Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
501 replies to this topic

#406 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 00:10

βρηκα πολλα παιδια με τα οποια ειχαμε κοινους γνωστους,οπως επισης και μια κοπελια που με ειχε δει στην σχολη με την περουκα !!!!λολ!!!και αλλη μια asoitisa cosplayer!!!!

γιατι ακομη και στην ασοεε κανουμε cosplay!!!
btw,γνωρισα και ενα αλλο παιδι απο ασοεε,πληροφορικη συγγεκριμενα!!!

μα ηταν τοσο γαματο..εκει που καθεσε στην αιθουσα και χαζευεις [μια γενικοτερη θολουρα γιατι δν φοραγα γυαλια...] περναει μια ροζ περουκα με ενα καπελο....καγκελο...
"ωπα....δικια μας ειν αυτη"...μεχρι να το συνηδητοποιησω ειχες φυγει απο τον οροφο!!!:frozen:
ποσο πλακα θα χει να παμε για κανα μαθημα ντυμενες?
χεχε
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#407 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 00:16

Συζητηση μητερας-αγοριου 5 με 10 μετρα απο την εισοδο:
-Μαμα τι ειναι αυτος ο κοσμος?
-Ειναι εκδηλωση αγορι μου που κανουν καποια παιδια...σαν παρτυ.
-Κ τι ειναι αυτα που δειχνουν?
-Ειναι καποια μικι μαους απο την Ιαπωνια και επειδη τους αρεσουν κανουν εκδηλωση.

Τολμω να πω πως με παραξενεψε οχι στο οτι δεν επεσε κραξημο απο την μανα αλλα στο οτι ηταν κατι που τι ειδε πολυ φυσικο και πως καθησε να εξηγησει στο μικρο οσο πιο λεπτομερεστατα μπορουσε και καταλαβενε και η ιδια την εκδηλωση που γινοταν.Εμενα μου αρεσε ο χαρακτηρισμος εκδηλωση για Ιαπωνικα "Μικι μαους" :puke:( για το μικι μαους η εμετικη σταση ) παρα το κλασσικο "Κοιτα κανουν αποκριατικο παρτυ!".Το βρησκω πολυ καλο ο κοσμος να δεχετε το ολο θεμα και να ψαχνετε και να μην μας βαζει χαζες ταμπελες..

PS:Ακουσα μια φημη πως ηρθαν και περναν συνεντευξεις για την TV???Θα μας δουμε στο κουτι???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#408 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 00:25

PS:Ακουσα μια φημη πως ηρθαν και περναν συνεντευξεις για την TV???Θα μας δουμε στο κουτι???

Κανένα STAR θα ήταν μιας και αυτοί συχνάζουν Mall!
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#409 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 00:26

Εγώ κάτι άκουσα για την Τατιάνα Στεφανίδου (και έφτυσα τον κόρφο μου αλλά τεσπα)

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#410 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 11:23

Oops, συγγνώμη!!! Τώρα είδα το forum πάλι. Τα έκανα με 7-zip (το καλύτερο freeware,μαζί με το AlZip IMO). Νόμιζα ότι θα το διάβαζαν και τα υπόλοιπα... Λογικά αν κάνεις την κατάληξη του πρώτου σκέτο .zip από .zip.001 τότε θα πρέπει να δουλέψει.

:frozen:

σπυρο δε μπορω να κανω unzip τις φωτο σου, δε μου βγαζει επιλογη δε ξερω γιατι. :/

EDIT: BTW, αυτή η κόκκινη κουρτίνα είανι ιδανική για αλλαγή background!! ;) Αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα για να βάλουμε κάποιο background σε κάποιο χαρακτήρα (δυστυχώς τα περισσότερα anime δεν τα ήξερα) ας μου πει (με τρώνε τα χέρια μου για λίγο GIMP-ing ;)

#411 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 11:29

Η αληθεια παιδια ειναι οτι ειδα καμερες ακριβως στις σκαλες του 2ου οροφου, τωρα δεν ξερω αν ηρθαν για το cosplay η για κπαιο αλλο λόγο, παντως ημουν στο fnac αρκετηηηηη ωρα και καμερα δεν ειδα!

Αν και οι καμερες στα κινητα ηταν μπολικες απο οτι ειδα....βιντεάκια στο "εσυσωληνας" ομως 2:hahaha:

#412 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 11:42

[quote name='noh']κανεις δεν εχει αναφερει το τρελο της 3ης ημερας!!!!
που ελεγε διαφορα κουλα στο κοσμο και κοντευε να καβαλησει καποιους απο το τοσο επιμονο και κοντινο κοιταγμα!!!!.....
γενικα υπηρχε μπολικος κοσμος που μας κοιταγε φιλοπεριεργα!!!
[quote]

επειδη προσπαθουμε να το ξεχασουμε ισως:uhh:

#413 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:09

Πολύ κούραση αυτό το τριήμερο αλλά το ευχαριστήθηκα δεόντως!
Το Σάββατο μπορεί να άργησα να έρθω (βάλε βροχή, ηλεκτρικό, τηλέφωνα της τελευταίας στιγμής), αλλά την στιγμή που έφτασα, το κέφι δεν είχε μειωθεί καθόλου!
Τα cosplay ήταν πάρα πολλά (ίσως να ξέφυγαν μερικά από τον φακό μου). Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο κόσμος που περνούσε από το cafe στο fnac!

