Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#811 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 12 August 2010 - 23:58

Απλα μου λεει η μητερα μου: "τωρα που θα μπεις δευτερα λυκειου να τα σταματησεις, να αφοσιωθεις στα μαθηματα σου (lol). Εχεις ολο τον υπολοιπο καιρο να τα δεις".

OMG! Ποια ζωη? Μετα θα εχει δουλεια και οικογενεια! Τωρα μονο εχεις αρκετο χρονο για να βλεπεις οσα θελεις. Και αυτο με τις σπουδες ειναι μαπα, το λυκειο σου μαθαινει κατι το οποιο θα ξεχασεις μετα απο 1-2 χρονια εκτος κι αν σε ενδιαφερει πραγματικα (πω πω, αν το δει αυτο η okaa-san σου θα με σταυρωσει).

Εγω θυμαμαι τον καθηγητη ελευθερου σχδιου μου που οταν ειδε το κομικ μου με τα chibi clasmates μου ειπε πως κατι τετοια στυλ στο character design βγαινουν και σε παιδεραστικα κινουμενα σχεδια. Ασε μας ρε sensei που θα μου εξηγησεις και την επιτομη των lolis.....

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#812 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 13 August 2010 - 00:44

Κάτι τέτοια έλεγα στην μάνα μου, όταν άρχιζε να λέει το αντίθετο πως πέρασα πια την ηλικία για τα κινούμενα σχέδια και πρέπει να αφοσιωθώ σε άλλα πιο ώριμα πράγματα!!..

Τα ίδια περίπου έλεγε και η φιλόλογος μου στο λύκειο,
(ήταν και θεία της κολλητής μου) όταν πιάσαμε την συζήτηση για το νόημα των παραμυθιών φτάνοντας στο άκυρο στα κινούμενα όλου του κόσμου..
μόλις τις είπα για τα γιαπωνέζικα κινούμενα έφριξε..
-Φιλόλογος: Εγώ ποτέ δν μπορεσα να δώ αυτα τα απαίσια δημιουργήματα.
Οποτε προσπαθούσα δεν άντεχα, όλο σεξουαλικά μπερδέματα και υπονούμενα, πολυ βία, αφύσικα πράγματα, δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι άνθρωποι τα βλέπουν αυτά και τους αρέσουν..
Και κάποια απο αυτά θεωρούνται και παιδικα!
Εγώ: Ρε μήπως είδε κανα hentai η θεία σου και τρόμαξε η γυναίκα?
Και στην συνεχεια πιάσαμε τον όρο παιδικα! και το αναλύαμε μέχρι εκει που δε πάει..

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#813 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 August 2010 - 01:07

Ποιος νοιάστηκε για το τι λέει ο περίγυρος του ; Έχω την εντύπωση πως αυτό το topic υπάρχει μόνο και μόνο για να δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε κάτι το διαφορετικό , πως διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε μια υποκουλτούρα και γιατί δεν μας καταλαβαίνεται και μας αφήνεται στη ησυχία μας , τι ωραία που έχουμε αυτό το topic . Θα μπορούσε να είναι «Σινεφίλ και ο περίγυρός σας» , ή «Breakdance και ο περίγυρός σας» , ή «Μαθηματικά και ο περίγυρός σας» . Το αν βλέπεις anime είναι μια ψυχαγωγία , και μια ωραία κατά την γνώμη μου . Μου λένε οι γονείς μου πως είναι παιδικά ; Πολύ που νοιάστηκα . Είμαι σε παρέα που δεν είναι σε κάπως παρόμοια φάση ; Απλώς δεν μιλάω για αυτά , όπως δεν θα έλεγα μαθηματικά ανέκδοτα σε θεωρητικάριους (αυτό πρέπει να το δουλέψω ακόμα :P) γιατί δεν είναι της παρέας . Είναι σαν να σου λένε αναλυτικά όλα τα ψώνια που κάνανε (και να είσαι αγόρι ) , είναι απλώς κάτι που δεν σε ενδιαφέρει .
Posted Image

#814 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 August 2010 - 01:12

Ποιος νοιάστηκε για το τι λέει ο περίγυρος του ; Έχω την εντύπωση πως αυτό το topic υπάρχει μόνο και μόνο για να δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε κάτι το διαφορετικό , πως διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε μια υποκουλτούρα και γιατί δεν μας καταλαβαίνεται και μας αφήνεται στη ησυχία μας , τι ωραία που έχουμε αυτό το topic . Θα μπορούσε να είναι «Σινεφίλ και ο περίγυρός σας» , ή «Breakdance και ο περίγυρός σας» , ή «Μαθηματικά και ο περίγυρός σας» . Το αν βλέπεις anime είναι μια ψυχαγωγία , και μια ωραία κατά την γνώμη μου . Μου λένε οι γονείς μου πως είναι παιδικά ; Πολύ που νοιάστηκα . Είμαι σε παρέα που δεν είναι σε κάπως παρόμοια φάση ; Απλώς δεν μιλάω για αυτά , όπως δεν θα έλεγα μαθηματικά ανέκδοτα σε θεωρητικάριους (αυτό πρέπει να το δουλέψω ακόμα :P) γιατί δεν είναι της παρέας . Είναι σαν να σου λένε αναλυτικά όλα τα ψώνια που κάνανε (και να είσαι αγόρι ) , είναι απλώς κάτι που δεν σε ενδιαφέρει .

