Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5131 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 June 2013 - 14:17

Μόλις είδα το 009 Re:Cyborg.

Κορυφαίο CG από την Production I.G. (με μαέστρο τον Kamiyama Kenji) τόσο στα backgrounds όσο και στους χαρακτήρες (με εξαίρεση την Francoise για κάποιο λόγο), μουσική Kawai Kenji, αλλά το σενάριο ήταν Ghost in The Shell + The Avengers + some creationist bullshit.
Ελπίζω να το δουν και άλλοι και να ανοιχτεί thread πάντως, γιατί παίρνει αρκετή συζήτηση.
Posted Image
Posted Image

#5132 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2013 - 18:30

Creationist bullshit as in intelligent design etc ?

Φτιάξε εσύ ένα thread! Έλα έλα μην βαριόμαστε :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#5133 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 June 2013 - 20:46

Creationist bullshit as in intelligent design etc ?

Όχι, δεν θέλω να spoilάρω. Δείτε την και το συζητάμε.

Φτιάξε εσύ ένα thread! Έλα έλα μην βαριόμαστε :hihi2:

Όποτε ανοίγω thread, πατώνει γι' αυτό λέω να ανοίξει κανένας άλλος. :P
Posted Image
Posted Image

#5134 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 09 June 2013 - 23:25

χμ εκει που δεν εβλεπα τιποτα τον τελευταιο μηνα και εν μεσω εξετασεων επαθα μια μανια και παλι με τα ανιμε , απορω πως ζω 1 χρονο τωρα <3

δε θα πιαστω με τα ωραια που ειδα τις προηγουμενες βδομαδες μα με οτι βλεπω τωρα:
-Fairy Tail , προσπαθω απ'το χειμωνα , εχω κανει πολλα breaks αλλα επανηλθα απο χτες
-Daily lives of High-school boys , ενα πολυ ομορφο καθημερινο ανιμε , εβλεπα μεχρι τωρα ενα επ καθε μηνα (σοβαρα απ'το μαρτιο μεχρι τωρα ημουν στο 4 xD)
-Baka to test to Shounkajuu , μαζι με ενα φιλο μου , ειδα τα πρωτα επς φαινεται πολυ ωραιο κι εχει πλακα

κι εχω στο νου μου να δω συντομα cowboy bebop και usagi drop !

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#5135 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 June 2013 - 10:40

Όχι, δεν θέλω να spoilάρω. Δείτε την και το συζητάμε.
Όποτε ανοίγω thread, πατώνει γι' αυτό λέω να ανοίξει κανένας άλλος. :P

θα το εκανα και εγω αλλα αυτο το franchise ειναι πολυ παλιο. να δω ξεκαρφωτα μια ταινια και παει τελειωσε, δεν μου κανει. δεν ειναι GITS.
επιβαλλεται να εχω δει καποια επεισοδια του 1960 εστω. Ειχα δει παλια μονο κατι απο το remake του 2000, οταν ειχαν κυκλοφορησει στα ελληνικα βιντεοκλαμπ καποια επεισοδια.

απο τοτε δεν ξαναενδιαφερθηκα. το anime.gr σε εχει αναγκη. αν εχεις πιο εμπεριστατωμενη αποψη, γραψτο εσυ καλυτερα

#5136 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 17 June 2013 - 03:42

Ολοκλήρωσα το Ookiku Furikabutte, μια παράξενη σειρά με το baseball να είναι το επίκεντρο. Την θεωρώ παράξενη, λόγο δομής: Και οι 2 season της, δείχνουν 4 - 5 παιχνιδια baseball σε υπεραναλυτικό βαθμό και εξελίσονται σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης δεν βλέπουμε τους χαρακτήρες στην υπόλοιπη ζωή τους, με εξαίρεση βέβαια flashbacks, κλπ, εκτος και αν έχει να κάνει με το baseball. . Τον πρωταγωνιστή δεν τον συμπάθησα αλλά γούστα είναι αυτά.
Δύσκολη σειρά, δεν θα την πρότεινα σε όλους.

