Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5161 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 August 2013 - 02:10

Βλέπει κανένας το RWBY?

Είδα πριν λίγο το 1ο επεισόδιο.

Για όσους δεν το ξέρουν, είναι προϊόν της συνεργασίας του Monty Oum με το Rooster Teeth.

Black Rock Shooter character design + Dead Fantasy fight scenes + MLP: FiM dialogue.

Posted Image
Posted Image

#5162 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 01 August 2013 - 04:19

Βλέπει κανένας το RWBY?

Είδα πριν λίγο το 1ο επεισόδιο.

Για όσους δεν το ξέρουν, είναι προϊόν της συνεργασίας του Monty Oum με το Rooster Teeth.

Black Rock Shooter character design + Dead Fantasy fight scenes + MLP: FiM dialogue.

Το βλέπω εγώ. Είχα δει και τα trailers, και το περίμενα, αλλά αν και η αρχή μου άρεσε αρκετά, είμαι ακόμα επιφυλακτικός. Το 2ο ήταν πιο χλιαρούλι και πιο μικρό. Αλλά όχι και κακό.

Anyway, to avoid going off topic:

Watamote: All the laughs
Railgun S: Τέλος το Arc. Nα δούμε τι έχει από δω και πέρα.
Nichiyoubi: Χαριτωμένο. I like.
Fate/Kaleid: Just for the lulz
Taiyou: Συνδιάζει Mahou Shoujo & έχει ψιλοσοβαρό ύφος. Δεν πιστεύω ότι πάει για επίπεδα Madoka but I like what I've seen so far.

Posted Image

#5163 J_servant

J_servant

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 02 August 2013 - 11:09

Tωρα βλεπω το  d. Gray-man (ep 20). Δεν εχω ξετρελαθεί κιόλας αλλα πιστευω ειναι αρχη ακομα.

Edited by iristella, 02 August 2013 - 11:14.
greeklish

#5164 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 August 2013 - 05:58

Εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο του Wanamote: Ως fan του manga η anime μεταφορά του μου φάνηκε αρκετά πιστή και το ίδιο ξεκαρδιστικό. Αν θέλετε να δείτε μια καλή on going κωμωδία σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ιδού και μια μίνι περιγραφή του σεναρίου από την Wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/Watamote ):

Having been well-versed in the world of otome games, fifteen-year-old Tomoko Kuroki believes that she would become popular upon entering high school. However, she discovers this is far from the truth as she winds up being an unsociable loner and is forced to take a long hard look at herself for the first time in years. The story follows Tomoko as she attempts to improve her social status as she progresses through high school.

Forever alone γένους θηλικού. :laugh:

Edited by Vetus, 03 August 2013 - 06:03.

#5165 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 August 2013 - 22:25

Εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο του Wanamote: Ως fan του manga η anime μεταφορά του μου φάνηκε αρκετά πιστή και το ίδιο ξεκαρδιστικό. Αν θέλετε να δείτε μια καλή on going κωμωδία σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ιδού και μια μίνι περιγραφή του σεναρίου από την Wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/Watamote ):

Forever alone γένους θηλικού. :laugh:

σε οτι αφορα το manga του Watamote, περισσοτερο το βρηκα θλιβερο και μελαγχολικο, παρα αστειο. για αυτο αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να δω το anime μιας και ολοι σχεδον ξεκαρδιζονται με αυτο.  κατι δεν πηγε καλα μου φαινεται

#5166 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 August 2013 - 19:38

Crest/Banner of the Stars rewatch: Απολαυστικά και τα δύο για τρίτη συνεχόμενη φορά...ραντεβού το 2016..XD

Twin Spica rewatch: Χαρτομάντηλα γιόκ.

Codomo no Omocha rewatch: Για να ισιώσουμε, 102 επεισόδια έφυγαν αφρός σχεδόν σε μια εβδομάδα...C:

Πάμε για Girls un Panzer τώρα να πάρουμε μάτι κανα μπούτ κλείστρο.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#5167 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 August 2013 - 21:20

shingeki no kyoujin...και hataraku maou sama...αλλά βαριέμαι και θέλω κάτι άλλο 

#5168 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 August 2013 - 14:06

Pokemon Best Wishes (BW1)... είναι κάπως κλισέ. Με το σενάριο του παιχνιδιού θα ήταν καλύτερο.

