PS. Είχαμε και yaoi fan service... Δεν τις πετάμε έτσι τέτοιες ατάκες Hokage-sama...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Πάτρα Otaku meetings
Posted 04 January 2010 - 00:17
PS. Είχαμε και yaoi fan service... Δεν τις πετάμε έτσι τέτοιες ατάκες Hokage-sama...
Posted 07 January 2010 - 13:40
Έγινε σήμερα το meeting ^^ Για τις 31 δεν νομίζω να γίνει κανονικό meeting γιατί λογικά τότε θα κάνω party και θα σας μαζέψω όλους σπίτι μου
Θα σας πω για σίγουρα τις επόμενες μέρες ^^
Stef αυτη ηταν η πρωτη σου κιτρινη
Posted 31 January 2010 - 20:56
pote eipame oti tha einai???stefi-chan?
Posted 31 January 2010 - 21:36
Λοιπόν, το επόμενο μας meeting δεν θα είναι ακριβώς meeting, αλλά το πρώτο μας cosplay~
Yesh yesh, καλά ακούσατε
Το διήμερο του καρναβαλιού θα είναι το πρώτο οργανωμένο Πατρινό cosplay
Δεν θα είναι party, γιατί δεν θα είμαστε σε συγκεκριμένο μέρος με μουσική/contests etc, αλλά θα μαζευτούμε τα Πατρινά otakόπουλα και θα take pictures, plus θα κάνουμε καμιά βόλτα για να abduct κόσμο.
Μπορεί να έρθει όποιος θέλει, είτε ντυμένος (cosplay ή κάτι άλλο, καρναβάλι έχουμε~) είτε όχι. Ώρα και μέρος συνάντησης τώρα... Θα κανονίσουμε και θα κάνουμε ανακοίνωση
Και τώρα... το cosplay που συζητούσαμε εδώ και καιρό αλλά πρόσφατα κάτσαμε να φτιάξουμε...
Εσείς πως πάτε kusoyarάδες?
PS. Αν κάποιος θέλει να κάνει cosplay καλό θα ήταν να μου το πει, και για να τον βοηθήσω αν χρειαστεί και για να σας πω αν υπάρχει ήδη το cosplay, μιας και οι άλλοι απ' ότι φαίνεται δεν θα ποστάρουν εδώ...
Edited by Stefi-chan, 01 February 2010 - 13:27.
Posted 02 February 2010 - 02:04

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 09 February 2010 - 11:28

Posted 09 February 2010 - 11:44
Καιρος λοιπον να γνωρισεις!δεν ξέρω κανέναν πατρινό otaku, αλλά μιας και θα βρίσκομαι εκεί το τριήμερο λέω να προσπαθήσω να περάσω από το meeting αν τελικά γίνει!
Posted 24 February 2010 - 14:04
Προτεινω η συναντηση να γινει το επομενο Σαββατο 6 Μαρτιου, ωρα 6-7 το απογευμα. Για το μερος, κλασσικα στο Θεατρακι.
Συμφωνειτε / διαφωνειτε? Ακουω προτασεις
Posted 26 February 2010 - 14:04
Λοιπον μετα το πετυχημενο cosplay meeting διαπιστωνω αυξημενη ζητηση για κανονικο meeting - καφεδακι!
Ελληνικό
Posted 26 February 2010 - 17:53
Και αυτή τη φορά έτσι θα γίνει μου φαίνεται...*κλαψ*..
Το επόμενο ΣΚ θα λείπω λοιπόν. Η αλήθεια ειναι πως ήλπιζα μήπως γινόταν αυτό το Σάββατο το meeting. Anyway, η πλειοψηφία αποφασίζει! χεχε
Φιλιά σε όλους!!
Posted 27 February 2010 - 00:36
Η αλήθεια ειναι πως ήλπιζα μήπως γινόταν αυτό το Σάββατο το meeting. Anyway, η πλειοψηφία αποφασίζει! χεχε
Η αληθεια ειναι πως δεν εχει αποφασιστει κατι απο την πλειοψηφια... μια ημερομηνια προταθηκε προς συζητηση και δυο ατομα συμφωνησαν! Αν το ελεγες νωριτερα, πολυ πιθανον το meeting να γινοταν οντως αυτο το Σαββατο
(εκτος και αν δεν προλαβες να δεις εγκαιρως το ποστ, οποτε παω πασο)
Hope to see you next time!
Posted 27 February 2010 - 01:05
Posted 01 March 2010 - 15:41