Yap yap *nods* Τα ξέρω όλα αυτά, απλά δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα κάνουμε κάτι περι αυτού... Εγώ είμαι το εκτελεστικό όργανο.Originally posted by Hiko
Καλά μη τρελένεσαι, η αφίσσα γενικά είναι κόπος. Να σχεδιαστεί, να τυπωθεί, να χώσεις κάποιον για να τις κολλήσει, να ξέρεις και εγκαίρως τί θα παιχτεί για να τα κάνεις όλα αυτα. Τα ξέρεις όλα αυτά μάλλον. Πάντως δε χρειάζεται να κάνεις κάτι φοβερό καλλιτεχνικά, μείνε στο πληροφοριακό κομμάτι της αφίσσας. Ούτε και πολλά αντίτυπα. Μερικές στο πανεπιστήμιο, στη Γεροκωστοπούλου και μια αφίσσα στο στέκι των πολιτιστικών ομάδων στην Υψηλάντου και είσαι κομπλέ

To θέμα είναι αν θα έχω το ναι από τους υπόλοιπους και κυρίως το ναι από την κινηματογραφική λέσχη, δεν ξέρω μπορεί να μην θέλουν να βάλουμε ερίμι αφίσες για την δική τους λέσχη σε όλη την Πάτρα ---το οποίο και κατανοώ απόλυτα... Άμα συμφωνούν και όλοι οι υπόλοιποι περιμένω vegt3a και Hyuuga_Nikorasu να κανονίσουν τα της λέσχης μιας και αυτοί έκαναν τις συνεννοήσεις και την τελευταία φορά...
Και τώρα πέρα από τα off topic. Μα μα μα κανένα comm για την τελευταία συνάντηση;; Κρίμα που δεν ήρθαν οι veg3ta και Hyugga_Nikorasu στις 25/3 γιατί το partII του μίιτινγκ συνεχίστηκε στο σπίτι της Σίας που της κάναμε σουρπρίζ πάρτυ.