Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#106 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 13:57

hello!
που λετε...εχω μιλησει με τη lucy-nuy και λεω να της κανω το pet...εν ολιγοις λεγαμε να κανω κατι τυπου dark rabbit...αυτα :)
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#107 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 14:00

Ναι φυσικά!! Υποθέτω πως εννοείς το dark version του white rabbit κ όχι του March Hare. Απλώς φρόντισε να είναι αρκετά dark για να κάνει ωραίο contrast με το white rabbit μας. Θα είναι τέλειο.

Οπότε Tomo-chan, σημείωσε το και αυτό στην λίστα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#108 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 14:32

ναι εχω κατι στο μυαλο μου...θα τα φορεσω και θα δω ποια εκδοχη θα κρατησω!
αναλογα και τι θα βαλει η lucy-nuy!!
θα τα βρουμε...
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#109 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 02:49

Δεν έχετε κανένα νέο γι'αυτό το group?

#110 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 14:01

Εγώ δεν ξέρω κάτι νεότερο δυστυχώς αν και έχω να πω πως πλέον θα είναι δύσκολο για εμένα να συμμετάσχω μέχρι να τελειώσω η εξεταστική αυτού του εξαμήνου μου, μιας και έχει πέσει πολύς φόρτος εργασίας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#111 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 22:49

Αχ κρίμα! Το θυμήθηκα πως υπάρχει αυτό το πιθανό group προχθες που έπαιζα με το μακιγιάζ μου και μου βγήκε μια λίγο σκοτεινή βασίλισσα. Αν πάντως γίνει και είμαι στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο, θα ήθελα να κάνω την σκοτεινή version του εαυτού μου! Off with their heads! :Blissfull:

#112 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 14:18

Η ημερομηνια παρουσιασης του γκρουπ παραμενει ακόμα ανοιχτη, καθως ακομα δεν εχει τεθει καποια ημερομηνια προς διαπραγματευση. Οπότε wabbit δεν σε βγάζω από τη λίστα! :hehehe:

Να υπενθυμίσω ότι το θεμα του γκρουπ είναι αρκετά ελευθερο ως προς τις επιλογές. Δηλαδή δεν σκοπευουμε να κανουμε κάτι που θα μοιαζει αυστηρά με τους χαρακτήρες της "Αλίκης" του Τιμ Μπάρτον. Ο καθένας διασκευάζει ελευθερα το χαρακτήρα που θα επιλέξει να παρουσιασει. Και φυσικά υπάρχει και η Dark Version των χαρακτήρων για να επιλέξει καποιος.

*Update συμμετοχών ως τώρα..

1) Εγώ (Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων) normal version
2) wabbit (Alice) normal version
3) evaofadawn (white queen) normal version-νομίζω
4) Glastenen (character not decided yet)
5) Chiroto (Mad Hatter) normal version
6) Lucy-Nyu (Alice) dark version
7) Fireroses (White Rabbit) normal version
8) Queen of Hearts (Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων) dark version
9) noh (white rabbit) dark version

Χαρακτήρες που ειναι ακόμα διαθέσιμοι:

*Alice in wonderland:

Mad Hatter (dark), Cheshire cat (normal/dark), The March Hare (λαγός με τσάϊ, normal/dark), The door Mouse (normal/dark), the Douchess (normal/dark), the King of Hearts (normal/dark), Bill the Lizard (normal/dark)

*Through the looking-glass:

White Queen (dark), Red Queen (normal/dark), Red King (normal/dark), the White Knight (normal/dark)

normal version: Με πηγή εμπνευσης το κλασσικό illustration των βασικών χαρακτήρων, η normal version είναι η "καρδιά" του γκρούπ. Οι πολλές εκδοχές των illustrations των χαρακτήρων μας δείχνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη φαντασία μας και να δώσουμε στοιχεια στο στυλ που να φερουν τη δική μας υπογραφή, κανοντας τα πιο πρωτοτυπα. Ομως ειναι βασικό να μη ξεφύγουμε τελείως από το βασικό concept που είναι το στίγμα αναγνωρισιμότητας των χαρακτήρων αυτών.

dark version: Είναι το διαστρεβλομένο είδωλο του χαρακτήρα σαν να κοιτάζεται σε μαγικό καθρέφτη. Είναι η απεικώνιση του ειδώλου, πιο σκοτεινή, twisted, επιθετική, σαρκαστική και με αρκετά gothic-στοιχεια.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει επιπλέον συμμετοχές από ενδιαφερόμενους, οξύνοντας τη δημιουργική φαντασία. Στη dark version πραγματικά δεν υπάρχουν όρια. Μπορειτε να κάνετε dark style στους χαρακτήρες όπως θέλετε.

#113 DemyxII

DemyxII

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 16:08

Posted ImagePosted Image

#114 DemyxII

DemyxII

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 16:10

It says no greeklish and I haven't got greek letters in the pc , so just check out http://behindinfinity.deviantart.com/ he is amazing!! The pics in the previous post are his!!

#115 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 17:48

It says no greeklish and I haven't got greek letters in the pc , so just check out http://behindinfinity.deviantart.com/ he is amazing!! The pics in the previous post are his!!

Μόνο που είναι κορίτσι!

#116 DemyxII

DemyxII

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 21:47

Μόνο που είναι κορίτσι!

And how do u know exactly??

#117 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 23:42

And how do u know exactly??

Πέραν του ότι την παρακολουθώ χρόνια τώρα, πριν κάν αρχίσει τα cosplay, το έχει πει και το λέει αραιά και που αν και λίγο cryptic. Της αρέσει όμως να παίζει με το αμφιφυλόφιλο look της. Δες για παράδειγμα το σχόλιό της εδώ http://behindinfinity.deviantart.com/art/Curiouser-and-Curiouser-156785254 για τον Miguel.

#118 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 23:53

:madtodeath:αααααααααααααα!

Δεν ξερω τι κα κανω με το μαλλί παιδια! Εχω σκαλωσει τελειως!
Δεν θελω να μπω σε εξοδα να αγορασω ετοιμη χτενισμενη περουκα-κοτσο Ελισσαβετιανό και το μαλλί μου δεν ειναι αρκετά μακρύ για να χτενιστει Ελισσαβετιανός κότσος.

Δεν εχω ιδεα τι να κανω....

#119 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 00:14

Μην άγχεσαι! Έχουμε καιρό μπροστά μας!! Άλλωστε είπαμε, είναι θέμα ερμηνείας,δεν έχουμε κάποιο πρότυπο!

Edit

Τι θα έλεγες για μερικές μπούκλες; Από τις σφιχτές μπούκλες, μέχρι τις χαλαρές, όλες πλαισιώνουν ωραία ένα στέμμα! (I should know..:hihi2: ) ειδικα αν κάνεις και κανένα σετ πλεξιδούλες ή βάλεις μερικά έντονα χρωματισμένα extentions σε χρώματα που να ταιριάζουν στο στέμμα αν έχει πετράδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από QueenofHearts: 24 Απρίλιος 2010 - 01:19

#120 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 08:10

Ίσως μπορείς να πάρεις μια απλή καλή περούκα και να κάνεις το styling που έχει κάνει αυτή η θεά στις πορσελάνινες κούκλες που κάνει, έχει ποστάρει και wallkthrough αυτής της περούκας εδώ, νομίζω ότι θα σε βοηθήσει αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα