Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνία και Ελλάδα...Δύο κόσμοι φαινομενικά διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι...
Posted 26 September 2010 - 20:03
Posted 26 September 2010 - 20:04
Ρε μαν οχι σορρυ κιολας αλλα οι αρχαιοι ελληνες δεν τρωγανε ωμο ψαρι με ρυζι ατμου και μπαμπου φυκι nori και σούπες ραμεν. Τρωγανε οσπρια και κριθαρι και κρασι και τυρι και γαλα πραγματα που δεν τρωγανε στην Ιαπωνια τι να γινει τωρα. Για τσεκαρε απο ποτε οι ιαπωνες αρχισαν ΚΑΝ να πινουν γαλα πλιζ.
Τρωγανε ψαρι?? τρωγανε απο κει και περα δεν αν ειναι ωμο ή βραστο δεν το ξερω
οι ιαπωνες τρωνε λαχανικα?? τρωνε...το ιδιο και οι αρχαιοι
τρωνε κρεμμυδια κλπ? τρωνε το ιδιο και οι αρχαιοι
Posted 26 September 2010 - 20:06
.αμα δεν ξερεις μην γραφεις
Εσυ αμα δε ξερεις μη γραφεις. Η συμπεριφορα σου σε ολα τα post σου ειναι του στυλ : Ειστε ολοι ασχετοι που το παιζετε ξερολες ενω εγω ειμαι πανσοφος και δεν δεχομαι να με διορθωνετε γιατι απλα εχω δικιο.
Η ημιμαθεια είναι χειροτερη απο την αμαθεια δε λένε? Ε λοιπον με τις απαντήσεις σου αποδεικνυεις οτι εισαι ημιμαθης
Dude χαλαρωσε λιγο και προσπαθησε να ακουσεις και τη γνωμη των αλλων. Δεν γινεται ολοι να ειναι οι κακοι που σε κυνηγανε γιατι δε σε συμπαθουν και σου λενε οτι εχεις αδικο απο αντιδραση.
Λογικο είναι να υπαρχον κάποιες ομοιότητες λογο κλίματος και μορφολογίας του εδάφους που επιρεαζουν τη διατροφη. Οχι επειδη εχουμε κοινες ιδεολογιες η σκεπτικο
Τρωγανε ψαρι?? τρωγανε απο κει και περα δεν αν ειναι ωμο ή βραστο δεν το ξερω
οι ιαπωνες τρωνε λαχανικα?? τρωνε...το ιδιο και οι αρχαιοι
τρωνε κρεμμυδια κλπ? τρωνε το ιδιο και οι αρχαιοι
Τρώνε οι ανθρωποι ψαρι?? Τρωνε οι ανθρωποι λαχανικα?? Τρωνε! Τρωνε οι ανθρωποι κρεμμυδια? Τρωνε!
Συμπερασμα: οι Έλληνες ειναι άνθρωποι!!!! Τρομερο!
Edited by The Tragic Prince, 26 September 2010 - 20:11.
Posted 26 September 2010 - 20:06
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 26 September 2010 - 20:07
/φαινομενικά_άσχετο
Posted 26 September 2010 - 20:08
Εσυ αμα δε ξερεις μη γραφεις. Η συμπεριφορα σου σε ολα τα post σου ειναι του στυλ : Ειστε ολοι ασχετοι που το παιζετε ξερολες ενω εγω ειμαι πανσοφος και δεν δεχομαι να με διορθωνετε γιατι απλα εχω δικιο.
Η ημιμαθεια είναι χειροτερη απο την αμαθεια δε λένε? Ε λοιπον με τις απαντήσεις σου αποδεικνυεις οτι εισαι ημιμαθης
Dude χαλαρωσε λιγο και προσπαθησε να ακουσεις και τη γνωμη των αλλων. Δεν γινεται ολοι να ειναι οι κακοι που σε κυνηγανε γιατι δε σε συμπαθουν και σου λενε οτι εχεις αδικο απο αντιδραση.
Γραφεις κατι? αποδειξε το...απλα ειναι τα πραγματα...απο δω και περα θα ανοιγω thread του τυπου...αγαπημενος χαρακτηρας απο bleach? μονο τετοια μπορειτε να συζητατε...ολοι προσπαθησατε να μου την πειτε με τον ενα ή με τον αλλο τροπο...και ξανα λεω οτι εγραψα μπορει να ειναι τυχαιο...μπορει....
Posted 26 September 2010 - 20:10

Και τρωνε και Triple Gooberberry Sunrise ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και οι αρχαίοι Ελληνες.
Posted 26 September 2010 - 20:12
Και είπαμε ότι μερικά από αυτά είναι πράγματι τυχαία, όπως λες κι εσύ. Για άλλα γράφτηκε ότι δεν ισχύει ομοιότητα και απλά παρερμήνευσες.και ξανα λεω οτι εγραψα μπορει να ειναι τυχαιο...μπορει....
Μετά; Γιατί αντιδράς έτσι; Τι στηρίζεις; Οι συνειρμοί σου έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν πού;
Απλά ήθελες να τα γράψεις και να μην σχολιαστούν; Μπορείς να κάνεις ένα blog και να κλείσεις τα σχόλια για αυτό. Σε ένα φόρουμ αποτελεί κοινή λογική ότι θα πρέπει να μπεις σε διάλογο και να στηρίξεις τις θέσεις σου.
