Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#256 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 01 October 2007 - 23:17

Χεχεχεχ. Ε, και το "shock value" έχει την αξία του κι αυτό ώστε να μην θεωρούν παιδικά τα ανιμε, αν και ίσως παίρνουν λάθος ιδέα για το τι είναι τα ανιμε κρίνοντας μόνο από hentai photos.
Από την άλλη μπορεί με αυτό τον τρόπο να ενδιαφερθούν να δουν και κανένα ανιμε που να μην είναι ούτε παιδικό, ούτε hentai. Πότε δεν ξέρει κανείς. :P

ο βασικος λογος που θα τους δειξω καμια hentai φωτο ειναι επειδη τις βρισκω ετοιμες...
αλλιως και κανα επεισοδιο απο καμια seinen σειρα θα τους εβαζε τα γυαλια :hahaha:

#257 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 04 October 2007 - 09:55

Πάντως το shock μου το χάρησε η μάνα μου πρόσφατα. ύστερα από καιρό συνεχής πίεσης έκατσα να δώ στο school rumble (το πρώτο επισόδιο που είχα δεί ποιο παλιά πραγματικά το συχάθηκα και σταμάτησα τεσπα...) και μπαίνει μ΄΄εσα η καλή η μαμά βλέπει την yakumo και σκάει η βομβα:

"ΑΑΑΑΑ τι γλυκούλι γιατί δεν το κατεβάζεις στα ελληνικά για να μπορώ να το δώ και εγώ":oo::fromabove:

#258 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 October 2007 - 13:29

Πάντως το shock μου το χάρησε η μάνα μου πρόσφατα. ύστερα από καιρό συνεχής πίεσης έκατσα να δώ στο school rumble (το πρώτο επισόδιο που είχα δεί ποιο παλιά πραγματικά το συχάθηκα και σταμάτησα τεσπα...) και μπαίνει μ΄΄εσα η καλή η μαμά βλέπει την yakumo και σκάει η βομβα:

"ΑΑΑΑΑ τι γλυκούλι γιατί δεν το κατεβάζεις στα ελληνικά για να μπορώ να το δώ και εγώ":oo::fromabove:

Φερτήν στο meeting,τι φρικάρεις?Αν της αρέσει,τόσο το καλύτερο:wooi2:δεν κάνουμε διαχωρισμό των otakus ανάλογα την ηλικία τους,ή το αν είναι μαμάδες μπαμπάδες:wooi2:
Posted Image

#259 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 October 2007 - 13:51

....χωρίς πλάκα, παιδιά,

χάρη στην καταπληκτική δουλειά που κανουν οι AnimeClipse :riiight:, υπάρχει η δυνατότητα να δείχνουμε ανιμε σε άτομα του περίγυρού μας τα οποία δεν μπορούν να διαβάσουν αγγλικά.

Αλήθεια, το έχει ξεκινήσει αυτό κανενας από σας?
(εγώ ξέρω ήδη για τον konata)

#260 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 04 October 2007 - 14:02

....χωρίς πλάκα, παιδιά,

χάρη στην καταπληκτική δουλειά που κανουν οι AnimeClipse :riiight:, υπάρχει η δυνατότητα να δείχνουμε ανιμε σε άτομα του περίγυρού μας τα οποία δεν μπορούν να διαβάσουν αγγλικά.

Αλήθεια, το έχει ξεκινήσει αυτό κανενας από σας?
(εγώ ξέρω ήδη για τον konata)

Το εχω καταφερει με ενα-δυο κολλητους.Το προβλημα ειναι παντα το ιδιο: 1)Πεισε τον αλλο οτι αυτο που θα δει δεν απευθυνεται σε παιδια.
2)Πεισε τον οτι δεν του σπας επιτηδες τα νευρα με το οτι η σειρα τελειωσε και δεν εχει αλλα επ.:congrats:

Ειναι λιγο ψυχοφθορο το οτι παντα πανε απο την μια ακρη (Παλι αυτα τα παιδικα βλεπεις;) στην αλλη (Τι θα πει δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους;Αφου σου ειπα οτι θελω ενα σαν αυτο το ωραιο που μου εβαλες και ειδαμε την αλλη φορα!!!)
:deadga6::deadga6::deadga6:

