Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#466 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 June 2014 - 17:36

Εσύ πόσα levels είσαι?

Το παιχνίδι δε σε πετάει με παίχτες που είστε στα ίδια levels. Τα levels δεν παίζουν σημαντικό ρόλο (άσε που υπάρχουν exp boosters x5+++). Άμα είσαι π.χ. 5lvl και έχεις καλά stats στα παιχνίδια σου (gpm, last hits κτλ σε carry heroes), μπορείς να παίξεις με 50+levels γιατί το παιχνίδι πιστεύει ότι έχεις τα skills να παίξεις με πιο έμπειρους παίχτες (aka με παίχτες που έχουν παίξει πολλά περισσότερα games απο σένα).

To matchmaking δουλεύει με τα mmr. Ο κάθε παίχτης έχει ένα hidden mmr (το οποίο αργότερα δε θα είναι hidden μόλις αρχίσεις να παίζεις ranked games). To mmr μετράει κλασσικά τα stats σου (kda), last hits κτλ. Με αυτά τα stats σε πετάει σε ένα skill bracket.

*Hint: Οι Tinker pickers έχουν υψηλό mmr, γιατί άραγε...lewl.

Μόλις το mmr σου δεν θα είναι hidden, θα ανεβαίνει μόνο με wins σε games και όχι με την απόδοση σου στο παιχνίδι, ας είχες και 30 kills & 0 deaths. Θα πάρεις τους ίδιους mmr points με τον feeder support του team σου.

Το Doto matchmaking είναι απο τα χειρότερα. Θες να έχεις καλό mmr και να σε πετάει με pro παίχτες? Pick carry, go afk farm. Θες να παίξεις babysitter zaport ή non-carry offlaner? Κάτσε στο skill bracket των noobs.

Edited by Napster, 10 June 2014 - 17:42.

#467 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 11 June 2014 - 06:15

Εγώ είμαι 10 level, μόλις πήγα.

παρεμπιπτόντως το τελευταίο game είχα ένα tinker στο team Που ήταν επίπεδο 85 και έκανε τρελό carry. Σύμπτωση?

Επίσης άθλιο σύστημα report. Κάθε παιχνίδι σχεδόν έχω κάποιον που βρίζει ανεξάντλητα και μπορώ να "τιμωρήσω" μόνο 3 την εβδομάδα?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Edited by Zentsugi, 11 June 2014 - 06:16.

#468 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 June 2014 - 16:52

Τώρα είναι της μόδας το Tinker. Όπως και η Phantom Assassin στο mid. Ότι βλέπουν να κάνουν οι pro παίχτες, το κάνουν και οι παπαγάλοι του Dota.

To report system είναι καλύτερο απο πριν. Παλιά μπορούσες να κάνεις report όσες φορές ήθελες με αποτέλεσμα τα report να ήταν όπως στο LoL.

"OMG, team feeded, report all team". "No rune control, report supporter". "Team feeded in suicide lane, report".

Και σε κάθε game είχαμε απο 5+ reports απο τα παιδάκια. No point from Volvo checking all the reports.

Το καλό με τα 3 reports ανά βδομάδα είναι ότι η Βόλβο θα τσεκάρει τα reports τις περισσότερες φορές και όχι όπως πριν 1-2 χρόνια (το δοκίμασαν κάποια άτομα στο reddit και όντως τα τσεκάρουν τα reports) που τα έγραφαν στα φρύδια τους ή απλά κοιτούσαν τα accounts με τα πολλά reports. Άμα κάποιος βρίζει τότε άλλος απο το team σου θα τον κάνει report as well ή απλά τον κάνεις mute και ο τύπος μπαίνει σε low priority για να παίξει ξανά μαζί σου στα επόμενα games.

Edited by Napster, 13 June 2014 - 16:54.

#469 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 13 June 2014 - 19:34

εγω παντως ειμαι ο μαστερ του ρεπορτ, καθε φορα που κανω καποιον μου ερχετε μηνυμα την αλλη μερα οτι εφαγε low priority κι περνω +ρεπορτ.

Ασε που δεν εχω μπει ποτε μου low priority.

