Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#526 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 15 April 2008 - 16:20

Εμένα δεν μου λένε τίποτα οι γονείς μου για τα anime, μόνο ότι είναι χάσιμο χρόνου.
Τώρα οι φίλοι μου πολλές φορές τα κοροιδεύουν αλλά κάποιοι απ'αυτούς βλέπουν, κ'έτσι περνάω την ώρα μου... :D

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#527 Pokopikos

Pokopikos

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 16 April 2008 - 18:09

Εγώ αν και δεν βλέπω πολύ καιρό anime(εδώ και 1 βδομάδα,τίποτα δηλαδή,αν και στο παρελθόν είχα δει κάποια διάσπαρτα,χωρίς βέβαια να ξέρω ότι είναι anime)δεν έχω ακούσει τίποτα απ' τους γονείς.

Το μόνο περίεργο(?) που μου χουνε πει,είναι όταν έβλεπα claymore,μου λέει η μάνα μου "Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί."

Μετά συνειδητοποίησα ότι οι πρωταγωνίστριες ήταν female... :oo:

#528 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 22 April 2008 - 02:22

Εγώ αν και δεν βλέπω πολύ καιρό anime(εδώ και 1 βδομάδα,τίποτα δηλαδή,αν και στο παρελθόν είχα δει κάποια διάσπαρτα,χωρίς βέβαια να ξέρω ότι είναι anime)δεν έχω ακούσει τίποτα απ' τους γονείς.

Το μόνο περίεργο(?) που μου χουνε πει,είναι όταν έβλεπα claymore,μου λέει η μάνα μου "Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί."

Μετά συνειδητοποίησα ότι οι πρωταγωνίστριες ήταν female... :oo:

εχεις ψωμια ακομα...:hahaha:
Posted Image

#529 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 April 2008 - 21:58

δηλαδή τι θέλει να πει η μάνα ...
ότι ειναι ποκοπίκος = ξανθιά δίμετρη κοπέλα;

#530 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 April 2008 - 22:05

"Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί." :o

Αυτή είναι μάνα ρε...που προωθεί τη μοναδικότητα του ατόμου. Χίλια χαίρε στην ελληνίδα μάνα...δεν είμαστε μάζα ΟΡΕ!

#531 Pokopikos

Pokopikos

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 April 2008 - 16:28

Είναι τα αξιοπερίεργα των μανάδων...

#532 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 posts

Posted 25 April 2008 - 17:03

Περισσότερη αίσθηση στο σόι μου έχουν κάνει τα μάνγκα παρά τα άνιμε, επειδή τα κουβαλάω παντού κ ξοδεύω τελευταία όλα μου τα λεφτά σ'αυτά... πέρασα πέρσι το καλοκαίρι έναν ιδιαίτερα δύσκολο μήνα όπου απελπισμένα προσπαθούσα να σταθώ στο ύψος του nindo μου, μέχρι που μετά από μάχες και ιδρώτα το αποδέχτηκαν όλοι κ σταμάτησαν τις ατάκες του τύπου "πάλι κόμιξ διαβάζεις κ γι αυτό πάνε στράφι οι εξεταστικές" κλπ. Επειδή είμαι πεισματάρα (και όποιος δεν το αποδεχόταν έτρωγε κύρηγμα) :stubborn: και επειδή σύντομα το 5χρονο ξαδερφάκι μου με παρακαλούσε να διαβάσει (λέμε τώρα) λίγο ναρούτο, συμβιβάστηκαν όλοι με το "χούι" μου. Ευτυχώς στην οικογένειά μου αγαπούν πολλοί τα κόμικς... Αλλά, φίλε μου, ήταν μεγάλη η μάχη!
...εννοείται ομως ότι ακόμα τρώω δούλεμα όταν επιστρέφω σπίτι για διακοπές κ αντηχούν τα γιαπωνέζικα με τα ηχητικά εφέ στο σπίτι......
Posted Image

#533 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 25 April 2008 - 17:10

[...]
:stubborn: και επειδή σύντομα το 5χρονο ξαδερφάκι μου με παρακαλούσε να διαβάσει (λέμε τώρα) λίγο ναρούτο, συμβιβάστηκαν όλοι με το "χούι" μου. Ευτυχώς στην οικογένειά μου αγαπούν πολλοί τα κόμικς... Αλλά, φίλε μου, ήταν μεγάλη η μάχη!

