Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#136 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 10 October 2009 - 22:46

Δεν το χανω με τιποτα και για κανενα λογο. Θα ειμαι εκει!!!! Περιμενα πολυ καιρο για μια τετοια ευκαιρια :kill4u:!!!!!!!

Μπραβω στα παιδια που το διοργανωσανε:riiight:!!!!! Θα προσπαθησω να ερθω και τις 3 μερες!
Posted Image

#137 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 October 2009 - 23:24

iku iku~!!!!

μένω και κοντά...:hehehe::hehehe:

#138 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 October 2009 - 23:26

Λοιπόν guys, σήμερα πήραμε και το official okay απο το fnac για τα cosplay του κοινού...:riiight:

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε όσοι θέλετε να έρθετε ντυμένοι cosplay!! Απλά να είμαστε cool από άποψη συμπεριφοράς. :P

Μα αυτό δεν είχε ήδη υποθεί?ότι όσοι θέλουν να κάνουν ότι κόσπλει μπορούν ελεύθερα?

Τόνικακού.Είναι πολύ καλή ευκαιρία,και από θέμα όργανωσης just perfect:riiight:.Εγώ τι να πω.Φυσικά και θα έρθω(μένω υπερβολικααά κοντά)αλλά το θέμα είναι η πέμπτη.Παρασκευή κ Σάββατο μα φυσικά.Πολύ καλή η ιδέα.Και εύχομαι τα καλύτερα!!!:ureshii::ureshii:
Τώρα κόσπλει.Πραγματικά εύχομαι να μπρούσα να κάνω.(Δεν έχω κάνει και ποτέ:emptyonexg1:)
:nosey:.Αλλά θέλω πολύ να φωτογραφίσω και θα το κάνω:hahaha:.Θα είμαι ο ένας φωτογράφος:hahaha:.(εκτός της φωτογραφικής ας έχω και το κινητό:hot:).
see you there και μην ανυσηχείτε,καλή θέληση να υπάρχει μια χαρά θα περάσουμε.:drink:

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 October 2009 - 23:38.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#139 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 11 October 2009 - 04:09

*sob* Πάλι Κέρκυρα θα'μαι -ε,καποιος πρέπει να πάει και σ αυτά τα μαθηματα-, και δυστυχώς δε θα καταφέρω με τίποτα να κατέβω... Α ρε αποστάσεις ρημάδες! Καλά να περάσετε!!

Posted Image

#140 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 11 October 2009 - 12:31

καλα εννοειται πως 8α ειμαι εκει ας μενω στην αλλη ακρη της α8ηνας τετοια πραματα δε πρεπει
να τα χανεις και ειδικα το σαββατο που γινεται και μετα παρτυ στο skullbar αν δε κανω λα8ος

Τωρα για cosplay .... για αλλη μια φορα πακετο.... αλλα καποια στιγμη 8α τα καταφερω:bahhh:
Διατι8ομαι για help αμα χρειαστει

Αντε και καλο σεφτε
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#141 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 11 October 2009 - 20:44

Προτα απολα θα θελα να πο πος ελπιζω ολλα να πανε καλα :awww:.
Αλλα συνεχεια σκεφτομαι για το χορο του καταστηματος αν θα ειναι αρκετα μεγαλος για μας και τον υπολοιπο κοσμο:orly::cry5: αν δεν εχει τοτε πρεπει να :beaten: να πείσουμε μερικα ατομα να φυγουν :hehehe:.
Δεν θελω να ερχοντε ασχετοι και εγω να ειμαι απ εξω :nanteee: στο:frozen:...
,

#142 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 11 October 2009 - 22:14

Λοιπόν επειδή γενικός κουβαλάω πολύ τρελά και ιδέες ... θα προτείνω κάτι που είπα στον Namida χτες. Τα παιδιά που θα κάνουν cosplay αλλά οι φωτογράφοι να κάνουμε ένα γύρο στους ορόφους του mall και να γυρίσουμε ξανά στο fnac πιστεύω ότι με αυτό το τρόπο όχι μονό θα τραβήξουμε την προσοχή αλλά και θα δούνε και οι υπόλοιπη τι στο καλό γίνετε (στο περίπου) στο fnac. Επίσης επειδή μάλλον θα είναι παρά πολλά τα cosplay και επειδή θα είναι μέρα ... να κάνουμε ένα ντου έξω από το mall για φωτογράφηση. Απλός μια ιδέα είναι δεν ξερώ εάν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι.

#143 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 11 October 2009 - 22:40

Λοιπόν επειδή γενικός κουβαλάω πολύ τρελά και ιδέες ... θα προτείνω κάτι που είπα στον Namida χτες. Τα παιδιά που θα κάνουν cosplay αλλά οι φωτογράφοι να κάνουμε ένα γύρο στους ορόφους του mall και να γυρίσουμε ξανά στο fnac πιστεύω ότι με αυτό το τρόπο όχι μονό θα τραβήξουμε την προσοχή αλλά και θα δούνε και οι υπόλοιπη τι στο καλό γίνετε (στο περίπου) στο fnac. Επίσης επειδή μάλλον θα είναι παρά πολλά τα cosplay και επειδή θα είναι μέρα ... να κάνουμε ένα ντου έξω από το mall για φωτογράφηση. Απλός μια ιδέα είναι δεν ξερώ εάν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι.

