Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#166 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 17:46

Την προσοχη σας παρακαλω...

Εγω και ο Hyuuga_Nikorasu οργανωνουμε προβολη anime ταινιας!! :8):
Η προβολη θα γινει στη Φοιτητικη Εστια του Πανεπιστημιου Πατρων. Η μερα που σκεφτομαστε να γινει ειναι η Παρασκευη 19 Μαρτιου, ωρα 21:30. Οσοι μπορουν να ερθουν να ποσταρουν σε αυτο το thread ή να μου στειλουν pm, ωστε αν ειμαστε αρκετοι να το οριστικοποιησουμε και να κλεισουμε την αιθουσα με τον υπευθυνο της Εστιας.

Η ταινια που θα προβληθει θα ανακοινωθει εφοσον οριστικοποιηθει η προβολη. Εχουμε καποιες στο μυαλο μας, αν θελετε προτεινετε κ εσεις :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από veg3ta: 10 Μάρτιος 2010 - 19:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 ira paspartoo

ira paspartoo

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 20:19

I'll be there!! hehe

μπράβο παιδια που το κανονίσατε!! θα είναι τέλειααααα!! :kawaii:

#168 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:17

Όπα τις!
Προβολή;; Sugee~
Eννοείται πως θα σας τιμήσω έτι μια φορά με την παρουσία μου... =Ρ
Δεν ξέρω εγώ προτείνω κάτι σε FFVII: Advent Children. Κλασσικό αλλά διαχρονικό, να το εμπεδώσουν οι παλιοί και να το μάθουν οι νέοι, μιας και είναι η πρώτη μας προβολή να πάμε με κάτι σίγουρο...
Εκτός άμα έχετε κάτι καλύτερο ήδη κατά νου... :3

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#169 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:32

Και εγώ είμαι μέσα ! Το FFVII είναι καλή ιδέα για αρχή. Όποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει ας το αναφέρει εδώ.

#170 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:53

A, ωραία πολύ χαίρομαι, count me in :blingeye2: . Δεν έχω βέβαια κάτι να προτείνω. αλλά ό,τι και να διαλέξετε καλό θα'ναι.

&& yay 1st post.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#171 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 01:01

Dudes, μην με τρελένετε. ΦΦ7 Αντβεντ Τσιλντρεν? Οι περισσότεροι θα το έχουν δει ΚΑΙ αν δεν έχει παίξει κάποιος το παιχνίδι, δεν θα καταλάβει και τπτ.
Θα πρότεινα Νεον Γενεσις Εβανγκελιον, το You are (not) alone (ουσιαστικά, retelling των πρώτων επεισοδίων), ή ακομα καλύτερα, 5cms per second. Ακόμα και Nausicca of the Valley of the Wind (ότι είπε η LNEnja για το ΦΦ7, μόνο που το θεωρώ κλασεις ανώτερο).
Ανυπομονω να ακούσω και άλλες προτάσεις παιδιά! Ρίχτε ιδέες στο τραπέζι (κενό είναι ακόμα :P)

#172 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 21:39

Χμμ, αν και ο Aiorral έχει ένα point στο επιχείρημά του, θα ψήφιζα και εγώ FF7 διότι είναι κάτι γνωστό και χαλαρό για πρώτη φορά. Επίσης μπορούμε να φέρουμε και extra παιδιά, γιατί μία προβολή είναι πιο motivating για αρχή παρά ένα meeting με κόσμο που δεν ξέρεις.

Όσο για τις παρουσίες, εγώ λογικά θα έρθω (αν ισχύσει αυτή η ώρα μπορεί να αργήσω κανένα 10λεπτο γιατί τότε περίπου τελειώνω προπόνηση, αλλά μπορεί και να μην πάω εκείνη την ημέρα :3), ρώτησα και Valkyrja and co στο σχολείο αλλά αυτές θα πάνε διήμερο τότε, οπότε δεν μπορούν.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#173 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:45

Εγώ παιζάκια εκείνο το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα είμαι εκτός Πατρών, οπότε δεν προβλέπεται να τα καταφέρω να έρθω. :nanteee:

Αν βέβαια, παρόλα αυτά αλλάξει το πρόγραμμά μου, και μείνω Πάτρα, τότε θα ήταν αυτονόητο ότι θα ερχόμουν. Όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα θα ξέρω, οπότε θα ενημερώσω εγκαίρως. Ελπίζω να πετύχει η πρώτη απόπειρα προβολής ταινίας και έτσι πολύ σύντομα να οργανωθεί και νέα προβολή σε μια ημερομηνία που να με βολεύει. Have fun, minna-san! ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 02:28

Count me in this time guys!
θα πω στον ποτε bai bai αν δε μ'αλλάξουν shift this time, δηλ mercy. /θα πω και σε Dora.
Οσο για το ποια moviezzz, δεν εχω προβλημα, ό,τι να'ναι, να'ναι. 8 DDDD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 22:34

Παίζει να έρθω κι εγώ με μια φίλη που τώρα προσπαθώ να τη μπάσω στα anime οπότε το final fantasy δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλή ιδέα...:hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#176 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 00:08

Βασικά το Final Fantasy είναι, αντιθέτως, μια πολύ καλή αρχή στα anime. Είναι ψηφιακό οπότε η αλλαγή είναι πιο ομαλή. Είναι και action οπότε θα ενθουσιαστούν οι νέοι. Έτσι θα το ψάξουν περισσότερο και θα είναι πιο ανοιχτοί σε προτάσεις.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#177 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 00:22

Την ξεκίνησα με loveless,δεν ξέρω πως θα κολλήσει το final fantasy.:hmmm:(Ούτε κι εγώ το'χω δει,για να είμαι ειλικρινής)Τέλος πάντων για να μην είμαι και off topic ο,τι ταινία και να διαλέξουν τα παιδιά αν μπορούμε θα έρθουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#178 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 00:55

Τελικά η ταινία που επιλέξαμε είναι το 5 Centimeters Per Second. Hope you like it :hihi2:
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 19:23

Πολύ καλή επιλογή το 5 Centimeters Per Second! Επίσης πολύ καλές επιλογές θα ηταν τα: Nausicca of the Valley of the Wind, Laputa - Castle in the Sky και Mononoke-Hime. Το Neon Gennesis Evangelion τρομερό μεν αλλά θα ήταν αρκετά "βαρύ" για πρώτη ταινία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Samu: 18 Μάρτιος 2010 - 13:13

#180 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 23:40

Παιδόπουλα και παιδοπουλάδες :3
Μετά το τέλος της ταινίας τα αγόρια του kurabu μας -άφου καταφέραμε να τους ξυπνήσουμε που μερικοί πήγαν να κοιμηθούν από την αγωνία τους για το έργο δηλαδή, πετάξανε την ιδέα να κάνουμε ένα σφήνα meetingu στις 25/3 μιας και οι περισσότεροι θα φύγουν το Πάσχα... Άμα είναι να το ανακοινώσουμε άμεσα όμως, από εμένα υπάρχει το οκέικ από εμένα, Stefi-chan και Fred18. Μέχρι αύριο το αργότερο να έχουμε ένα σίγουρο ναι/όχι από τους υπόλοιπους, ne?
Άντε να μην σας βάλω όλους να κάνετε cosplay Σουλιώτισσες! :chigau:

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3