Ah ετσι πει το πραγμα. Μολις αποκτησει λιγη αποδοχη στο ευρυτερο κοινο, ειναι "νομιμοποιημενο" και ενταξει. I know the feeling:).

Τη σημερον ημερα ειναι ευκολοτερο να αποδεχτει ο μεσος συντροφος καταναλωτης οτι ο πλησιον του κανει χορτο, παρα οτι βλεπει anime. Ε, ενταξει, για χορτο μιλαει η tv ολη μερα. Πρεπει να ειναι αποδεκτο...

Anyway, προσωπικα δε νομιζω οι γονεις μου να ενδιαφερονται να μαθουν οτι βλεπω anime. Εχασαν το μετρημα με τα ενδιαφεροντα μου χρονια τωρα.

Posted Image

#534 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 posts

Posted 30 April 2008 - 12:50

Εμένα κανένας φίλος δε βλέπει anime, ούτε κανένας από τον οικογενειακό μου περίγυρο. Ίσα ίσα που οι περισσότεροι με κοροϊδεύουν και μου λένε ότι βλέπω ακόμη μίκυ μάους:oo:. Αν είναι ποτέ...

Ευτυχώς έχω μερικούς γνωστούς που βλέπουν anime και κάτι γίνεται...

#535 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 30 April 2008 - 14:23

Ah ετσι πει το πραγμα. Μολις αποκτησει λιγη αποδοχη στο ευρυτερο κοινο, ειναι "νομιμοποιημενο" και ενταξει. I know the feeling:).

Τη σημερον ημερα ειναι ευκολοτερο να αποδεχτει ο μεσος συντροφος καταναλωτης οτι ο πλησιον του κανει χορτο, παρα οτι βλεπει anime. Ε, ενταξει, για χορτο μιλαει η tv ολη μερα. Πρεπει να ειναι αποδεκτο...

Anyway, προσωπικα δε νομιζω οι γονεις μου να ενδιαφερονται να μαθουν οτι βλεπω anime. Εχασαν το μετρημα με τα ενδιαφεροντα μου χρονια τωρα.

Δεν θα το λεγα...Απλά άμα κάνεις χόρτο είσαι ψιλοαλήτης ή στις πιο φιλικές των απόψεων "είσαι νεαρός και πειραματίζεσαι".
Ενώ άμα βλέπεις anime και έχεις περάσει το λύκειο(ή και το γυμνάσιο)
είσαι geek,nerd και όλα τα συναφή ελληνικά(φλώρος κτλ).

Θυμάμαι ένα "υπέροχο" σκηνικό με ένα συμφοιτητή μου ο οποίος αφού του είχα πει "πως αντέχεις τον προγραμματισμό ρε μλκ,δεν είναι απαραίτητα μέσα στο αντικείμενο μας και είναι πολύ καμμένο αντικείμενο για να ασχολείσαι(προσωπική άποψη,μη θιχτούν οι programmers τοu forum)"
Μου απάντησε:"Τι λες ρε?Δεν είναι γαμάτο να "μιλάς" στον υπολογιστή?"

Κι όταν μετά του είπα ότι το prison break έχει κάνει γαμω τις κοιλιές και δε μετράει και του είπα δες το death note είναι πανέξυπνο μου λέει:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΡΕ!Πως να το δω??

