Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#316 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 23:11

Και, ναι, είναι πολύ πολύ σπαστικό να τα λένε κινέζικα...

ναι...ενας ανθρωπος που να μην παρακολουθει ανιμε κ να τα πει ιαπωνεζικα.......λες και θα στραμπουλικσει τη γλωσσα του...και οσες φορες να το πεις οι αλλοι θα το ξεχνανε.....ελεος:deadga6:
Posted Image

#317 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 October 2007 - 23:13

Άσχετοι άνθρωποι, παιδάκι μου, αστοιχείωτοι τελείως... Τι περιμένεις... :bahhh:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#318 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 23:15

(soz for of topic but..)
hey, you earned my respect:riiight:
Posted Image

#319 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 October 2007 - 13:18

...και οσες φορες να το πεις οι αλλοι θα το ξεχνανε.....ελεος:deadga6:

Και μετά η μάνα μου ξέρει μόνο πως να κάνει παρατηρήσεις όταν ξεχνάω τα ονόματα κάποιων ηθοποιών, πολιτικών κ.ο.κ. (ναι, λες και θα εξεταστώ σ' αυτό :nosey: ) ενώ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τις λέω ότι δεν είναι κινέζικα κι αυτή τον χαβά της. Yare, yare... :bahhh:

#320 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 16 October 2007 - 13:51

Η γελοιότερη αντίδραση που έχω ακούσει πάντως από φίλους όταν τους είπα πως μ'αρέσουν τα ανιμε ήταν η εξής:

Φίλη (Ρούλα): Τσιν, τσον, τσεν, τσουν, τσον.
Φίλος (Δημήτρης): Αυτοί εκεί τρώνε και τα σκυλιά, ε?
Φίλη 2 (Μαρίτσα): Από τότε που έφυγε ο Μάο όλοι Αμερικάνοι έχουν γίνει.

Δεν σχολίασα καμμία αντίδραση. Παράγγειλα άλλη μια βότκα με πορτοκάλι και την κατάπια σχεδόν μονορούφι.

#321 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 October 2007 - 13:57

Και μετά η μάνα μου ξέρει μόνο πως να κάνει παρατηρήσεις όταν ξεχνάω τα ονόματα κάποιων ηθοποιών, πολιτικών κ.ο.κ. (ναι, λες και θα εξεταστώ σ' αυτό :nosey: ) ενώ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τις λέω ότι δεν είναι κινέζικα κι αυτή τον χαβά της. Yare, yare... :bahhh:

oχι ενταξει...ΜΟΝΟ η μανα μου πλεον το εχει μαθει....respect στη μαμα
(μου φαινετε εχω ξαναπει οτι ειχε ερθει σπιτι κ μοθ λεει
-Γιαννη, βρηκα στο video club κατι ιαπωνεζικα,τα ανιμε ρε παιδι μοθ που βλεπεις ....
κ μου ειχε φερει το paprica:congrats::congrats::congrats:
Posted Image

#322 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 16 October 2007 - 14:25

Εκεί που σάπιζα στο pc πριν λίγο, ακούω τη φωνή της μάνας μου "Αχχ, φοβερό αυτό το Nils Hogersson που έδειχνε παλιά" :oo::terror2::oo:

#323 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 October 2007 - 14:32

Βρε, τι προχωρημένες μάνες έχετε, βρε παίδες! Μου φαίνεται ότι πρέπει να δοκιμάσω κι εγώ να της δείξω καμιά anime ταινία κι ό,τι προκύψει. Grave of the Fireflies είναι καλή επιλογή ή μήπως καλύτερα να της βάλω κάτι πιο ελαφρύ; :congrats:

#324 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 16 October 2007 - 14:35

Χαχαχά appearences can be deceiving. In fact η μάνα μου αναφέρεται σε οτιδήποτε ζωγραφιστό μόνο όταν με κράζει να ξεκολλήσω απο το pc:emptyonexg1:

#325 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 October 2007 - 14:44

Βρε, τι προχωρημένες μάνες έχετε, βρε παίδες! Μου φαίνεται ότι πρέπει να δοκιμάσω κι εγώ να της δείξω καμιά anime ταινία κι ό,τι προκύψει. Grave of the Fireflies είναι καλή επιλογή ή μήπως καλύτερα να της βάλω κάτι πιο ελαφρύ; :congrats:

