Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#556 Mererfin

Mererfin

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 26 June 2008 - 07:35

Αχ σας ζηλεύω που έχετε φίλους που βλέπουν anime!!! Να έχεις δει μια σειρά που σε πόρωσε να θες να το μοιραστείς με κάποιον και να μην μπορείς!!! Άδικη ζωή :nanana:

#557 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 June 2008 - 08:53

Mererfin you have now us for that :)

#558 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 30 September 2008 - 17:14

Αυτό που ζω συνήθως όταν γυρίζω σπίτι διακοπές είναι κάθε φορά που με βλέπει η αδερφή μου να βλέπω anime να βγάζει άναρθρες κραυγες λεσ και παίζει ξύλο και καλά ότι έτσι μιλάνε...Από την άλλη όταν έμαθε η παλιά μου παρέα για το κόλλημα με τα anime με κοιτάξανε σαν να ήμουν ufo και απάντησαν με ένα "δεν πας καθόλου καλά τελικά!" :P το κλασικό πρέπει να μεγαλώσεις από τουσ γονείς αναφέρθηκε...ευτυχώς η παρέα μου είναι σαν εμένα εδώ και από το σόι μόνο ο 6χρονος ξάδερφός μου θα πάει μπροστά,που ότι του βάζω και βλέπει το βλεπει με αφοσίωση κιαι με ρωτάει και για την πλοκή!!! :P

#559 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 October 2008 - 13:09

.....χρειάζεται να υπάρχει και κάποια αφορμή.

πχ. δε θα γίνει το παρακάτω:
-Γειά, θέλω ένα φρέντο-καππουτσίνο μέτριο..
-ναι, αλλά δεν έχουμε εδώ "ακριβώς" φρέντο-καπουτσίνο, αλλά μην άγχεσαι! Άγχομαι εγώ, που μαθαίνω ιαπώνικά και πα να δώσω το Δεκέμβρη λέβελ3...

χρειάζεται όμως να γίνει κάτι σαν το παρακάτω:
(μια συνάδελφος λέει κάτι σε κάποιο random πελάτη. Πετάγομαι εγώ και λέω στον πελάτη..)
-μη τη ξεσυννερίζεσαι! Είναι Lawful Evil...!
-Eε? Παίζεις DnD??
-Aμέ! Είχα παίξει κι ένα Mystara πέρυσι...τα 'σπαγε!

ή σαν αυτό:
ήρθε κάποτε μια κοπελιά, που επάνω στο δάχτυλο της είχε ένα μικροσκοπικό ταττού με το kanji "yume"=όνειρο (διάσημο, που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα)...

ή κάτι σαν τον τύπο που αργότερα μου έφερε τα samurai executioner. Έσκασε στο μαγαζί να πιεί coconut latte, φορώντας t-shirt Lone wolf & cub.....

[ότι θυμάμαι χαίρομαι mode] Έχω να καταγγείλω ότι όσες φορές και να πήγα στο μαγαζί, πριν γνωρίσω φυσικά τη Λία μέσα από το φόρουμ, ποτέ δεν μου μίλησε για άνιμε, και ας είχα ένα μπρελόκ P-chan κρεμασμένο στην τσάντα μου:chigau: [mode off]
btw, έπαιρνα μόνο ζεστό ή κρύο τσάι, η τον τετραπλό κρύο εσπρέσσο χωρίς νερό

#560 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 October 2008 - 13:16

εμένα η μάνα μου με λέει οτι είμαι πολύ μεγάλη για να βλέπω ανιμε..Κοπέλα παντρειάς λεέι τι θα πει ο αντρας σου!!
Ο φιλος μου λέει ότι του αρεσει που μαρεσουν αυτά τα ανιμε...Αλλα΄ο ίδιος δεν τα παρακολουθεί.(μόνο ταινίες του Μιγιαζάκι είδαμε μαζί)
Η αδερφή μου βλέπει κι αυτή μερικές φορές//προσπαθώ να την μυησω...
Posted Image

#561 hakura

hakura

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 07 October 2008 - 13:22

σε μενα και τον αδερφο μου οι γονεις:
"ΑΜΑΝ μαυτα τα ιαπωνεζακια!!!!!δεν ντρεπεστε???φτασατε 20χρονω και αντι να διαβασετε τπτ ασχολειστε με βλακειες!!!σαν εχουν βγει τα ματια ολη μερα!διαβαστε τπτ να περασετε κανα μαθημα!"
τι να πω .....κλασικη συζητηση με τους γονεις μου.ΕΛΕΟΣ!

