Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4396 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 October 2011 - 20:32

Παιδιά αυτά που λέτε για 90+ επεισόδια σε μια μέρα δεν παίζει να ισχύουν.
Ένα επεισόδιο = 23 λεπτά κατά μέσο όρο, επί 90 επεισόδια μας κάνει 2.070 λεπτά, 2.070 λεπτά δια 60 = 34,5 ώρες. Sorry to inform you that the day has only 24 hours :P

Προσπαθώ να συνεχίσω το Bakemonogatari, αλλά δε θυμάμαι κ πολλά οπότε πρέπει να κάνω rewatch τα 4α πρώτα επεισόδια. Τα βλέπω στο ff και έχω λιώσει.

Posted Image

#4397 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 October 2011 - 20:56

Μετρας 23λεπτο ρε συ, αν βγαλεισ τα OP + ED, ειναι 15λεπτα και ουτε, τεσπα μπορει να μι 8υμαμαι και τοσο καλα, ειναι καπως υπερβολικα, χαχα, το χα καψει παντος εκεινη την εποχη :P
on topic:
ξεκινησα πριν λιγο το special A :)
フカフカ

#4398 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 09 October 2011 - 21:09

κάποιοι τα βάζουν και στο γρήγορο :P

εγώ τέλειωσα το ωραιότατο και άκρως υποτιμημένο hanada shounen shi. Γέλασα, συγκινήθηκα, και στο τέλος μου έμεινε μια πολύ ωραία και γλυκιά αίσθηση. Ο παππούς απίστευτος.

είδα και πρώτο επ. Chihayafuru που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

#4399 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 October 2011 - 22:22

Tελείωσα το Sora o Miageru Shōjo no Hitomi ni Utsuru Sekai εν συντομία Munto (TV). Δυσκολεύτηκα να πω την αλήθεια.

Ωραίο fantasy setting το οποίο συνοδευόταν από ωραίο τεχνικό τομέα (για την εποχή του) ωραίο σχέδιο/αnimation και πολύ ευχάριστη μουσική επένδυση. Kοινώς είχε την προοπτική να γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Και όλα καταστράφηκαν από μηδαμινό character development, ελεεινό pacing, μια πρωταγωνιστρια που κυριολεκτικά ήταν tabula rasa, το pedobear subplot, και τελικά τo απαίσιο background το οποίο υποτίθεται θα έδινε βάθος στην όλη υπόθεση. Δεν μπορούσα να ενδιαφερθώ για κανέναν εκτός ισως από τον Outsider. Οι αντιδράσεις των χαρακτήρων σε πολλά σημεία ήταν επιεικώς αψυχολόγητες. Και το τέλος ανοιχτό δίνοντας την εντύπωση ότι πολύ απλά βαρέθηκαν να το συνεχίσουν.

Δεν έχω ξανακάνει τόσο πολύ καιρό για να τελειώσω 9 ρημαδοεπεισόδια. Και βλέπω ότι έχει OVAS με σχεδόν την ίδια ιστορία/ταινία περίληψη των OVAS και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Really guyz? Αξιζε τώρα αυτό το πράγμα για να γυριστεί σε 150 διαφορετικές εκδοχές? :S

Toυλάχιστον έχω και τα Kemonozume και Michiko to Hatchin που αποκαθιστούν την πίστη μου στην ανθρωπότητα. Εξαιρετικά μέχρι στιγμής και τα δύο.

Edited by iristella, 10 October 2011 - 22:44.

#4400 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 11 October 2011 - 13:40

Μόλις τελείωσα το Cross Game το οποίο που άρεσε αρκετά αν και δεν έχω καμία σχέση με baseball. Συνεχίζω με Kamisama no Memo-chou, στα θετικά το soundtrack του και μεγάλο αρνητικό ο Narumi (αμάν πια με τους "Ι will help everybody even if I know almost nothing about them" main characters).

#4401 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 11 October 2011 - 18:01

Σήμερα τελείωσα και τις 3 σεζόν του Natsume Yuujinchou..
Είναι η αλήθεια ότι πίστευα πως δεν άξιζε να το δω αλλά του έδωσα μια ευκαιρία και
πραγματικά μέσα στις 3 μέρες που τα είδα μου έφτιαξαν το κέφι και κυλάει πολύ γρήγορα
η ιστορία, δεν είναι καθόλου βαρετή και ανυπομονώ πως και πως για την 4η σεζόν ^_^..
:blush2:
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#4402 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 12 October 2011 - 10:26

Eχω ξεκινησει το Usagi Drop,πολυ ομορφη ιστορια και πολυ καλο animation!
Και το Angels Beats αλλα μεχρι στιγμης δεν με εχει ενθουσιασει
Posted Image

#4403 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 October 2011 - 17:08

Ξεκίνησα Shiki. Μέχρι στιγμής μου αρέσει, αν και έχω ακούσει ότι το χάνει κάπως στη συνέχεια. Επίσης, που πάνε και κουρεύονται όλοι εκεί μέσα για να πάω κι εγώ? :hihi2: Seriously, αυτά τα μαλλιά είναι εξωπραγματικά ακόμα και για τα στάνταρ των anime.

