Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#151 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 12 October 2009 - 20:09

@Neuro και λοιπούς: Α-ΧΕΜ, αναφορικά με το θέμα της φωτογραφισης δύο πολύ σημαντικά σημεία. Πρώτον, να μην σχολιάσω την προσέλευση στον τελευταίο photo-shoot (hooray for the Alice team - well done). Δεύτερον, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά από το Mall να κάνουμε διαφήμιση του event έξω από τα όρια της fnac. Μεταφράζω: φωτογραφήσεις, ΜΟΝΟ μέσα στο χώρο της fnac διότι αλλιώς μπορούμε να μπλέξουμε. ΝΑΙ, μπορείτε να κυκλοφορείτε ντυμένοι παντού, ΟΧΙ, δεν είναι καλή ιδέα να βγάλουμε φωτογραφίες οπουδήποτε εκτός του fnac, τουλάχιστον όχι επίσημα. Namida, εάν κάνω οπουδήποτε λάθος στα παραπάνω please άμεση διευκρίνηση.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#152 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 12 October 2009 - 20:37

Οκ, κατανοήτο το θέμα με τις φώτο!
@Cassie: Μήν ανησυχείς καλό μου, θα σου κρατήσουμε στην τελική εμείς το αρχείο, τουλάχιστον για όσο είμαστε εκει, αν και νόμιζα οτι θα μας ερχόσουν αυτή την φορά :(

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#153 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 12 October 2009 - 21:31

παιδια τελικα μονο σαββατο μπορω να ερθω με coplay,γιατι εχουμε ελειψη προσωπικου damn.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ OI COSPLAYERS ΝΑ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ
Posted Image

#154 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 12 October 2009 - 21:40

παιδια τελικα μονο σαββατο μπορω να ερθω με coplay,γιατι εχουμε ελειψη προσωπικου damn.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ OI COSPLAYERS ΝΑ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ

αγαπουλα μου θα τρεξω να σε χαιρετησω και να σε κανω και μακια!!! κριμα βρε συ...εεεε, καλα κ εγω μονο τις 2 μερες θα μπορεσω να μαι....θυμισε μου μονο σε ποιο απ ολα τα μαγαζια δουλευεις γαι να μην ψαχνω σε ολο το Μαλλ!!!

#155 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 12 October 2009 - 21:42

θα σε pmarw παντως ειναι κοντα στο fnac
Posted Image

#156 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 12 October 2009 - 21:49

θα σε pmarw παντως ειναι κοντα στο fnac

κ εμένα κ εμένα να με πμάρεις παρακαλώ! ήμουν έτοιμη να ρωτήσω αλλά με πρόλαβε η cammy! :bahhh:
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#157 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 12 October 2009 - 22:17

κ εμένα κ εμένα να με πμάρεις παρακαλώ! ήμουν έτοιμη να ρωτήσω αλλά με πρόλαβε η cammy! :bahhh:

lol!! ωχ, δηλαδη τωρα θα μου βγει το ονομα??:hahaha:

#158 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 12 October 2009 - 22:34

Οκ, κατανοήτο το θέμα με τις φώτο!
@Cassie: Μήν ανησυχείς καλό μου, θα σου κρατήσουμε στην τελική εμείς το αρχείο, τουλάχιστον για όσο είμαστε εκει, αν και νόμιζα οτι θα μας ερχόσουν αυτή την φορά :(

:wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::wis::hiding_something:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#159 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 13 October 2009 - 05:59

@Neuro και λοιπούς: Α-ΧΕΜ, αναφορικά με το θέμα της φωτογραφισης δύο πολύ σημαντικά σημεία. Πρώτον, να μην σχολιάσω την προσέλευση στον τελευταίο photo-shoot (hooray for the Alice team - well done). Δεύτερον, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά από το Mall να κάνουμε διαφήμιση του event έξω από τα όρια της fnac. Μεταφράζω: φωτογραφήσεις, ΜΟΝΟ μέσα στο χώρο της fnac διότι αλλιώς μπορούμε να μπλέξουμε. ΝΑΙ, μπορείτε να κυκλοφορείτε ντυμένοι παντού, ΟΧΙ, δεν είναι καλή ιδέα να βγάλουμε φωτογραφίες οπουδήποτε εκτός του fnac, τουλάχιστον όχι επίσημα. Namida, εάν κάνω οπουδήποτε λάθος στα παραπάνω please άμεση διευκρίνηση.

