Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#421 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 21 November 2007 - 02:43

Ξαναλέω, Full metal alchemist and call it a day :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#422 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 November 2007 - 02:51

Το FMA λέει για να εισάγεις κάποιον στα manga, όχι στα anime. Σαν anime εμένα δεν με ενθουσίασε. :/

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#423 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 21 November 2007 - 04:25

Tελικά πλάκα-στην πλάκα το Death Note βόηθησε πάρα πολύ στην διάδοση των anime. Κι επειδή μιλάμε για μια σειρά που κανείς δεν θα πει "Α, το βρήκα μπούρδα" (όπως γίνεται με άλλα mainstream anime όπως το Naruto και το One Piece) τότε είναι ιδανικό anime για αρχή σε οποιοδήποτε άτομο κι αν απευθυνθείς.

Συμφονώ απολύτως.

Παλιότερα όταν ήταν να δέιξω σε κάποιον/α anime για πρώτη φορα του/της επερνα ολόκληρη συνεντευξη πριν του/της πρωτέινω κάποιον τίτλο για να είμαι σίγουρος οτι θα του/της αρέσει.

Απο τότε που βγήκε το death note δίνω εσκεμένα ενα DVD που έχει μόνο τα 7 πρώτα επεισόδια και μετα το μόνο πού έχω να κανω είναι απλώς να περιμένω μερικές μέρες μεχρι να μου ζητήσουν και τα υπόλοιπα:hahaha:[
Posted Image

#424 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 21 November 2007 - 04:59

Στο 7 τους το κόβεις; You are soooo evil! :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#425 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 November 2007 - 14:25

... Αν συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για anime, λέω να της κάνω κάνα copy από διαφορετικές σειρές, όπως Samurai Champloo, Death Note κ.τ.λ. που είναι διαφορετικό το είδος animation. (Εξαιτίας του design της Candy, εξακολουθεί να τα θεωρεί "παιδικά".)

Κι είχα ξεχάσει να στο πω: όσο καλό και να είναι ένα anime, αν έχει το κλασσικό σχέδιο anime τότε ο άλλος θα σου πει "A, αυτό μου θυμίζει Pokemon!" και θα του ρίξει άκυρο με την πρώτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Elfen Lied που όσο εξαίσιο και να είναι με moe παρουσίες το παρεξηγούνε. Ενώ αμά τους δείξεις ένα anime με seinen σχεδιασμό (όπως αυτά που προανέφερες, καθώς επίσης και Gantz, Fist of the North Star, Basilisk κ.ο.κ. ) δεν θα σου κάνει και τόσο τον δύσκολο.

Μα έτσι πρέπει. :P Bad to the bone! XD

#426 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 21 November 2007 - 15:20

Tελικά πλάκα-στην πλάκα το Death Note βόηθησε πάρα πολύ στην διάδοση των anime. Κι επειδή μιλάμε για μια σειρά που κανείς δεν θα πει "Α, το βρήκα μπούρδα" (όπως γίνεται με άλλα mainstream anime όπως το Naruto και το One Piece) τότε είναι ιδανικό anime για αρχή σε οποιοδήποτε άτομο κι αν απευθυνθείς.

Ε τι λεμε τωρα??? Σιγουρα πολυ καλο για αρχη, ειδικα για ατομα που θεωρουν ολα τα ανιμε "παιδικα"... Πειραματικα αποδεδειγμενο ειναι...
Και βοηθησε και στην διαδοση των ανιμε, αλλα ταυτοχρονα και στην αρνητικη επιρροη ατομων, που την εχουν δει καπως...

#427 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 21 November 2007 - 22:58

Το ξέρω οτι είναι καψόνι αλλα έιναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω για να δώσεις μια καλή εντύπωση για τα anime σε κάποιον:emptyonexg1:.

Είδικά το 7επ είναι για εμένα τα καλύτερα 20 λεπτά animation που έχω δεί και εκτώς απο την αγωνία αφήνεί πάρα πολυ καλη εντυποση στο θεατή.

Ασε που αν ένα dvd έχει 7 επ κάποιος μπορέι να τα δεί μονο και μονο που του τα έδωσες.
Από την αλλη τα 37 πέφτουν κάπως βαρία και αν είσαι προκατηλειμένος μπορέι να μην σουρθεί όρεξη ουτε να τα βάλεις στο pc:nosey:.
Posted Image

#428 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 22 November 2007 - 04:57

bebop+trigun και αν δεν κολλησουν με anime μετα rip :D :P

#429 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 22 November 2007 - 10:50

Θα μπορουσε να το εκοβε στο 36 οπως εκαναν και οι fansubbers!:hahaha:

Posted Image

#430 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 22 November 2007 - 12:35

το καλύτερο είναι να τους δώσεις μια σειρά που τους ταιριάζει (στο στυλ), και να τους το κόψεις πάνω στο καλύτερο....να τους έχεις να σέρνονται στα πόδια σου και να παρακαλάνε για τη συνέχεια...έτσι και το αίμα σου παίρνεις πίσω για κάθε φορά που ειπώθηκε ο χαρακτηρισμός μικυ μάους, και τους "φτιάχνεις" περισσότερο για να κολλήσουνε μετά :hahaha:
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#431 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 22 November 2007 - 14:19

Κακοί άνθρωποι!!!Που στερείτε το γλυκό από "μικρά παιδιά".
Πάντως σε μερικούς εγώ έβαλα το Gantz.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#432 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 22 November 2007 - 15:10

Εγω τους βαζω το Appleseed!Εχει ενα πολυ καλο συνδιασμο απο σεναριο,εφε, soundtrack που τα σπαει, και σαν ταινια που ειναι στο τελος της ο αλλος ξερει αν αυτο που ειδε τον "ψηνει" και για αλλο ή οχι.

(Φυσικα αυτη ειναι επιλογη στο αντρικο κοινο! Στις γυναικες βαζω...Ouran High School!!!:hehehe: :hehehe: :riiight:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#433 AxI

AxI

LeD-Zepp

• Members
  • 63 posts

Posted 22 November 2007 - 20:38

Εγω απο την αλλη εχω καταλαβει οτι το Naruto ειναι το καλυτερο anime για να 'μπασεις' καποιον στο anime world....

#434 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 22 November 2007 - 21:07

Για τους 3 παραπάνω:

Αν το πρώτο anime που μου έδειχναν ήταν το Gantz, το Appleseed ή το Naruto, ίσως και να μην ασχολούμουν ξανά.

Anyway, εδώ και 2-3 σελίδες είμαστε off-topic, μιας και έχω ανοίξει ειδικό thread για το τι anime προσφέρονται για να μυήσεις κάποιον στο χώρο (άντε πάλι self-promotion :bleh:). Το θέμα εδώ είναι το τι αντιμετώπιση λαμβάνετε από τους συνανθρώπους σας, κυρίως από αυτούς που δεν είναι επίσης καμμένοι otakus. ;)

2112.gif

#435 nightwatcher

nightwatcher

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 27 January 2008 - 19:55

αν παντως ερθει καποιος κουλτουριαρης και σας τη πει η σας προσβαλλει που βλεπετε anime τοτε μπορειτε σε μια τετοια περιπτωση και μονο να απαντησετε οπως ενας μετρ της ελληνικης ηθοποιιας -υπαρχει προβλημα ?
YouTube - KOSTAS TSAKONAS-THE CINDY CROWFORD MATTER