Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#496 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 August 2014 - 16:40

BurNIng & rotk retired today.

#497 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 August 2014 - 18:53

Γιατί ξημέρωσε η μέρα τούτη..........

qzMHWHd.png

#498 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 17 August 2014 - 20:40

Ξεκινησα πριν λιγες μερες DotA 2 αν και δεν θα συνεχισω για πολυ μαλλον.
Ως παικτης του DotA 1 για 4 χρονια και του LoL για αλλα τοσα (οπως και HoN για κανα χρονο) μου ειναι αρκετα ευκολο να παιξω και να κερδισω (Δε λεω οτι ειμαι προ in any way απλως μια καποια εμπειρια στα MOBA την εχω).Στα 10 games που εχω παιξει αντε να εχασα τα δυο.Και ο λογος ειναι, το μεγαλυτερο κατα την αποψη μου προβλημα του DotA 2:
Τα disconnects.
Αυτα τα 2 games τα εχασα κυριως γιατι στο 1 ειμουνα μονος μου (ειχαμε 3 disconnects και εναν παικτη που απλως τα παρατησε απο καποια φαση και επειτα) και αλλο ενα με 2 disconnects.
Αυτο συμβαινει και στην αντιπερα οχθη εννοειται, τους αντιπαλους.Πραγματικα ειναι τελειως μαλακια να παιζεις αγωνες που ειναι αδικοι ειτε για εσενα ειτε για τους αντιπαλους.Τα gg και μαλακιες που γραφουνε μετα απο καθε match δεν ισχυουν αμα παιζεις 2 vs 5 η 3 vs 5.
Κατα τα αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος απο την πληθωρα και την ποικιλια των χαρακτηρων, μια οργανωμενη 5αδα θα ηταν ολα τα λεφτα! ;)

Edited by Itachi Akatsuki, 17 August 2014 - 20:41.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#499 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 August 2014 - 22:24

Γενικα τα πρωτα 50 game ειναι τερμα fail απο πολες αποψεις, μετα βελτιωνονται, game 4v5 με disconnect εγω συνανταω μια φορα τη βδομαδα και αμα (νταξυ υπαρχουν και ατυχες στιγμες που πεφτω σε 2-3 φαιλ σε σειρα) αλλα γενικα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο το λολ γιατι υπαρχει το pause και επειδη το low priority ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΙΟ ολοι προσπαθουν να μη φαν abandon.

Και απο την εμπειρια μου παλια που ξεκινησα και απο ενα φιλο που ξεκινισε πριν λιγο καιρο τα πρωτα game ειναι οτι να ναι, σε ριχνει με noobs και αδιαφορους παιχτες που τωρα ξεκιναν και δεν νοιαζονται να φαν dc κλπ.
Μη μασας, το παιχνιδι σε καταλαβαινει αν παιζεις καλα ή τουλαχιστον αν εισαι συνετος παιχτης και σε βαζει με παρομοιους σιγα σιγα. Δες τα πρωτα game σαν προσωπικη βελτιωση και συνηθεια στον τροπο και στο lay out του παιχνιδιου. Τουλαχιστον για τα γραφικα, τα εικονιδια των παιχτων, το βελακι, map awareness, last hit, shopping items και ολα αυτα θες 30-50 games και καποιο καιρο να τα συνηθισεις ασχετως τα MOBA που επαιζες παλια οποτε μη το βλεπεις σα χασιμο χρονου, στα επομενα παιχνιδια που θα ειναι ολα 5v5 θα εισαι κομπλε. (αν θες τσεκαρε και το dotabuff μου τα τελευταια games ποσα dc συναντησα, username το ιδιο)

#500 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 17 August 2014 - 22:53

Γενικα τα πρωτα 50 game ειναι τερμα fail απο πολες αποψεις, μετα βελτιωνονται, game 4v5 με disconnect εγω συνανταω μια φορα τη βδομαδα και αμα (νταξυ υπαρχουν και ατυχες στιγμες που πεφτω σε 2-3 φαιλ σε σειρα) αλλα γενικα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο το λολ γιατι υπαρχει το pause και επειδη το low priority ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΙΟ ολοι προσπαθουν να μη φαν abandon.

