-άφου καταφέραμε να τους ξυπνήσουμε που μερικοί πήγαν να κοιμηθούν από την αγωνία τους για το έργο δηλαδή,
5 cm/second ήταν ο ρυθμός με τον οποίο "βούλιαζα" στο κάθισμα μου πριν αποκοιμηθώ...

Posted 22 March 2010 - 23:49
-άφου καταφέραμε να τους ξυπνήσουμε που μερικοί πήγαν να κοιμηθούν από την αγωνία τους για το έργο δηλαδή,
Posted 23 March 2010 - 00:09
Posted 23 March 2010 - 00:43
Posted 23 March 2010 - 02:22
Posted 23 March 2010 - 14:54
Posted 23 March 2010 - 15:28
Posted 23 March 2010 - 20:55
Ναι νομίζεις δεν σας έβλεπα;; You were collecting ZZZs και άλλαζες πλευρό στο κάθισμα που και που, ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου και ο veg3ta έκανε διάφορους μορφασμούς τύπου: "Τί βλέπουμε kora?" Δεν σας αδικώ πάντωςOriginally posted by Black Kaiser
5 cm/second ήταν ο ρυθμός με τον οποίο "βούλιαζα" στο κάθισμα μου πριν αποκοιμηθώ...
Εγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)Originally posted by Hiko
βάλατε καμια αφίσσα πουθενά και δε την είδα; Συνήθως τις παίρνει το μάτι μου.
Καβαΐ Shotaaas~ <3
Posted 23 March 2010 - 21:09
Posted 23 March 2010 - 22:47
Posted 23 March 2010 - 23:04
Ναι συμφωνώ κι εγώ για το πιο νωρίς. Aς πούμε λοιπόν 17:00 25/3 στο θεατράκι.
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Ναι νομίζεις δεν σας έβλεπα;; You were collecting ZZZs και άλλαζες πλευρό στο κάθισμα που και που, ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου και ο veg3ta έκανε διάφορους μορφασμούς τύπου: "Τί βλέπουμε kora?" Δεν σας αδικώ πάντωςΜάλλον μόνο στα κορίτσια του club άρεσε η ταινία τελικά...
Εγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)
Thanks for reminding
Does this darkness have a name?
Posted 24 March 2010 - 00:17
Ρεεεεεεεεεε παιδιαααααααα....
Πότε κάνατε ανιμε προβολή ρε και δε πήρα χαμπάρι τίποτα;
Εντάξει ψιλοάσχετος εδω μέσα(παρακολουθώ και μάλλον σπάνια το φόρουμ πια), αλλά εκτός απο ανακοίνωση εδώ στο φόρουμ, βάλατε καμια αφίσσα πουθενά και δε την είδα; Συνήθως τις παίρνει το μάτι μου. Τελευταία φορά που είδα προβολή σε αυτή τη πόλη πρέπει να ήταν τότε με το Tekkon Kinkreet που παίχτηκε στο προκατ, νομίζω πέρυσι.
Επιτυχία τελικά; Προσέλευση;
Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω σιγουρα δεν εκανα μορφασμους κατα τη διαρκεια της ταινιας. Μονο κατι μικρα σχολιακια με το διπλανο μουΝαι νομίζεις δεν σας έβλεπα;; You were collecting ZZZs και άλλαζες πλευρό στο κάθισμα που και που, ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου και ο veg3ta έκανε διάφορους μορφασμούς τύπου: "Τί βλέπουμε kora?" Δεν σας αδικώ πάντως
Μάλλον μόνο στα κορίτσια του club άρεσε η ταινία τελικά...
![]()
Εγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)
Thanks for reminding
Posted 24 March 2010 - 15:22
ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου
οσο για τις αφισες νομιζω απαντησε ο veg3taΕγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)
Thanks for reminding
ρε DarkElf γιατι με δινεις ετσιΜάλλον έχεις δίκιο..δεν ξέρω τι έκαναν οι πίσω πάντως ο Hyuuga_Nikorasu με ρωτούσε πότε αρχίζουν οι μάχες...
Posted 24 March 2010 - 16:16
Posted 24 March 2010 - 22:46
Posted 26 March 2010 - 09:48