Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#151 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 02 March 2010 - 14:28

No greeklish again...

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα, τι λέτε παιδιά?
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#152 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 02 March 2010 - 17:38

Οτι βολευει τους περισσοτερους...

Κ για μενα ειτε γινει Σαββατο ειτε γινει Κυριακη το ιδιο ειναι
Posted Image

#153 thanasis1594

thanasis1594

ヤガミ ツキ

• Members
  • 7 posts

Posted 02 March 2010 - 23:21

wraia peite mou na kserw gt savato kai paraskeui den tha exw internet gia na kserw i alliws tha milisw me ti stefi apo to til.
thanks
(soz gia greekilish Linux FTW!)

#154 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 March 2010 - 13:27

Εγώ Κυριακή δεν μπορώ να έρθω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλετε να το αλλάξετε.Θα έρθω στο επόμενο άμα είναι.

#155 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 04 March 2010 - 12:02

Μετα απο εντος και εκτος forum συνεννοησεις η ημερομηνια του meeting οριστικοποιειτε στο

Σαββατο 6 Μαρτιου, ωρα 19:00, στο Θεατρακι.

Ως συνηθως αρχικα θα περιμενουμε λιγο απ' εξω και μετα παμε να κατσουμε στον πανω οροφο της καφετεριας.

Να ειστε ολοι εκει :thatsit:

Posted Image

#156 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 04 March 2010 - 22:47

Μόλις ήμουν έτοιμος να γραψω για να γίνει αν γίνεται το Σάβατο το μεετινγκ...μια χαρα λοιπόν! Θα τα πουμέ εκεί παιδιά!
Spoiler:

#157 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 March 2010 - 18:23

I' ll be there too ^^
Θα προσπαθήσω να φέρω και τον bro, που ήρθε με άδεια για λίγες μέρες. Οπότε cyaaa minna-san!
Posted Image

#158 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 05 March 2010 - 18:47

Κατα 99,9999% θα έρθω κι εγώ,να κάνω επιτέλους την αρχή.:ureshii:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#159 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 06 March 2010 - 01:37

Yattaaaaa more people are coming :ureshii:

Spoiler free? No promises... :himitsu: veg3ta, σου δίνω χρόνο μέχρι το meeting να με προλάβεις στο One Piece, διάβασε το manga. Θέλω κάποιον να σχολιάσουμε OP, και να αντέχει και λίγο το fangirlism μου (Law and Kidd just appeared dammit :awww: )

See ya there minna-sama~

Posted Image

#160 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 06 March 2010 - 12:49

Yattaaaaa more people are coming :ureshii:

Ξέχασα να πω ότι θα φέρω και εγώ δυο καινούργια άτομα. Με το μαλακό μην τους τρομοκρατήσουμε...

#161 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 08 March 2010 - 21:27

Απαράδεκτοι είμεθα....ούτε ένας κομμεντ :P. Λοιπόν, εγώ πέρασα πολύ ωραία στο μιτινγκ. Πρώτη φορά τόσο κόσμο (και τόσο πολύ καινούργιο κόσμο! Και παλιούς επανεμφανιζόμενους :canthelp:). Πρέπει να κάνουμε κάτι να γλυτώσουμε οπωσδήποτε αυτό το στρίμωγμα της προηγούμενης φοράς βέβαια...μπορούμε να ξεκινάμε και νωρίτερα, αλλά πέραν αυτού, καμία ιδέα υπάρχει;

#162 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 March 2010 - 15:31

Ναι οντως το meeting ηταν πολυ καλο (στα ψηλα standards που εχουμε θεσει:tensai:) οπως παντα. Το καλο ηταν οτι ειχαμε πολλους καινουργιους που τους καλωσοριζουμε και τους περιμενουμε στα επομενα meetings.

Οσο για το στριμωγμα εγω εχω προτεινει γενικα το μεσημερι που δεν εχει πολυ κοσμο... αλλα ειναι μια δυσκολη περιπτωση, οσο θα καλοκαιριαζει παντως θα ειναι πιο ευκολο, καθως θα εχει και εξω χωρο, και μπορουμε παντα να αραξουμε στην πλατεια οπως τις πρωτες φορες

Posted Image

#163 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 March 2010 - 22:06

Αχ ναι, εκείνες οι πρώτες φορές :wooi2: Αφού φτιάχνει (σιγαααααααααααα σιγαααααααααα) ο καιρός, να επιστρέψουμε στην φύση :burningbe3:

Την επόμενη φορά ελπίζω να ξανάρθουν οι καινούργιοι (you didn't scare them away, right?), έχουμε δουλειά να κάνουμε~ (αν και το βλέπω, πάλι θα παρασυρθούμε και μόνο trolling θα κάνουμε :canthelp: )

Posted Image

#164 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 09 March 2010 - 22:11

Όχι,ήταν καλά παιδιά.Εγώ πάντως το δηλώνω απο τώρα οτι έχω κάθε πρόθεση να έρθω και στο επόμενο.(λάβετε τα μέτρα σας:hehehe:)

Posted Image
Does this darkness have a name?

#165 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 09 March 2010 - 22:15

Kανονιστε κατι για Κοντα 25 μαρτιου η πασχα αν γινεται να προλαβω να ερθω και εγω οντας στην ναυπακτο για τις γιορτες:if:

Posted Image