Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#421 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 26 October 2009 - 15:18

Εμενα μαρεσει ο L. Δεν ειναι κακο να ντυνομαι L, κανω δυο δουλειες και δεν μπορω να κανω νεα κοστουμια τοσο συχνα οσο εσεις. Α ξεχασα να πω οτι μου αρεσει:P

περιπτερου? νανι..?!

#422 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 26 October 2009 - 15:33

Παντως οταν πηγαιναμε να φαμε (εγω, Lucy, Cassiel, VegetasMate, BulmasMate, Avis, Adventurer, Ramone κααααιιιι κολλησα) ακουσα εναν να λεει "Τι'ναι αυτοι ρε?" και του απανταει ο φιλος του "Μαλλον προμο για κανα βιντεογκεημ.."

Matu-san ηρθες το Σαββατο? :S Δεν σε ειδα:(

εμενα παραλιγο να με μαζεψουνε οι security επιδη νομιζαν οτι κανω promo στο fnac,,,να πω την αληθεια σκαλοσα πολυ οταν ειδα τον πανασχετο διευθηντη να ερχετε καταπανω μου με ενα security και να μου λει ((τι κανεις εσυ εδω)) και εγω να προσπαθω να του εξηγεισω με ενα τσουρμο μαζενενο γυρο μου να με κοιταει τι γινοτανε ενα οροφο κατο:bahhh:

#423 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 26 October 2009 - 15:41

αχ τι τραβηξε η καημενη elisabeth
Posted Image

#424 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 26 October 2009 - 15:50

Μόνο ένα πράγμα....όποιος έχει τις φωτό με τον L και τον Kira...ας τις ανεβάσει γιατί τις ψάχνει ο καημένος ο Kira!!:emptyonexg1:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#425 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 26 October 2009 - 16:30

Μόνο ένα πράγμα....όποιος έχει τις φωτό με τον L και τον Kira...ας τις ανεβάσει γιατί τις ψάχνει ο καημένος ο Kira!!:emptyonexg1:

Δηλαδή δεν ήταν σε κανένα από τα 4 packs Που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής;;

#426 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 26 October 2009 - 17:25

Δηλαδή δεν ήταν σε κανένα από τα 4 packs Που έχουν ανέβει μέχρι στιγμής;;

Τσουκου..και θυμάμαι οτι τους βγάλανε πολλές!:sleepy:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#427 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 26 October 2009 - 18:41

Λοιπον παιδια,εχω να δηλωσω πως παρευρεθηκα και εγω στην εκδηλωση και συγκεκριμενα το σαββατο το μεσημερι!!Για να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα οτι η ομαδα του anime θα διοργανωνε κατι τοσο μεγαλο,διοτι ειχα ενα προβλημα με το ιντερνετ και ειχα αρκετες ημερες να μπω Online!!
Παρολα αυτα με το που αντικρυσα στα Fnaq το event το πηρα πρεφα πως κατι επαιζε!!Ηταν πολυ πρωτοτυπο και πολυ ωραιο...ειδικα τα αφιερωματα σε anime στους τοιχους!Τα παιδια δεν το συζητω....Εξυπηρετικοτατα και οτι τους ρωταγες ηταν προθυμοι να βοηθησουν!!Μπραβο Μπραβο!!
Ανυπομωνω να γινει συντομα ενα δευτερο τετοιο event!!

ΥΓ.Εχω επισης να δηλωσω πως τα κεκακια ηταν πολυ ωραια :D :D :D

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#428 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 26 October 2009 - 18:51

Παιδα ορίστε και το μοναδικό βίντεο που κατάφερα να τραβίξω απο το κινητό μου μιας και η κάμερα μου είχε τελειωμένες μπαταρίες μέσα της και εγώ δεν το ήξερα...Sorry για το quality ( 2Mp κάμερα :emptyonexg1: ) αλλά έπεσε πολύ ταρακούνημα κατα την προσπάθεια να τραβίξω τα κοστούμια όσο καλύτερα μπορούσα απο την κορυφή ως τα νύχια απο όσους μπορούσα.
Ελπίζω να σας αρέσει έστω και αυτό το λίγο!

Enjoy! [media]http://www.youtube.com/watch?v=uAw0Gp7Dmqg[/media]

#429 bulmasmate

bulmasmate

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 26 October 2009 - 21:16

ακουσα και εγω διαφορα σχολια, η αληθεια ειναι, οταν ειχαμε βγει αξω απο το fnac του στυλ ηρθαν οι αποκριες??και αλλα τετοια και χειροτερα αλλα νομιζω οτι απαντησα καταλληλως:kill4u::hehehe:..μην τρομαζετε...δε τους μπινελικωσα αν και θα ηθελα :if:..

και εδω ειναι οοοολα τα αποκαλυπτηρια για to sexual harrassment!!!
ευχαριστω τους πρωταγωνιστες L and Rika και την asaph που με βοηθησε γιατι ειμαι αχρηστη *γκουχ* καπως ανιδεη με την επεξεργασια βιντεο ηθελα να πω ..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JgsSU__dQPI[/media]

Edited by bulmasmate, 26 October 2009 - 21:21.