Κανένα STAR θα ήταν μιας και αυτοί συχνάζουν Mall!

Αν ήταν το STAR είναι σίγουρο πως θα πουν αρκετά άσχετα τα οποία θα κάνουν τον κόσμο να μας περάσει για εξωγήινους..

Εγώ κάτι άκουσα για την Τατιάνα Στεφανίδου (και έφτυσα τον κόρφο μου αλλά τεσπα)

Αν ήταν όντως η Στεφανίδου, είναι σίγουρο πως θα πει ένα μάτσο ακρότητες..
Ας έχουμε τα death note μας σε επιφυλακή..

BTW εδώ έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες από το Σάββατο.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#414 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:12

αυτο να μου πεις....:uhh:

παντως υπηρχαν διαφορα παραλληλα event στ mall...κατι xbox στο 2ο,κατι του mad στο ισογειο,εμεισ στο 1ο...χεχε
παντως καμερεσ ουτε στ fnac ειδα ουτε εξω...
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#415 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:38

ποσο πλακα θα χει να παμε για κανα μαθημα ντυμενες?
χεχε

εγω ειμαι μεσα,!σε κανα 2 μερουλες θα χω ετοιμο medusa cosplay θα κοβω λοιπον βολτες στο ισογειο και θα ριχνω καταρες στο μπουντρη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#416 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:20

Εμενα μου αρεσε ο χαρακτηρισμος εκδηλωση για Ιαπωνικα "Μικι μαους" :puke:( για το μικι μαους η εμετικη σταση ) παρα το κλασσικο "Κοιτα κανουν αποκριατικο παρτυ!"

Η αλήθεια είναι πως βελτιωνόμαστε σαν χώρα. Άντε να γίνουμε και πιο mainstream παρά περιθώρια!:awww:

Να πω όμως για να "Μίκι Μάους" πως και σήμερα στην σχολή, τόσο ο καθηγητής μου όσο και άλλα παιδιά το ίδιο μου έλεγαν. :terror2: Άντε δηλαδή να κάτσεις να τους εξηγήσεις! Ακούς εκεί Μίκι Μάους η Lucy και η Mahoro!

Πάντως το ξαναλέω, αυτή η Παρασκευή (δυστυχώς η μόνη ημέρα που αξιώθηκα να έρθω πραγματικά, το Σάββατο έπρεπε να ετοιμάσω παιχνίδι Dungeons and Dragons και μου έφαγε λίγο πολύ όλη την ημέρα) ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. Η καλύτερη της ζωής μου. Να το ξανακάνουμε!

Α, και θέλω τις maid μας :drink: :lovulovu: :lovulovu:

(ΥΓ: Και η Maria την Παρασκευή ήταν απολύτως τέλεια! Τόσο όμορφο κουστούμι! Και ας μην έχω δει το anime ακόμα το λάτρεψα. Επίσις λίγο πολύ η Misa-Misa, η Lucy/Nyuu και όλες οι σερβιτόρες... αχ αχ αχ... :lovulovu: )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#417 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:21

Παντως οταν πηγαιναμε να φαμε (εγω, Lucy, Cassiel, VegetasMate, BulmasMate, Avis, Adventurer, Ramone κααααιιιι κολλησα) ακουσα εναν να λεει "Τι'ναι αυτοι ρε?" και του απανταει ο φιλος του "Μαλλον προμο για κανα βιντεογκεημ.."

Matu-san ηρθες το Σαββατο? :S Δεν σε ειδα:(

#418 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:40

Πρόμο ε;...

Τον πλασάρεις τώρα στην Rena ή δεν τον πλασάρεις; :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#419 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 14:52

Εγω σε είδα! :smokingg: Και δε σου μίλησα επίτηδες! :mador2: Αμα σε ξαναδώ ντυμένη L θα σου πετάξω λάντσιον-μητ μαρκας SPAM!

Μπνο σε μια περίπτωση μπορείς να το κανεις αυτό. Αν στην άλλη άκρη της αλυσίδας σέρνεις την περιπτερού ντυμένη Light...

#420 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 15:00

Παντως οταν πηγαιναμε να φαμε (εγω, Lucy, Cassiel, VegetasMate, BulmasMate, Avis, Adventurer, Ramone κααααιιιι κολλησα) ακουσα εναν να λεει "Τι'ναι αυτοι ρε?" και του απανταει ο φιλος του "Μαλλον προμο για κανα βιντεογκεημ.."

εεε καλα πολλα ακουσαμε οταν πηγαμε γαι φαι!!!! αφου ημασταν η σαρα και η μαρα μαζεμενοι!! Μονο ο φιλος μου ο Γιαννης ηταν νορμαλ που δεν ειχε ντυθει ( εκει κολλησες!!!). Τουλαχιστον εκει που κατσαμε δεν κοιταγαν μονο εμας...αλλα και τις σερβιτορες!!!!:hihi2:

btw, εχω ανεβασει 2 βιντεακια στο youtube και θα ανεβασω και τα υπολοιπα μαλλον αυριο...

@speedgrapher: αυτο θα εξαρτηθει απο την διεστραμενη φαντασια μου.....χου χου χου....εσυ γαι καλο και για κακο φορτισε την μηχανη.....:kakaka:

EDIT: και ειδου τα βιντεακια...enjoy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PusscGlkUJk

http://www.youtube.com/watch?v=ETth1IPuAb8

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vegetasmate: 26 Οκτώβριος 2009 - 15:25