Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 27 October 2011 - 19:30
Posted 28 October 2011 - 15:58
Posted 28 October 2011 - 17:40
Έχω την εντύπωση ότι είναι καλή σειρά. Αλλά με εκνευρίζουν απίστευτα μερικοί εσωτερικοί μονόλογοι του πρωταγωνιστή που είναι ο ορισμός της κλάψας καθώς και το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καθόλου την βια ,αλλά σε όποια ευκαιρία μας δοθεί βλέπουμε βυζιά. Επίσης το outro είναι πιθανότατα το πιο άσχημο τραγούδι που άκουσα ποτέ.
Πάντως η σειρά έχει τρομερό animation και ακόμα πιο καλή σκηνοθεσία. Συνεχίζω.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 30 October 2011 - 19:53

ομως εχω να πω οτι το manga της συγκεκριμενης σειρας το βρισκω κλασης ανωτερο!

Posted 04 November 2011 - 16:20
Posted 06 November 2011 - 11:04
Τσπ, δε θα μπω σε λεπτομέρειες αφού δεν είναι το κατάλληλο thread αλλά οι εντυπώσεις μου είναι κάπως ανάμεικτες. Το λάτρεψα αλλά damn μες στη δυσκολία να καταλάβεις τα πάντα .-. Και επίσης μ'άρεσε που είχε αρκετό ρομάντζο όλη η σειρά αλλά στο τέλος το έκαναν πολύ sailormoon >.>
Posted 06 November 2011 - 11:08
Αλλά μόλις χθες το θυμήθηκα ξανά και είπα να το δω από την αρχή ( ειμαι στο επεισοδιο 6

Εντωμεταξύ είδα πως βγήκε καινούριος κύκλος!
Αξίζει λοιπόν να το συνεχίσω ή όχι?

Posted 06 November 2011 - 11:27
Αλλά νέος κύκλος δεν έχει βγει ο,ο Κάτι σπέσιαλς βγαίνουν αυτές τις μέρες μόνο.
Posted 06 November 2011 - 12:03
Phantom / Requiem for the Phantom 2/26
Έχω την εντύπωση ότι είναι καλή σειρά. Αλλά με εκνευρίζουν απίστευτα μερικοί εσωτερικοί μονόλογοι του πρωταγωνιστή που είναι ο ορισμός της κλάψας καθώς και το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καθόλου την βια ,αλλά σε όποια ευκαιρία μας δοθεί βλέπουμε βυζιά. Επίσης το outro είναι πιθανότατα το πιο άσχημο τραγούδι που άκουσα ποτέ.
To ξεκινάω κι εγώ τώρα. Αξίζει να δω τα OVA (Phantom the Animation) ή να μπω κατευθείαν στο ψητό?
Posted 06 November 2011 - 22:44

Posted 08 November 2011 - 17:54

Ηξερα οτι ειναι απο τον ιδιο του penguind drum και αυτο φανηκε.Σκηνοθετικα φωναζει αριστουργημα και τα προβληματα του penguin drum(unmemorable characters και overuse συγκεκριμενων.........tropes)ουσιαστικα σχεδον δεν υπηρχαν.Η μαλλον υπηρχαν αλλα σε επιπεδο που να λες νταξει δεν εχει σημασια.
Μεγαλη επαναληψη σκηνων παρατηρησα αλλα ειχαν πλακα so whatev και τοσο ως προ την κομωδια αλλα και ως προς το δραμα ηταν για μενα καλυτερο απο το penguin drum.Εκει που κερδιζει το peg drum πιστευω ειναι στις meta σκηνες που ειναι μοναδικες.
9/10 απο μενα και απο βδομαδα αλλαζουμε κλιμα

Posted 10 November 2011 - 07:42
To ξεκινάω κι εγώ τώρα. Αξίζει να δω τα OVA (Phantom the Animation) ή να μπω κατευθείαν στο ψητό?
Οχι κατα τη γνωμη τη δικη μου και πολλων ακομη, τα OVA ειναι κατι επιηκως μετριο. Δεν εχει καμια σχεση με το story. Οποτε πεσε με τα μουτρα στο αλλο.
Phantom / Requiem for the Phantom 2/26
Καθως ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, μπορω να σου πω οτι το fanservice ειναι αρκετα περιορισμενο (εκτος ισως απο τα πρωτα επεισοδια) και οσο για τη βια, αν εννοεις οτι δεν δειχνει τους πυροβολισμους και τα λοιπα, ειναι προς το καλυτερο, γιατι αν σκεφτεις το censorship.. Αλλα καταλαβαινεις τη βαρυτητα ορισμενων πραξεων και χωρις να τις δεις με τη δολοφονια ενος μικρου παιδιου να ειναι απο τις πιο δυνατες σκηνες.
Και ο πρωταγωνιστης δεν ειναι καθολου κλαψας.. Ο Shinji ειναι κλαψας.. Καλα οχι μονο αυτο, αλλα καταλαβαινεις που το παω.
On topic now. Θυμηθηκα το Casshern Sins το οποιο ειχα αφησει στο 1ο επεισοδιο ισως και 3-4 χρονια πριν, οταν ειχα πρωτοαρχισει να βλεπω anime. Για καποιο λογο το ειχα αφησει αλλα λεω να το ξαναπιασω τωρα. Τα κατεβασα και σε HD οποτε θα βγω αυριο απο το σπιτι.
Posted 10 November 2011 - 12:00
Posted 11 November 2011 - 05:35
Το επεισόδιο 19 ήταν ένα απίστευτο troll. Ξεκινάει χαριτωμένα, συνεχίζει αστεία και γλυκά και ρομαντικά και καταλήγει σε ένα τεράστιο OMGWTF ανάμεσα σε διαλλείματα υστερικού γέλιου.
ΤL:DR Μέχρι στιγμής περνάω απίστευτα καλά με αυτό το anime. Καταλαβαίνω γιατί έχει μείνει στο είδος του αλλά και γενικότερα στις καρδιές των viewers. Τώρα για τους συμβολισμούς δεν τους πιάνω όλους οπότε θα ήθελα να διαβάσω πράγματα που να αναλύουν με λεπτομέρεια αυτά που βλέπω.
Posted 12 November 2011 - 11:52