όλος ο πλανήτης τρώει ψάρι. λες να κάνω και εγώ ένα thread που να λέει ποσο κολλάνε οι αγαπημένοι μου νορβηγοί με τους ιάπωνες?
και εγω σου λεω οτι μετα απο ψαξιμο ειδα οτι υπαρχουν αυτα τα κοινα με τους Ιαπωνες..φυσικα οι ελληνες δεν πηγαν στην ιαπωνια να τους μεταλαμπαδευσουν διαφορα...βρηκα αυτα τα κοινα τα ανεφερα εδω...απο κει και περα δεν ξερω..μαλλον ειναι τυχαιο
Posted 26 September 2010 - 20:14
Και είπαμε ότι μερικά από αυτά είναι πράγματι τυχαία, όπως λες κι εσύ. Για άλλα γράφτηκε ότι δεν ισχύει ομοιότητα και απλά παρερμήνευσες.
Μετά; Γιατί αντιδράς έτσι; Τι στηρίζεις; Οι συνειρμοί σου έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν πού;
Απλά ήθελες να τα γράψεις και να μην σχολιαστούν; Μπορείς να κάνεις ένα blog και να κλείσεις τα σχόλια για αυτό. Σε ένα φόρουμ αποτελεί κοινή λογική ότι θα πρέπει να μπεις σε διάλογο και να στηρίξεις τις θέσεις σου.
αφου κανουμε διαολογο δωσε μου αποδειξεις...16 ειμαι και σου λεω οτι στο σχολειο δεν μας διδασκουν για τους Ιαπωνες...εψαξα βρηκα ομοιοτητες τις εγραψα...αυτο ειναι ολο...δεν εβγαλα κατι απο το μυαλο μου...αν θες το πιστευεις
Posted 26 September 2010 - 20:15
Θα ήταν ωραίο να βρούμε επιρροές που να πηγάζουν από συγκεκριμένα πράγματα και που να ισχύουν μόνο γι αυτούς τους λαούς. ^^ Ακόμη και οι διαφορές μπορούν να πούν πολλά πράγματα.
Posted 26 September 2010 - 20:17
Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν έχει νόημα να αναφέρεις ομοιότητες οι οποίες μπορεί να ισχύουν για ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη και απλά τυχαίνει να ισχύουν και για τους Έλληνες και για τους Ιάπωνες.
Θα ήταν ωραίο να βρούμε επιρροές που να πηγάζουν από συγκεκριμένα πράγματα και που να ισχύουν μόνο γι αυτούς τους λαούς. ^^ Ακόμη και οι διαφορές μπορούν να πούν πολλά πράγματα.
επιρροες?? αρκετα δυσκολο...απο αρχαιοτατους χρονους...θελει πολλα ετη για να πανε οι ελληνες στην ιαπωνια...η μονη ''επιρροη'' (λεμε τωρα) οτι μεχρι και στην επαρχια μαθανε το σουσι
Posted 26 September 2010 - 20:21
Σου δόθηκαν αποδείξεις από διάφορα μέλη. Είτε σου επισήμαναν ότι μερικές από τις ομοιότητες είναι πανανθρώπινες και όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας, είτε σου παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα όπως για τα μουσικά όργανα, είτε ιστορικές πληροφορίες όπως για την Ομάδα των Ιαπώνων ή τις σχέσεις Ελλάδας-Ιαπωνίας (πότε ξεκίνησαν κλπ, νομίζω μάλιστα αυτό το έγραψε η Iris).αφου κανουμε διαολογο δωσε μου αποδειξεις...16 ειμαι και σου λεω οτι στο σχολειο δεν μας διδασκουν για τους Ιαπωνες...εψαξα βρηκα ομοιοτητες τις εγραψα...αυτο ειναι ολο...δεν εβγαλα κατι απο το μυαλο μου...αν θες το πιστευεις
Στο σχολείο η ιστορία πράγματι διδάσκεται ελλειπτικά και ελληνοκεντρικά, το ξέρω γιατί κι εγώ είμαι μαθητής, ελάχιστα πιο μεγάλος από εσένα. Θετικό είναι που ψάχνεις μόνος σου και μπράβο, ωστόσο οι συλλογισμοί σου έχουν πολλά κενά· ομολογώ δε ότι ακόμα να καταλάβω αν προσπαθείς να φτάσεις σε κάποιο συμπέρασμα.
Μην αρπάζεσαι όταν σου επισημαίνονται λάθη και κενά, δεν υποτιμούν τον κόπο σου, σου δίνουν κίνητρο να ψάξεις ακόμα περισσότερο.
Posted 26 September 2010 - 20:21
επιρροες?? αρκετα δυσκολο...απο αρχαιοτατους χρονους...θελει πολλα ετη για να πανε οι ελληνες στην ιαπωνια...η μονη ''επιρροη'' (λεμε τωρα) οτι μεχρι και στην επαρχια μαθανε το σουσι
I must be pretty thick cause i dont get this....
Is it past or present tense?