πες που μενεις να στειλω μπυρες και κρεας. τωρα.
δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#815 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 August 2010 - 01:38

πες που μενεις να στειλω μπυρες και κρεας. τωρα.

Ξέρεις να μιλάς στην καρδιά μου .
Posted Image
:awww:
Posted Image

#816 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 August 2010 - 01:40

Ψιτ αγορίνες σας βλέπω. Το bromance σας, τα κρεατικά σας και τις μπυρίτσες σας και σε vms pms . :hihi2:

(cause serious thread is serious και η ώρα είναι 2,40 και πεινάω)

#817 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 August 2010 - 03:11

Ποιος νοιάστηκε για το τι λέει ο περίγυρος του ;

Αν μιλάμε για σοβαρή έγνοια, τότε έχουμε να κάνουμε με τις εξής δύο ακραίες περιπτώσεις ανθρώπων:

α) Άτομα που υποφέρουν από το σύνδρομο "I wanna belong" (συγχωρούνται όσοι δεν είναι ακόμα ενήλικοι).

β) Άτομα που την έχουν δει "αγγελιοφόροι της μίας και μοναδικής αλήθειας που είναι τα anime" (και προφανώς τρώνε ντομάτες).

Προσωπικά, αντιμετωπίζω το θέμα με την ίδια απάθεια που το αντιμετωπίζεις κι εσύ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#818 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 August 2010 - 08:21

Ποιος νοιάστηκε για το τι λέει ο περίγυρος του ; Έχω την εντύπωση πως αυτό το topic υπάρχει μόνο και μόνο για να δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε κάτι το διαφορετικό , πως διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε μια υποκουλτούρα και γιατί δεν μας καταλαβαίνεται και μας αφήνεται στη ησυχία μας , τι ωραία που έχουμε αυτό το topic . Θα μπορούσε να είναι «Σινεφίλ και ο περίγυρός σας» , ή «Breakdance και ο περίγυρός σας» , ή «Μαθηματικά και ο περίγυρός σας» . Το αν βλέπεις anime είναι μια ψυχαγωγία , και μια ωραία κατά την γνώμη μου . Μου λένε οι γονείς μου πως είναι παιδικά ; Πολύ που νοιάστηκα. Είμαι σε παρέα που δεν είναι σε κάπως παρόμοια φάση ; Απλώς δεν μιλάω για αυτά , όπως δεν θα έλεγα μαθηματικά ανέκδοτα σε θεωρητικάριους (αυτό πρέπει να το δουλέψω ακόμα ) γιατί δεν είναι της παρέας . Είναι σαν να σου λένε αναλυτικά όλα τα ψώνια που κάνανε (και να είσαι αγόρι ) , είναι απλώς κάτι που δεν σε ενδιαφέρει .

Πιστεύω ότι το thread ανοίχτηκε ώστε να σχολιάζουμε παράξενες (κατά τα λεγόμενα μας) φάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, ακόμη και κάποιες αντιδράσεις κάποιων γιατί μας φαίνονται αστείες όχι απαραίτητα για να σχολιάζουμε την αρνητική στάση κάποιων και να χαιρόμαστε όλοι μαζί ότι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον ότι είμαστε διαφορετικοί. Αυτό βέβαια
εννοείται, όλοι άνθρωποι διαφέρουν.
Αν και αυτό κρίνεται με την γνώμη του καθενός.
Βέβαια, νομίζω δεν αναφέρουμε απαραίτητα μόνο γι' αυτούς που δε βλέπουν, αλλά και γι' αυτούς που άρχισαν να βλέπουν.

