Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4441 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 27 October 2011 - 19:30

Εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Okami-san To Shichinin No Nakamatachi είναι κάτι που ήθελα να δω και δεν το έβλεπα επειδή όλο και κάποιο άλλο ανιμε η Drama παρακολουθούσα και συνεχεία το ξεχνούσα είδα το πρώτο επεισόδιο σημεία και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό ώστε να περνάει η ώρα σου .

#4442 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 28 October 2011 - 15:58

βλεπω το groove adventure rave η αλλιως rave master. ειναι η προηγουμενη δουλεια του hiro mashima(faity tail). αρκετα καλο, οι χαρακτηρες μοιαζουν αρκετα και στα 2. επισης, παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο plue(celestial spirit της lucy)

#4443 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 October 2011 - 17:40

Phantom / Requiem for the Phantom 2/26

Έχω την εντύπωση ότι είναι καλή σειρά. Αλλά με εκνευρίζουν απίστευτα μερικοί εσωτερικοί μονόλογοι του πρωταγωνιστή που είναι ο ορισμός της κλάψας καθώς και το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καθόλου την βια ,αλλά σε όποια ευκαιρία μας δοθεί βλέπουμε βυζιά. Επίσης το outro είναι πιθανότατα το πιο άσχημο τραγούδι που άκουσα ποτέ.

Πάντως η σειρά έχει τρομερό animation και ακόμα πιο καλή σκηνοθεσία. Συνεχίζω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#4444 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 30 October 2011 - 19:53

τελειωνω το fairy tail σε λιγοτερο απο 10 επισοδεια. ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει. πολυ καλες μαχες, πολυ γελιο, πολυ καλη αποδωση συναισθηματων απο τους χαρακτηρες, πολλες επικεσ σκηνες :8): κ γενικα πολυ καλο story π δε σε αφηνει με παραπονο (ακομη και τα fillers ειναι καλοφτιαγμενα)

ομως εχω να πω οτι το manga της συγκεκριμενης σειρας το βρισκω κλασης ανωτερο!
Posted Image

#4445 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 04 November 2011 - 16:20

Ξεκίνησα το Eureka Seven κι είμαι περίπου στη μέση (24) και αν και το βρίσκω τόοοοσο άκυρο γιατί δεν υπάρχει ούτε καν μία εξήγηση γιατί γίνεται το οτιδήποτε, τολμώ να πω ότι το λατρεύω τόσο πολύ. Ναι, σε μερικά σημεία νομίζω ότι δεν πήγαν σωστά ή πολύ random κι ελπίζω στο να εξηγηθούν όλα αλλά κατά τ'άλλα, είναι μια χαρά τέλειο (αρκεί πάντα να εξηγήσει τα πάντα στο τέλος >.>)

#4446 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 November 2011 - 11:04

Έφτασα στο Eureka 7 αλλά δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα τρελό νόημα. Πολλές έννοιες με μπέρδεψαν κάπως. Το Great Wall τελικά τι ήταν? Απ'ότι διάβασα είναι το alternate space που δημιουργήθηκε την τελευταία φορά που το Scab ξεπέρασε το limit of life αλλά και πάλι κάπου χάθηκα. Και τελικά στο τέλος τι έγινε? Ο Renton τι απέγινε? Το τέλος ήταν κάπως ναι...
Τσπ, δε θα μπω σε λεπτομέρειες αφού δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά οι εντυπώσεις μου είναι κάπως ανάμεικτες. Το λάτρεψα αλλά damn μες στη δυσκολία να καταλάβεις τα πάντα .-. Και επίσης μ'άρεσε που είχε αρκετό ρομάντζο όλη η σειρά αλλά στο τέλος το έκαναν πολύ sailormoon >.>

#4447 Hikaru Kun

Hikaru Kun

こんにちは :3

• Members
  • 8 posts

Posted 06 November 2011 - 11:08

Είχα ξεκινήσει το Ao no exorcist όταν είχε πρωτοβγεί!
Αλλά μόλις χθες το θυμήθηκα ξανά και είπα να το δω από την αρχή ( ειμαι στο επεισοδιο 6 :sigh2: )
Εντωμεταξύ είδα πως βγήκε καινούριος κύκλος!
Αξίζει λοιπόν να το συνεχίσω ή όχι? :borednn9:

#4448 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 06 November 2011 - 11:27

Καλό είναι, να το δεις. Απλώς με τα περισσότερα anime από manga που δεν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο το τέλος ήταν λίγο πολύ άθλιο (για μένα προσωπικά xD)
Αλλά νέος κύκλος δεν έχει βγει ο,ο Κάτι σπέσιαλς βγαίνουν αυτές τις μέρες μόνο.

#4449 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 06 November 2011 - 12:03

Έχω την εντύπωση ότι είναι καλή σειρά. Αλλά με εκνευρίζουν απίστευτα μερικοί εσωτερικοί μονόλογοι του πρωταγωνιστή που είναι ο ορισμός της κλάψας καθώς και το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καθόλου την βια ,αλλά σε όποια ευκαιρία μας δοθεί βλέπουμε βυζιά. Επίσης το outro είναι πιθανότατα το πιο άσχημο τραγούδι που άκουσα ποτέ.

To ξεκινάω κι εγώ τώρα. Αξίζει να δω τα OVA (Phantom the Animation) ή να μπω κατευθείαν στο ψητό?