βαλτης το κ πες μας αντιδρασεις......go go go
:congrats::congrats:
Posted Image

#326 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 16 October 2007 - 22:16

Κοιτα...δικιο εχετε, αλλα το θεμα παιρνει προεκτασεις...οταν για παραδειγμα σε αποκλειουν απο συζητησεις, ή απο γεγονοτα θεωρωντας οτι δεν εισαι αρκετα "ωριμος" για να συμμετασχεις..τοτε ειναι ενοχλητικο..γιατι αυτο που πιστευουν ειναι οτι αυτοι που βλεπουν καρτουν, ειναι και ανωριμοι..δεν ειναι ομως ετσι...

Όχι ευτυχώς εγώ δεν έχω πλέον τέτοιο πρόβλημα!
Να σου προτείνω κάτι, κάτσε παρακολούθησε μια "σοβαρή" συζήτηση μια φορά(ελπίζω να παρακολουθείς τα γεγονότα της καθημερινής ζωής πχ όπως σήμερα που μέσα σε λίγες ώρες το πετρέλαιο πήγε από τα 86$/βαρέλι στα 88$/βαρέλι) και πες την γνώμη σου με επιχειρήματα.Κάνε διάλογο πες αυτό που πιστεύεις και αν νομίζουν ακόμα ότι είσαι ανώριμη...ε τότε ξέχνα το μην ξανα ασχοληθείς.(πρόταση κάνω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ).

(που δεν την λες γκόμενα την Chii αλλά ένα γλυκήτατο πλασματάκι). Μήπως είναι καλύτερο, νομίζετε, να ερωτεύεσαι μια αληθινή κοκκαλιάρα γκόμενα-celebrity με 42 πλαστικές και 53 μέηκ-απ αντι για την ξέμπαρκη, καθημερινή κοπελία που πετυχαίνεις σε μια καφετέρια στο Θησείο; Το ξέρω ότι υπερβάλω, αλλά φαντάζομαι το πιάσατε το νόημα.

πες τα ρε!Πες τα!Και νόμιζα ότι εγώ είμαι παράξενος!

Chii x2

δεν ειμαστε ολοι εκσυπνοι η ολοι χαζοι...ο καθενας σκεφτεται κ αντιδρα διαφορετικα....αν καπιος δει οτι κατι δεν παει καλα ας το διορθωσει.αν ομως περναει ευχαριστα γιατι να κατσει να ακουσει τον αλλον...δλδ ο αλλος ειναι πιο εκσυπνος η κσερει καλυτερα,,,,κ εδω ειναι που συγκρουοντε οι παροιμιες
¨"παν μετρον αριστον" & "η αγνοια ειναι χαρα"(βασικα κι αλλες συνγρουοντε ειναι αλλη συζητηση αυτη αρα κ off -topic k γιαυτο το σταματαω εδω)

1ον το σωστό είναι "Μέτρον άριστον"
2ον την παροιμία "η άγνοια είναι ευτυχία" την έβγαλαν αμερικάνοι(όχι και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια).
3ον και τελευταίο, προσωπικά, θα έλεγα να κάτσεις να ακούσεις αυτόν που έχει να πει κάτι αλλά με επιχειρήματα.Δλδ να έχει να σου πει "Ξέρεις αυτό είναι σωστό για αυτόν τον λόγο" και όχι του στυλ "Αυτό είναι το σωστό" με απόλυτο τόνο.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#327 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 October 2007 - 11:40

Όχι ευτυχώς εγώ δεν έχω πλέον τέτοιο πρόβλημα!
Να σου προτείνω κάτι, κάτσε παρακολούθησε μια "σοβαρή" συζήτηση μια φορά(ελπίζω να παρακολουθείς τα γεγονότα της καθημερινής ζωής πχ όπως σήμερα που μέσα σε λίγες ώρες το πετρέλαιο πήγε από τα 86$/βαρέλι στα 88$/βαρέλι) και πες την γνώμη σου με επιχειρήματα.Κάνε διάλογο πες αυτό που πιστεύεις και αν νομίζουν ακόμα ότι είσαι ανώριμη...ε τότε ξέχνα το μην ξανα ασχοληθείς.(πρόταση κάνω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ).

