Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 18 July 2013 - 10:34
Ωραιο επεισοδειο το ανιμετιον καλουτσικο αλλα οχι τιποταα φοβερο, η χαρακτηρες ειχαν φαση και γενικα μαρσε, αλλα στο τελος εγινε αυτο που δεν ηθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γινει.
Δηλαδη ο Dantalion πηγε στο σχολειο.Ελπιζω να μην γινει κατι σαν slice of life με ενα κλικ υπερφυσικων δυναμεων οπως το Maou-sama...
Posted 26 July 2013 - 16:30
Από τα anime της season Uchouten kazoku ίσως το καλύτερο, watamote επίσης εκεί ψηλά, καλό και το gatchaman crowds.
Shingeki βελτιώνεται στα τελεύταία 2 επισόδια, Hunter x Hunter στα ίδια (πανύψηλα) επίπεδα.
Posted 26 July 2013 - 21:13
Στα παραπάνω να προσθέσω και το Servant x Service που παρακολουθώ τώρα στη θερινή περίοδο. Ασχολείται με τις ζωές νεοεισερχομένων υπαλλήλων στο δημαρχείο μιας πόλης.
Το χιούμορ δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ούτε και οι διάλογοι. Παρ' όλα αυτά οι έντονα διαφορετικές και διακριτές προσωπικότητες του βασικού καστ και κυρίως η συνύπαρξή τους στον εργασιακό χώρο αλλά και εκτός αυτού είναι που δίνει χρώμα στη σειρά. Μια σειρά που ενδείκνυται για όσους εργάζονται για να παρακολουθούν χώρους εργασίας ακόμα και όταν... σχολάνε αλλά προτείνεται και σε όσους δεν εργάζονται γιατί προσφέρεται ως υλικό φαντασίωσης για το πόσο καλά θα ήταν αν εργάζονταν.
Όποιος και να το δει κερδισμένος βγαίνει. Αν δε, έχει και επεισόδιο παραλίας, τότε θα μιλάμε για must watch.
Edited by 1451, 26 July 2013 - 21:14.
Posted 26 July 2013 - 21:36
Χμ...το τελευταίο διβδόμαδο μας έχει πάει κάπως έτσι...
NGE marathon από series eps 1 μέχρι και 3.0 .Κάψαμε φλόκια.
Sakurasou no Pet na Kanojo, για να ξεκολλήσουμε από το παραπάνω. Κάκιστη επιλογή, πλάνταξα στο κλάμα η έγγυος...
Nichijou Rewatch. Γιατί ήταν ο σίγουρος τρόπος να ισιώσω από τα παραπάνω. Αφυδάτωση από τα γέλια...
ΜΜ! για να επιστρέψουν τα υγρά στο σώμα. meh.
KissXSis OVAs + TV Γιατί μετά την απογοήτευση του MM!. έπρεπε να δούμε ένα ecchi της προκοπής. Επίσης, είχαν βγεί μερικά ακόμα OVA από την τελευταία φορά που το είχα πιάσει το αγροτεμάχιο, οπότε καλά μου έκατσε...
Fate Zero Rewatch. Την πρώτη φορά το είχα δει από TV rips, τα BD ήταν ταμάμ αυτή την φορά.
Λέω να ροβολήσω προς Twin Spica Rewatch μεριά, ή να πιάσω ένα Crest/Banner of the Stars Rewatch που θα ήταν ιδανικό για την περίσταση.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 26 July 2013 - 23:11
Γιατί δεν έφτιαξες ακόμα. Βούρ!
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 26 July 2013 - 23:38
Ύστερα από αβάσταχτες πιέσεις πολιτισμένες συζητήσεις με τον άνω, πήρα την μεγάλη απόφαση να ξαναδώ το Evangelion για δεύτερη φορά ύστερα από 7 χρόνια. Την απόφαση την πήρα, αν σταματήσει και ο υπολογιστής να μου κάνει χουνέρια θα είναι τέλεια. Κάψιμο κυττάρων μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού, τι καλύτερο;
Posted 26 July 2013 - 23:50
ειδα το Kick-Heart , ειχα συνεισφερει και στο Kickstarter για αυτο.
θεσπεσιο, μακαρι να διναν περισσοτερα χρηματα να γινοταν ταινια μεγαλου μηκους.....
ειδα και το Outlanders.....τι να πω. καμια σχεση με το manga, εκτος του οτι ειναι πιο γραφικο στις σφαγες και στις ερωτικες σκηνες. ο σκηνοθετης μαλιστα μετα το γυρισε στο πορνο....απλα αλλο ενα κλασσικο sci-fi που ειχε κανει εντυπωση πριν 20 χρονια.
Stella Jogakuin Koutouka C3-bu because GAINAX. Good ol' hallucinating-on-awesome-mindfuckery GAINAX.
PS. Γιατί δεν έχουμε thread?
