρά.

Η Chizuru ήταν ό,τι καλύτερο είχε η σειρά!