#261 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 October 2007 - 14:09

Εμενα αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ, ειναι οτι αρνουνται να κατσουν να δουν ανιμε με το προσχημα οτι ειναι παιδικα...αλλα το να πανε στον κινηματογραφο να δουν το happy feet τους ερχεται πολυ πιο ευκολο...και μη παιδικο...δεν ξερω...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#262 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 October 2007 - 15:09

I want to meet your mother! :wooi2::wooi2::wooi2: (Don't worry, I don't have naughty thoughts)

#263 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 04 October 2007 - 15:13

Πρόσεξε δεν είναικακό και της μαμας της αρέσουν ατ παιδκά βλέπε shrek κτλ απλά μου ήρθε λίγο απότομο :P αλλά πράγματι άμα η eclipse βγάλει κάποια κομωδία που ναξέρω ότι θα της αρέσει stadar θ ατηνκατεβάσω
:wis:

#264 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 October 2007 - 10:27

Xμμμμμμ...δεν ξέρω αν θα της αρέσει, τότε, το Golden Boy επειδή είναι αρκετά perverted. Aλλά...εσύ ξερείς τα γούστα της μάνας σου ως παιδί της που είσαι. Φαντάζομαι έχεις δει Golden Boy, ε;

#265 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 05 October 2007 - 11:54

την μικρη μου αδελφη την κολησα με ανιμε κα μανγκα αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μαζεψουμε μαζι 300 τευχη μανγκα και να εχουμε στην κατοχη μας περιπου 80 σειρες ανιμε.
στην μαμα μου αρεσουν περισσοτερο ταινιες ανιμε οπως το υπταμενο καστρο ή πριγκιπισσα μονονοκε. (στην αρχη ελεγε παντως οτι οι ιαπωνες εχουν εισβαλει στο σπιτι μας.... τωρα παμε ολοι μαζι για σουσι και χαιρετε οταν της λεω οτι ψιλοκαταλαβαινω ορισμενα ιαπωνικα)

ορισμενοι φιλοι μου μου ελεγαν τι ειναι αυτα τα κινεζικα ή τι ειναι αυτα τα μικι μαους πραγμα που ειχε ως αποτελεσμα να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και να περναω ενα χερακι κηρυγμα αυτα τα ατομα μιλωντας για την αξια των μανγκα και ανιμε. επειτα τους αναγκαζα να δουν μαζι καποιο απο τα καλυτερα ανιμε..... με αυτη την τακτικη κολλησα αρκετα ατομα με ανιμε....
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#266 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 05 October 2007 - 17:57

Η αδερφή μου στο άσχετο το καλοκαίρι εξέφρασε την επιθυμία να δει τα Angel Sanctuary...(όχι PWNED...νομίζω ότι η έκφρασή μου δεν περιγράφεται). Σειρά είχαν τα Ayashi no Ceres...και μετά το Claymore...κ οκ...όταν η μάνα μου της είπε ότι της αρέσει ο πατσάς, κ η αδερφή μου τη φώναξε Awakened Being(επειδή τρώει "έντερα")...τα είδα όλα...

επίσης! η μάνα μου μου ζήτησε να της δείξω επεισόδια Dragon Ball, ΑΛΛΑ αρνήθηκα εις εκδίκησην της περιφρόνησης που είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια!!!
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#267 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2007 - 18:56

Μπραβο παιδια βλεπω οτι τους "στρωσατε" τους δικους σας!
Posted Image

#268 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 06 October 2007 - 00:36

Oι πιο πολλοι φιλοι μου μαλλον ειναι αδιαφοροι, και εγω ετσι ημουν μεχρι που ειδα καποια ανιμε και μανγκα κατα τυχη..μου αρεσαν και κολησα!