Και απο την εμπειρια μου παλια που ξεκινησα και απο ενα φιλο που ξεκινισε πριν λιγο καιρο τα πρωτα game ειναι οτι να ναι, σε ριχνει με noobs και αδιαφορους παιχτες που τωρα ξεκιναν και δεν νοιαζονται να φαν dc κλπ.
Μη μασας, το παιχνιδι σε καταλαβαινει αν παιζεις καλα ή τουλαχιστον αν εισαι συνετος παιχτης και σε βαζει με παρομοιους σιγα σιγα. Δες τα πρωτα game σαν προσωπικη βελτιωση και συνηθεια στον τροπο και στο lay out του παιχνιδιου. Τουλαχιστον για τα γραφικα, τα εικονιδια των παιχτων, το βελακι, map awareness, last hit, shopping items και ολα αυτα θες 30-50 games και καποιο καιρο να τα συνηθισεις ασχετως τα MOBA που επαιζες παλια οποτε μη το βλεπεις σα χασιμο χρονου, στα επομενα παιχνιδια που θα ειναι ολα 5v5 θα εισαι κομπλε. (αν θες τσεκαρε και το dotabuff μου τα τελευταια games ποσα dc συναντησα, username το ιδιο)

Ευχαριστω φιλε το ελπιζω!
Btw παιζω κυριως με Riki φοβερος!Η ulti του η αγαπημενη μου μεχρι στιγμης!
Τωρα επαιξα αλλο ενα game με αυτον, με 2 λιβερς απο την πλευρα μας, νικη με 17/2 απο μενα.
Παντως αυτο που λες με τους ασχετους παικτες ισχυει τερμα.Πριν καμποση ωρα επαιξα Sven, 3 vs 5 απο την αρχη του παιχνιδιου, καπου στα μεσα φυγανε 2 και εμεινα μονος.λεω, παει στο καλο ας παιξω.
Πηγα να τους νικησω μονος μου αν ειναι δυνατον...παιζει να ειχα κερδισει αν δεν με ειχαν σκοτωσει εκεινη την μια φορα...Ειχα 50 δευτερα για respawn και pushαρανε ξεφνικα αφου ειδαν οτι παιζει και να χανανε...Καποια games τα εχω ευχαριστηθει παρολα αυτα!
Εχεις να προτεινεις κανεναν αλλο πολυ "επιθετικο" χαρακτηρα???

Edited by Itachi Akatsuki, 17 August 2014 - 22:57.

#501 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 August 2014 - 23:32

4 χρονια παικτης του dota 1 και δεν θυμασαι τους ηρωες? Ντροπη σου :P

Υ.Γ. Αφου γουσταρεις invisibility και damage, παιξε gondar (bounty hunter) να γουσταρεις :D

2bbd14fc.jpg

#502 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 17 August 2014 - 23:48

Αυτό με τα dc δεν έχει να κάνει με το game. Είναι τελείως random και στο LoL τα ίδια σκατά είναι. Όταν είναι 10 άτομα σε 1 game λογικό είναι κάποιος κάτι να πάθει που και που. Human variance τι να κάνουμε :)

Όσον αφορά το pause είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που υπήρχε και δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει στο DotA. Μπορώ να γράψω έκθεση για το ποσο λάθος είναι η ύπαρξη του all w/e. Όλοι θα έχετε σαν επιχείρημα το "σε περίπτωση ανάγκης" που προφανώς δεν ισχύει ΣΧΕΔΟΝ ποτε. (Αλλα pause έχουμε από 1 σχεδόν σε κάθε game. :)

Posted Image

#503 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 August 2014 - 01:14

4 χρονια παικτης του dota 1 και δεν θυμασαι τους ηρωες? Ντροπη σου :P

Υ.Γ. Αφου γουσταρεις invisibility και damage, παιξε gondar (bounty hunter) να γουσταρεις :D

Bounty Hunter ε???Το σκεφτομουνα, θα του δωσω μια προσπαθεια!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 18 August 2014 - 01:14.

