Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4411 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 14 October 2011 - 09:48

Χτές επιτέλους τελείωσα το Durarara!!!!
Και πρέπει να πω για άλλη μια φορά ντροπή μου που κάνω stall μερικά ανιμέ στην μέση!!:P
Το ανιμέ ήταν τέλειο και οι 2 σεζόν δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή αφού μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έκατσα xD! Ειδικά η δεύτερη σεζόν απίστευτη!!
Σε μερικά σημεία μένεις με το στόμα ανοιχτό! Καλή πλοκή, πολύ καλοί χαρακτήρες και η μουσική το ίδιο!!!
Πήρα απόφαση να δω όλα τα ανιμέ που έχω κάνει stall..γρήγορα πριν ανοίξει η σχολή!! xD
:Crying2:

BTW ξέρετε άμα θα υπάρξει 3 σεζόν?
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#4412 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 October 2011 - 17:53

Fate/Stay Night ειμαι στο επεισόδιο 13 και είναι boring as hell θα είναι απο τα λίγα anime που θα κάνω drop......:mad:

MbcN7u5.png

#4413 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 October 2011 - 18:18

guilty crown, un-go...(που μολις ξεκινησανε βεβαια >.<) και αρχισα.(τελιωσα τη πρωτη σεασον) το 'zero no tsukaima'(αν και δν ελεγε και πολλα)
フカフカ

#4414 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 14 October 2011 - 18:56

[...] (τελιωσα τη πρωτη σεασον) το 'zero no tsukaima'(αν και δν ελεγε και πολλα)

Believe me δεν θα φτιάξει και τπτ στην συνέχεια.. 3 σεζόν θα χάσεις τον χρόνο σου!!!:kakaka:

The .aNiMe//GR Team.

#4415 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 October 2011 - 19:16

Τελειωσα την πρωτη σεζον του hajiime no ippo.Απλως τελειο.Κατ'αρχην με εκανε να λιων στο γελιο σε καθε επεισοδιο χωρις να ειναι καν κομωδια(ειδικα με τις τρολιες του takamura:hahaha:).Στη συνεχεια νομιζω πως εκανε αυτο που δεν εχει κανει για μενα κανενα αλλο shonen.Με πορωσε με το ξυλο του0_0.
Χωρις να θελω να σποιλαρω ποιοι παιζανε ο αγαπημενος μου αγωνας με διαφορα ηταν το τελικος του east japan rookie championship...Damn.

10/10 απο εμενα,αργοτερα θα προχωρησω στην αλλη σεζον και τα οβα.btw μιας και εποιασα το boxing για το ashita no joe εχω ακουσει υμνους αν και εχω δει πολυ λιγο.Αξιζει τοσο οσο αυτο?

sc5bab.jpg

#4416 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 October 2011 - 19:22

Believe me δεν θα φτιάξει και τπτ στην συνέχεια.. 3 σεζόν θα χάσεις τον χρόνο σου!!!:kakaka:

I see, duh..με βλεπω να μη το συνεχιζω αν ειναι ετσι XDD

και @kalamaris ...οσο για το ashita no joe, νομιζω οτι το hajime no ippo ειναι η εξελιξη του joe, εμενα το ippo Μου αρεσε καλυτερα :) καλουτσικο ειναι και το αλο βεβαια, ειδικα για την εποχη του :P
フカフカ

#4417 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 October 2011 - 19:24

Χτές επιτέλους τελείωσα το Durarara!!!!
Και πρέπει να πω για άλλη μια φορά ντροπή μου που κάνω stall μερικά ανιμέ στην μέση!!:P
Το ανιμέ ήταν τέλειο και οι 2 σεζόν δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή αφού μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έκατσα xD! Ειδικά η δεύτερη σεζόν απίστευτη!!
Σε μερικά σημεία μένεις με το στόμα ανοιχτό! Καλή πλοκή, πολύ καλοί χαρακτήρες και η μουσική το ίδιο!!!
Πήρα απόφαση να δω όλα τα ανιμέ που έχω κάνει stall..γρήγορα πριν ανοίξει η σχολή!! xD
:Crying2:

BTW ξέρετε άμα θα υπάρξει 3 σεζόν?

wait and hope....

sc5bab.jpg

#4418 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 15 October 2011 - 19:24

Εκανα την μεγαλη κινηση που φοβομουν να κανω... Currently watching Mouryou no Hako...
Προς το παρον το εχω λατρεψει!

#4419 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 October 2011 - 19:26

με αφορμη το last exile s2 που βγηκε, ειπα να κατσω (επιτελους) να δω τα παλια ^^
フカフカ

#4420 Ren

Ren

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 15 October 2011 - 21:43

Μολις τελειωσα το phantom~requiem for the phantom~ και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφη σειρα με υπεροχο soundtrack αν και δραματικη.. Λεω να ξεκινησω το steins/gate μετα απο τοσο καλα λογια που εχω ακουσει!

#4421 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 16 October 2011 - 20:41

Μολις τελειωσα το phantom~requiem for the phantom~ και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφη σειρα με υπεροχο soundtrack αν και δραματικη..

Ειδικά το opening είναι όλα τα λεφτά! Από τις αγαπημένες μου σειρές...
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#4422 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 17 October 2011 - 23:05

death note ......τα λογια ειναι περιττα...!!!

#4423 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 18 October 2011 - 20:15

Επιτελους μετα απο τοσο χρονο καταφερα να αρχισω το Mushishi. Ειναι παρα πολυ ενδιαφερον και με συγκινητικες ιστοριες! :run:

#4424 AlexMaster

AlexMaster

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 21 October 2011 - 12:29

Από τα καλύτερα anime που έχω δει το Mirai Nikki το προτείνω γενικά να το δείτε έχει ωραίο story!!

Τώρα όμως μου κίνησε το ενδιαφέρον το Fate που αναφέρατε,αξίζει όντως?Να το κατεβάσω δηλαδή?Όλοι λένε τα καλύτερα! :ureshii:

#4425 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 21 October 2011 - 15:06

Έχω αρχίσει το Ergo Proxy! Τα λόγια είναι περιττά :)
Είμαι στην μέση και από το 2ο επεισόδιο με έχει πωρώσει ^_^

The .aNiMe//GR Team.