Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2011 - 23:01
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:16
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:54
τώρα άρχισα να βλέπω το Occult Academy ψιλό βαρετό μου φαίνεται.
τι μου 8υμισες μολις...το Occult Academy η8ελα να το δω πριν καιρο...αλλα το χα ξεχασει τελειως XDDD
τωρα παλυ σκευτομαι να ξεκινησω το "speed Grapher" αυτες τις μερες ^^ το χει δει κανεις? να ακουσω κ καμια αποψη

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 21:17

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2011 - 15:25
1) City Hunter 2: Πολύ γέλιο, στο ύφος της πρώτης σειράς. Ryo Saeba = Μορφή!
2) Baccano: Το ξεκίνησα χθες και σήμερα μάλλον θα το τελειώσω. Το θέμα του είναι μια μίξη FMA και Gungrave θα έλεγα... Χαχαχαχα...

3) Boogiepop Phantom: Μια ωραία σειρά horror/mystery θα την χαρακτήριζα. Αν ήταν πιο προσεγμένη τεχνικά θα την εκτιμούσα ακόμη περισσότερο...
4) Rewatch το Gungrave για να πάρω την "δόση" μου και να το δείξω και σε άλλα άτομα στον χώρο.

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2011 - 20:10
Αυτή την στιγμή βλέπω τα:
3) Boogiepop Phantom: Μια ωραία σειρά horror/mystery θα την χαρακτήριζα. Αν ήταν πιο προσεγμένη τεχνικά θα την εκτιμούσα ακόμη περισσότερο...
μα....εχει τα καλυτερα ηχητικα εφφε απο οποιοδηποτε ανιμε. Καθε αλλο!
καλα για το ανιματιον, ενταξει λιτο μεν αλλα σκοτεινο και μυστηριωδες.....
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 03:47
ΚΑΙ Γ@ΜΩ!!
Από σκηνοθετικής άποψης είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει σε anime.Και γενικότερα,κρίνοντας από την(μικρή,είναι η αλήθεια)γκάμα σειρών που έχω δει είναι απ τις ελάχιστες που απογειώνουν την σειρά μέσω σκηνοθεσίας,σε αυτόν τον τομέα οι περισσότερες τα διατηρούν στα ίδια flat επίπεδα του manga ή προσπαθούν ανεπιτυχώς να δώσουν το κάτι παραπάνω,καταλήγοντας σε φανφάρες παντός είδους,που κουράζουν.
Και το σενάριο/χαρακτήρες ήταν πολύ καλά,όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερη αναπαράσταση της ζωής των σαμουράι,καθώς και την λειτουργικότητα τους στο σύστημα της εποχής/τόπου,χωρίς γραφικές προσπάθειες εξιδανίκευσης.
Μόλις το τελειώσω(αν και δεν θέλω

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 03:50

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 12:59
Έχω δει μέχρι το επεισόδιο 10 και το θεωρώ φοβερό και διαφορετικό.
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 22:29
Λοιπόν σήμερα ξεκίνησα να βλέπω το school days.Είχα ακούσει πως έχει πολύ βίαιο τέλος με αποτέλεσμα να περιμένω κάτι παραπάνω από romance μέσα στα πρώτα τρία επεισόδια που είδα.Πέρα από αυτό το βρίσκω διασκεδαστικότατο και δεν καταλαβαίνω(για την ώρα) που οφείλεται το 6.3 στο anidb.Θα δείξει...

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 22:49
Λοιπόν σήμερα ξεκίνησα να βλέπω το school days.Είχα ακούσει πως έχει πολύ βίαιο τέλος με αποτέλεσμα να περιμένω κάτι παραπάνω από romance μέσα στα πρώτα τρία επεισόδια που είδα.Πέρα από αυτό το βρίσκω διασκεδαστικότατο και δεν καταλαβαίνω(για την ώρα) που οφείλεται το 6.3 στο anidb.Θα δείξει...
Φιλε μου και εγω το ειχα αρχισει γελιο στην αρχη και ροματζο.Εγω το ειδα μεχρι το 5ο επισοδιο και ηταν μια χαρα.Δεν το σταματησα για καποιο ιδιαιτερο λογο,αλλα ηταν η εποχη που ειδαμε την ταινια OP και μετα εβλεπα σαν τρελος OP και το σταματησα.Σοβαρα μιλας οτι το τελος ειναι βιαιο?Ως το 5ο ηταν πολυ 'φλικο' και στο τελος γινεται βιαιο?Τι να πω

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2011 - 23:50
για το school days δν ξερω τι να πω, δν το πολυ8υμαμαι, αλλα 8υμαμαι μου χε αφισει ασχημη εντυπωση(απτα πρωτα ρομαντζο-drama ανιμε που ειδα, αλλα κιαπτα πιο ελεινα)
Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 11:21

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 12:13
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist