Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#76 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 08 November 2009 - 20:01

Lucy μου, πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου αν και δεν ξέρω εάν θα έχουμε προλάβει να τελειώσουμε τις στολές μέχρι τότε (αλήθεια πότε είναι η πρεμιέρα;), καθώς και εάν θέλουν και οι άλλοι.

Περί πρεμιέρας...

Μαλλον αδύνατον να ειμαστε ετοιμοι ως το επόμενο 19/12/2009. Επιπλέον ξερω πως καποιοι απ το γκρούπ ετοιμάζουν ήδη άλλα κοστούμια για κεινο το πάρτυ.

Ολα εξαρτόνται από την πρόοδο κατασκευής των κοστουμιών. Καποια που ειναι πιο απλά, μπορει να ειναι ήδη ετοιμα. Σ' αυτή την περίπτωση, δεν πειράζει να περιμένουν λίγο στην ντουλάπα. Το δικό μου ειναι στο 10% ακομα....

Λεω να περιμένουμε την ανακοινωση του πρωτου πάρτυ του 2010. Ως τότε πιστευω θα είμαστε όλοι ετοιμοι.
Το πιο σημαντικό ειναι να τελειώσουμε όλοι με τα κοστούμια μας.

#77 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 08 November 2009 - 20:17

Lucy μου, πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου αν και δεν ξέρω εάν θα έχουμε προλάβει να τελειώσουμε τις στολές μέχρι τότε (αλήθεια πότε είναι η πρεμιέρα;), καθώς και εάν θέλουν και οι άλλοι.

4 Μαρτιου 2010. Κατι μου λεει οτι υπαρχει αρκετος καιρος...
Spoiler: ~The Door~

#78 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 08 November 2009 - 20:37

4 Μαρτιου 2010. Κατι μου λεει οτι υπαρχει αρκετος καιρος...

...όπως δωθηκε η ημερομηνια μεσω μιας προφητείας των Χετταίων...

Εσύ για πότε θα έλεγες?

#79 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 08 November 2009 - 20:56

Etoo, εγώ βασικά ρώταγα για την πρεμιέρα της ταινίας, όχι για πάρτυ. Εάν η ταινία είναι Απρίλιο του 2010 μπορεί να έχουμε κάνει ήδη το group και οπότε να έχουμε έτοιμες τις στολές. Τώρα σχετικά με το πάρτυ και αυτό που είπε η Tomodachi, ότι δηλαδή πρέπει να έχουν τελειώσει όλοι τα κουστούμια τους, νομίζω πως πρέπει να βρούμε ημερομηνία πρώτα για να δούμε κι όλας πόσοι θα συμμετάσχουν όντως τελικά. Σίγουρα πάντως θα είναι μετά το πάρτυ στις 19 Δεκέμβρη μιας οι περισσότεροι έχουμε ήδη κανονίσει για τότε.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#80 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 December 2009 - 21:22

Χμμ..

Νομιζω πως εχει έρθει η ωρα για όσους αποφάσισαν να συμμετέχουν σε αυτό το cosplay group

για το πότε να το παρουσιάσουμε.

Η κοντινότερη ημερομηνία που ξέρουμε, είναι το valentine's day cosplay party, 14/02/2010 by Akai Panda.

Aς ψηφίσουμε by post ποια ημερομηνία προτιμάμε.

1) 14/02/2010 (στους Akai Panda)

2) στο αμέσως επόμενο πάρτυ που θα ανακοινωθεί από οποιαδήποτε ομάδα (της Αθήνας)

3) καμιά απο τις 2, ας το αφήσουμε για ακομα πιο μακρινό χρονικό διάστημα.

#81 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 27 December 2009 - 21:43

Tomo-chan όταν λες στο αμέσως επόμενο εννοείς στο αμέσως επόμενο του πάρτυ στις 14/02 ή στο πιο κοντινό στην σημερινή ημερομηνία;

Posted Image

#82 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 December 2009 - 22:20

ειναι

1) το πάρτυ στις 14/02/2010

2) οποαδήποτε ημερομηνία ανακοινωθεί ΜΕΤΑ τις 14/02/2010

3) να τ αφησουμε για πολύ αργότερα

#83 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 27 December 2009 - 22:32

Εγώ μπορώ και στις 14/02 αλλά και αργότερα. Δεν έχω κάποιο άλλο cosplay στα σκαριά εκτώς από την Princess Serenity, αλλά επειδή σκοπεύω να την αφήσω για άνοιξη που θα έχει καλό καιρό είμαι ελεύθερη για όλες τις ημερομηνίες μέχρι τότε. Θα κάνω φυσικά αρκετά mods στην στολή μου για να είναι διαφορετική και καλύτερη από πριν, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει ακόμα και μέχρι τις 14.:ureshii:

Posted Image

#84 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 December 2009 - 22:40

κι εγώ πιστευω οτι μπορώ να το χω ετοιμο στις 14/02/2010

προεχει όμως να κανουμε ενα update να δούμε πόσοι τελικά είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν?

