Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 00:34
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 01:21
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 14:49
Ημουνα σαν καλο παιδακι ξαπλωμενη στο κρεβατι μου,με το λαπτοπ στα ποδια μου να βλεπω με αγονια το ''higurash no naku koro ni''. Κοιταω το ρολοι μου , 2.30 τα ξημερωματα και φυσικα δεν οταν περνας καλα ο χρονος περναει γρηγορα

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 16:11
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 16:30
Kρεμμυδοιππότη νομίζω οι περισσότεροι σε νιώθουμε...

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 17:33

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2011 - 23:58
Μια φορα πηγα να τους βαλω να ακουσουν j-rock και μονο που δε μου εφεραν τη μοναδα στο κεφαλι...Βεβαια ξερω οτι αμα τους βαλω στο τρυπακι θα τους αρεσει αλλα που;;!!
Λεω στη μαμα μου οτι θελω να μαθω Ιαπωνικα και να σπουδασω στην Ιαπωνια και καθε φορα με κοιταει, κανει ενα ελαφρο μειδιαμα και μου λεει:"Οτι θελει το παιδι μου" σαν να μου λεει¨Μηπως τα εχεις παιξει απο τις Πανελληνιες.;;!!!...
Με εχει για τρελη η ιδια μου η μανα....

Οπως καταλαβαινετε αυτο το forum ειναι η μονη μου διεξοδος...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από animestarling: 11 Ιούλιος 2011 - 19:04
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 20:52
Εχω ελαχιστους φιλους που να ασχολουνται και αυτοι εχουν φτασει μεχρι τα μισα του One piece και ουτε... Και ειναι και ανενδοτοι....
το να φτασουν στα μισα αυτης της σειρας ειναι κατορθωμα. Πρεπει να τους επαινείς
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 21:30
το να φτασουν στα μισα αυτης της σειρας ειναι κατορθωμα. Πρεπει να τους επαινείς

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 22:19
Δυστυχως στην παρεα μου οι λεξεις Ιαπωνια, Ιαπωνικα,manga,animes ειναι απαγορευμενες.. Εχω ελαχιστους φιλους που να ασχολουνται και αυτοι εχουν φτασει μεχρι τα μισα του One piece και ουτε... Και ειναι και ανενδοτοι....
Μια φορα πηγα να τους βαλω να ακουσουν j-rock και μονο που δε μου εφεραν τη μοναδα στο κεφαλι...Βεβαια ξερω οτι αμα τους βαλω στο τρυπακι θα τους αρεσει αλλα που;;!!
Λεω στη μαμα μου οτι θελω να μαθω Ιαπωνικα και να σπουδασω στην Ιαπωνια και καθε φορα με κοιταει, κανει ενα ελαφρο μειδιαμα και μου λεει:"Οτι θελει το παιδι μου" σαν να μου λεει¨Μηπως τα εχεις παιξει απο τις Πανελληνιες.;;!!!...
Με εχει για τρελη η ιδια μου η μανα....![]()
Οπως καταλαβαινετε αυτο το forum ειναι η μονη μου διεξοδος...
Ξερεις.... I really love you! Λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου!καλα εμενα οι φιλοι μου με κραζουν συνεχεια...καμμια κατανοηση...μονο ενας κολλητος εχει ψιλοσχοληθει με τα ανιμε αλλα δεν παυει να με κραζει και αυτος....και ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο...αφου δεν πειραζω κανενα.και επειδη ειχα τετοια αντιμετωπιση απο τον κυκλο μου(αλλα και για λογους δουλειας και ελλειψης χρονου),δεν ειχα μπει ποτε στον κοπο να ψαξω για ελληνικα φορουμ που να ασχολουνται με το αθλημα....μου αρκουσε που υπηρχαν τα ξενα....εντελει,εφοσον εγιναν μεγαλες αλλαγες στη ζωη μου τον τελευταιο χρονο,και πλεον εχω απλετο χρονο(σε σχεση με πριν),το σεπτεμβρη σαν καλο παιδι θα παω να γραφτω και Ιαπωνικα στο φροντιστηριο και αστους να κουρευονται τους αλλους!οσο για τη JRock... καλα...αστο...ουδεν σχολιο...προς το παρον το κραταω για τον εαυτο μου οτι ακουω τετοιου ειδους μουσικη διοτι θα με πρηξουν!οσο για τη δουλεια...μετα απο τοσες διαλεξεις που εχουν ακουσει απο μενα για την Ιαπωνια ,τα ανιμε,τα μανγκα,τον τροπο ζωης τους και για τη μουσικη....μου εχουν ηδη κολλησει την ταμπελα της τρελλης και αλλοπαρμενης.αλλα δε μασαμε εμεις και ας λενε οτι θελουν!εμεις κερδιζουμε και απλα αυτοι δεν ξερουν τι χανουν!

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 18:42
me too...
I'll pretend i didnt see that

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 20:27
κοίτα, εγώ κατάφερα(ξεκινώντας από το 100 γιατί τα υπόλοιπα τα είχα δει στην tv) να βλέπω 20 επεισόδια τη μέρα, ούτως η άλλως μια εποχή ήταν δεν ξέρω κι εγώ πόσα λεπτά το opening, λίγο το προηγούμενο επεισόδιο να δείξει τι έγινε, στο τέλος τι έμενε ? 15-16 λεπτά, οπότε δεν ήταν δύσκολο και με τη σχολή να βλέπω τόσα επεισόδια.
στο θέμα μας τώρα, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κανέναν φίλο μου να δει ανιμε, δεν έχω πειθώ μάλλον. με ποιο ανιμε να τους ξεκινήσω ?
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 23:54
Aναλόγως τα γούστα τους?στο θέμα μας τώρα, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κανέναν φίλο μου να δει ανιμε, δεν έχω πειθώ μάλλον. με ποιο ανιμε να τους ξεκινήσω ?
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 07:32

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 20:37

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.