Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#136 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 04 January 2010 - 00:17

Έγινε σήμερα το meeting ^^ Για τις 31 δεν νομίζω να γίνει κανονικό meeting γιατί λογικά τότε θα κάνω party και θα σας μαζέψω όλους σπίτι μου :hiding_something: Θα σας πω για σίγουρα τις επόμενες μέρες ^^

PS. Είχαμε και yaoi fan service... Δεν τις πετάμε έτσι τέτοιες ατάκες Hokage-sama...
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#137 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 07 January 2010 - 13:40

Έγινε σήμερα το meeting ^^ Για τις 31 δεν νομίζω να γίνει κανονικό meeting γιατί λογικά τότε θα κάνω party και θα σας μαζέψω όλους σπίτι μου :hiding_something: Θα σας πω για σίγουρα τις επόμενες μέρες ^^

PS. Είχαμε και yaoi fan service... Δεν τις πετάμε έτσι τέτοιες ατάκες Hokage-sama...

Stef αυτη ηταν η πρωτη σου κιτρινη :yellowcard: στην επομενη που θα με τρολαρεις ετσι θα πηγαινεις μονο στα meeting του Πυργου και της Καλαματας... Αντε να κανω και λιγο καταχρηση εξουσιας :hero:, καιρος ηταν!!

#138 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 07 January 2010 - 15:08

Suman suman =ω=

Αλλά μεγάλε Hokage-sama η ANBU μπορεί να επαναστατήσει οπότε be careful ne? :wis:

Posted Image

#139 thanasis1594

thanasis1594

ヤガミ ツキ

• Members
  • 7 posts

Posted 31 January 2010 - 20:56

loipon san atarashi shonen apofasisa na erthw sto epomeno meeting:)
pote eipame oti tha einai???stefi-chan?

#140 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 31 January 2010 - 21:36

Welcome new shonen~ ^^

Λοιπόν, το επόμενο μας meeting δεν θα είναι ακριβώς meeting, αλλά το πρώτο μας cosplay~

Yesh yesh, καλά ακούσατε

Το διήμερο του καρναβαλιού θα είναι το πρώτο οργανωμένο Πατρινό cosplay

Δεν θα είναι party, γιατί δεν θα είμαστε σε συγκεκριμένο μέρος με μουσική/contests etc, αλλά θα μαζευτούμε τα Πατρινά otakόπουλα και θα take pictures, plus θα κάνουμε καμιά βόλτα για να abduct κόσμο.

Μπορεί να έρθει όποιος θέλει, είτε ντυμένος (cosplay ή κάτι άλλο, καρναβάλι έχουμε~) είτε όχι. Ώρα και μέρος συνάντησης τώρα... Θα κανονίσουμε και θα κάνουμε ανακοίνωση :wis:

Και τώρα... το cosplay που συζητούσαμε εδώ και καιρό αλλά πρόσφατα κάτσαμε να φτιάξουμε...

Spoiler:

Εσείς πως πάτε kusoyarάδες?

PS. Αν κάποιος θέλει να κάνει cosplay καλό θα ήταν να μου το πει, και για να τον βοηθήσω αν χρειαστεί και για να σας πω αν υπάρχει ήδη το cosplay, μιας και οι άλλοι απ' ότι φαίνεται δεν θα ποστάρουν εδώ...

Edited by Stefi-chan, 01 February 2010 - 13:27.

