Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 26 June 2008 - 07:35

Posted 30 September 2008 - 17:14

Posted 07 October 2008 - 13:09
[ότι θυμάμαι χαίρομαι mode] Έχω να καταγγείλω ότι όσες φορές και να πήγα στο μαγαζί, πριν γνωρίσω φυσικά τη Λία μέσα από το φόρουμ, ποτέ δεν μου μίλησε για άνιμε, και ας είχα ένα μπρελόκ P-chan κρεμασμένο στην τσάντα μου.....χρειάζεται να υπάρχει και κάποια αφορμή.
πχ. δε θα γίνει το παρακάτω:
-Γειά, θέλω ένα φρέντο-καππουτσίνο μέτριο..
-ναι, αλλά δεν έχουμε εδώ "ακριβώς" φρέντο-καπουτσίνο, αλλά μην άγχεσαι! Άγχομαι εγώ, που μαθαίνω ιαπώνικά και πα να δώσω το Δεκέμβρη λέβελ3...
χρειάζεται όμως να γίνει κάτι σαν το παρακάτω:
(μια συνάδελφος λέει κάτι σε κάποιο random πελάτη. Πετάγομαι εγώ και λέω στον πελάτη..)
-μη τη ξεσυννερίζεσαι! Είναι Lawful Evil...!
-Eε? Παίζεις DnD??
-Aμέ! Είχα παίξει κι ένα Mystara πέρυσι...τα 'σπαγε!
ή σαν αυτό:
ήρθε κάποτε μια κοπελιά, που επάνω στο δάχτυλο της είχε ένα μικροσκοπικό ταττού με το kanji "yume"=όνειρο (διάσημο, που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα)...
ή κάτι σαν τον τύπο που αργότερα μου έφερε τα samurai executioner. Έσκασε στο μαγαζί να πιεί coconut latte, φορώντας t-shirt Lone wolf & cub.....

btw, έπαιρνα μόνο ζεστό ή κρύο τσάι, η τον τετραπλό κρύο εσπρέσσο χωρίς νερό
Posted 07 October 2008 - 13:16
Ο φιλος μου λέει ότι του αρεσει που μαρεσουν αυτά τα ανιμε...Αλλα΄ο ίδιος δεν τα παρακολουθεί.(μόνο ταινίες του Μιγιαζάκι είδαμε μαζί)
Η αδερφή μου βλέπει κι αυτή μερικές φορές//προσπαθώ να την μυησω...

Posted 07 October 2008 - 13:22
"ΑΜΑΝ μαυτα τα ιαπωνεζακια!!!!!δεν ντρεπεστε???φτασατε 20χρονω και αντι να διαβασετε τπτ ασχολειστε με βλακειες!!!σαν εχουν βγει τα ματια ολη μερα!διαβαστε τπτ να περασετε κανα μαθημα!"
τι να πω .....κλασικη συζητηση με τους γονεις μου.ΕΛΕΟΣ!
Posted 07 October 2008 - 14:02
οκ υπαρχουν και διαφοροι ασχετοι,συμμαθητες και τρεχαγυρευε γνωστοι που αντιδραν με ηλιθιους τροπους σε σχεση με την ασχολια μου αυτη,αλλα πλεον δεν με απασχολουν...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 11 October 2008 - 18:51
Tα κολλητάρια μου είναι εξίσου anime fans!!!!!

To χοντρό deny έρχεται από τους "έξω"

Δηλαδή ,είμαστε :"ufo" για τους ενήλικες,"καμμένα μυαλά "για τους καθηγητές και "ανώριμα φρικιά" για τους περισσότερους του school
ΑΛΛΑ δεν τους παρεξηγώ γιατί απλά δεν γνωρίζουν τι εστί μανγκα και ανιμε...δεν τους συγχωρώ όμως όταν έχουν τα μούτρα να κακολογήσουν αυτά κι όχι όλη την καθημερινή σαβούρα του τετράγωνου κουτιού ,της τηλε-πόρωσης

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 12 October 2008 - 08:58
I want friends who watch anime:nanana:
Posted 12 October 2008 - 10:22
Μ'εμενα δεν εχουν προβλημα που βλεπω ανιμε.Η αδελφη μου που'ναι μεγαλυτερη βλεπει επισης ανιμε αλλα ενταξει ειναι λιγο διαφορετικα για εκεινη γιατι εχει και την σχολη.Αν και γενικα εγω ασχολουμε περισσοτερο απο εκεινη αλλα δεν εχω φιλους που να ξερουν τι ειναι ανιμε η' να βλεπουν.
I want friends who watch anime:nanana:
Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις: Την επόμενη φορά που θα πας σε κομιξάδικο, στήσου μπροστά στα manga και πιάσε κουβέντα με όσους ψωνίζουν απ αυτά.
Posted 12 October 2008 - 13:26

Αν και δεν παω και πολυ συχνα,γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στα forums.
Posted 12 October 2008 - 13:55
μα γι'αυτον το λογο γινοντε και τα Meetings για να γνωριζομαστε...Επισης αμα ερχεσε στα Party των ODC (οπως την προηγουμενη παρασκευη)κατι θα καταφερεις...Δεν το'χα σκεφτει αυτο...μμμμ...
Αν και δεν παω και πολυ συχνα,γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στα forums.

Posted 12 October 2008 - 17:38
Αλλα αν ειναι θα προσπαθησω να ερθω.
Posted 14 October 2008 - 03:13
συγνωμη παιδακια αλλα το να εχεις φιλους που δεν ξερουν τι ειναι το τσιντορι και το σουπερ ντουπερ ντραγκον πανς δεν ειναι δα και το τελος του κοσμου.
ουτε sony και καλα πρεπει να μεταγγισετε την ασθενεια/κολλημα/πορωση σε κανεναν,μονο και μονο για να χετε κατι να λετε.
αμα θελουν θα τα δουν,αν δεν θελουν χεστηκαμε που κλαναμε.
Posted 15 October 2008 - 11:59
Εμένα με ψιλοσνόμπαραν στην οικογένεια στην αρχή για τα μάνγκα αλλά το συνήθισαν γρήγορα. Είναι να τους κόψεις τον βήχα...