#504 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 18 August 2014 - 01:20

διαφωνω καθετα για το pause

εμενα δεν με ενοχλει, κλαϊν μαϊν , θα περιμενεις 2 λεπτα και κατι εγινε, χρονος για να τσεκαρω το facebook :P παιχνιδι ειναι, εχεις τη μουσικουλα σου και το καφεδακι σου και εισαι χαλαρα. μονο αν το κανουν σε μεση μαχης που γινετε 10% των περιπτωσεων ειναι ενοχλητικο αλλα νταξυ θα επιβιωσουμε. πολες φορες χρειαστικα και γω pause (για να κανω καφε, να ανοιξω την πορτα, απαντησω σε ενα τηλεφωνο, παρω μια παραγγελια, κανω restart/reconntect που ειναι το πιο συνηθες γτ παιζω απο μη σταθερο ιντερνετ) οπωτε το σεβομαι παντα και μου τη σπαει οταν δεν το σεβονται οι αλλοι. Κανεις δεν ειναι θεος για να μη χρειαστει pause καποια στιγμη και ναι ειναι περιπτωση αναγκης, δεν εχουμε ολοι το τελειο ιντερνετ και το να περιμενει ο αλλος 2 λεπτα για να παιξουμε ενα σοβαρο και δικαιο game δεν ειναι μεγαλη θυσία. Ακομη και σε περιπτωσεις που νικαμε ξεκαθαρα και τρωει dc αντιπαλος, αν θελει το team του να περιμενουμε δεν εχω θεμα.

@Itachi Akatsuki  δοκιμασε καναν void, ember, ursa

#505 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 August 2014 - 01:23

διαφωνω καθετα για το pause

εμενα δεν με ενοχλει, κλαϊν μαϊν , θα περιμενεις 2 λεπτα και κατι εγινε, χρονος για να τσεκαρω το facebook :P παιχνιδι ειναι, εχεις τη μουσικουλα σου και το καφεδακι σου και εισαι χαλαρα. μονο αν το κανουν σε μεση μαχης που γινετε 10% των περιπτωσεων ειναι ενοχλητικο αλλα νταξυ θα επιβιωσουμε. πολες φορες χρειαστικα και γω pause (για να κανω καφε, να ανοιξω την πορτα, απαντησω σε ενα τηλεφωνο, παρω μια παραγγελια, κανω restart/reconntect που ειναι το πιο συνηθες γτ παιζω απο μη σταθερο ιντερνετ) οπωτε το σεβομαι παντα και μου τη σπαει οταν δεν το σεβονται οι αλλοι. Κανεις δεν ειναι θεος για να μη χρειαστει pause καποια στιγμη και ναι ειναι περιπτωση αναγκης, δεν εχουμε ολοι το τελειο ιντερνετ και το να περιμενει ο αλλος 2 λεπτα για να παιξουμε ενα σοβαρο και δικαιο game δεν ειναι μεγαλη θυσία. Ακομη και σε περιπτωσεις που νικαμε ξεκαθαρα και τρωει dc αντιπαλος, αν θελει το team του να περιμενουμε δεν εχω θεμα.

@Itachi Akatsuki  δοκιμασε καναν void, ember, ursa

Ο Ursa πολυ OPιλα η μου φαινεται?2 φορς που τον εχω συναντησει μονο με gangαρισματα τον ριχναμε  :D

#506 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 posts

Posted 18 August 2014 - 01:31

>για να κανω καφε
>να ανοιξω την πορτα
>απαντησω σε ενα τηλεφωνο
>παρω μια παραγγελια

Well τι να πω. Κανεις όλα τα πράγματα για τα οποια το pause ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει.