#430 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 26 October 2009 - 21:35

Hello και απο μένα!!
Δυστηχως ηρθα μονο το Σαββατο εκτος αυτου αργησα και όλας... :sigh2:
Αλλα ετσω και αυτο το λιγο που καθησα περασα πολύ ωραία (καταργιέμαι τον εαυτο μου που δεν μπορεσα να ερθω νωρίτερα)! Δεν ειχα την ευκαιρία να γνωρισω κανεναν.. :nod2: αλλα τουλαχιστον ειδα αυτους τους λιγους φίλους που ηξερα και μου ειχαν λειψει!
Ελπίζω next time να ειμαι εκει απο νωρίς!! :riiight:

Υ.Γ. Ωραίες φώτοοοοοο.....

#431 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 26 October 2009 - 21:39

απο Ελ και Κιρα εχω μερικες,εγω και μια φιλη.Αλλα αδυνατω να ανεβασω οτιδηποτε τωρα!στις 28 του μηνα θα ανεβασω τα κερατα μου εδω μεσα!
Which do you prefer?lion or hippo?

#432 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 26 October 2009 - 22:09

ακουσα και εγω διαφορα σχολια, η αληθεια ειναι, οταν ειχαμε βγει αξω απο το fnac του στυλ ηρθαν οι αποκριες??και αλλα τετοια και χειροτερα αλλα νομιζω οτι απαντησα καταλληλως:kill4u::hehehe:..μην τρομαζετε...δε τους μπινελικωσα αν και θα ηθελα :if:..

και εδω ειναι οοοολα τα αποκαλυπτηρια για to sexual harrassment!!!
ευχαριστω τους πρωταγωνιστες L and Rika και την asaph που με βοηθησε γιατι ειμαι αχρηστη *γκουχ* καπως ανιδεη με την επεξεργασια βιντεο ηθελα να πω ..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JgsSU__dQPI[/media]

αχαχαχχααααα!!!!! γαμωτο θα το εκανα και καλυτερα αλλα με ειχε πιασει νευρικο γελιο!!!!!:blush2: εχω κανει edit στο προηγουμενο ποστ μου και ανεβασα 2 βιντεο....τα αλλα 2-3 που εχω θα τα ανεβασω αυριο.....υπομονη boys and girls:ureshii:

#433 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 27 October 2009 - 00:07

Αμαν ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω. Έχουμε και λέμε:

1. Μην γκρινιάζετε για τον άσχετο κόσμο στο cos cafe: η ιδέα ήταν ακριβώς να ανοιχτούμε σε άσχετο κόσμο, πράγμα που έγινε με μεγάλη επιτυχία. Όσο για τον κύριο με την εφημερίδα ήταν μάλλον ο πατέρας της Velvet Vortex, οπότε κρύβε λόγια μην μπει σε Kyo mode. Πέρασε και ο δικός μου το Σάββατο (ένας κύριος που έμοιαζε με εμένα σε μεγέθυνση).

2. Ο τρελός με το περίεργο βλέμμα και τα κολλήματα γλίτωσε ξυστά τον θάνατο, διότι θεώρησε πολύ αστείο να βάλει το χέρι του μπροστά στο πρόσωπό μου, καθώς περπατούσα. Ε, ενταξει, natural hazards. :burningbe3:

3. @Atridis: σας προειδοποίησα να προσέχετε για το θέμα της διαφήμισης ή την παρεξήγηση αυτού του τύπου. Το Mall είναι μπίζνα και μάλιστα μεγάλη, οπότε η δυσκοιλιότητα πάει γόνα. Αφού έληξε uneventfully, let's not dwell on it.

4. Ε όχι και βγαίνω Θεός στις φωτογραφίες! Μου φαίνεται λέμε ό,τι θέλουμε τώρα Fireroses αν και σε ευχαριστώ :kawaii:.
5. @Gaara: με τις ευχές μου να με κάνετε cosplay. I would be honored and die laughing.:kakaka:

6. @Vegetasmate: :nbleed::nbleed::nbleed:

7. Όχι, το STAR δεν θα μας κάνει θέμα, ησυχάστε.:fromabove:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#434 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 27 October 2009 - 00:58

Μολις ιδα το L and Rika (The harrassment!) ,
και εσκασα στα γελια ειναι τελειο:hahaha:,
μολις κιταξα τις φοτογραφιες μου και εχω εχω μονο 3 φοτογραφιες του
L:terror2: τι τραβουσα εκινι τιν στιγμι αραγε :emptyonexg1:ντρεπομαι gomen:zetsubou: ...
Γατε στις φωτογραφιες ησουν και ο πρωτος :chigau: , τωρα που το σκεφτομαι για να μην πληγωσω τα κοριτσια θα σε κανω δευτερο ελπιζω να με καταλαβεις :blush2:...

#435 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 27 October 2009 - 01:07

Aχ ναι ρε Ανδρεα τον ειδα τον μπαμπα σου :)
Καλα εμενα που ηρθε το αφεντικο μου με ολη του τη φαμιλια...
ΡΕΖΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:oo:

Αχ everyone wants a piece of L, που να μουν κ λεπτη δλδ :P