Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4426 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 21 October 2011 - 15:31

Αυτήν την περίοδο βλέπω αραιά Bakemonogatari και Wolf's Rain. Το δεύτερο το βρίσκω απίστευτο, αν και έχω ακόμη επεισόδια και στα δύο.
Posted Image

#4427 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 23 October 2011 - 12:04

αρχισα να βλέπω το deadman wonderland και είμαι στο 6-7ο επεισόδιο και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής.

gore,psycho,ξύλο
τι άλλα να ζητήσω? =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#4428 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 October 2011 - 16:45

τι άλλα να ζητήσω? =ρ

Καλύτερη μεταφορα απο το manga.

#4429 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 24 October 2011 - 17:25

Mobile Suit Gundam The 08th MS Team(6/12). Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής. Επιτέλους σοβαρές μάχες και στρατηγική! Επίσης ευτυχώς που έχει δοθεί βάση στους χαρακτήρες και τις μάχες και όχι σε politics και συνωμοσίες.
Posted Image

#4430 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 24 October 2011 - 17:28

Καλύτερη μεταφορα απο το manga.

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

και εγω ξεκινησα να το βλεπω αλλα απογοητευτηκα μεχρι στιγμης!!ελπιζω να γινει λιγο καλυτερο:hot:

Posted Image

#4431 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 October 2011 - 21:02

Πανε και οι 2 ταινιες και η δευτερη σεζον του hajiime no ippo και μπορω να πω πως ηταν στα ιδια απιστευτα υψηλα επιπεδα.Και το animation που εγινε αρκετα καλυτερο βοηθησε σε αυτο.

Φυσικα η μανια μου για περισοτερο Boxing stuff δεν μου επιτρεπει να περιμενω το επομενο προτζεκτ οποτε θα καταφυγω στο manga και στο αλλο μεγαλο boxing anime ashita no joe.Βεβαια η μεταφραση ειναι ακομα στη μεση:unlucky:

sc5bab.jpg

#4432 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 October 2011 - 22:20

Τελειώσαμε με τον Kalamaris από πάνω τα πάντα από Hajime no Ippo. Και νομίζω ότι είναι από τις σειρές που πραγματικά αξίζει να δει κανείς, ακόμα κι αν δεν ασχολείται σοβαρά με το άθλημα. Καταρχήν, παίρνει τα χαρακτηριστικά στοιχεία που κάνουν τόσο κόσμο να αγαπάει και να πορώνεται με τα shonen, όπως ο πρωταγωνιστής που ξεκινάει αδύναμος και γίνεται σιγά-σιγά ανίκητος με γερή προπόνηση και με την απόκτηση τεχνικών-κινήσεων, το μαχητικό πνεύμα, την αγωνία, τις έντονες μάχες που ο ήρωας πέφτει και ξανασηκώνεται με τη δύναμη της επιμονής κτλ, και βάζει σαν θέμα ένα άθλημα που η φύση του είναι τέτοια ώστε αυτά τα στοιχεία να του ταιριάζουν και να είναι ρεαλιστικά. Ή τουλάχιστον να πείθουν ότι είναι έτσι, δεν ασχολούμαι με πραγματικό μποξ για να μιλάω σίγουρα. Πάντως καταφέρνει να δημιουργεί έντονο συναίσθημα χωρίς να γίνεται ηλίθιο.

Κι ύστερα, μιας και είναι sports anime, έχει και slice-of-life κομμάτι το οποίο είναι εξίσου καλό. Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς είναι ανεπτυγμένοι και σχεδόν όλοι είναι αξιαγάπητοι. Ειδικά οι αντίπαλοι του Ippo παίρνουν κάμποση ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της σειράς, και συνήθως προτού τους δείρει ο πρωταγωνιστής. :hihi2: Plus ότι έχει απίστευτα ξεκαρδιστικό, κάφρικο χιούμορ κι έχει κάνει κι εμένα και τον otouto να χτυπιόμαστε από τα γέλια περισσότερες φορές από όταν βλέπαμε κωμωδίες. Γενικά, I had the time of my life. 10/10 και περιμένω συνέχεια.

Και στο πνεύμα του μποξ, ξεκινήσαμε Ashita no Joe. Από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται ενδιαφέρον και με καλή σκηνοθεσία, αλλά πολύυυυ παλιό. Από την εποχή που τα anime ήταν στις αρχές τους και φαίνεται. Είναι κλασικό πάντως και φαίνεται καλό, we'll see.

