Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#181 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 March 2010 - 23:49

Εγώ είμαι μέσα. Απλά επειδή 25 Μαρτίου είναι αργία να κανονίσουμε πιο νωρίς ώστε να βρούμε θέσεις. Την προηγούμενη φορά με το ζόρι χωρέσαμε.

-άφου καταφέραμε να τους ξυπνήσουμε που μερικοί πήγαν να κοιμηθούν από την αγωνία τους για το έργο δηλαδή,

5 cm/second ήταν ο ρυθμός με τον οποίο "βούλιαζα" στο κάθισμα μου πριν αποκοιμηθώ...:P

#182 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 23 March 2010 - 00:09

^ LOL :kakaka: Το ξέρω όμως ότι κατά βάθος βγήκες ανώτερος άνθρωπος από εκείνη την αίθουσα και ας μην το παραδέχεσαι.. Άντρα!

Εγώ είμαι μέσααα για το meetingu :ureshii:
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#183 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 23 March 2010 - 00:43

Δυστυχως εγω δε μπορω αυτην την Πεμπτη, εχω κανονισει κατι αλλο...
Posted Image

#184 Hiko

Hiko

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 23 March 2010 - 02:22

Ρεεεεεεεεεε παιδιαααααααα....:Crying2:

Πότε κάνατε ανιμε προβολή ρε και δε πήρα χαμπάρι τίποτα;
Εντάξει ψιλοάσχετος εδω μέσα(παρακολουθώ και μάλλον σπάνια το φόρουμ πια), αλλά εκτός απο ανακοίνωση εδώ στο φόρουμ, βάλατε καμια αφίσσα πουθενά και δε την είδα; Συνήθως τις παίρνει το μάτι μου. Τελευταία φορά που είδα προβολή σε αυτή τη πόλη πρέπει να ήταν τότε με το Tekkon Kinkreet που παίχτηκε στο προκατ, νομίζω πέρυσι.

Επιτυχία τελικά; Προσέλευση;

#185 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 23 March 2010 - 14:54

Και εγώ μέσα~ Απλά κανονίστε ώρα asap γιατί πρέπει να κανονίσω πρόγραμμα :hiding_something:

Όσο για την προβολή, απ' ότι μου είπε η LNEnja, πολύ καλή η ταινία αλλά τα αγόρια πήγαν να κοιμηθούν. Επειδή και εγώ κάπως έτσι θα ήμουν, την επόμενη φορά να δούμε ταινία με μπόλικο ξύλο και plot twists *nods*

PS. Vegeta δες more One Piece :chigau:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#186 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 23 March 2010 - 15:28

Παιδια και γω δεν μπορω την Πεμπτη... δυσκολη μερα

#187 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 23 March 2010 - 20:55

Ναι συμφωνώ κι εγώ για το πιο νωρίς. Aς πούμε λοιπόν 17:00 25/3 στο θεατράκι.
Όσοι πιστοί προσέλθετε... :hehehe:

Originally posted by Black Kaiser
5 cm/second ήταν ο ρυθμός με τον οποίο "βούλιαζα" στο κάθισμα μου πριν αποκοιμηθώ...:P

Ναι νομίζεις δεν σας έβλεπα;; You were collecting ZZZs και άλλαζες πλευρό στο κάθισμα που και που, ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου και ο veg3ta έκανε διάφορους μορφασμούς τύπου: "Τί βλέπουμε kora?" Δεν σας αδικώ πάντως :P Μάλλον μόνο στα κορίτσια του club άρεσε η ταινία τελικά... :awww:

Originally posted by Hiko
βάλατε καμια αφίσσα πουθενά και δε την είδα; Συνήθως τις παίρνει το μάτι μου.

Εγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)
Thanks for reminding :riiight:

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#188 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 23 March 2010 - 21:09

Εμένα η ταινία μια χαρά μου άρεσε πάντως...απλά όλοι οι άλλοι, εκτός εμού του εαυτού, είναι αναίσθητοι...:P. Btw, count me in για το meeting (εκτός απροόπτου βέβαια).

#189 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 23 March 2010 - 22:47

LNEnja θέλω μία favour... GET OUT OF MY HEAD! Seriously, μόλις μπήκα για να προτείνω να γίνει το meeting στις 17:00... Κανόνισα για το μετά, και θα προσπαθήσω να βγάλω εις πέρας (deshoooo?) την S rank nimu.

Εγκρίνω με τα χίλια για την αφίσα ιδέα. Θα μαζέψουμε περισσότερο κόσμο που δεν έρχετε σε αυτό το forum.