#85 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 28 December 2009 - 02:32

κατόπιν ειδοποίησης από τη Wabbit, ήρθα κ εγώ να πω πότε θα μπορώ κλπ. Λοιπόν, στις 14/02 θα είμαι στην Πάτρα για το καρναβάλι ούτως ή άλλως, κ για αυτό το λόγο αναγκάστηκα να πω όχι κ σε μια άλλη προτασούλα. Οπότε προφανώς με βολεύει κάποια άλλη στιγμή. Αλλά.... στην περίπτωση που θέλετε στις 14 όλοι οι υπόλοιποι, no worries, δεν πειράζει :)
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#86 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 December 2009 - 03:14

Ok! Ας δουμε πρώτα πόσοι θα συμμετεχουν...:hehehe:

#87 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 28 December 2009 - 20:38

Νομίζω ότι με ψήσατε βρωμόπαιδα...:nanteee: προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά εις μάτην...και παρά το ότι καβατζώθηκαν οι 2 αγαπημένοι μου χαρακτήρες, εκδηλώνω ενδιαφέρον για την Duchess. I'm a Duchess or what xD Εφόσον έχουμε ελευθερία κινήσεων μπορούν να γίνουν διάφορα ωραία πράματα :wooi2: (αν και το να ντύσουμε Duchess ένα αγόρι...με μούσι, θα ήταν αρκετά πετυχημένο :hahaha: αλλά ο Carol ποτέ δεν την περιέγραψε, ήταν απλά αντιπαθητική. So, let's improvise!^^).

Απλά μην σιγουρέψετε τη συμμετοχή μου. Θα εξαρτηθεί και από το πότε θα ορίσουμε ημερομηνία. >_<

τώρα που το σκέφτομαι ψήνομαι και για dark version mad Hatter (όχι τίποτα άλλο, την έχω έτοιμη! και βελτιωμένη!). Αν μαζευτεί κόσμης για την mirror παραλλαγή προτιμώ αυτό! Και είμαι και 100% μέσα!

Edited by Glastenen, 28 December 2009 - 20:51.

Posted Image

#88 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 December 2009 - 21:13

Ωραίααα...:kakaka:

Ας αρχίζουμε σιγα σιγά να μαζευουμε συμμετοχές σε φρεσκο update-γιατί μπορει καποιοι να εχουν αλλάξει γνώμη από το ξεκίνημα του θέματος.

είμαστε

1) Εγώ (ως Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων)
2) wabbit
3) Evaofadawn (εχει δηλωσει ήδη ότι δεν μπορει για την ημερομηνία 14/02/2010, οποτε θα το πάμε για παρακάτω, αφού η ημερομηνία πρεπει να βολευει όλους τους συμμετεχοντες)
4) Glastenen (Duchess or Dark-version Mad Hatter) Ελα μαρή :joyful: σίγουρη σεχω! Εχουμε καιρό ως τότε...

Δηλωστε συμμετοχές !

wabbit & evaofadawn δηλώστε κοστούμια...

#89 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 28 December 2009 - 23:24

Etoo, εγώ για Alice λέω, έλεγα να τροποποιήσω την στολή και να κάνω την αθώα βερσιόν γιατί δεν ικανοποιήθηκα με την τελευταία φορά αρκετά:kawaii:. Επίσης νομίζω πως και η Εύα την White Queen θέλει να κάνει πάλι.

Posted Image

#90 Chiroto

Chiroto

Chiroto

• Members
  • 5 posts

Posted 29 December 2009 - 11:57

ενδιαφέρομαι κ εγώ μάλλον, σε περίπτωση που γίνει μετά τις 14 Φεβρουαρίου όμως..
Μάλλον για Mad hatter, κι ας έχει ξαναπαιχτεί, σε πιο funky έκδοση :D
:wis:
from whence you came you shall remain
until you are complete again..

:8):