Τι!; Πως μου ξεφυγε! αντε, θα το δω και αυτο. και μαπα να ειναι, GAINAX ειναι.....
Posted 26 July 2013 - 23:55
Να ζητησουμε να μας το ανεβασεις καπου το Kick Heart να το δουμε και εμεις? XD I m kinda jelly atm.
Posted 27 July 2013 - 10:51
Να ζητησουμε να μας το ανεβασεις καπου το Kick Heart να το δουμε και εμεις? XD I m kinda jelly atm.
βασικα μου ειχε ερθει email με κωδικο στο Veoh, αλλα ειναι μονο σε 480p. Kαλυτερα ας περιμενουμε να βγει σε Full HD. Eτοιμαζεται και dub.
Posted 28 July 2013 - 10:31
Tsuritama, 1ο επεισόδιο.
Welll, that was... weird. Πόσες φορές φώναξα "WHAT" κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μήτε κι εγώ ξέρω. Το τέλος του με άφησε να ανοιγοκλείνω τα μάτια μπροστά στην οθόνη. Αλλά είναι ταυτόχρονα και τόσο ευχάριστο και fun (όχι funny) που πάω κατ'ευθείαν στο 2ο.
Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ονομάζει μια πάπια έτσι;!;!
Posted 28 July 2013 - 14:16
είπα εντυπώσεις για το usagi drop??οχι...Είναι το τελευταίο που είδα
Είναι ένα ευαίσθητο ανιμε series, απηχεί ευαισθησίες γονεϊκές, παιδικές, αποτυπώνει νομίζω πολύ όμορφα τις λεπτές αποχρώσεις της σχέσης Daikichi-Rin.... Αντιλαμβάνομαι και σκέφτομαι την όλη σχέση μεταξύ τους και τη δραστηριότητα του καθενός που επηρεάζει καί τους δύο σαν ένα εύθραυστο ιστό αράχνης με πολύχρωμες ίνες.
Δεν περίμενα το εξής...Όταν ο εργένης <<χαζομπαμπάκας>> Νταικίτσι ρώτησε το κορτσούδι του και θεία του παράλληλα αν θα επιθυμούσε να υιοθετηθεί από αυτόν, ανέμενα μια θετική απάντηση και μια χαρμόσυνη ανγκάλη...Αλλά όχι! Η Rinoula ήταν και θα είναι πάντοτε το κορίτσι του παππού.τελεία και πάυλα.
cry daikichi cry
Απογοητεύτηκα δε που δεν ήρθε σε πιο στενή επαφή με την μητέρα του Kouki...το άξιζε! και ταίριαζαν. Άντε να δούμε τώρα τί γεύση θα έχει το μάνγκα.
Προσθέτω επίσης ότι θα γούσταρα να δω τον Daikichi να παίζει κούκλες με την Rin... isn' t it kawai??! (πόρωση τρελή)
ααααχχχχχχχχ
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 28 July 2013 - 14:54
είπα εντυπώσεις για το usagi drop??οχι...Είναι το τελευταίο που είδα
Είναι ένα ευαίσθητο ανιμε series, απηχεί ευαισθησίες γονεϊκές, παιδικές, αποτυπώνει νομίζω πολύ όμορφα τις λεπτές αποχρώσεις της σχέσης Daikichi-Rin.... Αντιλαμβάνομαι και σκέφτομαι την όλη σχέση μεταξύ τους και τη δραστηριότητα του καθενός που επηρεάζει καί τους δύο σαν ένα εύθραυστο ιστό αράχνης με πολύχρωμες ίνες.
Δεν περίμενα το εξής...Όταν ο εργένης <<χαζομπαμπάκας>> Νταικίτσι ρώτησε το κορτσούδι του και θεία του παράλληλα αν θα επιθυμούσε να υιοθετηθεί από αυτόν, ανέμενα μια θετική απάντηση και μια χαρμόσυνη ανγκάλη...Αλλά όχι!Η Rinoula ήταν και θα είναι πάντοτε το κορίτσι του παππού.τελεία και πάυλα.
cry daikichi cry
Απογοητεύτηκα δε που δεν ήρθε σε πιο στενή επαφή με την μητέρα του Kouki...το άξιζε! και ταίριαζαν. Άντε να δούμε τώρα τί γεύση θα έχει το μάνγκα.
Προσθέτω επίσης ότι θα γούσταρα να δω τον Daikichi να παίζει κούκλες με την Rin...isn' t it kawai??! (πόρωση τρελή)
ααααχχχχχχχχ![]()
Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το τέλος του manga... Είναι λίγο disturbing...
Posted 28 July 2013 - 15:37
Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το τέλος του manga... Είναι λίγο disturbing...
ναι ξέρω έχω ξανακούσει αυτή την άποψη...Εάν κάνω έτσι με το ανιμε, φαντάσου πώς θα αντιδράσω με το μάνγκα (μανουλα μου)
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