#470 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 13 June 2014 - 22:36

Λέει απλά οτι στάλθηκε το report σου, δεν σημαίνει οτι έπαθαν απαραίτητα report!

#471 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 13 June 2014 - 23:30

We’ve recently taken action against one or more players you’ve previously reported for bad conduct. You have received an additional report submission to use. Thanks for your help in making the Dota 2 community a friendlier place.

παλια μπορουσες και με το console να δεις ποσα successfull report εχεις κανει. δε ξερω γτ, αλλα τωρα δε μου το βγαζει πια.

Edited by FrenzyApe, 14 June 2014 - 01:53.

#472 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 14 June 2014 - 20:54

Θα χάσω επίτηδες λίγα games μου φαίνεται...

Αρχίζω να βρίσκω παίχτες 150 level και νευριάζω.

Έκανα σε ένα ηλίθiο game 30-1 με rikimaru και από τότε κάθε δεύτερο game έχω κάποιον τρελό στο αντίπαλο team.

Edited by Zentsugi, 14 June 2014 - 20:56.

#473 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 16 June 2014 - 14:24

παλια μπορουσες και με το console να δεις ποσα successfull report εχεις κανει. δε ξερω γτ, αλλα τωρα δε μου το βγαζει πια.

Μου το βγάζει κάθε φορά που κάνω report κάποιον. Σιγά μην πηγαίνει low priority o καθένας που κάνω report :P

Θα χάσω επίτηδες λίγα games μου φαίνεται...

Αρχίζω να βρίσκω παίχτες 150 level και νευριάζω.

Έκανα σε ένα ηλίθiο game 30-1 με rikimaru και από τότε κάθε δεύτερο game έχω κάποιον τρελό στο αντίπαλο team.

Όπως είπε και ο Napster πιο πάνω, τα levels δεν παίζουν ρόλο! (καμιά σχέση με τo LoL δηλαδή)
Ο λόγος που σε πέταξε καλό παίχτη στην αντίπαλη ομάδα μετά το 30-1 που είχες κάνει στο προιγούμενο παιχνίδι είναι επειδή το "σύστημα" σε πέρασε για smurf account (οτι δηλαδή είσαι καλός παίχτης αλλα έκανες καινούργιο account για να pubstompάρεις τους αρχάριους. Άμα συνεχίζεις να παίζεις σιγά σιγά θα φτιάχνεται το matchmaking και θα είναι πιο balanced οι ομάδες!

Edited by Stam, 16 June 2014 - 14:24.

#474 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 June 2014 - 19:35

Δείτε απο το 39:00 και μετά. Καλύτερο comeback ever.

Youtube Video

#475 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 21 June 2014 - 01:40

Μου το βγάζει κάθε φορά που κάνω report κάποιον. Σιγά μην πηγαίνει low priority o καθένας που κάνω report :P

Όπως είπε και ο Napster πιο πάνω, τα levels δεν παίζουν ρόλο! (καμιά σχέση με τo LoL δηλαδή)
Ο λόγος που σε πέταξε καλό παίχτη στην αντίπαλη ομάδα μετά το 30-1 που είχες κάνει στο προιγούμενο παιχνίδι είναι επειδή το "σύστημα" σε πέρασε για smurf account (οτι δηλαδή είσαι καλός παίχτης αλλα έκανες καινούργιο account για να pubstompάρεις τους αρχάριους. Άμα συνεχίζεις να παίζεις σιγά σιγά θα φτιάχνεται το matchmaking και θα είναι πιο balanced οι ομάδες!

Εγώ όταν βλέπω ότι με κάθε παιχνίδι παίρνω πόντους και ανεβαίνω επίπεδο, Υποθέτω ότι αυτός που είναι 100 επίπεδα πάνω από εμένα έχει παίξει πολύ περισσότερα παιχνίδια από εμένα και κατά συνέπεια είμαι καλύτερος. Η κάνω λάθος?

