μουχαχαχαχαεεεεε ναιιιι......μια αωτερωτητα την εχουμε...γι αυτο και θα τους σκασουμε το μπουκετο απο ψηλα!!!

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:13
μουχαχαχαχαεεεεε ναιιιι......μια αωτερωτητα την εχουμε...γι αυτο και θα τους σκασουμε το μπουκετο απο ψηλα!!!
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:24
αχαχαχα ποιος μιλησε για νταηλικια? εγω ελω απλως την αποψη μου απο ρεαλιστικη σκοπια!!!μουχαχαχαχα
οχι νταηλίκια στο φορουμ,μονο εκτος απο αυτου
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 06:35
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 10:27
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 10:34
χμμμ, μαλλον ξεχνας οτι το μαλλ ειναι το αγαπημενο μερος των 15χρονων...και ως συνηθως τα αγορια σ αυτην την ηλικια (και αργοτερα βασικα, γιανα μην πω μεχρι να γερασουν, no offence μικρα μου αγορακια του forum!!
) ειναι καφροι!!! Οποτε μολις δουν κατι ασυνηθηστο γι αυτα θα την πεταξουν την παπαριτσα!!!! Try to stay cool and ignore...(πιο πολυ στον εαυτο μου το λεω αυτο
)
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 11:25
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 11:51
(1) Το forum της fnac είναι πράγματι μικρό, αλλά δόξα τω Θεώ, σας χωράει η υπόλοιπη fnac και εάν όχι, ε τότε το Mall σίγουρα.
(2) Ο καθένας έρχεται ντυμένος όπως θέλει, απλώς μην περιμένετε φάση cosplay party. Το αν θα το νοιώθουμε σαν party και το γεγονός ότι θα έχει cosplay (πολλά, έτσι που σας ακούω), είναι άλλο θέμα.
(3) Ε, καλά, να είστε βέβαιοι / βέβαιες ότι θα ακούστε και μία και δύο και τρεις μ****ίες, καθότι είναι το πρώτο άνοιγμα του J-community στο ευρύ κοινό και επισήμως. Ωστόσο, για το θέμα να γίνει καμια φασαρία, πάντως στα Εξάρχεια και στην πλατεία στου Σταθμού Κεραμεικού επιβιώσαμε ως τώρα. Ε, του π**στη. Αν βέβαια υπάρξει τέτοιο θέμα, όπως είπε και ο Nerethil, έχουμε λοστούς και άλλα μεγάλα και μεταλλικά πράγματα.
(4) Το βασικό είναι να θυμάστε ότι πλέον θα εκπροσωπούμε / εκπροσωπείτε το αγαπημένο σας Hobby και άρα το χώρο που κινούμαστε συνολικά, οπότε ενδείκνυται να είμαστε κόσμιοι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Speedgrapher: 06 Οκτώβριος 2009 - 12:52
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 13:11
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:22
Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Asaph: 06 Οκτώβριος 2009 - 14:32
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:58
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 15:40
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 16:56
ο χωρος ειναι παρα πολυ μικρος για ολα τα ατομα που θελουν να μαζευτουν. τον περασμενο νοεμβρη σε εναν διαγωνισμο guitar hero ειχαν μαζευτει 30 ατομα και ηταν full. oποτε σκεψου τωρα...αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και το θεμα χωρου παραβλεπεται. οσο για το αν υπαρξουν καφριλικια απο αλλους....θα τους φτιαξουμε εμεις....Έτσι πως τα λέτε μου ακούγετε λες και ο χώρος είναι μικρός
.
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 17:12
Α-ΧΕΜ, προς όλα τα (καλά και καλοπροαίρετα ελπίζω) παιδάκια: διαβάστε ξανά με προσοχή τα τέσσερα points, ειδικά το 4! Μην παρασύρεστε από τις αηδίες που λέμε με τον Nerethil: οι λοστοί ήταν ένα inside joke που (being geeks) απλά μας βγαίνει λίγο αυθόρμητα αυτές τις μέρες.
ο χωρος ειναι παρα πολυ μικρος για ολα τα ατομα που θελουν να μαζευτουν. τον περασμενο νοεμβρη σε εναν διαγωνισμο guitar hero ειχαν μαζευτει 30 ατομα και ηταν full. oποτε σκεψου τωρα...αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και το θεμα χωρου παραβλεπεται. οσο για το αν υπαρξουν καφριλικια απο αλλους....θα τους φτιαξουμε εμεις....
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 17:25