#562 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 07 October 2008 - 14:02

οι γονεις μου με εχουν συνηθισει(αν και φροντιζω να μην τους πριζω) ο αδερφουλης μου ασχολειται κατα καιρους και ολη η παρεα μου ασχολειται με manga/anime/comics γενικα,οποτε ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο τον στενο μου κυκλο...
οκ υπαρχουν και διαφοροι ασχετοι,συμμαθητες και τρεχαγυρευε γνωστοι που αντιδραν με ηλιθιους τροπους σε σχεση με την ασχολια μου αυτη,αλλα πλεον δεν με απασχολουν...
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#563 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 11 October 2008 - 18:51

Εμένα οι γονείς μου έχουν συμβιβαστεί(υποταχτεί?) στο japanese-mania μου.Τους έχω μυήσει κιόλας στο sport=η μαμά τρελαίνεται για Howl από Κινούμενο Κάστρο του Hayaο Miyazaki =3
Tα κολλητάρια μου είναι εξίσου anime fans!!!!!:love:
To χοντρό deny έρχεται από τους "έξω" :|
Δηλαδή ,είμαστε :"ufo" για τους ενήλικες,"καμμένα μυαλά "για τους καθηγητές και "ανώριμα φρικιά" για τους περισσότερους του school
Spoiler:

ΑΛΛΑ δεν τους παρεξηγώ γιατί απλά δεν γνωρίζουν τι εστί μανγκα και ανιμε...δεν τους συγχωρώ όμως όταν έχουν τα μούτρα να κακολογήσουν αυτά κι όχι όλη την καθημερινή σαβούρα του τετράγωνου κουτιού ,της τηλε-πόρωσης
:unsure:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#564 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 12 October 2008 - 08:58

Μ'εμενα δεν εχουν προβλημα που βλεπω ανιμε.Η αδελφη μου που'ναι μεγαλυτερη βλεπει επισης ανιμε αλλα ενταξει ειναι λιγο διαφορετικα για εκεινη γιατι εχει και την σχολη.Αν και γενικα εγω ασχολουμε περισσοτερο απο εκεινη αλλα δεν εχω φιλους που να ξερουν τι ειναι ανιμε η' να βλεπουν.

I want friends who watch anime:nanana:

Posted Image

#565 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 October 2008 - 10:22

Μ'εμενα δεν εχουν προβλημα που βλεπω ανιμε.Η αδελφη μου που'ναι μεγαλυτερη βλεπει επισης ανιμε αλλα ενταξει ειναι λιγο διαφορετικα για εκεινη γιατι εχει και την σχολη.Αν και γενικα εγω ασχολουμε περισσοτερο απο εκεινη αλλα δεν εχω φιλους που να ξερουν τι ειναι ανιμε η' να βλεπουν.

I want friends who watch anime:nanana:

Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις: Την επόμενη φορά που θα πας σε κομιξάδικο, στήσου μπροστά στα manga και πιάσε κουβέντα με όσους ψωνίζουν απ αυτά.

15fkk04.jpg

#566 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 12 October 2008 - 13:26

Δεν το'χα σκεφτει αυτο...μμμμ...:orly:

Αν και δεν παω και πολυ συχνα,γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στα forums.

Posted Image

#567 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 12 October 2008 - 13:55

Δεν το'χα σκεφτει αυτο...μμμμ...:orly:

Αν και δεν παω και πολυ συχνα,γι'αυτο βασιζομαι περισσοτερο στα forums.

μα γι'αυτον το λογο γινοντε και τα Meetings για να γνωριζομαστε...Επισης αμα ερχεσε στα Party των ODC (οπως την προηγουμενη παρασκευη)κατι θα καταφερεις...:wis:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#568 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 12 October 2008 - 17:38

Φοβαμαι μην με σνομπαρουν που ειμαι μικρη.
Αλλα αν ειναι θα προσπαθησω να ερθω.

Posted Image

#569 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 14 October 2008 - 03:13

υπαρχει ακομη αυτο το γεματο κομπλεξισμους και καθιστερηση θεμα?
συγνωμη παιδακια αλλα το να εχεις φιλους που δεν ξερουν τι ειναι το τσιντορι και το σουπερ ντουπερ ντραγκον πανς δεν ειναι δα και το τελος του κοσμου.
ουτε sony και καλα πρεπει να μεταγγισετε την ασθενεια/κολλημα/πορωση σε κανεναν,μονο και μονο για να χετε κατι να λετε.
αμα θελουν θα τα δουν,αν δεν θελουν χεστηκαμε που κλαναμε.

Posted Image

#570 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 15 October 2008 - 11:59

Βρε pastor άσε τους να μοιραστούν τον πόνο τους! Είναι φρίκη μερικές φορές να μην έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με τους γύρω σου!
Εμένα με ψιλοσνόμπαραν στην οικογένεια στην αρχή για τα μάνγκα αλλά το συνήθισαν γρήγορα. Είναι να τους κόψεις τον βήχα...
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας