Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#226 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:15

Πανω στο συγκεκριμενο θεμα, ποτε μου δεν εδωσα μεγαλη σημασια στα σχολια των αλλων. Απλα μου αρεσει, απλα βλεπω. Τελεία. Οι γονεις μου καταλαβανε πια οτι δεν ειναι κατι παιδικο, αλλα κατι που αποτελει μερος της ψυχαγωγιας μου. Ετσι, το εχουν αποδεκτει και οι μονες παρατηρησεις που περνω ειναι οταν καθομαι αρκετες ωρες και προσπαθω να τελειωσω αυτο που βλεπω.

Παλιοτερα, δεν ειχα αλλη ασχολια απο το να βλεπω ανιμε ολη μερα σχεδον. Πλεον βλεπω αρκετα, αλλα σε αποδεκτα ορια. H ζωη ομως δεν ειναι μονο να βλεπεις ανιμε. Τα ανιμε ειναι ενα απο τα πραγματα που την κανουν ευχαριστη. Αυτα.
Have you ever seen the Lain?

#227 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 09:29

....και ξέχασα να σας πω το καλύτερο! :oo:

04/09/2006. Η τελευταία μου πρωϊνή βάρδια, πριν πάρω άδεια για να πετάξω την επόμενη μέρα για Ιαπωνία.

Της είχα πει της πρώην-διευθύντριας μου:

(καλή της ώρα και να 'ναι καλά η κοπέλα, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να το κανονίσει έτσι, ώστε να πάρω εκείνες τις 15 μέρες άδεια για να ταξιδέψω. "Θα κάνω ό,τι μπορώ, επειδή στο υποσχέθηκα". Αυτά τα λόγια μου είπε, και πάντα θα τα θυμάμαι. Γιατί οι άνθρωποι που θέλουν να δείξουν κατανόηση, ενώ συνυπάρχεις μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, ώντες εκείνοι ανωτεροι σου στην ιεραρχία, σπανίζουν! Κι αν τους βρούμε, δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Και κλείνω την παρένθεση, συνεχίζοντας στο ψητό)...

-"Μαιρούλα μ', εγώ θα έρθω να δουλέψω τελευταία βάρδια πριν πετάξω για Τζαπάν, με dress-code-απ΄την κόλαση!!"

Κι έτσι, εκείνη τη μέρα, δούλεψα-ναι μεν με το τυπικό dresscode της δουλειάς, ΑΛΛΑ και με το χατσιμάκι με τον κόκκινο ήλιο και τα kanji του hisshou (=νίκη στα σίγουρα) κοτσαρισμένο απάνω στο κούτελο...να κάνει μπαμ από ένα τέταρτο-απόσταση!!

#228 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 10:08

Κι έτσι, εκείνη τη μέρα, δούλεψα-ναι μεν με το τυπικό dresscode της δουλειάς, ΑΛΛΑ και με το χατσιμάκι με τον κόκκινο ήλιο και τα kanji του hisshou (=νίκη στα σίγουρα) κοτσαρισμένο απάνω στο κούτελο...να κάνει μπαμ από ένα τέταρτο-απόσταση!!

:hahaha:Αυτά είναι.Γι'αυτό σε πάω ρε Λία επειδή δε κολώνεις πουθενά.Οι συνάδελφοι θα τα παίξαν μόλις σε είδαν ε;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 11:06

:lol: Τέλειο Λία. Δεν έβγαλες και μία φώτο έτσι για αναμνηστικό με το χατσιμάκι? Ή και μία με το ύφος των συναδέλφων σου? ;)

#230 shadowhol

shadowhol

genin

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 13:47

οι δικοι μου το εχουν ξεπερασει προ πολλου καθως κλειδωνομαι και δεν παιρνει κανεις πρεφα τι κανω.. παρ'ολα αυτα εχω την τυχη να περιτριγυριζομαι απο anime maniacs... πολλοι απο το φιλικο μου περιβαλλον καιγονται οπως και γω και ειμαι περηφανος και γι αυτους και για μενα.. δεν θα ξεχασω βεβαια την αντιδραση του αφεντικου μου πανω στα anime... ''ε, ενταξει, της ηλικιας ειναι θα περασει...'' τεσπα, τεσπα, τοπο στην οργη..
Δημοσιευμένη  εικόναhail omnipresence....

αναρωτιεμαι... ποσο να κανει το pc της lain?:bahhh:

#231 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:36

:blingeye2: too cool!

μου κανει ομως εντυπωση που μπορεσες να δουλεψεις την τελευταια μερα πριν φυγεις. οταν εχει κανεις μπροστα του τετοιο *Ταξιδι* που μυαλο για περιττα πραματα!!!

#232 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 13:44

εγω και ο αδερφος μου μεγαλωσαμε με Dragonball και του λεω οτι αρχισα να βλεπω naruto (το πρωτο ανιμε που ειδα στα ιαπωνικα ) και του λεω καλο ειναι και με λεει αντιγραφει του dragonball (λιγο πολυ συμφονισα αλλα λεω και αυτο καλο ειναι και εχει καλο story)
ειδα το bleach μετα ειδεκ ια αυτος μερικα σημεια μαχης που του εδειξα λεει καλο ειναι αλλα οχι σαν το dragonball
αρχισε να μου τιν σπαει που τα συγκρινε ολα με το dragonball και του εδειξα το death note και ποροθηκε αγρια και τωρα τα συγκρινει ολα με death note :oo:

τι να πω :if:

#233 Tefra

Tefra

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:52

μονο ενας απο τους φιλους μου ειναι fnatic με anime και κανουμε ωραιες ανταλλαγες ολους τους υπολοιπους τους εκβιαζω να δουν εστω κανα naruto, bleach. Οι πιο πολλοι φοβουνται να μην καταντησουν σαν και εμενα.

