Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:15
Παλιοτερα, δεν ειχα αλλη ασχολια απο το να βλεπω ανιμε ολη μερα σχεδον. Πλεον βλεπω αρκετα, αλλα σε αποδεκτα ορια. H ζωη ομως δεν ειναι μονο να βλεπεις ανιμε. Τα ανιμε ειναι ενα απο τα πραγματα που την κανουν ευχαριστη. Αυτα.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 09:29

04/09/2006. Η τελευταία μου πρωϊνή βάρδια, πριν πάρω άδεια για να πετάξω την επόμενη μέρα για Ιαπωνία.
Της είχα πει της πρώην-διευθύντριας μου:
(καλή της ώρα και να 'ναι καλά η κοπέλα, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να το κανονίσει έτσι, ώστε να πάρω εκείνες τις 15 μέρες άδεια για να ταξιδέψω. "Θα κάνω ό,τι μπορώ, επειδή στο υποσχέθηκα". Αυτά τα λόγια μου είπε, και πάντα θα τα θυμάμαι. Γιατί οι άνθρωποι που θέλουν να δείξουν κατανόηση, ενώ συνυπάρχεις μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, ώντες εκείνοι ανωτεροι σου στην ιεραρχία, σπανίζουν! Κι αν τους βρούμε, δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Και κλείνω την παρένθεση, συνεχίζοντας στο ψητό)...
-"Μαιρούλα μ', εγώ θα έρθω να δουλέψω τελευταία βάρδια πριν πετάξω για Τζαπάν, με dress-code-απ΄την κόλαση!!"
Κι έτσι, εκείνη τη μέρα, δούλεψα-ναι μεν με το τυπικό dresscode της δουλειάς, ΑΛΛΑ και με το χατσιμάκι με τον κόκκινο ήλιο και τα kanji του hisshou (=νίκη στα σίγουρα) κοτσαρισμένο απάνω στο κούτελο...να κάνει μπαμ από ένα τέταρτο-απόσταση!!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 10:08
Κι έτσι, εκείνη τη μέρα, δούλεψα-ναι μεν με το τυπικό dresscode της δουλειάς, ΑΛΛΑ και με το χατσιμάκι με τον κόκκινο ήλιο και τα kanji του hisshou (=νίκη στα σίγουρα) κοτσαρισμένο απάνω στο κούτελο...να κάνει μπαμ από ένα τέταρτο-απόσταση!!

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 11:06

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 13:47

αναρωτιεμαι... ποσο να κανει το pc της lain?

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 16:36

μου κανει ομως εντυπωση που μπορεσες να δουλεψεις την τελευταια μερα πριν φυγεις. οταν εχει κανεις μπροστα του τετοιο *Ταξιδι* που μυαλο για περιττα πραματα!!!
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 13:44
ειδα το bleach μετα ειδεκ ια αυτος μερικα σημεια μαχης που του εδειξα λεει καλο ειναι αλλα οχι σαν το dragonball
αρχισε να μου τιν σπαει που τα συγκρινε ολα με το dragonball και του εδειξα το death note και ποροθηκε αγρια και τωρα τα συγκρινει ολα με death note

τι να πω

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:52
Με οικογενεια δεν παιζει προβλημα η μανα μου εχει σαν ηχο κλησης το Unshakable Love/Okamoto Masami απο Getbackers.
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 02:33
Πως δηλαδή;Οι πιο πολλοι φοβουνται να μην καταντησουν σαν και εμενα.

Wow! Και μετά θεωρούσα φοβερό το γεγονός ότι η μητέρα ενός φίλου μου τρελενόταν για το ελληνικό οpening του Dragonball. Aν βάλω στην μάνα μου το τραγούδι τέλους της 7ης ταινίας One Piece που είναι τέλειως oriental θα το βάλει στο κινητό της;Με οικογενεια δεν παιζει προβλημα η μανα μου εχει σαν ηχο κλησης το Unshakable Love/Okamoto Masami απο Getbackers.

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:36
5 ημέρες = 120 ώρες.
Δηλαδή, για φαγητό/ύπνο κ.τ.λ. ξόδευες μόνο 2.8 ώρες ανά ημέρα. Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να το πιστέψω αυτό.

[Πάντως, έχω ακούσει και χειρότερα (και πάλι με το One Piece).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:42
Τι!!!και εγω εφαγα ολο το καλοκαιρι να το δωexample
Το καλοκαιρι ειδα one piece 1-318 σε 5 μερες (believe it or not, i don't care, it's true)
Γενικα οταν αρχιζω ενα anime που ειναι καλο και φυσικα εχω χρονο απλα δεν μπορω να σταματησω μεχρι το τελος.
Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν καυχεμαι

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:46
Είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Ότι και να τις έχω δώσει να δεί, της έχει αρέσει όπως και το αντίθετο (με κόλλησε με το Buffy the Vampire Slayer, και το House MD... ).
Επίσης έχουμε κολλήσει η μία την άλλη με διάφορα βιβλία/Manga. Από Samurai Executioner μέχρι Hellsing... (αν και δεν έχουν εκδοθεί όλα ακόμα στα αγγλικά). Τώρα θα αρχίσω να παίρνω και μερικά άλλα που θέλω. (καλά είναι τα scanlation αλλά δεν μπορώ να διαβάζω σε υπολογιστή για πολύ ώρα. Θέλω να ξαπλώσω με το βιβλίο στο χέρι και να διαβάσω ή να χωθώ στην πολυθρόνα και να διαβάσω... )
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:57
ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ANIME ΣΑΝ 'ΠΑΙΔΙΚΑ' ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕ 10ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ 'SERIAL EXPERIMENT LAIN' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ANIME.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.......ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η CANDY KAI Η SAILORMOON..........
Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 13:34
Τί καλύτερο, την προηγούμενη βδομάδα ήρθε ένας φίλος μου να μείνει μόνιμα Αθήνα. Άρα και αυτομάτως ο περίγυρός μου αναβαθμίζεται

Ένα απο τα καλά είναι οτι ήρθαν μαζί του και πολλά μα πάρα πολλά dvd με anime και έτσι καβάτζωσα μια 50άρα.
"The more you know yourself the less things upset you"