#476 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 21 June 2014 - 02:45

Εγώ όταν βλέπω ότι με κάθε παιχνίδι παίρνω πόντους και ανεβαίνω επίπεδο, Υποθέτω ότι αυτός που είναι 100 επίπεδα πάνω από εμένα έχει παίξει πολύ περισσότερα παιχνίδια από εμένα και κατά συνέπεια είμαι καλύτερος. Η κάνω λάθος?

Μπορεί κάποιος να έχει δώσει ένα σωρό λεφτά για boosters, κάποιος άλλος να ξεκίνησε πρόσφατα αλλα να έπαιζε μέχρι τώρα dota 1 και κάτι τέτοιοι λόγοι. Καλά, εννοείται πως κάποιος που είναι 200 level έχει σίγουρα εμπειρία αλλα μπορεί και να μην έχει βελτιωθεί καθόλου... Πίστεψε με έχω συναντήσει πααααρα πολλούς που να είναι πχ 50 level και να είναι μακράν καλύτεροι απο 100+  :)
edit: Είμαι 130-150 (δεν θυμάμαι) και έχω "βγάλει το καπέλο" πολλές φορές σε άτομα που ήταν 60 level ή κάτι τέτοιο και ήταν καλύτεροι απο εμένα!

Edited by Stam, 21 June 2014 - 02:47.

#477 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 June 2014 - 02:58

Και ναι και όχι.

Μπορεί βέβαια να έχουν παίξει παραπάνω games αλλά όπως είπα, το game δε σε πετάει με αντιπάλους που έχετε παρόμοια games ή levels αλλά ανάλογα με τα mmr σας.

Εσύ μπορεί να έχεις παίξει 50 games και να είσαι 10 level.

Άλλος μπορεί να έχει παίξει 50 games (όπως και 'συ) και να είναι 50 levels επειδή χρησιμοποίησε xp boosters.

Άλλος ένας τρόπος για να τύχεις με έναν καλό αντίπαλο. Μπορεί να έχεις αντίπαλο που έχει περισσότερα games, mmr και levels αλλά είναι σε party με έναν noob (noob=low mmr).

Π.χ. Έχει το team σου mmr:

5000 - Zentsugi

5000 - random noob

5000 - random mid PA

5000 - random wannabe pro tinker farm ancients

5000 - babysitter zaport

Σύνολο: 25000

Αντίπαλοι:

5500 - tryhard doto best doto            1:>το party που ανέφερα πιο πάνω

4500 - plz carry me senpai                 1:>το party που ανέφερα πιο πάνω

5000 - my carry can't be this kawai

6000 - my team retards                          2:>άμα δυσκολευτεί να βρει παίχτες, θα σε πετάξει με έναν που έχει υψηλό mmr

4000 - 2ez4rtz                                        2:>αλλά θα βάλει και έναν που έχει χαμηλό mmr για να balancάρει τα teams

Σύνολο: 25000

Πολύ σπάνια θα υπάρχει τέτοια διαφορά στα mmr βέβαια.

Όσο για την τελευταία σου πρόταση, θα είστε στο ίδιο επίπεδο. Απλά εσένα σου πήρε λιγότερα games να φτάσεις στο επίπεδο του. (επίπεδο=mmr).

Μπορεί να γίνεις βέβαια καλύτερος όταν θα έχεις όσα games έχει παίξει και ο άλλος. So, μπορεί:

Εσύ: Στα 100 games σου - 3000 mmr

Άλλος: Στα 500 games του - 3000 mmr

Εσύ στα 500 games σου - 5000 mmr

Κτλ...κτλ....

Edited by Napster, 21 June 2014 - 03:11.

#478 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 21 June 2014 - 12:44

@Zentsugi είναι όπως τα είπε ο Napster! ^

2ez4rtz! Το έχω πετύχει σε ranked και ήταν και low rank όπως το παράδειγμα! χαχαχα :D

#479 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 21 June 2014 - 16:58

ψηθειτε να φτιαξουμε κανα τεαμ για πλακα

#480 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 21 June 2014 - 17:53

ψηθειτε να φτιαξουμε κανα τεαμ για πλακα

Πως λέγεσαι στο steam? Τον τελευταίο καιρό ψάχνω με έναν φίλο μου Έλληνες να παίζουμε normal games για πλάκα..