Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#61 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 00:22

Aν θέλεις να το κάνεις εμείς θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε μαζί μας! Αν και αναρωτιέμαι για το πώς θα το κάνεις...?

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#62 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 00:25

Thanx παιδιά για τις διευκρινήσεις!

Μπράβο Didi! Διάλεξες θαυμάσια.

Οπότε κανω εγώ το στριμμένο κέρατο την Queen of Hearts των τραπουλόχαρων, που...αχέμ...δεν λες οτι θα μου είναι και "κόντρα-ρόλος"....!

#63 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 10:54

ειδου μερικες εικονες που βρηκα για chesire cat...δεν μπορεσα να βρψ καμια πιο ικανοποιητικη..αν καποιο παιδακι βρει παρακαλω να τις ποσταρει μπας και μου ερ8ει καμια καλυτερη ιδεα για το πως να την κανω....Δειτε τις φωτο και πειτε μου την γνωμη σας..

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

και bloοdy version να μου προτεινετε εγω μεσα ειμαι!!!

#64 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 11:02

H RED QUEEN Εμφανιζεται οταν η αλικη περναει στη χωρα μεσα απο τον καθρεφτη,μαζι με την white queen και ειναι οι 2 βασιλισσες της σκακιερας
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Didi

Didi

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 11:33

@ Wabbit : Είναι chalenge αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω!!! Οπότε ναι θα ήθελα τη Red Queen!^^
@ Tomodachi2: Ε όχι και Queen of Hearts! είπαμε,μπορέι να τρελαίνεις τους πελάτες σου με τις ατάκες σου αλλά όχι κι έτσι!:hihi2: αν και μπορώ να φανταστώ άνετα την Queen of Hearts φανατική καπνίστρια..

Εικόνες για cheshire cat :
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#66 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 12:09

Yosha! οπότε έχουμε:

Original Version:

Alice
Card Guards (εδώ μπορούν να συμμετέχουν πολλά άτομα)
Caterpillar
Cheshire Cat
Mad Hatter
March Hare
Queen of Hearts
Red Queen
White Rabbit
White Queen

Dark Version:

Alice

Κανείς άλλος για dark version; Καμιά μετάθεση; :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 Didi

Didi

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 11:38

Εγώ μια ιδέα θα ήθελα να προτείνω!^^
Εφ' όσον θα υπάρχει Alice dark version, πιστεύω οτι θα έπερπε η "κανονική version της Αλίκης να είναι πιο innocent-childlike,και όχι τόσο προκλητική,ούτως ώστε να τονίζεται και η διαφορά (πέρα από τα χρώματα) μεταξύ των δυο.:ureshii:

#68 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 13:58

Λυπάμαι που βρήκες την version μου προκλητική γιατί δεν στόχευα σε κάτι τέτοιο:nanana:. Προσπάθησα αρκετά με τους υπάρχοντες πόρους να το κάνω να φαίνεται όσο πιο σεμνό μπορούσα βασικά όπως εξήγησα και σε άλλο thread. Δεν προσπαθούσα να κάνω sexy Alice η τίποτα τέτοιο, ughh κρίμα εάν το αποτέλεσμα τελικά βγήκε έτσι:erk:. Εν μέρη όμως καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν βρω κάτι καλύτερο μέχρι τότε να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνω.:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 Didi

Didi

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 14:19

Αww...τώρα είδα το thread που αναφέρεσαι...Σε καταλαβαίνω!:nanana:Κι εγώ μέχρι να σουλουπώσω την στολή maid για να μην είναι φάτε μάτιa ψάρια μου βγήκε ολίγον η πίστη!:sigh2:
Πάντως δε πιστεύω πως χρειάζεται να αγοράσεις κάτι άλλο!^^ Μπορέις να φορέσειςένα πουκάμισο από μέσα λευκό (όπως η Kipi στην πρώτη φωτογραφία που έχει ποστάρει) για να μην είναι τόσο αποκαλυπτικό και να κρύβει το εσώρουχο, και ίσως χαμηλά παπούτσια μπαλαρίνες να το κάνανε πιο παιδικό!^^
Kαι οι ριγέ ασπρόμαυρες κάλτσες θα ήταν όμορφη ιδέα!:ureshii:

#70 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 15:27

Αχ βρε wabbit & Didi....ο,τι και να κανετε εσείς αποκλειεται να μη βγει kawaii! :wooi2: Εισαστε καταδικασμένες! :kawaii:

Η "αθώα-version" της Αλίκης δε γίνεται να μην είναι χαριτωμένη!
Ως προς τη dark-version τώρα, πιστευω πως πρεπει να προσέξουμε καποιες ισορροπίες, γιατί αν ξεφύγει θα είναι σαν το δολοφόνο με το πριόνι. Χμμμ...αφήστε με να το σκεφτώ λίγο...
Αλήθεια, ποια θα κάνει τη dark Alice?