Προσωπικά, δε πιστεύω ότι όλοι σκοτιζόμαστε αν ο Χ ή η Ψ δεν ενδιαφέρεται ή δεν θέλει να μάθει τι είναι. Αν ο κάθε πατέρας ή η μητέρα, θεωρεί αυτά που βλέπεις παιδικά. Έτσι και αλλιώς θα συνεχίσεις να βλέπεις, ότι και να σου πούνε. Το πως το βλέπουν αυτοί είναι δικό τους θέμα.
Όμως κάποια στιγμή, θα σου έρθει και εσένα να σκεφτείς "Και εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Εγώ τα βλέπω." όταν το ακούς συνέχεια. Αποκλείεται έστω και μία φόρα να μη σκεφτείς κάτι τέτοιο, αν το ακούς συνέχεια πάνω από το κεφάλι σου. Δεν πέφτεις σε κατάθλιψη όμως γιατί δεν σε καταλαβαίνουν και καλά.

Ούτε εγώ είμαι σε παρέα που βλέπει άνιμε, και φυσικά απλά δεν τους το αναφέρω. Ούτε ο πατέρας μου βλέπει, και φυσικά ούτε που του το αναφέρω. Μόνος του κάθισε και είδε, και δεν ξανασχολίασε (αν και πολύ απλά δεν τον ακούγαμε σε αυτό το θέμα)

β) Άτομα που την έχουν δει "αγγελιοφόροι της μίας και μοναδικής αλήθειας που είναι τα anime" (και προφανώς τρώνε ντομάτες).

Ντάξει, το πως το έθεσες είναι για LOL όταν το πρωτοακούς, αλλά. Νομίζω ότι πολλοί απλά θέλουν να τα περάσουν, ώστε να βρουν και αυτοί περισσότερα άτομα να μιλάνε. Όχι ότι υπάρχουν λίγα πια, αλλά μπορεί να θέλουν να κολλήσουν με κάποιους. Είναι το ίδιο πράγμα με το να προτείνεις σε πολλά άτομα ένα συγκρότημα που σου αρέσει και θες να το ακούσουν και άλλοι. Είναι το ίδιο και το αυτό. Αλλά αυτό σίγουρα οι άλλοι δε θα το πάρουν παράξενο, αλλά ότι αυτό το άτομο έχει κόλλημα με το συγκεκριμένο συγκρότημα. Το ίδιο δε θα είναι και σε αυτό με τα άνιμε; Δε χρειάζεται να "την δει" κάποιος, για να αρχίζει να προτείνει σε άτομα να δουν και αυτοί. Τώρα αν πράγματι το έχεις δει αυτό με τα μάτια σου άλλο αυτό xD

#819 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 13 August 2010 - 10:24

^ OMG! Μακαρι να ειχα και εγω εναν τετοιο καθηγητη.

Οσο για μενα η οικογενεια το εχει αποδεκτει (καπως). Απλα μου λεει η μητερα μου: "τωρα που θα μπεις δευτερα λυκειου να τα σταματησεις, να αφοσιωθεις στα μαθηματα σου (lol). Εχεις ολο τον υπολοιπο καιρο να τα δεις".

Μετα που της τα πριξα με τα "δεν τα σταματαω, δεν τα σταματαω" μου ειπε οτι θα τα βλεπω μονο τα σαββατοκυριακα. Μεχρι και δηλωση οτι θα εκοβε το internet υπηρξε (Living Hell!)! Τελικα το σωσα. XD

Έχει δικιο ρε συ. Θα σου κάνει ζημιά. Trust me.

Φόρτσαρε και δες όσα επειδόδια μπορείς μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία, και μετά άστο για τα σαββατοκύριακα.

#820 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 August 2010 - 23:27

OMG! Ποια ζωη? Μετα θα εχει δουλεια και οικογενεια! Τωρα μονο εχεις αρκετο χρονο για να βλεπεις οσα θελεις. Και αυτο με τις σπουδες ειναι μαπα, το λυκειο σου μαθαινει κατι το οποιο θα ξεχασεις μετα απο 1-2 χρονια εκτος κι αν σε ενδιαφερει πραγματικα (πω πω, αν το δει αυτο η okaa-san σου θα με σταυρωσει).

Αρχικα αφου ξερεις απο πρωτο χερι οτι με ενδιαφερει να σπουδασω, και ναι, συμφωνω μαζι οτι αυτα που μαθαινουμε στο λυκειο θα τα ξεχασουμε. Αλλα ετσι ειναι το συστημα. Αν θες να προχωρησεις πρεπει να συμβαδισεις μαζι του. Επειτα υπαρχει και η φοιτητικη ζωη που εκει και αν εχει να πεσει καψιμο. Και, ενταξει, ακομα και οταν δουλεια να πιασω και κανω οικογενεια θα βρισκω ελευθερο χρονο (πιστευω).