15fkk04.jpg

#4404 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 12 October 2011 - 17:34

Ξεκίνησα Shiki. Μέχρι στιγμής μου αρέσει, αν και έχω ακούσει ότι το χάνει κάπως στη συνέχεια. Επίσης, που πάνε και κουρεύονται όλοι εκεί μέσα για να πάω κι εγώ? :hihi2: Seriously, αυτά τα μαλλιά είναι εξωπραγματικά ακόμα και για τα στάνταρ των anime.

δεν το χάνει καθόλου είναι τέλειο, απλά πανέμορφο anime.

Εγώ είδα 3 επεισόδια canaan και το ντρόπαρα. Δεν μου άρεσε καθόλου το σενάριο μου φάνηκε αχταρμάς.

#4405 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 October 2011 - 17:34

Καλυτερεύει βασικά στη συνέχεια.

HnH5aB0.jpg

#4406 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 12 October 2011 - 18:21

Βλέπω Level E και δεν ξέρω αν υπάρχει anime που να κάνει μεγαλύτερο mindfuck στους ήρωες και τους θεατές, υπόψη, έχω δει to απίστευτο Gintama και τη δραματική Utena (με το δραματική εννοώ ότι δε συνέβαιναν καθόλου ευχάριστα πράγματα στους ήρωες). Αλλά το Level E παίρνει βραβείο! Αυτός ο πρίγκιπας πρέπει να αλυσοδεθεί μια και καλή για να ησυχάσουν τα αθώα πλάσματα του σύμπαντος! :hihi2: Είναι φοβερό anime και πολύ προσεγμένο. Είδα και το Zombie Loan, καλή ιστοριούλα, αλλά ξεχνιέται γρήγορα. :calm:

#4407 Akuma_Zee

Akuma_Zee

Starting...

• Members
  • 32 posts

Posted 12 October 2011 - 23:41

Τώρα πρόσφατα τελείωσα το K-ON! και γελασα πολυ με ενα τετοιο anime... Γι'αυτο σκεφτομαι για Azumanga Daioh η Shinryakou! Ika Musume η Welcome to the NHK. Ξερω... πολυ μπρεδεμενες επιλογες, αλλα τι κανουμε?:hot: Γουστα ειναι αυτα...
Posted Image

#4408 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 October 2011 - 01:09

Welcome to the NHK τα σπαειιι :hihi2:

εγω αποφασισα να ξεκινησω επιτελους το nichijou, ωραιο μου φανηκε για αρχη, εχει φαση...(μου 8υμιζει κ αρκετα azumanga daioh) :P
フカフカ

#4409 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 October 2011 - 01:27

Μετά από ένα ένα πανάρχαιο stall του Monster στο επεισόδιο 34, το ξαναέπιασα.

Και είμαι στο 40(και ναι το ξαναείδα από την αρχή). Νομίζω βγήκε το απωθημένο και ήρθε η ώρα του.
Έχω αρπάξει λίγο από το κάψιμο, αλλά κατά τ'άλλα είμαστε καλά. Η ιστορία είναι απίστευτη, ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ούτως ή άλλως τα λόγια είναι περιττά.

Επίσης ep 40 ---> Grimmer ---> Kita no sakaba doori ni wa :lovulovu:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4410 Yotsuba-chan

Yotsuba-chan

Hello Mate :)

• Members
  • 16 posts

Posted 14 October 2011 - 02:07

Λοιπόν.. Καταρχας βλέπω 7-8 της καινούριας season (δηλαδη on going)
Αυτά είναι τα (με λιγο σχολιασμό και βαθμολογία κατά την ταπεινή μου γνώμη):
Fate-Zero *** εκπληκτικό άνιμε, περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα επεισοδια. Γενικά επικ επικ επικ επικ επικ
Kimi To Boku λολ, δεν θα το πρότινα σε αγοράκια. Κατα τα άλλα λιγο διαφορετικό ανιμε και αστείο. Cute αγοράκια, slice of life.
Chihayafuru * Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, πιστεύω θα είναι καλούλι. λολ και cute κυρίως. Έχει να κάνει με ένα παιχνίδι με κάρτες.
Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμη.
C3 * Αρχικα πιστεψα πως θα είναι lame αλλα στο 2ο επεισοδιο μας ξαφνιάζει πολύ. Καλη αρχη, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
Ben-to Οχι οχι οχι, για το όνομα του χάους, οχι. xP
Chibi Devil! Μικρό σε λεπτα ανιμε, σε στιλ Fireball μονο που αντι για επικό είναι lame και καήλα. :)
Mashiro-iro Symphony Οχι του γούστου μου. Πολλά κιουτ κοριτσάκια, χαζοανιμε για να περνάει η ώρα ενος σωστού φοιτητή. :3
Mirai Nikki ** Φαινεται πάρα πολυ καλό άνιμε, πολύ ενδιαφερον πλοκή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Όσον αφορά σειρές που έχουν τελειώσει, σήμερα ειδα το ''Welcome to the N.H.K.'' (**) που είναι με έναν NEET/otaku και μου άρεσε πάρα πολυ και ξεκίνησα ''Heroic Age'' (*) που φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον προς το παρον αλλα παλιο :3

Συγγνώμη για το σπαμ, ελπίζω να βοήθησα :3