Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#106 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 06 October 2009 - 17:35

Σχετικα με οσα αναφερεται για τα προβληματα που μπορει να δημιουργηθουν απο τους "καφρους", ξερω οτι οταν πας γυρευοντας θα τα βρεις τα προβληματα. Στοχος ειναι να μερασουμε καλα και αν πεταχτει και κανεις να πει τη μπουρδα του απλα αγνοειστε τον. Τοσα χρονια στην Ελλαδα μενεται, δεν συνηθησατε???
Spoiler: ~The Door~

#107 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 06 October 2009 - 17:36

Φωτογραφίες και βίντεο όπως και δίποτε θέλουμε εεε(δυστηχώς μου πέφτει κάπως μακριά,και δεν έχω και κανέναν συγγενή να με φιλοξενήσει για 3 μερες)

Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε.:riiight:

#108 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 06 October 2009 - 20:10

Και 'γω σκέφτομαι να περάσω, έχω βει ήδη θύματα να κουβαλήσω :kill4u:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#109 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 06 October 2009 - 21:48

@Zanza: όχι δεν πήγαινε πουθενά specifically, don't worry. Aπλά ήθελα να καθαρίσω το τοπίο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#110 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 07 October 2009 - 13:22

:kill4u:
οπ θα ερθω και εγω ^___^
θα βαψω λιγο το προσωπο μου αμα ειναι :D

#111 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 07 October 2009 - 15:57

λοιποιν θα πω να με βαλουν πρωινη γιατι θα ναι δυσκολο να δουλευω κοσπλειαρισμενη και να πεταγομαι απτο μαγαζι στο φνακ,
γενικα επηδ ειμαι καθε μερα στο φνακ,να πω πως ηταν το καταφυγιο των ιμο,γιατι κανεις δεν λεει τιποτα,καθε μερα βλεπω απιστευτα πραγματα,τα κοσπλει θα φανουν τελειως νορμαλ και δν θα ενοχλουν.\
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥς ΟΤΑΚΟΥ ΟΜΩς ονεγκαι μην αρχισουν να σας τρεχουν τα σαλια νταξι?
Posted Image

#112 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 07 October 2009 - 16:00

ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥς ΟΤΑΚΟΥ ΟΜΩς ονεγκαι μην αρχισουν να σας τρεχουν τα σαλια νταξι?

χμμμ, τωρα τους βαζεις δυσκολα.......!!!:hahaha:

#113 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 07 October 2009 - 18:33

Σαλιάρες FTW?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#114 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 October 2009 - 21:35

Αν και θα υπάρχουν σίγουρα αυτοί που θα ρίχνουν περίεργα βλέματα αν κάνετε κανά cosplay από Dragonball ή Final Fantasy να δείτε πως θα πορωθούν. :orly: Ή και τίποτα πιο retro όπως Getta Robo (για τους "παπούδες"). Όλο και κάποιος ξέμπαρκος θα πλησιάσει για να πιάσει κουβένται με τον cosplayer για να του πει τι φοβερός που είναι που έκανε το cosplay αυτό μπλα, μπλα, μπλα. Εξάλλου, αρκετοί από εμάς έτσι δεν γνωρίσαμε καινούρια άτομα από τα cosplay parties; Πιάνοντας κουβέντα με άτομα που κάνανε cosplay από αγαπημένους μας χαρακτήρες; Aυτός, άλλωστε, είναι κι ένας παραπάνω λόγος που γίνεται το event φαντάζομαι: να προσελκύσουμε την προσοχή του υπόλοιπου κόσμου ώστε να μυηθούν κι άλλοι το hobby των anime. :riiight:

#115 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 07 October 2009 - 22:10

What if, αντί για otaku αυτοί που θα droolάρουν να είναι άσχετοι?:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#116 AnthonyNervosa

AnthonyNervosa

Noir-kun

• Members
  • 1 posts

Posted 08 October 2009 - 09:55

This will be my 2nd visit to an anime related event since the first will be on October 10th can't wait :awww:

Ένα μεγάαααλο ευχαριστώ στους διοργανωτές :riiight:

#117 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 08 October 2009 - 11:41

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΛΗΣΑ ΑΙΣΙΩς ΑΦΙΣΕς ΣΕ 2 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, 2 VIDEO CLUB ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ.ελπιζω να μαζεψετε κοσμο!ααααααααααααααχ μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι(ελπιζω να με εισακουσε η hebihime sama,και για οσους δν ξερουν στο προηφουμενο παρτυ ειχα χασει τη μαλλινη αλλα Bonney ζακετα του κοσπλει,και εκανα ανω κατω το δωματριο,πουθενα η ζακετα και φωναζω πανω στην απελπησια μου HEBIHIMA SAMA TASKETEEEE........................onegai onegai onegai .
και τσουπ ειδου η ζακετα)
Posted Image

#118 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 08 October 2009 - 11:54

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΛΗΣΑ ΑΙΣΙΩς ΑΦΙΣΕς ΣΕ 2 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, 2 VIDEO CLUB ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ.ελπιζω να μαζεψετε κοσμο!ααααααααααααααχ μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι(ελπιζω να με εισακουσε η hebihime sama,και για οσους δν ξερουν στο προηφουμενο παρτυ ειχα χασει τη μαλλινη αλλα Bonney ζακετα του κοσπλει,και εκανα ανω κατω το δωματριο,πουθενα η ζακετα και φωναζω πανω στην απελπησια μου HEBIHIMA SAMA TASKETEEEE........................onegai onegai onegai .
και τσουπ ειδου η ζακετα)

Χοχοχο:hahaha: Οκ θα το δοκιμάσω κι εγώ τότε μπας και βρω τα κλειδιά μου

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#119 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 08 October 2009 - 17:56

Εγω θα ειμαι και της μερες ,δεν υπαρχει περιπτωση να το χασω :mador2:...
Εγω λεω ο καθενας μας να βαλε οτι του αρεσει :wooi2:εγω σκοπεύω να βαλω κατι καλο και κομψο , αφου ειμαστε οι αντιπροσωποι ολον τον OTAKU στην ελλαδα :chigau: ...
Ο θεος μαζι μασ στον αγωνα ..
Banzai banzai banzai :ballumad: ....

#120 Fya-sama

Fya-sama

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 08 October 2009 - 19:04

Μπράβο ρε παίδια, καταπληκτική προσπάθεια!! Εύγε εύγε ΕΥΓΕ στους διοργανωτές, να δουμε κ μεις οι ανιμόφιλοι της Ελλάδας ασπρη μέρα! Εννοείται ότι θα έρ8ω, θα το πω κ σε άλλους 3-4 πορωμένους φίλους κ φύγαμε για το mall!

Spoiler:

Όσο για τη μουσική επένδυση, ελπίζω ότι θα βάλουνε κ Αrashi..:awww:
Όνειρα ζωης πραγματοποιούνται, όχι αστεια...:if:
Posted Image