Μην το πηγαινουμε στο αλλο ακρο ρε σεις. Δηλαδη μου λες οτι δεν νοιαζεσαι καθολου για το τι λενε οι γυρο σου για τα ενδιαφεροντα σου; Πολυ cool απο μερο σου αν οντως συμβαινει. Παντως κανεις δεν ειπε "Καταρα σε οσους δεν αποδεχονται τα ανιμε και σε οσους δεν τους αρεσουν" or something like that. Εγινε σε καποια αλλα thread, αλλα οχι σε αυτο. Απλως σχολιαστηκαν γεγονοτα που εχουν να κανουν με ανιμε. Και τα σινεφιλ, breakdance και μαθηματικα ειναι κατι γνωστα στην ελληνικη κοινοτητα. Δεν νομιζω να υπηρχε κατι το περιεργο (maybe με το 2ο αλλα anyway). Επειτα, σε ανιμε forum ειμαστε. Γιατι θα θελατε να συζηταμε (οκ δεν θελω απαντηση, την ξερω);

Έχει δικιο ρε συ. Θα σου κάνει ζημιά. Trust me.

Φόρτσαρε και δες όσα επειδόδια μπορείς μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία, και μετά άστο για τα σαββατοκύριακα.

Ναι ρε συ εννοειτε, αλλα η μητερα μου ελεγε να τα σταματησω εντελως. Σιγουρα θα δωσω οση σημασια χρειαζεται στα μαθηματα μου. Εχω βαλει και υψηλους στοχους παναθεμα με!

Edited by Jorg, 13 August 2010 - 23:35.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#821 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 14 August 2010 - 00:27

Έτσι έτσι jorg!

Λοιπόν δε βλέπω και πολλά anime αλλά θα επιχειρήσω να κάνω κάποιες δηλώσεις.
Μόλις τέλειωσαν οι εξετάσεις αποφάσισα να πάρω το θέμα anime κάπως πιο σοβαρά.
Στην αρχή ήταν ok, δε μου έλεγε κανείς τίποτα, αλλά τώρα τελευταία γίνεται πολύ άσχημο.
π.χ. η (μεγαλύτερη) αδερφή μου μου πετάει κάτι του στυλ ''Πάλι ναρούτο βλέπεις;; Δεν είναι για χόρταση!'' Να σημειωθεί εδώ παρακαλώ ότι δεν έχω δει ΠΟΤΕ ναρούτο. Δε θα επεκταθώ γιατί θα καταλήξω να κατηγορώ την αδερφή μου ειλικρινά, και το κακό είναι ότι μοιραζόμαστε το ενδιαφερον για την Ιαπωνία και τα anime (?). Το σίγουρο είναι ότι δν εγκρίνει τη νέα μου ασχολια και η συμπεριφορά αυτή(όποια κι αν είναι) με στεναχωρεί πραγματικά (και υποθέτω ότι αυτός είναι ο σκοπός της).
Οι γονείς μου πάλι είναι αδιάφοροι. Ούτε ξέρουν τι κάνω στο pc τόσες ώρες.
Από τους φίλους μου ένας βλέπει anime. (πάλι καλά δλδ που έχω και κάποιον να τα συζητάω)
έχω μυήσει μία φίλη μου και είναι σε καλό δρόμο (δεν είμαι μετρ του θέματος για να μυήσω κάποιον αλλά ok). Εν τέλει θέλω να πω πως είναι πολύ ωραία τα anime αλλά όταν τα βλέπεις με παρέα είναι 1.000 φορές καλύτερα (τουλάχιστον για εμένα, που μου αρέσει να μοιράζομαι)
και εγώ τα βλέπω μόνη:deadga6:

#822 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 17 August 2010 - 01:50

Τωρα δυστυχως, η αδελφη μου δεν βλεπει καθολου anime επειδη δεν της αρεσουν.Τι να κανω;

#823 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 August 2010 - 01:56

Τωρα δυστυχως, η αδελφη μου δεν βλεπει καθολου anime επειδη δεν της αρεσουν.Τι να κανω;

Να συνεχίσεις να βλέπεις εσύ και να την αφήσεις και αυτή να κάνει ότι την ευχαριστεί; :hmmm:

#824 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 17 August 2010 - 02:01

Να συνεχίσεις να βλέπεις εσύ και να την αφήσεις και αυτή να κάνει ότι την ευχαριστεί; :hmmm:

Οχι,αποκλειεται να την αφησω αφου τοσους μηνες εβλεπα ανιμε μαζι με την αδελφη μου.

#825 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 August 2010 - 02:06

Δεν μπορω να την αφησω αφου τοσους μηνες εβλεπα ανιμε μαζι με την αδελφη μου.

Αν δεν θέλει να δει, αν τα βαρέθηκε ή αν δεν την ενδιέφερε ποτέ πραγματικά, ελάχιστα μπορείς να κάνεις. Και από αυτά που μπορείς, προτείνω το να συνεχίσεις να τα απολαμβάνεις, έστω και χωρίς την αδελφή σου.