Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#196 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 28 March 2010 - 16:44

Originally posted by Hiko
Καλά μη τρελένεσαι, η αφίσσα γενικά είναι κόπος. Να σχεδιαστεί, να τυπωθεί, να χώσεις κάποιον για να τις κολλήσει, να ξέρεις και εγκαίρως τί θα παιχτεί για να τα κάνεις όλα αυτα. Τα ξέρεις όλα αυτά μάλλον. Πάντως δε χρειάζεται να κάνεις κάτι φοβερό καλλιτεχνικά, μείνε στο πληροφοριακό κομμάτι της αφίσσας. Ούτε και πολλά αντίτυπα. Μερικές στο πανεπιστήμιο, στη Γεροκωστοπούλου και μια αφίσσα στο στέκι των πολιτιστικών ομάδων στην Υψηλάντου και είσαι κομπλέ

Yap yap *nods* Τα ξέρω όλα αυτά, απλά δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα κάνουμε κάτι περι αυτού... Εγώ είμαι το εκτελεστικό όργανο. :whistling:
To θέμα είναι αν θα έχω το ναι από τους υπόλοιπους και κυρίως το ναι από την κινηματογραφική λέσχη, δεν ξέρω μπορεί να μην θέλουν να βάλουμε ερίμι αφίσες για την δική τους λέσχη σε όλη την Πάτρα ---το οποίο και κατανοώ απόλυτα... Άμα συμφωνούν και όλοι οι υπόλοιποι περιμένω vegt3a και Hyuuga_Nikorasu να κανονίσουν τα της λέσχης μιας και αυτοί έκαναν τις συνεννοήσεις και την τελευταία φορά...
Και τώρα πέρα από τα off topic. Μα μα μα κανένα comm για την τελευταία συνάντηση;; Κρίμα που δεν ήρθαν οι veg3ta και Hyugga_Nikorasu στις 25/3 γιατί το partII του μίιτινγκ συνεχίστηκε στο σπίτι της Σίας που της κάναμε σουρπρίζ πάρτυ. :dwarf:

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#197 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 28 March 2010 - 22:36

Και τώρα πέρα από τα off topic. Μα μα μα κανένα comm για την τελευταία συνάντηση;; Κρίμα που δεν ήρθαν οι veg3ta και Hyugga_Nikorasu στις 25/3 γιατί το partII του μίιτινγκ συνεχίστηκε στο σπίτι της Σίας που της κάναμε σουρπρίζ πάρτυ. :dwarf:

Ε, δεν ήμασταν και πολλοί γι'αυτό *sweatdrop* . Και την βγάλαμε στην ύπαιθρο, στα σκαλοπάτια. Άσε, δε, που δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για Bleach, λίγο είπαμε κ μας έβρισες που σε σποιλεριάσαμε:kakaka: j/k

Οhh yare, yare, μήπως τελικά έπρεπε να ρθουμε και εμείς στο πάρτυ της κοπέλας; :hmmm: Βut ah well, για όλα ο Black Kaiser φταίει -.-
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#198 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 March 2010 - 01:24

Yup, οι μεγάλοι senpaiζ μας έλειψαν... Και αυτό ήταν το καλύτερο surprise party ever, η Σία μας περίμενε με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο σαλόνι :burningbe3:

Όσο για την ύπαιθρο, λέω να το καθιερώσουμε όπως παλιά *nods* Τι έχουμε περάσει σε αυτές τις σκάλες :kawaii:

Και που λες, LNEnja...

Spoiler:

KH Birth by Sleep ftw
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#199 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 08 April 2010 - 22:28

Yo duders. Πριν ολοκληρωθουν οι διακοπές του Πάσχα, όσοι βρίσκονται εντός πατρών, τι λέτε για ένα meeting το Σάββατο κλασσικά κατα τις 5 Θεατράκι;

#200 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 18 April 2010 - 20:39

Ακούω προτάσεις για μεετινγκου παίδες! Αυτό ή το επόμενο Σάββατο;

#201 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 18 April 2010 - 22:03

Η LNEnja θα λείπει το επόμενο Σάββατο, και εγώ δεν νομίζω να μπορέσω... Οπότε ψηφίζω το επόμενο

PS. Όλοι εδώ nao http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8489

Posted Image

#202 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 18 April 2010 - 22:15

Αφού θα λείπουν τα κορίτσια προτείνω κι εγώ το επόμενο.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#203 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 19 April 2010 - 00:02

Καλο θα ηταν να μιλαμε με ημερομηνιες κ οχι με επομενα και μεθεπομενα κλπ...
Αν καταλαβα καλα προτεινετε να βρεθουμε Σαββατο 1η Μαϊου :sigh2:

Btw εγω γενικα ειμαι μεσα για συναντηση, αλλα προτιμω Κυριακες :bleh:
Posted Image

#204 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 19 April 2010 - 11:34

Το ξερετε οτι την εργατικη "πρωτομαγκια" θα εχει πορειες μες την πολη κτλ, και δεν θα μπορουμε να μετακινουμαστε...

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 19 April 2010 - 13:27.

#205 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 19 April 2010 - 13:16

Σωστά, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... Οπότε πάμε Κυριακή 2/5?

Posted Image

#206 ira paspartoo

ira paspartoo

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 20 April 2010 - 19:39

παίδες εγώ είμαι μέσα για την Κυριακή 2/5! εκτός απροόπτου πάντα... (βλέπε: φυγή προς την Αθήνα, αν και δε νομίζω!)
btw πως ήταν η ταινία το Σάββατο?

#207 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 25 April 2010 - 17:51

Και γω μεσα για Κυριακη...

#208 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 26 April 2010 - 21:43

Καθως πλησιαζει η ημερομηνια μηπως να οριστικοποιησουμε ωρα και μερος συναντησης?

Μου εχει τυχει και κατι αλλο εκεινη τη μερα, μαλλον θα ειμαι απασχολημενος μεχρι τις 7.00-7.30 το απογευμα. Θα ερθω να σας βρω οταν ξεμπερδεψω...
Posted Image

#209 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 26 April 2010 - 23:37

Μέσα και εγώ για την Κυριακή(2/5). Προτείνω να μαζευτούμε στις 7.00 θεατράκι. Υπολογίζω θα πάει 7.30 μέχρι να μαζευτούν άτομα, οπότε Veg3ta σε βολέυει και εσένα η ώρα.

#210 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 26 April 2010 - 23:39

Δεν ξεκινάμε λίγο νωρίτερα, μπας και βρούμε και θέσεις να κάτσουμε (πχ 5.30); Καλές οι σκάλες, αλλά αν ο καιρός χαλάσει...