Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 17 September 2009 - 07:09

Posted 17 September 2009 - 10:18
α, ανεφερα το "χαζοκουλτουρα" ???
Posted 18 October 2009 - 18:19
Μην ξεχνάμε και σχόλια του τύπου (από γονείς περισσότερο) "πάλι ανωμαλίες βλέπεις;" -- όταν τυχαίνει να σκύψει μια κοπελιά και να αποκαλυφθεί το φανταχτερό φραουλένιο της βρακάκι. Χμμμ...όχι μπαμπά και μαμά...ονομάζεται ecchi και ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση ανωμαλία...ή τσόντα...or whatever.

Είναι γεγονός ότι πολλοί ζούν στη άγνοια και δεν ξέρουν τι είναι το anime αν και το εχουν συναντήσει ουκ ολίγες φορές στην τηλεόραση και σε περιοδικά.
Posted 18 October 2009 - 19:02

...in America.καλα για το Yu-gi-oh ακομα και ο σταθμος που το προβάλει δεν ξερει τι του γινεται
http://www.star-tv.gr/site/content.php?show_id=58
ΓΙΟΥ - ΓΚΙ - Ο (YU GI OH))
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2004, που θα ολοκληρωθεί σε 120 επεισόδια...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=OiyH4QS8nCk[/media]
Posted 18 October 2009 - 20:09

Για τα lulz του θέματος παραθέτω και το παρακάτω link.
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Anime_fan
Όχι για να το πάρετε στα σοβαρά αλλά επειδή έχει την πλάκα του νομίζω.

Posted 19 October 2009 - 02:20
Για τα lulz του θέματος παραθέτω και το παρακάτω link.
Ανεμιστήρες????

Γενικά λίγα είναι τα άτομα που λένε "μα καλά κάθεσαι και βλέπεις παιδικά? Τι είσαι? παιδάκι?" Εκεί απλά λες "Δεν ξέρεις, μη μιλάς. Το ότι είναι ζωγραφισμένα και όχι με αληθινούς ηθοποιούς δεν το κάνει παιδικό. Οι ιστορίες τους είναι πιο ωραίες και με παραπάνω ενδιαφέρον από ορισμένες ταινίες και σήριαλ" Και μετά το βουλώνουν

Posted 19 October 2009 - 03:32
Προσωπικά το βρίσκω παντελώς βλακώδες. Το αντίστοιχο thread στην Uncyclopedia έχει σαφώς περισσότερο γέλιο.Για τα lulz του θέματος παραθέτω και το παρακάτω link.
Posted 19 October 2009 - 09:50
Ευτυχώς μένω με την μέλλουσα γυναίκα μου την οποία την έχω βάλει στο τρυπάκι, οπότε με γονείς δεν έχω πρόβλημα.
Με όλους όμως τους φίλους, το κλασικό ολόκληρος μαντράχαλος και βλέπεις παιδικά κτλ. δεν δίνω όμως σημασία, γιατί βαρέθηκα

Posted 19 October 2009 - 11:08
Posted 19 October 2009 - 11:36

Φυσικά, υπάρχουν και άτομα με τα οποία δε συζητάω για anime καθόλου, όπως υπάρχουν και άτομα που δε συζητάω για θρησκείες, άτομα που δε συζητάω για οικονομικά, άτομα που δε συζητάω για πολιτικά. κτλ Ο καθένας στο είδος του

Θα ήθελα να κάνω μια εξειδίκευση στο θέμα όμως (δεν ξέρω αν χρειάζεται νέο topic): Τι γίνεται με τη σχέση σας και τα anime?? Είδα στο τελευταίο cosplay party εν Αθήναις αρκετά ζευγαράκια anim-άδες, και ήταν καλώς (που λέει και η Βίβλος

ΥΓ: Τσόφρας έχεις κάνει την καλύτερη δουλειά!!