Posted Image

#507 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 August 2014 - 02:15

Τι εννοεις δεν θα επρεπε να υπαρχει? Ολα τα παραπανω (minus cafe) ειναι συμβαντα που τυχαινουν και πρεπει να ολοκληρωθουν. Αν δεν πατησεις pause για ν ανοιξεις πχ την πορτα και χασεις μισο με ενα λεπτο(minimum ετσι) απ το game εχεις μεινει ηδη πισω. Το pause ειναι πολυ σωστο και απ την στιγμη που υπαρχει limit δεν μπορει να γινει overused χωρις λογο. :)

2bbd14fc.jpg

#508 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 August 2014 - 02:52

Το pause είναι απο τα πιο χρήσιμα πράγματα που έχει το Dota. Καλύτερα να περιμένω 2-3 λεπτά σε κάθε game και να είναι και οι 10 παίχτες μέσα. Άμα φάει dc/crash το mid/carry και χάσει έστω και 2-3 λεπτά απο το παιχνίδι, κατά 80% θα χάσει στο laning phase.

@Itachi, μπορείς να δοκιμάσεις και Phantom Assassin. Έχει παρόμοιο playstyle με Riki. Highest damage dealer στο late game αν και ψωφάει εύκολα άμα έχεις αντίπαλο κάποιον με spell damage νωρίς στο game όπως Lina.

Με τον Bounty Hunter πάντα να θυμάσαι ένα πράγμα. You don't farm creeps with Bounty Hunter, you farm heroes.

#509 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 August 2014 - 11:08

Το pause είναι απο τα πιο χρήσιμα πράγματα που έχει το Dota. Καλύτερα να περιμένω 2-3 λεπτά σε κάθε game και να είναι και οι 10 παίχτες μέσα. Άμα φάει dc/crash το mid/carry και χάσει έστω και 2-3 λεπτά απο το παιχνίδι, κατά 80% θα χάσει στο laning phase.

@Itachi, μπορείς να δοκιμάσεις και Phantom Assassin. Έχει παρόμοιο playstyle με Riki. Highest damage dealer στο late game αν και ψωφάει εύκολα άμα έχεις αντίπαλο κάποιον με spell damage νωρίς στο game όπως Lina.

Με τον Bounty Hunter πάντα να θυμάσαι ένα πράγμα. You don't farm creeps with Bounty Hunter, you farm heroes.

Χαχαχαχαχα xD Ωραιος φιλαρα ευχαριστω!Θα δοκιμασω Phantom Assassin!

Edited by Itachi Akatsuki, 18 August 2014 - 11:08.

#510 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

• Members
  • 163 posts

Posted 18 August 2014 - 13:37

Δεν διαφωνώ με τους σοβαρούς λόγους. Προφανώς άμα το χρησιμοποιούσε ο κόσμος σωστά θα ήταν perfect. Δεν έχω κάνει ποτε unpause όταν κάποιος έχει φάει DC.

Όταν όμως ο άλλος κάνει καφέ, παραγγέλνει σουβλάκια, μιλάει με τον κολλητό/γκόμενα στο τηλέφωνο, πάει τουαλέτα ... Δεν μπορώ να καταλάβω πως σας φαίνεται φυσιολογικό αυτό.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να σου πάρει πάνω από 15 sec το να ανοίξεις μια πόρτα εκτος άμα θέλεις κιόλας να πιάσεις κουβέντα με τον γείτονα? Το ίδιο στο τηλ μπορείς να πεις "θα σε πάρω σε λίγο" αντί να κάτσει ντε και καλά να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα εκείνη το στιγμή. Και καλά τώρα "είναι επείγον". Στα 50 pause που γίνονται για "sorry phone" ζήτημα να είναι το 1 επείγον. Well anyways δεν έχει σημασία αφού εσάς δεν σας ενοχλούν αυτά μάλλον εγώ είμαι κομπλεξικός οποτε I'll just deal with it :3

Posted Image