Μ'αρέσει σαν ιδέα. Και ας γελάνε μαζί μας εμείς είμαστε περήφανοι που κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Αλλά επίσης υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι άλλοι να το βρουν ωραίο και, ποιος ξέρει, μπορεί να φτάσουν σε σημείο να κάνουν cosplay μαζί μας!:ureshii: θα μαζέψουμε κόσμο! Μπορεί και να προτρέχω λίγο.... Αλλά θα το ήθελα
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#144 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 11 October 2009 - 22:42

Μ'αρέσει σαν ιδέα. Και ας γελάνε μαζί μας εμείς είμαστε περήφανοι που κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Αλλά επίσης υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι άλλοι να το βρουν ωραίο και, ποιος ξέρει, μπορεί να φτάσουν σε σημείο να κάνουν cosplay μαζί μας!:ureshii: θα μαζέψουμε κόσμο! Μπορεί και να προτρέχω λίγο.... Αλλά θα το ήθελα

Χεχε, κόσμο θα έχουμε σίγουρα. Πολύ κόσμο μάλλον.:ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#145 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 October 2009 - 01:02

Έπειδή υπήρξε ένας γενικότερος προβληματισμός σχετικά με το εάν οι επισκέπτες θα μπορούσαν να είναι ντυμένοι ή όχι, κρίναμε σκόπιμο να μιλήσουμε με το κατάστημα, για να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει ντυμένος cosplay! Μόνο να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για cosplay/maid cafe, και όχι για πάρτυ.

#146 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 12 October 2009 - 09:41

Έπειδή υπήρξε ένας γενικότερος προβληματισμός σχετικά με το εάν οι επισκέπτες θα μπορούσαν να είναι ντυμένοι ή όχι, κρίναμε σκόπιμο να μιλήσουμε με το κατάστημα, για να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει ντυμένος cosplay! Μόνο να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για cosplay/maid cafe, και όχι για πάρτυ.

Φαίνεται ότι θα έχει πολύ κόσμο, πάρα πολύ κόσμο βασικά, όμως φοβάμαι ότι με τόσους δικούς μας που θα είναι εκεί και τις μικρές διαστάσεις του χώρου τελικά δε θα επιτευχθεί η (νομίζω ποθούμενη) προσέγγιση σε ένα κοινό που δε μας γνωρίζει...

[Από την άλλη θα πει κάποιος, ότι αν δουν σε κάποιο "mainstream" μέρος τόση "επιτυχία" του event, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε "πιο mainstream" μέρη next time. Ουφ, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.... :deadga6:]

#147 HikariAngel5

HikariAngel5

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 12 October 2009 - 11:02

Πω πω....θελω τοοοοοοσο πολυ να ερθω αλλα την παρασκευη παιζω με το συγκροτημα μου και το σαββατο που θελει να ερθει η παρεα μου εχω προβα επειδη την κυριακη ξαναπαιζουμε :madtodeath:.Οποτε μονο πεμπτη μπορω και αν τα καταφρω να βρω παρεα γιατι μενω και μακρια!!!!!Ηθελα τοσο πολυ να ερθω εστω τις 2 απο τις 3 μερες.!θα ειναι σιγουρα τελεια!!!

#148 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 October 2009 - 11:29

Αν αυτό το event καταφέρει να γεμίσει το Mall με cosplayers, θα παραδεχτώ αυτή τη χώρα και τους οτάκου μας! Ίσως φέρω και την κάμερα μου να τραβήξω κόσμο και αντιδράσεις! (Μήπως να ντυθώ και γω yakuza για να τρομάζω τους άσχετους που θα πάνε να μας την πούνε; Το χω το στυλ!)

#149 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 12 October 2009 - 15:37

Neuro μάστορα κοίτα να καλύψεις και τις 3 μέρες να μην σου ξεφύγει κανείς XD!!!Και κανένας πρόθυμος να σημειώνει τους cosplayers επίσης:hot:; Γιατί είναι σίγουρο ότι θα γίνει χαμός. Μην χαθούνε τόσα cosplays γιατί δεν μπόρεσα να είμαι εκεί να τους σημειώσω ή επειδή δεν είχε φωτογράφους και μετά δεν μπορώ να τους βάλω και στο Hall of Fame λόγο έλλειψης υλικού και info. Θα ήταν κρίμα και για τους ίδιους αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του cosplay πιστεύω.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#150 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 October 2009 - 16:14

(Μήπως να ντυθώ και γω yakuza για να τρομάζω τους άσχετους που θα πάνε να μας την πούνε; Το χω το στυλ!)

Και εγώ σαν phoenix wright θα τους φωνάζω objection!:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?