Βλέπω και μερικά ακόμα, αλλά καλύτερα να τα αφήσω για άλλη φορά. :sigh2:

15fkk04.jpg

#4433 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 25 October 2011 - 03:00

Είδα αρκετά επεισόδια απ'το nichijou μαζεμένα, είχα δει πριν από ~5-6 μήνες 4-5 και τώρα το ξανάρχισα απ'την αρχή και έφτασα μέχρι το 15. Στα πρώτα επεισόδια μου άρεσε πάρα πολύ, όμως νομίζω πως δυστυχώς η σειρά όσο φτάνει προς το τέλος της τόσο χειρότερη γίνεται. :S

Επίσης, είδα πρόσφατα λίγο απ'το 60's gegegenokitaro... Νομίζω πως έχει μια όμορφη απλότητα ως story, πάρα πολύ συμπαθητικό anime γενικότερα.

Edited by Yojimbo, 25 October 2011 - 18:13.

#4434 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 October 2011 - 16:03

Ειμαι στην μεση του Soul Eater (επ. 21) και στην αρχη του Bleach (επ.62)

#4435 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 October 2011 - 18:26

και στην αρχη του Bleach (επ.62)

EPIC WIN:hihi2:

sc5bab.jpg

#4436 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 25 October 2011 - 23:49

Τώρα βλέπω το Prince of tennis episode 46 είναι αρκετά καλο για το είδος του μπορώ να πω...Μετα θέλω να ξεκινήσω Neon Genesis Evagellion αλλα δεν ξερω πιο να ξεκινήσω τις τενίες το ανιμε τα remake???Έχω μπερδευτει :?

MbcN7u5.png

#4437 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 26 October 2011 - 11:25

Χθες άρχισα να βλέπω το bakuman. Μου αρέσει η υπόθεση, αν και ήδη ψιλοεπαναλαμβάνεται και έχω δει μόνο 10 επεισόδια!

#4438 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 26 October 2011 - 19:38

death note ......τα λογια ειναι περιττα...!!!

Εχμ, όχι, ΔΕΝ είναι περιττά...

Προτάσεις κάνουμε, γνωμες λέμε, φόρουμ είναι, για αυτά τα "περιττά" θα μπει κάποιος να διαβάσει το συγκεκριμένο thread. Πολλοί είναιαυτοί που δεν το χουν δει το death note, όπως και άλλα.
Με όλη την καλή πρόθεση...

stasou%2520mygdala.jpg

#4439 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 October 2011 - 20:10

Τωρα βλεπω το Ookami Kakushi.Εχω φτασει στο 6ο επισοδιο.Οι εντυπωσεις μου ως τωρα ειναι αναμιχτες.Το animation,οταν ειναι μερα(στο anime)ειναι πολυ καλο.Οταν παλι ειναι νυχτα ειναι αισχρο.Σαν σεναριο δεν ειναι κατι το απιαστο,αλλα το ξεδιπλωνουν ωραια απο επισοδιο σε επισοδιο.Ολα και ολα εχει 12 επισοδια.Ελπιζω να μην το εχουν κοψει στη μεση το anime.
Σαν προσωπικη αποψη,οποιος θελει να το δει,να το δει να του περασει η ωρα.Δεν ειναι κατι συγκλονιστικο.
Παντα ομως μιλω με τα στοιχεια που εχω ως τωρα απο το anime.Οσο περνανε τα επισοδια κορυφωνεται το μυστηριο και ελπιζω να ειναι και το τελος καλο και μη αναμενομενο.

Και κατι αλλο.Μετα λεω να αρχισω το Kaiba.Αν το ξερει κανεις μπορει να μου πει την αποψη του?Διαβασα το σεναριο και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον.

Edited by Mike The Great, 26 October 2011 - 20:22.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4440 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 October 2011 - 13:17

ξαναδα μετα απο χρονια τη σειρα Arjuna. ειναι απο τις σειρες που ενω δεν σου αρεσουν την πρωτη φορα και θες να την ξεχασεις, οταν την ξαναδεις αργοτερα μετα απο διαφορα γεγονοτα που συμβαινουν γυρω σου, τη βρισκεςι πολυ καλυτερη.

Ειδικα μετα την περιβαλλοντολογικη και πυρηνικη καταστροφη στην Ιαπωνια ειναι πιο επικαιρη απο ποτε.

λιγο στο τελος τα χαλασανε αλλα γενικα ειναι απο τις σειρες που εχεις κατι να κερδισεις βλεποντας την.