Posted Image

#190 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 23 March 2010 - 23:04

Ναι συμφωνώ κι εγώ για το πιο νωρίς. Aς πούμε λοιπόν 17:00 25/3 στο θεατράκι.
Όσοι πιστοί προσέλθετε... :hehehe:
Ναι νομίζεις δεν σας έβλεπα;; You were collecting ZZZs και άλλαζες πλευρό στο κάθισμα που και που, ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου και ο veg3ta έκανε διάφορους μορφασμούς τύπου: "Τί βλέπουμε kora?" Δεν σας αδικώ πάντως :P Μάλλον μόνο στα κορίτσια του club άρεσε η ταινία τελικά... :awww:
Εγώ είχα πετάξει ιδέα για αφίσα καιρό πρίν αλλά όλοι το ξεχάσανε :\ Πάντως θα ήταν μια καλή ιδέα για την επόμενη προβολή... Απλά να ξέρω καιρό πριν τι θα δούμε για να προλάβω να την φτιάξω. (μιας κι εγώ θα κάνω τα graphics)

Μάλλον έχεις δίκιο..δεν ξέρω τι έκαναν οι πίσω πάντως ο Hyuuga_Nikorasu με ρωτούσε πότε αρχίζουν οι μάχες...:hehehe: Σε μένα και στα newbia που έφερα άρεσε η ταινία.Είναι πρόθυμα να έρθουν και στην επόμενη προβολή(όταν κανονιστεί).
Όσον αφορά το meeting της Πέμπτης δε θα μπορέσω να έρθω...:run:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#191 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 24 March 2010 - 00:17

Ρεεεεεεεεεε παιδιαααααααα....:Crying2:

Πότε κάνατε ανιμε προβολή ρε και δε πήρα χαμπάρι τίποτα;
Εντάξει ψιλοάσχετος εδω μέσα(παρακολουθώ και μάλλον σπάνια το φόρουμ πια), αλλά εκτός απο ανακοίνωση εδώ στο φόρουμ, βάλατε καμια αφίσσα πουθενά και δε την είδα; Συνήθως τις παίρνει το μάτι μου. Τελευταία φορά που είδα προβολή σε αυτή τη πόλη πρέπει να ήταν τότε με το Tekkon Kinkreet που παίχτηκε στο προκατ, νομίζω πέρυσι.

Επιτυχία τελικά; Προσέλευση;

Με το δικο μου μετρημα ημασταν 14 ατομα, εξαιρωντας τα παιδια της κινηματογραφικης ομαδας. Επιτυχια θα το ελεγα, αν και περιμενα αρκετα περισσοτερους :unlucky:
Μπορεις να ερθεις στην επομενη προβολη, που θα γινει κατα πασα πιθανοτητα την πρωτη εβδομαδα μετα τις διακοπες του Πασχα :hiding_something:

Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω σιγουρα δεν εκανα μορφασμους κατα τη διαρκεια της ταινιας. Μονο κατι μικρα σχολιακια με το διπλανο μου :ureshii:

Αφισες ειχαμε σκεφτει να φτιαξουμε, αλλα λογω δισταγμου της κινηματογραφικης ομαδας σε αυτο το θεμα, συν οτι ηταν η πρωτη προβολη (αρα και δοκιμαστικη), τελικα αποφασισαμε να μη βαλουμε. Για την επομενη θα δουμε.

Πιστευω παντως οτι διαφημιστηκαμε αρκετα με την ανακοινωση μας να ειναι frontpage στο site αυτο :hihi2:
Posted Image

#192 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 24 March 2010 - 15:22

ο Hyugga_Nikorasu έκανε combo facepalm μπροστά μου

Αυτο δεν το θυμαμαι:canthelp:... και δεν κανω ποτε combo facepalm, μονο απλο και σε στυλ Κenji Οotsuki (aiorral και veg3ta το επιασαν αυτο), εμενα η ταινια δεν με χαλασε, μια χαρα ηταν (λιγο Αγγελοπουλικη βεβαια, αλλα οκ). Στο θεμα των γραφικων και του animation ισως ομως να ηταν οτι καλυτερο εχω δει μεχρι σημερα και δεν βλεπω να το αναφερει κανεις αυτο... (Μπραβο στον Makoto Shinkai)

οσο για τις αφισες νομιζω απαντησε ο veg3ta
+ οτι η αποφαση παρθηκε σε διαστημα μισης εδομαδας

Μάλλον έχεις δίκιο..δεν ξέρω τι έκαναν οι πίσω πάντως ο Hyuuga_Nikorasu με ρωτούσε πότε αρχίζουν οι μάχες...:hehehe:

ρε DarkElf γιατι με δινεις ετσι:nanteee:?!!! Πλακα εκανα!! Θα το θυμαμαι αυτο:if:...