Posted Image

#141 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 02 February 2010 - 02:04

εννοείται πως στο καρναβάλι θα είμαι εκεί!!!!!!!!!!!!! θα τα πούμε παίδες!!!!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#142 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 February 2010 - 11:28

δεν ξέρω κανέναν πατρινό otaku, αλλά μιας και θα βρίσκομαι εκεί το τριήμερο λέω να προσπαθήσω να περάσω από το meeting αν τελικά γίνει! :)

Posted Image

#143 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 09 February 2010 - 11:44

δεν ξέρω κανέναν πατρινό otaku, αλλά μιας και θα βρίσκομαι εκεί το τριήμερο λέω να προσπαθήσω να περάσω από το meeting αν τελικά γίνει! :)

Καιρος λοιπον να γνωρισεις! :kakaka: Ανακοινωση για το meeting θα γινει σημερα το απογευμα, το αργοτερο αυριο
Posted Image

#144 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 24 February 2010 - 14:04

Λοιπον μετα το πετυχημενο cosplay meeting διαπιστωνω αυξημενη ζητηση για κανονικο meeting - καφεδακι! Καθως το αλλο thread αφορα το cosplay καλυτερα η συζητηση να γινει εδω...

Προτεινω η συναντηση να γινει το επομενο Σαββατο 6 Μαρτιου, ωρα 6-7 το απογευμα. Για το μερος, κλασσικα στο Θεατρακι.

Συμφωνειτε / διαφωνειτε? Ακουω προτασεις :ureshii:
Posted Image

#145 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 24 February 2010 - 14:08

Εγκρίνω :ureshii:

Όπως κάθε φορά, για όποιον έρχεται πρώτη φορά (ή και όχι, και απλά θέλει να μας βρει σίγουρα), μπορούμε να ανταλλάξουμε κινητά έτσι ώστε δεν θα χαθούμε :ureshii:

Posted Image

#146 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 26 February 2010 - 14:04

Λοιπον μετα το πετυχημενο cosplay meeting διαπιστωνω αυξημενη ζητηση για κανονικο meeting - καφεδακι!

Ελληνικό :drink: παρακαλω!! Γλυκυ βραστο! Ετσι Aiorral?

#147 ira paspartoo

ira paspartoo

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 26 February 2010 - 17:53

Αχ, εγώ έχω τόσο καιρό να έρθω γιατί όποτε κανονίζεται meeting τυχαίνει να είναι το Σαβ/κο του μήνα που εγώ αποφασίζω να πάω Αθήνα!!!!:cry5:
Και αυτή τη φορά έτσι θα γίνει μου φαίνεται...*κλαψ*..
Το επόμενο ΣΚ θα λείπω λοιπόν. Η αλήθεια ειναι πως ήλπιζα μήπως γινόταν αυτό το Σάββατο το meeting. Anyway, η πλειοψηφία αποφασίζει! χεχε
Φιλιά σε όλους!!:byejg9:

#148 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 27 February 2010 - 00:36

Η αλήθεια ειναι πως ήλπιζα μήπως γινόταν αυτό το Σάββατο το meeting. Anyway, η πλειοψηφία αποφασίζει! χεχε

Η αληθεια ειναι πως δεν εχει αποφασιστει κατι απο την πλειοψηφια... μια ημερομηνια προταθηκε προς συζητηση και δυο ατομα συμφωνησαν! Αν το ελεγες νωριτερα, πολυ πιθανον το meeting να γινοταν οντως αυτο το Σαββατο :canthelp:
(εκτος και αν δεν προλαβες να δεις εγκαιρως το ποστ, οποτε παω πασο)

Hope to see you next time!
Posted Image

#149 ira paspartoo

ira paspartoo

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 27 February 2010 - 01:05

Σήμερα είδα το post. Δεν εννοώ ότι η πλειοψηφία έχει ήδη αποφασίσει, αλλά οτί θα αποφασίσει. Και με αυτό το σκεπτικό δεν θέλω να προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία επειδή απλά θα λείπω εγώ. Περιμένω να δω τι θα πουν και τα άλλα παιδιά και ό,τι γίνει, έγινε!

#150 thanasis1594

thanasis1594

ヤガミ ツキ

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 15:41

na sas pw re paidia mipws ginete na kanoume to meeting kuriaki(7) gt paw athina to savato kai tha ferw kai paraggelies(manga kai loipa) gia na ta dwsw kai grigora an ginete peite parakatw