Τώρα οι φίλοι μου πολλές φορές τα κοροιδεύουν αλλά κάποιοι απ'αυτούς βλέπουν, κ'έτσι περνάω την ώρα μου...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 16:20
Τώρα οι φίλοι μου πολλές φορές τα κοροιδεύουν αλλά κάποιοι απ'αυτούς βλέπουν, κ'έτσι περνάω την ώρα μου...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:09
Το μόνο περίεργο(?) που μου χουνε πει,είναι όταν έβλεπα claymore,μου λέει η μάνα μου "Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί."
Μετά συνειδητοποίησα ότι οι πρωταγωνίστριες ήταν female...
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 02:22
Εγώ αν και δεν βλέπω πολύ καιρό anime(εδώ και 1 βδομάδα,τίποτα δηλαδή,αν και στο παρελθόν είχα δει κάποια διάσπαρτα,χωρίς βέβαια να ξέρω ότι είναι anime)δεν έχω ακούσει τίποτα απ' τους γονείς.
Το μόνο περίεργο(?) που μου χουνε πει,είναι όταν έβλεπα claymore,μου λέει η μάνα μου "Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί."
Μετά συνειδητοποίησα ότι οι πρωταγωνίστριες ήταν female...
εχεις ψωμια ακομα...
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 21:58
ότι ειναι ποκοπίκος = ξανθιά δίμετρη κοπέλα;
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 22:05
"Μην βγεις στον δρόμο και νομίζεις ότι είσαι σαν κι αυτούς εκεί."
Αυτή είναι μάνα ρε...που προωθεί τη μοναδικότητα του ατόμου. Χίλια χαίρε στην ελληνίδα μάνα...δεν είμαστε μάζα ΟΡΕ!
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 16:28
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 17:03
...εννοείται ομως ότι ακόμα τρώω δούλεμα όταν επιστρέφω σπίτι για διακοπές κ αντηχούν τα γιαπωνέζικα με τα ηχητικά εφέ στο σπίτι......
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 17:10
Ah ετσι πει το πραγμα. Μολις αποκτησει λιγη αποδοχη στο ευρυτερο κοινο, ειναι "νομιμοποιημενο" και ενταξει. I know the feeling:).[...]
και επειδή σύντομα το 5χρονο ξαδερφάκι μου με παρακαλούσε να διαβάσει (λέμε τώρα) λίγο ναρούτο, συμβιβάστηκαν όλοι με το "χούι" μου. Ευτυχώς στην οικογένειά μου αγαπούν πολλοί τα κόμικς... Αλλά, φίλε μου, ήταν μεγάλη η μάχη!
Τη σημερον ημερα ειναι ευκολοτερο να αποδεχτει ο μεσος συντροφος καταναλωτης οτι ο πλησιον του κανει χορτο, παρα οτι βλεπει anime. Ε, ενταξει, για χορτο μιλαει η tv ολη μερα. Πρεπει να ειναι αποδεκτο...
Anyway, προσωπικα δε νομιζω οι γονεις μου να ενδιαφερονται να μαθουν οτι βλεπω anime. Εχασαν το μετρημα με τα ενδιαφεροντα μου χρονια τωρα.

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 12:50
Ευτυχώς έχω μερικούς γνωστούς που βλέπουν anime και κάτι γίνεται...
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:23
Ah ετσι πει το πραγμα. Μολις αποκτησει λιγη αποδοχη στο ευρυτερο κοινο, ειναι "νομιμοποιημενο" και ενταξει. I know the feeling:).
Τη σημερον ημερα ειναι ευκολοτερο να αποδεχτει ο μεσος συντροφος καταναλωτης οτι ο πλησιον του κανει χορτο, παρα οτι βλεπει anime. Ε, ενταξει, για χορτο μιλαει η tv ολη μερα. Πρεπει να ειναι αποδεκτο...
Anyway, προσωπικα δε νομιζω οι γονεις μου να ενδιαφερονται να μαθουν οτι βλεπω anime. Εχασαν το μετρημα με τα ενδιαφεροντα μου χρονια τωρα.
Δεν θα το λεγα...Απλά άμα κάνεις χόρτο είσαι ψιλοαλήτης ή στις πιο φιλικές των απόψεων "είσαι νεαρός και πειραματίζεσαι".
Ενώ άμα βλέπεις anime και έχεις περάσει το λύκειο(ή και το γυμνάσιο)
είσαι geek,nerd και όλα τα συναφή ελληνικά(φλώρος κτλ).
Θυμάμαι ένα "υπέροχο" σκηνικό με ένα συμφοιτητή μου ο οποίος αφού του είχα πει "πως αντέχεις τον προγραμματισμό ρε μλκ,δεν είναι απαραίτητα μέσα στο αντικείμενο μας και είναι πολύ καμμένο αντικείμενο για να ασχολείσαι(προσωπική άποψη,μη θιχτούν οι programmers τοu forum)"
Μου απάντησε:"Τι λες ρε?Δεν είναι γαμάτο να "μιλάς" στον υπολογιστή?"
Κι όταν μετά του είπα ότι το prison break έχει κάνει γαμω τις κοιλιές και δε μετράει και του είπα δες το death note είναι πανέξυπνο μου λέει:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΡΕ!Πως να το δω??
Superstition vs superstition
Nerd vs Nerd
Ααααχχ!Αυτή η υποκρισία!
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 09:37
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 11:44
Αλλά δυστυχώς πέθανε ξαφνικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μου λείπει κάθε μέρα και όταν βλέπω Naruto τον σκέφτομαι (καθότι ήταν μεγάλος φαν).
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 11:17
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 23:43
Προσωπικά, το πατέρα μου δν τον πλνοιάζει,
αλλά όταν πήγα να του μιλήσω γι αυτά, μου λέει αυτά που βλέπεις με τους σκοτωμούς και τις αηδίες ?
Οταν εσείς βλέπατε το Νιλς Χόγκελσον καλά ήταν εε: η απάντηση
και μια μέρα μπαίνει στο δωμάτιο εκεί που βλέπαμε με κάτι φίλους Midori No Hibi βλέπει
Τώρα η μάνα μου κάπου άκουσε στην τηλεόραση ότι τα άνιμε μας αλλάζουν το τροπο σκέψης(εννοώντας ότι σε κάνουν να θέλεις να ακολουθεις το γιαπωνέζικο Style) και κάτι τέτοιες μ... και άρχισε τα σχόλια .. :s
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 10:29