οχι το εχω κανει αυτο , κατσε να σου εξηγησω ....
βαζω το url , βαζω τα ιτεμς διαλεγω ομαδα κανονικα , μου λεει waiting for a bet offer (απο το bot) και στην φαση που πρεπει να μου πει an offer is found (και να πατισω για να μου κανει trade) σταματαει και μου λεει no active offers
btw εχω φτιαξει και τα settings στο steam , πραγματικα δν ξερω τι γινεται
εχεις καμια ιδεα?
χμ αυτο που λες για το url πρεπει να το βαλω και στο profile μου στο lounge? η μονο οταν το ζηταει για να μου ανοιξει το invectory μου? (στην σελιδα του αγωνα δηλαδη)
Χμμμ δε ξέρω. Εγώ το έκανα όταν πήγα να κάνω trade για πρώτη φορά, μου ζήτησε να φτιάξω url και να το βάλω και απο τότε μια χαρά trades κάνω.
Π.χ. πριν απο λίγο ξαναέκανα.
Διαλέγω ομάδα, διαλέγω τα items που θα βάλω (που είναι κάτω αριστερά στο μενού, πατάω place bet και μετά ανοίγει καινούργια καρτέλα. Κάτω δεξιά γράφει Waiting for a bot ή κάτι τέτοιο και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει Your offer is ready και άμα το πατήσεις ανοίγει ξανά καινούργια καρτέλα για να κάνεις trade.
Μήπως ο browser που χρησιμοποιείς φταίει? Μήπως στο steam profile σου έχεις βάλει σε καμιά επιλογή private? Γιατί απ' όσο ξέρω όλα public πρέπει να είναι. Μέσα στο Dota 2 στα settings: Game>General στο Allow trade invites διάλεξε Anyone.

Shown their extreme versatility with BurNing playing 9 different carries in 9 different matches, winning every single match.
Δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω όταν οι άλλοι spamάρουν τα picks με Ember και Lycan και τρώνε αγγούρι στο τέλος.
Right, iceiceice?

Edited by Napster, 20 April 2014 - 22:07.