Με οικογενεια δεν παιζει προβλημα η μανα μου εχει σαν ηχο κλησης το Unshakable Love/Okamoto Masami απο Getbackers.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 02:33

Οι πιο πολλοι φοβουνται να μην καταντησουν σαν και εμενα.

Πως δηλαδή; :hmmm:

Με οικογενεια δεν παιζει προβλημα η μανα μου εχει σαν ηχο κλησης το Unshakable Love/Okamoto Masami απο Getbackers.

Wow! Και μετά θεωρούσα φοβερό το γεγονός ότι η μητέρα ενός φίλου μου τρελενόταν για το ελληνικό οpening του Dragonball. Aν βάλω στην μάνα μου το τραγούδι τέλους της 7ης ταινίας One Piece που είναι τέλειως oriental θα το βάλει στο κινητό της; :hihi2:

#235 Tefra

Tefra

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:23

Πως δηλαδή; :hmmm:

example
Το καλοκαιρι ειδα one piece 1-318 σε 5 μερες (believe it or not, i don't care, it's true)

Γενικα οταν αρχιζω ενα anime που ειναι καλο και φυσικα εχω χρονο απλα δεν μπορω να σταματησω μεχρι το τελος.

Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν καυχεμαι :sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:36

318 επεισόδια = 106 ώρες, δεδομένου ότι το κάθε επεισόδιο καθαρό (χωρίς τα OP/ED) διαρκεί κατά μέσο όρο 20 λεπτά.

5 ημέρες = 120 ώρες.

Δηλαδή, για φαγητό/ύπνο κ.τ.λ. ξόδευες μόνο 2.8 ώρες ανά ημέρα. Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να το πιστέψω αυτό. :|

[Πάντως, έχω ακούσει και χειρότερα (και πάλι με το One Piece). :lol:]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#237 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:42

example
Το καλοκαιρι ειδα one piece 1-318 σε 5 μερες (believe it or not, i don't care, it's true)

Γενικα οταν αρχιζω ενα anime που ειναι καλο και φυσικα εχω χρονο απλα δεν μπορω να σταματησω μεχρι το τελος.

Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν καυχεμαι :sigh2:

Τι!!!και εγω εφαγα ολο το καλοκαιρι να το δω:oo::erk:και με ελεγαν και καμενο! Εμενα παντος αρχησαν να το σινιθιζουν, και οι φιλοι μου και οι γονεις μου.Αφου καθησαμε και ειδαμε μαζι το Κινουμενο καστρο.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#238 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:46

Χαχα... Εγώ σήμερα πάω να κολλήσω την κολλητή μου με Naruto. Θα τις δείξω τα πρώτα 10-15 επεισόδια σήμερα. Μόλις τελειώσουμε το Naruto (κι εγώ δεν τα έχω δεί ακόμα όλα κάπου στο 100 είμαι) θα τις δείξω Slayers (τι γέλιο! μερικά επεισόδια ήταν απίστευτα όπως εκείνο εμ το ψάρεμα...), και μετά αφού έχει διασκεδάσει κλπ, θα δούμε Neon Genesis Evangelion. Και μετά θα δούμε τι άλλο θα τις δείξω. Θα μπορούσα να της τα γράψω και να τα δεί αλλά θα πάω με τον φορητό και θα τον συνδέσω με την τηλεόραση (άλλωστε αυτό έχω κάνει και σπίτι... )!

Είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Ότι και να τις έχω δώσει να δεί, της έχει αρέσει όπως και το αντίθετο (με κόλλησε με το Buffy the Vampire Slayer, και το House MD... ).

Επίσης έχουμε κολλήσει η μία την άλλη με διάφορα βιβλία/Manga. Από Samurai Executioner μέχρι Hellsing... (αν και δεν έχουν εκδοθεί όλα ακόμα στα αγγλικά). Τώρα θα αρχίσω να παίρνω και μερικά άλλα που θέλω. (καλά είναι τα scanlation αλλά δεν μπορώ να διαβάζω σε υπολογιστή για πολύ ώρα. Θέλω να ξαπλώσω με το βιβλίο στο χέρι και να διαβάσω ή να χωθώ στην πολυθρόνα και να διαβάσω... )

#239 VALKOR

VALKOR

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:57

ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ.....ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ Α)Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ Β)Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Γ)ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ .ΤΗΝ Γ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΡΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ANIME(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ.

ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ANIME ΣΑΝ 'ΠΑΙΔΙΚΑ' ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕ 10ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ 'SERIAL EXPERIMENT LAIN' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ANIME.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.......ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η CANDY KAI Η SAILORMOON..........

#240 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 13:34

(Λίστα με φίλους που βλέπουν anime) +1.
Τί καλύτερο, την προηγούμενη βδομάδα ήρθε ένας φίλος μου να μείνει μόνιμα Αθήνα. Άρα και αυτομάτως ο περίγυρός μου αναβαθμίζεται :D:D

Ένα απο τα καλά είναι οτι ήρθαν μαζί του και πολλά μα πάρα πολλά dvd με anime και έτσι καβάτζωσα μια 50άρα.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"