Στα δικά μου τα Queen of Hearts τώρα. Εχω ενα φανταστικό, μακρύ, κόκκινο φόρεμα, στενό στη μέση και πολύ φαρδύ κάτω. Καλή αρχή (κι εδώ που τα λέμε ειναι το μόνο που εχω από το "πάζλ"...)
Τις προάλλες μπήκα σε ενα sex-shop να κοιτάξω κοστούμια και βρήκα ενα συγκλονιστικό :nanana:...με εναν ψηλό, στρογγυλό ανασηκωμένο γιακά πισω απ τον αυχένα και κατι πολύ μακρια φαρδιά μανίκια (εμοιαζε με το πάνω μερος του κοστουμιού της μάγισσας στην "ωραία κοιμωμένη" του Disney). Φανταστικό! Ειδα και την τιμή όμως...100ευρώ και μ' επιασε κόψιμο!

Από την άλλη ομως υπάρχει και πιο οικονομική λύση να φτιάξει κανεις κατι τετοιο, τροποποιώντας ενα από εκεινα τα πολυ κοντά ζακετάκια που εχουν μόνο μανίκια. Ωρε...ψαξίδι που χει να πέσει πάλι.... :uhh:

#71 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 15:43

Mιας και τεθηκε θεμα, απο οτι ειδα στις photo σου Wabbit, το φορεμα σου μοιαζει πολυ με αυτο του Τιμ Μπαρτον . Θα μπορουσες λοιπον να εμπνευστεις απο αυτο και να προσθεσεις αυτο τον εξτρα ποδογυρο(αν λεγεται ετσι -.-) με υφασμα ιδιου χρωματος. Και απο οτι βλεπω στη φωτο οσο πιο ερασιτεχνικο ειναι το ραψιμο τοσο πιο πειστικο ειναι :D . Τελοσπαντων μια ιδεα ριχνω στο τραπεζι που μου ηρθε καθως googlaρα. Καλη επιτυχια παντως σε ολους οσους προσπαθησουν να ζωντανεψουν το ωραιο αυτο παραμυθι^.^.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kurisu: 04 Νοέμβριος 2009 - 22:38

Spoiler: ~The Door~

#72 Didi

Didi

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 16:51

@ Tomodachi : ναι δυστυχώς όλα τα εντυπωσιακά φορέματα και ρούχα είναι και παναάκριβα...:frozen:
Πιστεύω κι εγώ πως η καλύτερη λύση τελικά είναι με τα χεράκια μας:unlucky: βελονάκι βελονάκι και ραπτομηχανή!!!

εγώ πάλι για την δική μου μίας και είναι του σκακιού σκέφτομαι να έχω μια τεράστια ουρά έτσι φουσκωτή σκακιέρα και όλο το άλλο κόκκινο!!

#73 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 21:49

@Tomodachi: Για την Dark Alice δήλωσε ενδιαφέρον η Lucy-Nyuu, εάν δεν έχει άλλο cosplay όταν αποφασίσουμε να το κάνουμε. Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω εάν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Btw πολύ καλή αρχή το φόρεμα!

@Kurisu, Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα, το ψιλοσκευτόμουν να κανω κάτι τέτοιο. θα δώ τι θα κάνω όταν πλησιάζει εκείνη η ώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 23:28

συγκεκριμενα θελω να κανω αυτο

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
εχω ηδη τις μποτες το μπαλτα και μπολικη ορεξη να σφαξω κοσμο
η νταρκ εκδοχη μου θα βασιζεται σαυτο
http://en.wikipedia.org/wiki/American_McGee%27s_Alice

οποτε ναι θα μαι σαν τον δολοφονο με το τσεκουρι
βασικα εχω σκοπο καποια στιγμη να το κανω ουτως η αλλως γιατι ειναι απτα αγπημενα μου βιντεο γκειμς και στορις γενικοτερα.απλα θα ναι οντως πολυ καλυτερα να το κανω μονο αν μαζευτουν ατομα και για γκοθικ εκδοχη.
επισης μου ηρθε μια πολυ καφρικη ιδεα για το ποτε μπορουμε να το κανουμε χεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχ:kakaka:
Γιατι δεν ντυνομαστε ολοι ετσι να παμε στην πρεμιερα της αλικης στη χωρα των θαυματων του τιμ μπαρτον?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 19:40

Lucy μου, πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα σου αν και δεν ξέρω εάν θα έχουμε προλάβει να τελειώσουμε τις στολές μέχρι τότε (αλήθεια πότε είναι η πρεμιέρα;), καθώς και εάν θέλουν και οι άλλοι.

Δημοσιευμένη  εικόνα