Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#436 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 27 October 2009 - 01:20

Καθυστερημενα να πω κ εγω τις εντυπωσεις μου: ηταν καταπληκτικο!
Ηταν το πρωτο cosplay event που πηγαινω αλλα σιγουρα οχι το τελευταιο! Ψηθηκα κ εγω για cosplay... Να περιμενετε cosplay group απο την Πατρα! :hahaha:

Βεβαια το καλυτερο απο ολα ηταν οι maids :nbleed::nbleed::nbleed:

Πολυ καλή η επιλογη της ταινιας, αλλα ισως να ηταν καλυτερο κατι με ελληνικους υποτιτλους (λογω της προσπαθειας ανοιγματος στο ευρυ κοινο)

#437 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 27 October 2009 - 02:22

@Asaph: Αν ήσουν λεπτή (βέβαια εγώ ως γνωστόν είμαι του "more to love"), μμμμμμμμμμ, αλλά όχι παντού.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#438 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 27 October 2009 - 10:12

Asaph, να ήμουν και εγώ το Σάββατο αν και άργησα αρκετά να έρθω για τους λόγους που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου.
Vegetasmate, βλέποντας το video σου ξύπνησα και τους τελευταίους χουζούρηδες της γειτονίας μου με τα γέλια που έριξα!
Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου στο facebook μια φωτογραφία με εμένα να κάνω cosplay τον Phoenix Wright και τον Άβη σαν τον Great Teacher Onizuka, και να κάνουμε objection ο ένας στον άλλο. Παρακαλείτε ο uploader, αν διαβάσει το μήνυμα, να μου στείλει την συγκεκριμένη φωτογραφία!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#439 bulmasmate

bulmasmate

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 27 October 2009 - 12:26

ενα ακομη βιντεο που επημεληθηκε η τακαρα089 αλλα μαλλον δεν προλαβε μαλλον να ποσταρει...ειναι τρομερα στιγμιοτυπα εντος και εκτος φορουμ-καφριλες χιχιχιχιχι..απολαυστε

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JPMFrvhfH-A[/media]

#440 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 27 October 2009 - 12:50

ενα ακομη βιντεο που επημεληθηκε η τακαρα089 αλλα μαλλον δεν προλαβε μαλλον να ποσταρει...ειναι τρομερα στιγμιοτυπα εντος και εκτος φορουμ-καφριλες χιχιχιχιχι..απολαυστε

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JPMFrvhfH-A[/media]

Thanks for posting this^^*hug

WARNING!

Watch out for fangirls or fanboys. May cause whiplash and

Glomping may resuly in dismemberment or other severe bodily harm.

Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.

Consider yourself warned.

Posted Image

#441 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 27 October 2009 - 12:50

Asaph, να ήμουν και εγώ το Σάββατο αν και άργησα αρκετά να έρθω για τους λόγους που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου.
Vegetasmate, βλέποντας το video σου ξύπνησα και τους τελευταίους χουζούρηδες της γειτονίας μου με τα γέλια που έριξα!
Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου στο facebook μια φωτογραφία με εμένα να κάνω cosplay τον Phoenix Wright και τον Άβη σαν τον Great Teacher Onizuka, και να κάνουμε objection ο ένας στον άλλο. Παρακαλείτε ο uploader, αν διαβάσει το μήνυμα, να μου στείλει την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Matu-san μαλλον εμενα ενοεις...αν θες θα στην στειλω με πμ....

κατσε να ανεβασω και τα αλλα βιντεακια!!!!:hahaha: σιγουρα θα τους ξαναξυπνησεις!!!!

#442 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 27 October 2009 - 12:55

I really had a wonderful time in the event^^ Met new people, made new friends, doing silly poses xD & other stuff!! Glad to meet you all in the event!:hahaha:
*GROUP HUG!

WARNING!

Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.

Posted Image

#443 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 27 October 2009 - 13:02

Μόνο ένα πράγμα....όποιος έχει τις φωτό με τον L και τον Kira...ας τις ανεβάσει γιατί τις ψάχνει ο καημένος ο Kira!!:emptyonexg1:

I already did^^ I tagged him in FB^^ So no worries^^

WARNING!

Posted Image

#444 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 27 October 2009 - 13:48

@Asaph: Αν ήσουν λεπτή (βέβαια εγώ ως γνωστόν είμαι του "more to love"), μμμμμμμμμμ, αλλά όχι παντού.

Eroooooo senninnnnnnnnnnnn

#445 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 27 October 2009 - 13:59

Eroooooo senninnnnnnnnnnnn

Ero - τράγος, είναι το πραγματικό του nick!!!!!!!!!!! :hahaha:
Posted Image

#446 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 27 October 2009 - 14:10

@takara089 που ακριβώς ανέβασες τιw φώτος του L and Kira γιατί νομίζω τις έχω κατεβάσει όλες τις φώτος που υπάρχουν στο site αλλα δεν έχω βρει πουθενά L and Kira. :emptyonexg1:
“The corpse’s crimson bitter tears flow and mingle though the endless sand feeding the chaos in me and making me stonger”

#447 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 27 October 2009 - 14:33

Darth εννοει στο Facebook

Camus: ahahah indeed

#448 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 27 October 2009 - 15:30

oh i see :hot: thanks Asaph
αν καταφέρει πάντως κανένας και τις ανεβάσει και εδώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος :himitsu: γιατί έχω δει L and Kira μόνο σε ένα βιντεο στο Youtube.
“The corpse’s crimson bitter tears flow and mingle though the endless sand feeding the chaos in me and making me stonger”

#449 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 27 October 2009 - 16:02

Πολλα μπραβο στους διοργανωτες και τους συμμετεχοντες, πολυ ωραιο event!

Φυσικα οι ninja της Πατρας δεν θα μπορουσαν να λοιπουν...

Ψηθηκα κ εγω για cosplay... Να περιμενετε cosplay group απο την Πατρα! :hahaha:

Ετσι, ετσι... την επομενη φορα θα ανεβουμε περισσοτεροι και οργανωμενοι...

Αρκει να μην πλυμμηρισει απο τον καιρο η εθνικη παλι!!! Μια φορα ειπαμε να ανεβουμε Αθηνα και εγινε κοσμικη καταστροφη:hahaha:

Posted Image

#450 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 27 October 2009 - 16:07

Φοβερο το event και οπως παντα φοβερη οργανωση απο τους akai panda! Μπραβο. Και εις ανωτερα ^_^