Posted 19 October 2009 - 11:50
Posted 19 October 2009 - 12:52
Με τους γονείς μου τι πρόβλημα να 'χω? Από μικρή αυτοί με έβαλαν στα κόμικς κ διάβαζαν βαβέλ κ παρά πέντε κ ένα σωρό άλλα. Το ότι βγήκα μανιακή με manga k anime εν μέρει σε αυτούς το χρωστάω!
edit: να πω εδώ ότι ακόμα αγοράζω μίκυ μάους, το κόμιξ κλπ.
Καμιά φορά γκρίνιαζε η μάνα μου ότι δεν διαβάζω για την ερευνητική μου κ βλέπω anime, οπότε κ εγώ έκανα ερευνητική με θέμα "Αρχιτεκτονική κ Anime", πήρα κ 9.3 κ το βούλωσαν άπαντες, πόσο μάλλον η μαμά!
Φυσικά, υπάρχουν και άτομα με τα οποία δε συζητάω για anime καθόλου, όπως υπάρχουν και άτομα που δε συζητάω για θρησκείες, άτομα που δε συζητάω για οικονομικά, άτομα που δε συζητάω για πολιτικά. κτλ Ο καθένας στο είδος του
Θα ήθελα να κάνω μια εξειδίκευση στο θέμα όμως (δεν ξέρω αν χρειάζεται νέο topic): Τι γίνεται με τη σχέση σας και τα anime?? Είδα στο τελευταίο cosplay party εν Αθήναις αρκετά ζευγαράκια anim-άδες, και ήταν καλώς (που λέει και η ΒίβλοςΌμως για τους υπόλοιπους, πώς αντιμετωπίζει η σχέση σας τη σχέση σας με τα anime/manga;; Εμένα π.χ. μου δημιούργησε πρόβλημα όταν ήρθε στο τελευταίο cosplay party, γιατί με πήρε να φύγουμε... (αν και λογικά απλώς θα κανονίζει κάτι άλλο όταν θα υπάρχει cosplay party και δε θα έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά you get the point)
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες στην πρώτη παράγραφο κ απλά είναι το ζουμί της υπόθεσης!
Προφανώς με χαροποιεί να μπορώ να συζητήσω για τα anime κ να έχω τουλάχιστον έναν άνθρωπο που να του λέω ότι προτιμώ Hikaru από Kaoru κ να του φαίνεται αναμενόμενο για μένα. Από τους πολύ κοντινούς μου μόνο η αδερφή μου είναι έτσι, στην οποία κ κόλλησα την ασθένεια.
Τώρα για το αγόρι μου: είναι εξίσου πορωμένος με anime (όχι με manga όμως) κ κάθε φορά που πηγαίνω σε cosplay party ή meeting κ δε μπορεί να είναι, ζηλεύει πολύ!!!! Φαντάζομαι ότι αν ήταν εδώ, θα πηγαίναμε πάντα μαζί κ ντυμένοι σετάκι!!!!!!!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 19 October 2009 - 15:34

Aww evil Spyros-san και είμαστε και της ιδίας επιστήμης! Σε ζηλευωωω. Στο δικό μου πανεπιστήμιο, τι otaku να βρεις, εδώ άμα μπορούσαν θα μας λιθοβολούσαν. Τυχερέ! Όσο για την σχέση, αν μπορείς προσηλύτισε την (χιχιχι), αλλιώς υποθέτω, όπως είπες πολύ σοφά, ο καθένας κανονίζει τα δικά του events. ^^
Posted 23 October 2009 - 11:07

Edited by Nighteyes, 23 October 2009 - 21:51.
spoiler tag added
Posted 23 October 2009 - 13:31
Με άτομα που έχουν πεπαλαιωμένες αντιλήψεις επί του θέματος σταμάτησα να ασχολούμαι για πολλούς λόγους όποτε μπορώ να πω ότι πια έχω γλιτώσει την "φρίκη και τον παραλογισμό" σε μεγάλο βαθμό!
Φυσικά σε σχέση με τα Cosplay ακόμα ακούω "πάλι στα καρναβάλια θα πας;", αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.
Καλα με εκνευριζουν ασυστολα ολοι οι αυτοι οι δη8εν σοβαροφανεις καραγκιοζηδες γιατι και καλα τα 8εωρουναι ολα αυτα υποδεεστερα λες και στην τηλεοραση ολοι αυτοι βλεμουν ντοκιμαντερ ολοι την ωρα και ειναι και τιγκα μορφωμενοι (στα clubs και στην ποζερια) και φυσικα κανενας δεν εχει προσεξει οτι αρκετα anime εχουν βα8υτερα νοηματα απο πολλες "κανονικες" ταινιες διοτι υπαρχει προκαταληψη Τεσπα ας το αφησω εδς με τους "πολιτισμενους σοβαρους"
Τωρα εμενα η μανα μου με πετυχε σε μια φαση που εβλεπα naruto και τα χα παρει και μπανει μεσα και μου λεει ¨"τι ειναι αυτο παιδικο?" και γυρναω την κοιταω και της λεω με νευρα "ναι τραβας κανα ζορι?" και απο τοτε δε μου λεει τπτ

Καλα οι φιλοι(εκτος απο κανα 2-3 που ειναι και αυτοι μυημνενοι) μου μου κανουν καζουρα απο τοτε που τους το ειπα και εχω ακουσει οτι 8ες. Και φυσικα και γω τους ανταποδιδω την καλοσυνη

Kiseki wa kanau hazu!!!