την μικρη μου αδελφη την κολησα με ανιμε κα μανγκα αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μαζεψουμε μαζι 300 τευχη μανγκα και να εχουμε στην κατοχη μας περιπου 80 σειρες ανιμε.
στην μαμα μου αρεσουν περισσοτερο ταινιες ανιμε οπως το υπταμενο καστρο ή πριγκιπισσα μονονοκε. (στην αρχη ελεγε παντως οτι οι ιαπωνες εχουν εισβαλει στο σπιτι μας.... τωρα παμε ολοι μαζι για σουσι και χαιρετε οταν της λεω οτι ψιλοκαταλαβαινω ορισμενα ιαπωνικα)

ορισμενοι φιλοι μου μου ελεγαν τι ειναι αυτα τα κινεζικα ή τι ειναι αυτα τα μικι μαους πραγμα που ειχε ως αποτελεσμα να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και να περναω ενα χερακι κηρυγμα αυτα τα ατομα μιλωντας για την αξια των μανγκα και ανιμε. επειτα τους αναγκαζα να δουν μαζι καποιο απο τα καλυτερα ανιμε..... με αυτη την τακτικη κολλησα αρκετα ατομα με ανιμε....

καλη μεθοδος!
αλλα τι σε νοιαζει τι λενε?
αφου σου αρεσουν εσενα....

#269 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 06 October 2007 - 09:49

Παιδιά ποτέ μου δεν κατάλαβα τι μηνύματα περνούν τα ανιμέ...εκτός από μερικά OVA και ταινίες(συγκεκριμένα Hoshi no Koe και Mononoke Hime).Οι σειρές για παράδειγμα τι μηνύματα περνούν?Εγώ απλώς τα βλέπω γιατί μου αρέσουν. Δεν θα κάτσω να αναλύσω σε κάποιον που δεν βλέπει τι είναι ανιμε και τι είναι μανγκα.Προσπάθησα και τι κατάφερα τίποτα απλώς είχε κολλήσει ότι είναι παιδικά και είναι για παιδιά.

Για αυτό λέω μην δίνουμε σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Εφόσον δεν ενοχλούμε κανέναν και δεν βλάπτουμε την κοινωνία τι τους νοιάζει, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Συζήτηση του που είχα τώρα με τον πατέρα μου:
Πατέρας: τι βλέπεις αυτά τα καραγκιοζάκια?
Εγώ: Γιατί μου αρέσουν....
Πατέρας:Άντε πήγαινε έξω να βρείς καμία γκόμενα...είσαι κλεισμένος εδώ πέρα.Εγώ στην θέση σου θα είχα 2.
Ε:Εεε!Μπαμπά δεν ζούμε στο 1970.Είναι διαφορετικά τα πράγματα...δεν είναι τόσο εύκολο.
Π:Τι δεν είναι εύκολο?!?Να είσαι θρασύς....

Και έρχομαι και ρωτάω εγώ, ρε παιδιά όταν σου αρέσει μια κοπέλα και της δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι και εκείνη το παίζει παρθενοπιπίτσα ενώ καταβάζει το θέλει και εκείνη ε του πούστη....όλες ετσι είναι(τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει εγώ).Και είμαι της γνώμης ότι τις γυναίκες πρέπει να τις σεβόμαστε και να τις ακούμε που και που.(δλδ ενάντια στην άποψη του πατέρα μου).

Αυτό που θέλω να πω είναι να μην δίνουμε σημασία στο τι λένε οι άλλοι για εμάς και να κάνουμε αυτό που εμείς αισθανόμαστε ότι μας ευχαριστεί.Μην προσπαθούμε να πάρουμε έγκριση από τους άλλους για το τι κάνουμε.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#270 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 06 October 2007 - 12:32

Νομίζω κάπου το έχω ξαναπεί αυτό αλλά τα anime σου περνάνε ότι μήνυμα θές εσύ να σου περάσουν, γιατί το κατανοείς διαφορετικά απο τους άλλους.

Στο σπίτι και τα δύο μου αδέρφια βλέπουνε anime οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, οι δικοί μου δεν μου λένε κάτι απο τη στιγμή που κάνω τα πράγματα που πρέπει να κάνω (πχ διάβασμα) οπότε ούτε εκεί παίζει πρόβλημα. Όσο για τους φίλους μου τώρα κάποιοι μπορόυν να δούν και μου ζητάνε κιόλας κάποιοι άλλοι απλά δεν παίζει να δούνε ποτέ :P
Posted Image