Φωτογραφήσεις επίσης μπορύν να πάρουν και στον εξωτερικό χώρο του MALL, ΟΧΙ μέσα στο MALL.
Posted Image

#160 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 October 2009 - 08:30

Παιδια ευχομαι σε ολους καλα να περασετε...και "Απαιτω" οχι θέλω :P μπολικες φωτογραφιες!!! ;)

Giggity giggity Goo!@@@@@

Tiger-stock-blog-header.jpg

#161 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 13 October 2009 - 13:40

Αφού αυτό που τονίζεις είναι τόσο σημαντικό, για να είστε καλυμμενοι ότι εχουν ενημερωθεί όλοι, αυτο το χρονικό διάστημα καντε το copy/paste σε καθε σελίδα του τόπικ. Γιατί?
Γιατι το τόπικ εχει παρα πολλή κινηση, κάθε μερα μπορεί να προστίθενται και 2 επιπλεον σελίδες και το σημαντικότερο
απειροελάχιστοι χρηστες τσεκάρουν τι εχει γραφτει στις προηγούμενες σελίδες! Αρα υπάρχει περίπτωση να μη το δουν καποιοι, αρα να μη ξερουν και να βάλουν σε μπλέξιμο μια εκδήλωση που βασίζεται σε brandnamed-χορηγούς, τραβώντας φωτό σε μέρη που στο βάθος του φόντου θα φαίνεται μια φίρμα εταιρίας που δεν θα χει σχεση με την εκδήλωση.

Εγώ στην οργάνωση δεν είμαι, δεν ξερω αν στεκει ό,τι λεω, αλλά καλό θα ταν να σιγουρευτείτε ότι όλοι θα είναι ενημερωμενοι για αυτό που εχει σημασία για την ομαλότητα της εκδήλωσης.

Εντάξει, οι εξωτερικοί χωροι του Mall σίγουρα θα χρησιμοποιουνταν για φωτογράφιση! ειναι το καλύτερο μερος!

#162 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 October 2009 - 14:09

Πρώτο σταμάτησαν το ηλεκτρικό σε σχεδόν όλοι την κίνηση του και εγώ θα έπρεπε να είμαι το άτομο που θα έπρεπε να τους κράξω μια και εγώ το οργάνωσα.:mador2:
Δεύτερο διαφήμιση?:erk: Συγνώμη δηλαδή απαγορεύετε να κάνουμε βόλτα και να τραβήξουμε φωτογραφίες? Δεν είδα πουθενά στο mall ταμπέλα που να λέει απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες:orly:! Δηλαδή θα μας πάρουν με τις χειροπέδες 30-40 άτομα?:hahaha::hahaha: Εγώ πάντως ψήνομαι όπως είπα να κάνουμε ντου έξω από το mall για φωτογραφίσει μια και υπάρχει μπόλικο χορό.:tensai: Και διάσημη εάν εννοεί στο να δούνε και έξω από το fnac τι γίνετε αφού θα γίνατε που θα γίνετε χαμός άσε που πολλά παιδιά θα κυκλοφορούν με cosplay όλο και κάποιος θα ρωτήσει γιατί είναι ντυμένοι έτσι.

#163 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 13 October 2009 - 14:22

Παιδια ευχομαι σε ολους καλα να περασετε...και "Απαιτω" οχι θέλω :P μπολικες φωτογραφιες!!! ;)

Giggity giggity Goo!@@@@@

Άστα αυτά και κατέβα κάτω άνθρωπε:Blissfull:!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#164 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 October 2009 - 14:26

Δυστυχως δεν μπορω παλικαρι μου γιατι αρχισα δουλεια και ειναι ζορικα τα πραγματα....!!!
Καλα να περασετε παντως....ειμαι σιγουρος πως θα γινει χαμος!! ;D

Και συγχαρητηρια στα παιδια για την ολη οργανωση!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#165 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 13 October 2009 - 14:34

Δεύτερο διαφήμιση?:erk: Συγνώμη δηλαδή απαγορεύετε να κάνουμε βόλτα και να τραβήξουμε φωτογραφίες? Δεν είδα πουθενά στο mall ταμπέλα που να λέει απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες:orly:! Δηλαδή θα μας πάρουν με τις χειροπέδες 30-40 άτομα?:hahaha::hahaha: Εγώ πάντως ψήνομαι όπως είπα να κάνουμε ντου έξω από το mall για φωτογραφίσει μια και υπάρχει μπόλικο χορό.:tensai:

I hate copyright...Γιατι λογικα για να μην τους παρουμε φωτο το μαγαζι και τους το ματιαξουμε?'Η θα μας κανει κανενας μυνηση αν ειναι καταλαθος στη φωτο.:redcard2:Το βρησκω χαζο αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες του Speed...:nod2:Neuro συμφωνω μαζι σου για το εξω τουλαχιστον...Να βγει και καμια φωτο της προκοπης γιατι δεν το πολυ βλεπω για μεσα στο fnac θα ειμαστε ολιγον τι....στριμωγμενα να μην το πω αλλιως...

ΥΓ...Εμαθα πως δεν καπνιζουμε μεσα ή ειναι ιδεα μου...:smokingg:
Posted Image