#5169 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 22 August 2013 - 00:15

Μολις τελιωσα το Zombie Loan.Μαρεσε πολυ!Δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα σε καποιο επεισοδειο ολα ειχαν ενδιαφερον και περναγε πολυ ευχαριστα η ωρα.
Αλλα ρε παιδια τι παιζει?Μονο 13 επεισοδεια εχει?Τελειωνει σε εντελως ακυρο σημειο, παιζει καμια 2η season η τιποτα?

Edited by Itachi Akatsuki, 22 August 2013 - 00:16.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5170 Mio_Chan

Mio_Chan

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 22 August 2013 - 00:41

Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν του Honey and Clover και το άφησα εκεί (με απογοήτευσε αρκετά οπότε δεν θα συνεχίσω στην επόμενη σεζόν) και ξεκίνησα το Clannad. 

Από αυτά που έχω ακούσει ξέρω ότι αυτό δεν θα με απογοητεύσει αλλά νομίζω ότι πρέπει να ετοιμάσω τα πακέτα με τα χαρτομάντηλα από τώρα..

5870528_jpeg_preview_large.jpg

#5171 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 August 2013 - 15:17

Μολις τελιωσα το Zombie Loan.Μαρεσε πολυ!Δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα σε καποιο επεισοδειο ολα ειχαν ενδιαφερον και περναγε πολυ ευχαριστα η ωρα.
Αλλα ρε παιδια τι παιζει?Μονο 13 επεισοδεια εχει?Τελειωνει σε εντελως ακυρο σημειο, παιζει καμια 2η season η τιποτα?

Υπάρχει το manga του τελειωμένο.

Posted Image

#5172 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 August 2013 - 18:22

Υπάρχει το manga του τελειωμένο.

I thought so.Λεω αν υπαρχει ανιμε ;)
Τελωσπαντων πριν καμια ωριτσα τελιωσα το H.O.T.D. μιας και ειχα πιασει ανιμε με ζομπι θεματολογια.(Και επιδει ελεγα να του ριξω μια ματια μηνες τωρα).Τα επεισοδεια εφυγαν νερακι χθες κατα της 2 το βραδυ το ξεκινησα σημερα πριν καμια ωριτσα οπως ειπα το τελιωσα.Ωραιο τελευταιο επεισοδειο btw.Δευτερη season εχει βγει/παιζει να βγει?
Μαρεσε αρκετα, ειχε αγωνια σε καποιες φασεις, ομορφο ανιμετιον και γρηγορη δραση.Το fanservice φυσικα ηταν του στο επιπεδο που περιμενα, δεν χανοταν στιγμη για να δουμε τα κοριτσια του H.O.T.D. γυμνα.
Αγαπημενος χαραλτηρας η Busujima εννοειται :lovulovu:

Edited by Itachi Akatsuki, 23 August 2013 - 18:24.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5173 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 27 August 2013 - 23:07

επιακα το fate/zero. Τι eye-candy είναι αυτο?!!?  :awww:  χαλάλι τα γιγα των thora...

επίσης πολύ καλύτερο από το sn , σε ατμόσφαιρα και σοβαρότητα. Αλλά αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στο λουκούμι animation!

Posted Image

#5174 Son Goku

Son Goku

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 27 August 2013 - 23:53

Άρχισα το Samurai 7.

Έχει καλό animation αλλά δεν ξέρω κάτι με την ιστορία δεν μου κολλάει..έχω ακούσει ότι κάνει και μεγάλη κοιλιά κάπου στη μέση..θα δείξει..  :zetsubou:

kozuremanga7.jpg

#5175 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 August 2013 - 20:19

Its braindeath month time!!

Girls und Panzer. Hell Yeah Generaloberst!

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai S1 rewatch + S2. Kuroneko!!!!()!

Oregairu. Hachiman!!!!@@!

Sword art Online. wat

και συνεχίζουμε με

Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne

Accel world

wish me luck...XD

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.