Superstition vs superstition
Nerd vs Nerd
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ααααχχ!Αυτή η υποκρισία!
Posted Image

#536 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 01 June 2008 - 09:37

Εμενα παλι οι γονεις μου μου λενε μονο 'δεν θα σου χρειαστουν ποτε πουθενα αυτα παιδι μου' αλλα και πολυ που με νοιαζει!!τωρα οι friends μου δεν ασχολουνται και πολοι βλεπουν αραια και που αλλα δεν με κριτηκαρουν κιολας...εκτος απο κανα 2 που λενε οτι οταν τους λες anime τους ερχετε τσοντα στο μυαλο :uhh: αλλα και παλι τους λεω οταν βλεπατε pokemon με το μπιμπερο σας αγγαλια σας αρεσε :wis: και ετσι δεν μιλανε !!!!

#537 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 June 2008 - 11:44

Εγώ είχα ένα τρομερό πατέρα ο οποίος μου κατέβαζε όλα τα άνιμε που έβλεπα και τα έβλεπε κι εκείνος. Ακόμα και όταν εγώ είχα σταματήσει για ένα διάστημα να βλέπω εκείνος συνέχιζε. Και συμμερίζονταν ακράδαντα την άποψη ότι δεν είναι παιδικά. Είχε πλακωθεί με διάφορους που το έλεγαν αυτό (καλά κοντεύεις 60 και βλέπεις παιδικά; ) και αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το κόλλημα μου.
Αλλά δυστυχώς πέθανε ξαφνικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μου λείπει κάθε μέρα και όταν βλέπω Naruto τον σκέφτομαι (καθότι ήταν μεγάλος φαν).

#538 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 08 June 2008 - 11:17

Συλληπητήρια a2a. Πρώτη φόρα βλέπω ότι γονιος παραδέχεται ότι όλα τα anime δεν είναι για διχρονα. Εμένα πάντως ύστερα από κάποιο διάστημα έπαψαν να μου λένε για το τι ''μίκυ μαους'' βλέπω.
Posted Image

#539 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 08 June 2008 - 23:43

Συλληπητήρια a2a ...
Προσωπικά, το πατέρα μου δν τον πλνοιάζει,
αλλά όταν πήγα να του μιλήσω γι αυτά, μου λέει αυτά που βλέπεις με τους σκοτωμούς και τις αηδίες ?
Οταν εσείς βλέπατε το Νιλς Χόγκελσον καλά ήταν εε: η απάντηση :P
και μια μέρα μπαίνει στο δωμάτιο εκεί που βλέπαμε με κάτι φίλους Midori No Hibi βλέπει
Spoiler:
... δν μίλησε κι έφυγε ...χεχεχε
Τώρα η μάνα μου κάπου άκουσε στην τηλεόραση ότι τα άνιμε μας αλλάζουν το τροπο σκέψης(εννοώντας ότι σε κάνουν να θέλεις να ακολουθεις το γιαπωνέζικο Style) και κάτι τέτοιες μ... και άρχισε τα σχόλια .. :s
Posted Image

#540 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 09 June 2008 - 10:29

Εσεις ειστε τυχεροι εγω που στην αρχη τους ειχα ολους πανω απο το κεφαλι μου να μου λενε εισαι 16 χρονων παιδι(περσυ που τα αρχισα) και βλεπεις ακομα τετοια οριμασε κτλ. Αλλα και οι φιλοι μου με λεγαν γιαπονεζο και οτι τα ματια μου 8α γινουν σχιστα αμα συνεχισω ετσι:uhh:.Αλλα η αλλη μεγαλη πλακα ειναι στον δρομο οποτε ειμαστε με την παρεα και δουνε ιαπονα η γκρουπ με γιαπονεζους τους σταματανε και με σπρωχνουν μπροστα τους να τους μιλησω....Αφηστε πικρα....Ευτιχως που ειναι 1-2 ατομα απο την παρεα π βλεπουν κ αυτα ανιμε και εχω παρηγορια
Posted Image