#5137 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 June 2013 - 23:26

απο τα ova και τις ταινιες των slαyers πολυ λιγα αξιζουν. Οχι μονο γιατι εχουν χαμηλο bυdget και ποιοτητα. Αυτο το γελιο της nαgα ειναι περιβοητο. Σου τρυπα τα αυτια και σου διαταρρασει το ειναι σου.
Μονη εξαιρεση το slαyers premium που συναντιεται το cαsτ της σειρας και λειπει η nαgα. Εκεινο μου αρεσε, μαλιστα.
Και αυτο που ειδα μολις προσφατα, το slαyers reτυrn. Εκει η nαgα ευτυχως γελα ελαχιστα. Αλλα το χιουμορ και η παρωδια ρεουν αφθονα. Τετοιο αρχικακο δεν εχω ξαναδει. Και οι μαχες ειναι καλες για τα δεδομενα της ταινιας. Αρκετα συμμαζεμενο σε σχεση με τις υπολοιπες παραγωγες. Θυμηθηκα ετσι τα παλια με αυτο.
Την προτεινω στους μη σκληροπυρηνικους slαyεραδες.

#5138 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 19 June 2013 - 14:34

Εγώ μετά από πολύ καιρό ξανάρχισα να βλέπω Anime και ξεκίνησα με xxxHolic και έχω να πω πως την Yuuko την λατρεύω :lovulovu: .
.

#5139 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 June 2013 - 21:47

Τελείωσα το AKB0048 Next Stage.Μπορώ να πω ότι η πρώτη σεζόν μου άρεσε περισσότερο αλλά η συγκεκριμένη έδειχνε περισσότερο τον πατέρα της Chiori που είχε πλάκα και τους wotas οπότε το είδα εύκολα.
Είδα τα Tsuritama, Puella Madoka Magica Magi και Tamako Market. Μου άρεσαν πολύ και τα τρία.Ειδικά το Tsuritama που ήταν λίγο αλλού.
Άρχισα το Karneval λόγω bishounen αλλά το βλέπω για drop.Συνεχίζω το Chihayafuru 2,το οποίο δε θέλω να τελειώσει ποτέ!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#5140 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 June 2013 - 18:05

Το τελευταίο επεισόδιο του UtaPri έβαλε κάτω το NGE: EoE.

True story.

Spoiler:

Posted Image

#5141 firippu

firippu

The paranoid puppet

• Members
  • 21 posts

Posted 07 July 2013 - 05:16

ειδα το yuru yuri

στα πρωτα τρεια επεισοδια μου φανηκε αρκετα βαρετο και τζενερικ ,ωστοσο στα επομενα βελτιωθηκε και ειδικα στο τελευταιο ελιωσα...

τιποτα το ιδιαιτερο αλλα σιγουρα ηταν μια ευχαριστη σειρα!

#5142 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 July 2013 - 14:55

ειδα το yuru yuri

στα πρωτα τρεια επεισοδια μου φανηκε αρκετα βαρετο και τζενερικ ,ωστοσο στα επομενα βελτιωθηκε και ειδικα στο τελευταιο ελιωσα...

τιποτα το ιδιαιτερο αλλα σιγουρα ηταν μια ευχαριστη σειρα!

Μην δεις την 2η σεζόν γιατί ήταν για τα μπάζα.
Posted Image
Posted Image

#5143 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 07 July 2013 - 16:30

Και η 2η σεζον ποιοτικη και αστεια. Αν ακουσεις τον Erebo θα χασεις αξεχαστες στιγμες με Sakurako καθως και Akarin να μιλαει μονη της.Πραξε σωστα
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#5144 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 July 2013 - 18:01

Εμένα μου άρεσε περισσότερο η 2η σαιζόν, ειδικά από το 3ο επεισόδιο και μετά. Η Akarin είχε πολύ καλές σκηνές, μακάρι να είχε περισσότερες και να εξαφανιζόταν με κανένα μαγικό τρόπο η δίδυμη με τα σάλια, θα γινόταν καλύτερη η σειρά.

ySss0UF.jpg

#5145 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 July 2013 - 18:05

Εμένα μου άρεσε περισσότερο η 2η σαιζόν, ειδικά από το 3ο επεισόδιο και μετά. Η Akarin είχε πολύ καλές σκηνές, μακάρι να είχε περισσότερες και να εξαφανιζόταν με κανένα μαγικό τρόπο η δίδυμη με τα σάλια, θα γινόταν καλύτερη η σειρά.

:cry5:
Η Chizuru ήταν ό,τι καλύτερο είχε η σειρά!
Posted Image
Posted Image