ΥΓ. Σοβαρα τωρα ποσο θα "εδιναν" στην ταινια και μια δυο ξεκαρφωτες μαχες κατω απο τις κερασιες...
ΥΓ2. Και μην παραπονιεστε γιατι θε με εκνευρισετε, και η επομενη προβολη θα ειναι Needless:kill4u: για να μην πω Kanokon:nbleed:!!

Posted Image

#193 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 24 March 2010 - 16:16

Και εγώ μέσα για το meeting! Λοιπόν έκλεισε αυτή την Πέμπτη 25/3 17:00 στο θεατράκι όπως πρότεινε και η LNEnja! Veg3ta & Hyuuga_Nikorasu προσπαθήστε να έρθετε ,αν μπορείται πάντα , εξάλλου είμαστε δημοκράτες δεν πιέζουμε ούτε εκβιάζουμε κανέναν (Stefi-chan αν δεν έρθουν θα τους την φυλάμε για την μεθεπόμενη φέρε μαζί τις tonfa σου, θα φέρω το bo :beaten:).
Όσο για την προβολή μια χαρά ταινία είδαμε. Λογικό είναι να βλέπουμε ταινίες διαφόρων genres!

Καi ακόμα check this out: http://www.heatvisionblog.com/2010/03/warner-bros-prepping-film-adaptation-of-bleach-manga.html

#194 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 24 March 2010 - 22:46

Tonfa? Ποια tonfa? Σήμερα κάναμε...

SAI! *dances around happily*

Spoiler: Για όσους δεν ξέρουν

Oh yes, oh yes *totally off topic* Πωπωωωω όταν τα έπιασα στο χέρι μου ήταν τόσο βαριά, και η κάθε κίνηση σκότωνεεεε :nanana: Κάναμε (οι 7 και 6 kyu) το hojodo, τις πρώτες 6 κινήσεις, με τον sensei. Οι κατώτεροι έκαναν tonfa με Senpai-sama, μόνο οι πολύ χαμηλοί (3 άτομα) έκαναν bo με Senpai-chwaaa~n. (Οι υπόλοιποι ήταν λέσχη)

[\off topic] :hot:

NOTE: LNENJA ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΦΩΤΟ.

Πάντως ενδιαφέρων ακούγετε, αν δεν το κάνουν πολύ Hollywoodιανό στιλ (Orihime/Rukia και Ichigo romance για το 40% της ταινίας, 10% Orihime και Rukia να μαλλιοτραβιούνται για τον Ichigo, 40% μάχες και 10% λοιποί χαρακτήρες). Θέλω να δω το cast :ureshii: Μετά θα θάψουμε ελεύθερα.

PS. Τα sai τα πήρα σπίτι :hiding_something: Οπότε beware :hehehe:

Posted Image

#195 Hiko

Hiko

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 26 March 2010 - 09:48

@ LNEnja, σχετικά με την αφίσσα

Καλά μη τρελένεσαι, η αφίσσα γενικά είναι κόπος. Να σχεδιαστεί, να τυπωθεί, να χώσεις κάποιον για να τις κολλήσει, να ξέρεις και εγκαίρως τί θα παιχτεί για να τα κάνεις όλα αυτα. Τα ξέρεις όλα αυτά μάλλον. Πάντως δε χρειάζεται να κάνεις κάτι φοβερό καλλιτεχνικά, μείνε στο πληροφοριακό κομμάτι της αφίσσας. Ούτε και πολλά αντίτυπα. Μερικές στο πανεπιστήμιο, στη Γεροκωστοπούλου και μια αφίσσα στο στέκι των πολιτιστικών ομάδων στην Υψηλάντου και είσαι κομπλέ:thatsit:

Αυτό προτείνω μιας και συνήθως εκεί βλέπω παρεμφερείς αφίσσες.

Ααα, επίσης αφού το κάνετε με τα παιδιά της κινηματογραφικής, ρωτήστε άμα μπορείτε να κάνετε και ένα ποστ στο μπλογκ που έχουν(λέω τώρα... (δε το παρατράβηξα ε;:P)

Καλή συνέχεια με τις προβολές και ελπίζω να μη μου ξεφύγει κάτι την επόμενη φορά.