Εξαιρετικη ταινια! Στην σκηνη που αποκαλυπτει οτι ο dendi δεν ξαναπηγε για ψαρεμα σχεδον δακρυσα!
Εγώ δάκρυσα. και σχεδόν εκεί που έλεγε ο HyHy(1 of my fav players) για την κοπέλα του!
Volvo drama moviezz !!!
Posted 21 March 2014 - 00:57
Εξαιρετικη ταινια! Στην σκηνη που αποκαλυπτει οτι ο dendi δεν ξαναπηγε για ψαρεμα σχεδον δακρυσα!
Εγώ δάκρυσα. και σχεδόν εκεί που έλεγε ο HyHy(1 of my fav players) για την κοπέλα του!
Volvo drama moviezz !!!
Posted 21 March 2014 - 01:19
εμενα μου φανηκε σαν μια μεγαλη προσπαθεια για μαρκετινγκ..
Posted 21 March 2014 - 13:52
εμενα μου φανηκε σαν μια μεγαλη προσπαθεια για μαρκετινγκ..
Αφου ήταν! Ολοφάνερο είναι αυτό
Επίσης, μου φάνηκε αστείο που παρουσίαζαν την Ehome σαν τους "κακούς" της ταινίας και οι Fear, HyHy και κυρίως Dendi ήταν οι "ήρωες"
Edited by Stam, 21 March 2014 - 14:24.
Posted 02 April 2014 - 04:05
Το είπε και το έκανε!
http://www.twitch.tv/sing_sing/b/516258568
Του πήρε απλά λίγα χρόνια για να κάνει το account βέβαια.
Posted 12 April 2014 - 09:38
lol
Posted 12 April 2014 - 13:32
Posted 18 April 2014 - 23:59
Starladder 9: Alliance vs EG. Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει εδώ και πολύ καιρό! Loda έκανε γαμάτο carry με Mirana και ο Arteezy κατέληξε να είναι -1 η ομάδα του εξαιτίας του (είχε ember spirit)
Posted 19 April 2014 - 02:08
μολις ξεκιναει και dk vs mvp phoenix , μιας και εισαι dk φαν
οχι τελικα δεν ιταν live χαχαχα
Edited by SupG18, 19 April 2014 - 02:18.
Posted 19 April 2014 - 12:32
μολις ξεκιναει και dk vs mvp phoenix , μιας και εισαι dk φαν
οχι τελικα δεν ιταν live χαχαχα
Don't worry, το είδα live χθες το πρωί! XD
Posted 19 April 2014 - 15:09
'dat double silence απο τον EGM ήταν επικά.
lol o Mushi με ένα hit σκότωσε την Enchantress και ο κορεάτης γράφει O~!.
Empire πολύ δυνατή ομάδα τους τελευταίους μήνες, ειδικά οι Resolut1on και Vanskor είναι πολύ καλοί παίχτες.
Η Alliance έτσι όπως παίζει μετά το TI3 με το ζόρι θα έπρεπε να πάρει invite για ΤΙ4 qualifiers. Ο Loda ακόμα και με Spectre σήμερα (signature hero απο το 2007), με free farm μέχρι να βγάλει Radiance, δεν έκανε τίποτα σε όλο το παιχνίδι.
Edited by Napster, 19 April 2014 - 15:13.
Posted 19 April 2014 - 15:42
Empire πολύ δυνατή ομάδα τους τελευταίους μήνες, ειδικά οι Resolut1on και Vanskor είναι πολύ καλοί παίχτες.
Η Alliance έτσι όπως παίζει μετά το TI3 με το ζόρι θα έπρεπε να πάρει invite για ΤΙ4 qualifiers. Ο Loda ακόμα και με Spectre σήμερα (signature hero απο το 2007), με free farm μέχρι να βγάλει Radiance, δεν έκανε τίποτα σε όλο το παιχνίδι.
^Οι σκέψεις μου ακριβώς!
Δηλαδή βλέπω την Alliance να χάνει τόσο πολύ τελευταία που τους λυπάμαι.. Η αλλαγή του meta εκεί στο 6.78 (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο map) τους επιρρέασε πάρα πολύ! Παίζει και να μην τους νοιάζει πια απο την στιγμή που βγήκαν 1οι παγκοσμίως τουλάχιστον 1 φορά. xD
Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι οτι θα έπρεπε να kickάρουν τον Bulldog γιατί δεν κάνει τίποτα και ο s4 να αρχίσει να ξαναπαίζει καλά γιατί τελευταία έχει κάνει "κοιλιά".
Posted 19 April 2014 - 18:03
γεια πειτε ρε μαγκες εσεις που ξερετε καλυτερα, γιατι οταν παω να μπεταρω στο dota 2 lounge αφου επιλεξω ομαδα κλπ , εκει που λεει waiting for a bet offer δεν μου βγαζει τιποτα μετα ?
Posted 19 April 2014 - 21:26
γεια πειτε ρε μαγκες εσεις που ξερετε καλυτερα, γιατι οταν παω να μπεταρω στο dota 2 lounge αφου επιλεξω ομαδα κλπ , εκει που λεει waiting for a bet offer δεν μου βγαζει τιποτα μετα ?
Εγώ πάντως έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και ποτέ δεν κατάφερα να ποντάρω.
Είτε με Ig, είτε με EG να παίξει τελικό η DK, θα νικήσει! Too ez for DK!
Άντε 3-4 μήνες για το TI4. Πανυγήρι θα γίνει!
Posted 19 April 2014 - 23:33
Απ' ότι κατάλαβα δε σου εμφανίζει τα items για να βάλεις για το bet. Έχεις δηλώσει στο Dota 2 Lounge το trade URL για τα Third-Party Sites?
steamcommunity.com/id/TO ONOMA TOY ACCOUNT ΣΟΥ/tradeoffers/privacy
Κάτω έχει ένα create url κουμπί, το πατάς και αντιγράφεις το link στο Dota 2 Lounge και έπειτα πατάς submit στο Dota 2 Lounge.
Edited by Napster, 19 April 2014 - 23:34.
Posted 20 April 2014 - 00:17
οχι το εχω κανει αυτο , κατσε να σου εξηγησω ....
βαζω το url , βαζω τα ιτεμς διαλεγω ομαδα κανονικα , μου λεει waiting for a bet offer (απο το bot) και στην φαση που πρεπει να μου πει an offer is found (και να πατισω για να μου κανει trade) σταματαει και μου λεει no active offers
btw εχω φτιαξει και τα settings στο steam , πραγματικα δν ξερω τι γινεται
εχεις καμια ιδεα?
χμ αυτο που λες για το url πρεπει να το βαλω και στο profile μου στο lounge? η μονο οταν το ζηταει για να μου ανοιξει το invectory μου? (στην σελιδα του αγωνα δηλαδη)
Edited by SupG18, 20 April 2014 - 00:20.