Μatsu, σε νιώθω. Παρόμοια προβλήματα έχω και με την μεγάλη μου αδερφή που έχει την πεποίθεση ότι είναι αρκετά ώριμη κι υπεύθυνη ως ενήλικας (κατά πόσο θεωρείσαι αυτόνομος ενήλικας όταν εξαρτιέσαι και για τα πιο ηλίθια πράγματα από τους γονείς σου κι έχεις τα μυαλιά κακομαθημένου εφήβου αυτό είναι μια άλλη ιστορία*) κι όταν μερικές φορές συμμετάσχω σε σοβαρές συζυτήσεις όταν είναι αυτή παρών μου πετάει ατάκες του στυλ "Τι ξέρεις εσύ απ' αυτά, μωρέ;" λες κι εγώ ζω στον δικό μου παραμυθόκοσμο! Αλλά βέβαια! Όταν ασχολείσαι με μωρουδίστικα χόμπυ και κυκλοφορείς ακόμα με μπλούζες των Metallica δεν έχεις άποψη σε τίποτα! :nosey:

*Off topic: Aυτό μου θυμίζει μια φορά που μου έλεγε με καμάρι για μια φίλη της που είναι κομμουνίστρια (ναι, το θεωρούσε cool τρομάρα της!) η οποία φίλη της (όπως μου 'πε η μάνα μου που την ξέρει από μωρό παιδί) πήγαινε ταξίδια σε άλλες χώρες για διάφορες πορείες κατά της παγκοσμιοποίησης κι όχι μόνο με τα λεφτά των γονιών της. Χαίρω πολύ, έτσι γίνομαι κι εγώ κομμουνιστής! Πρώτα μασάμε και μετά μιλάμε, κυρά μου!

#328 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 17 October 2007 - 13:24

Aυτό μου θυμίζει μια φορά που μου έλεγε με καμάρι για μια φίλη της που είναι κομμουνίστρια (ναι, το θεωρούσε cool τρομάρα της!) η οποία φίλη της (όπως μου 'πε η μάνα μου που την ξέρει από μωρό παιδί) πήγαινε ταξίδια σε άλλες χώρες για διάφορες πορείες κατά της παγκοσμιοποίησης κι όχι μόνο με τα λεφτά των γονιών της.

Ας μου γνωρισει την φιλη της και θα την περιποιηθω εγω αναλογα...
Spoiler:

Posted Image

#329 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 17 October 2007 - 13:30

Κοιτα...δικιο εχετε, αλλα το θεμα παιρνει προεκτασεις...οταν για παραδειγμα σε αποκλειουν απο συζητησεις, ή απο γεγονοτα θεωρωντας οτι δεν εισαι αρκετα "ωριμος" για να συμμετασχεις..τοτε ειναι ενοχλητικο..γιατι αυτο που πιστευουν ειναι οτι αυτοι που βλεπουν καρτουν, ειναι και ανωριμοι..δεν ειναι ομως ετσι...

Η κορυφή της ανωριμότητας είναι να κρίνεις τον άλλον με βάση τέτοια ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ στερεότυπα...κ μπορεί να φανεί ότι το "χοντραίνω", αλλά μερικά σοβαρά anime είναι μόνο για ανθρώπους ορισμένου επιπέδου αντίληψης και ωριμότητας, την οποία ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς τους "settled-down to reality dudes" που μας κατηγορούν δεν την έχουν. Κ φυσικά, επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, ότι δεν καταλαβαίνουν είναι "παιδικό" κ δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με την πάρτη του. Και μάλλον περήφανη πρέπει να αισθάνεσαι που εσύ έχεις τη νοημοσήνη να καταλάβεις την αξία τους...
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#330 hiun_na

hiun_na

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 17 October 2007 - 14:11

Ο περίγυρος μου με εξαίρεση μία από τις πιο στενές μου φίλες αντιμετωπίζει με συμπάθεια το anime γιατί είναι κάτι που με ευχαριστεί και το σέβονται αν και δεν έχουν κάποια σχέση.Δεν θα δεχόμουν κριτική απο την παρέα μου για ένα χόμπυ μου, όσο και αν δεν είναι και δική τους προτίμηση..