Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#121 Fya-sama

Fya-sama

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 08 October 2009 - 19:50

Ξέρουμε από ποια ανιμέ 8α υπάρχουν cosplayers?
Posted Image

#122 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 08 October 2009 - 21:49

Ξέρουμε από ποια ανιμέ 8α υπάρχουν cosplayers?

απ ολα εχει ο μπαξες!!!!πες ανιμε να σου πουμε κ ενα κοσπλειερ!!! Πιστευω οτι θα υπαρχει αρκετη ποικιλια!!

#123 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 08 October 2009 - 22:37

Θα είναι τέλειο! Δε μπορώ να περιμένω να πιω καφέ και να χαζεύω cosplays!:wooi2: Συγχαρητήρια για την οργάνωση. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα είναι απίστευτο:riiight:
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#124 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 08 October 2009 - 23:41

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΛΗΣΑ ΑΙΣΙΩς ΑΦΙΣΕς ΣΕ 2 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, 2 VIDEO CLUB ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ.ελπιζω να μαζεψετε κοσμο!

Στο mall υπαρχει καμια αφισα?
Στο fnac που πηγα δεν ειδα τιποτα. Ετσι θα μαζευτει ο πολυς ο κοσμος.
Spoiler: ~The Door~

#125 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 09 October 2009 - 00:28

Στο mall υπαρχει καμια αφισα?
Στο fnac που πηγα δεν ειδα τιποτα. Ετσι θα μαζευτει ο πολυς ο κοσμος.

επρεπε να εχουμε βαλει ηδη, αλλα δημιουργηθηκαν καποια μικροπροβληματακια. απο το σαββατο το πρωι θα υπαρχουν:hot:

#126 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 09 October 2009 - 17:51

απ ολα εχει ο μπαξες!!!!πες ανιμε να σου πουμε κ ενα κοσπλειερ!!! Πιστευω οτι θα υπαρχει αρκετη ποικιλια!!

Ultimate Hentai Kamen! Eδώ σε θέλω! Μπουχαχα! :himitsu: (Aν είχα τους κατάλληλους κοιλιακούς θα το 'κανα ευχαρίστως :kill4u: )

#127 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 09 October 2009 - 18:20

Ultimate Hentai Kamen! Eδώ σε θέλω! Μπουχαχα! :himitsu: (Aν είχα τους κατάλληλους κοιλιακούς θα το 'κανα ευχαρίστως :kill4u: )

και μην ξεχναμε και την kekko kamen...
το κουστουμι της γινεται πολυ ευκολα...
απορω που δεν υπαρχουν περισσοτερες cosplayers

#128 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 09 October 2009 - 18:24

ρε παιδια μπορει κανεις να με φυλοξενιση να ερθω και εγω μπουχουχουχου και εγω θελωωωωωωωωωωω ειναι αδικοοοοοοοοο!!!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#129 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 October 2009 - 18:57

Crapicus, θα είμαι πράγματι εκτός Αθηνών εκείνες τις μέρες.

Θα μπορούσα να πάρω το πλοίο Παρασκευή, να καταφέρω να έρθω το Σάββατο, & να ξαναφύγω Κυριακή, αλλά that sounds too much...

:( :(
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#130 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 10 October 2009 - 00:41

μηπως θες και κοσπλει Λουσι απο Ελφεν Λιεντ οπως εμφανιζεται στο πρωτο επισοδιο???:hahaha:

παντοως παιδια πρεπει να ειστε περηφανοι για μενα...εχω κανει τελη διαφημιση τοσες μερες!!!! ακομη και σημερα που ημουν στην συναυλια των Τοκιο Χοτελ, μιλαγα μ εενα σεκιουριτα και του το ειπα!!!!!! Κ εδειξε ενδιαφερον!! χε χε χε..στο θεμα προμοσιον δεν με πιανει κανεις!!!:hero:

#131 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 October 2009 - 04:54

μηπως θες και κοσπλει Λουσι απο Ελφεν Λιεντ οπως εμφανιζεται στο πρωτο επισοδιο???:hahaha:

Δεν θα με χάλαγε. Yaranaika? :orly:

#132 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 10 October 2009 - 17:26

Όλα τα καλά τώρα που είμαι στο στρατό τα χάνω. Πρώτα το cosplay party και τώρα αυτό.

:Crying2::Crying2::Crying2::Crying2:

Δεν πειράζει. Παιδιά καλά να περάσετε και καλή επιτυχία στην διοργάνωση. Μακάρι να πάει καλά και να επαναληφθεί.
Posted Image

#133 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 posts

Posted 10 October 2009 - 18:42

ahhh... kai ego tha ithela na eimai ekei T_T

#134 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 10 October 2009 - 18:43

Λοιπόν guys, σήμερα πήραμε και το official okay απο το fnac για τα cosplay του κοινού...:riiight:

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε όσοι θέλετε να έρθετε ντυμένοι cosplay!! Απλά να είμαστε cool από άποψη συμπεριφοράς. :P
Posted Image

#135 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 October 2009 - 21:37

Μόλις το είπα στην αδερφή μου κόντεψε να πάθει συγκοπή από τη χαρά της! Τρελαίνεται για maids! Αν το ξέρα νωρίτερα θα σας την έστελνα να σερβίρει ντυμένη maid! Είναι πολύ χαριτωμένη και της πάει.
Τέσπα θα έρθουμε, δεν το χάνουμε! Όταν είχα πάει στην Akiba σε maid cafe είχα περάσει πολύ ωραία! I expect you to play that maid theme song!