8w32.jpg

#4450 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 November 2011 - 22:44

too many on-goin(like always i guess >.<) και βλεπ τωρα το "king of thorn" ενδιαφερον φαινεται! :P
フカフカ

#4451 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 November 2011 - 17:54

Πρωτου ξεκινησω το horro marathon με τις προτασεις απο εδω ειδα περιπου το μισο utena(δεν το εκανα drop απλα θα δω το υπολειπο την αλλη βδομαδα για....τεχνικους λογους:unlucky:)

Ηξερα οτι ειναι απο τον ιδιο του penguind drum και αυτο φανηκε.Σκηνοθετικα φωναζει αριστουργημα και τα προβληματα του penguin drum(unmemorable characters και overuse συγκεκριμενων.........tropes)ουσιαστικα σχεδον δεν υπηρχαν.Η μαλλον υπηρχαν αλλα σε επιπεδο που να λες νταξει δεν εχει σημασια.

Μεγαλη επαναληψη σκηνων παρατηρησα αλλα ειχαν πλακα so whatev και τοσο ως προ την κομωδια αλλα και ως προς το δραμα ηταν για μενα καλυτερο απο το penguin drum.Εκει που κερδιζει το peg drum πιστευω ειναι στις meta σκηνες που ειναι μοναδικες.

9/10 απο μενα και απο βδομαδα αλλαζουμε κλιμα:kill4u:

sc5bab.jpg

#4452 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 November 2011 - 07:42

To ξεκινάω κι εγώ τώρα. Αξίζει να δω τα OVA (Phantom the Animation) ή να μπω κατευθείαν στο ψητό?

Οχι κατα τη γνωμη τη δικη μου και πολλων ακομη, τα OVA ειναι κατι επιηκως μετριο. Δεν εχει καμια σχεση με το story. Οποτε πεσε με τα μουτρα στο αλλο.

Καθως ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, μπορω να σου πω οτι το fanservice ειναι αρκετα περιορισμενο (εκτος ισως απο τα πρωτα επεισοδια) και οσο για τη βια, αν εννοεις οτι δεν δειχνει τους πυροβολισμους και τα λοιπα, ειναι προς το καλυτερο, γιατι αν σκεφτεις το censorship.. Αλλα καταλαβαινεις τη βαρυτητα ορισμενων πραξεων και χωρις να τις δεις με τη δολοφονια ενος μικρου παιδιου να ειναι απο τις πιο δυνατες σκηνες.
Και ο πρωταγωνιστης δεν ειναι καθολου κλαψας.. Ο Shinji ειναι κλαψας.. Καλα οχι μονο αυτο, αλλα καταλαβαινεις που το παω.

On topic now. Θυμηθηκα το Casshern Sins το οποιο ειχα αφησει στο 1ο επεισοδιο ισως και 3-4 χρονια πριν, οταν ειχα πρωτοαρχισει να βλεπω anime. Για καποιο λογο το ειχα αφησει αλλα λεω να το ξαναπιασω τωρα. Τα κατεβασα και σε HD οποτε θα βγω αυριο απο το σπιτι.

#4453 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 November 2011 - 12:00

Εγώ πάλι ξεκίνησα το Cowboy Bebop σιγά σιγά να το δώ και αυτό (αν και το έχω ρίξει στα manga τώρα τελευταία).

Posted Image

#4454 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 November 2011 - 05:35

Utena 19/39: So far so good και έχω αγωνία για το πώς θα το συνεχίσουνε. Οπτικά είναι πάρα πολύ καλό για την εποχή του και η σκηνοθεσία είναι πολύ επιδέξια. Τρομερές ομοιότητες με το φετεινό επίσης αξιόλογο Penguindrum όχι τόσο σε επίπεδο υπόθεσης όσο στα επιμέρους themes, τον συμβολισμό και το γεγονός ότι είναι απίστευτα disturbing κατω από την κωμική γούτσου γούτσου glitter επιφάνεια. Λατρεύω την μουσική του. Η Utena μέχρι στιγμής είναι από τους ωραιότερους γυναικείους χαρακτήρες που έχω δει σε anime. H Anthe με creeparει απίστευτα. Kαι μέσα στο χάος από τα bishounen (its raining men σε αυτό το anime) ξεχωρίζει by far oAkio Ohtori. Πραγματικά δεν έχω λόγια πέρα από το ότι έχει την πιο απίστευτη φωνή και ότι δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να είναι creepy και sexy συγχρόνως. Προφανώς μόνο ο Ikuhara τους πετυχαίνει αυτούς τους παρανοικούς συνδυασμούς στους χαρακτήρες του.

Το επεισόδιο 19 ήταν ένα απίστευτο troll. Ξεκινάει χαριτωμένα, συνεχίζει αστεία και γλυκά και ρομαντικά και καταλήγει σε ένα τεράστιο OMGWTF ανάμεσα σε διαλλείματα υστερικού γέλιου.

ΤL:DR Μέχρι στιγμής περνάω απίστευτα καλά με αυτό το anime. Καταλαβαίνω γιατί έχει μείνει στο είδος του αλλά και γενικότερα στις καρδιές των viewers. Τώρα για τους συμβολισμούς δεν τους πιάνω όλους οπότε θα ήθελα να διαβάσω πράγματα που να αναλύουν με λεπτομέρεια αυτά που βλέπω.

#4455 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 12 November 2011 - 11:52

Ξεκίνησα το Digimon Adventure (γεμάτο αναμνήσεις για την αγνή παιδική ηλικία :joyful:), πάντα ήθελα να δω την jap version. Άλλος ένας λόγος για να αυξηθεί το hate meter μου για το dubbing στα anime.