Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
501 replies to this topic

#451 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:11

Φοβερο το event και οπως παντα φοβερη οργανωση απο τους akai panda! Μπραβο. Και εις ανωτερα ^_^

Arigatou... :wooi2:

Αλλά και τα παιδιά που απαρτίζουν τους Umi to Sora Events δούλεψαν εξήσου σκληρά με τους Akai Panda, για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του event!!! :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#452 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:25

I already did^^ I tagged him in FB^^ So no worries^^

Arigatou Taka-sama!!!
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#453 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:26

sry guys but i cant write in Greek right now :P anyway i wanted to say that the event was good .... but i didn't know it was a cos play event... :s i thought only the waiter boy/girl will be dressed :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#454 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:27

Arigatou... :wooi2:

Αλλά και τα παιδιά που απαρτίζουν τους Umi to Sora Events δούλεψαν εξήσου σκληρά με τους Akai Panda, για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του event!!! :tensai:

Ωχ! Χιλια σορρυ για την παραληψη!
:emptyonexg1:

Μπραβο και παλι. Η ολη φαση ηταν ευρωπαϊκων προδιαγραφων! Μην πω Ιαπωνικων!

#455 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 16:41

Ωχ! Χιλια σορρυ για την παραληψη!
:emptyonexg1:

Μπραβο και παλι. Η ολη φαση ηταν ευρωπαϊκων προδιαγραφων! Μην πω Ιαπωνικων!

No worries καλέ Mobo-kun!!! :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#456 Nimo-chi

Nimo-chi

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 20:54

Τρομερά βίντεο, κρίμα που δεν ήρθα το Σάββατο!

Καλά, το sexual harassment ήταν απόλυτα must-not-miss... Γμτ... :Crying2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#457 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 21:00

Θα ήθελα να ζητήσω την άδεια των Cosplayers για την δημιουργία ενός C.C.MV(=Cosplay Cafe Music Video) με φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξε η μεγάλη οικογένεια μας και έχουν γίνει upload σε youtube και στην ιστοσελίδα μας!:nod2:

Spoiler:

- Aizen.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#458 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 21:07

Αα kawaii! Να το κάνετε, να το κάνετε (αν είναι όλοι σύμφωνοι φυσικά)! Και ποια είναι η ιστοσελίδα σας γιατί μάλλον μου διέφυγε;

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#459 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 21:45

Αμάν ρε παιδιά τι σεξουαλική παρενόχληση???Ας πρόσεχαν τι ρούχα έβαζαν ειδικά τη δεύτερη μέρα...αυτά ήταν αναμενωμενα:wooi2:
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#460 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 22:30

Τρομερά βίντεο, κρίμα που δεν ήρθα το Σάββατο!

Καλά, το sexual harassment ήταν απόλυτα must-not-miss... Γμτ... :Crying2:

μωρε ημουν τυχερη που η φωτογραφικη της Τακαρα ελκεισε απο μπαταρια!!! διαφορετικα ποιος ξερει τι αλλο θα με βαζαν να κανω!!!!! Την μια μου σηκωνουν την φουστα, την αλλη με παρενοχλουν με το......πουλι (του Captain Harlock, ετσι, για να μην γινουν παρεξηγησεις!!!).....τι αλλα να αντεξω κ εγω!!

ον τοπικ, πραγαματικα περασα που σουπερ σ ολο το ιβεντ και μακαρι να μην τελειωνε ποτε!!!!!αλλα ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν δυστυχως....ας σταυρωσουεμ τα δαχτυλα μας κ ας ευχηθουμε να ξανακανουν τα παιδια ενα παρομοιο ιβεντ στο αμεσο μελλον!!!!

#461 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 23:41

Όμως χαλάλι όλα ήταν υπέροχα...εκτός του ότι ήμουν όρθιος επί τρείς ώρες και γύριζα στο μόλ πάνω κάτω σαν ελατήριο και τώρα που γράφω αυτό το πόστ πονάνε τα πόδια μου:wet2:
Τι περπάτημα έριξα,είχα και κάτι χαζά να σύρω:hehehe:.

Χαζα Ε? Ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι την επομενη φορα που θα σε δω θα σε εχω σκοτωσει πριν προλαβεις να πεις Neji. Αλλωστε εσυ ησουν αυτος που ηθελες να φυγουμε για να παμε καπου να κατσουμε γιατι ειχες κουραστει (και ετσι καταντησαμε να περπαταμε αλλες 2 ωρες μεσα στο mall...). Εγω συμφωνησα μονο γιατι πειναγα.

Παντως το τι θυσιες εκανα για να ειμαι εκει και τις 3 μερες δεν λεγεται. Εκτος απο αλλα μικροπραγματα που τα ξεπερασα γρηγορα το αποκορυφωμα ηταν το οτι επρεπε να δωσω τον υπολογιστη στη μητερα μου για 1,5 εβδομαδα. Και δεν με αφηνε να παω και σε κανα νεταδικο να διαβασω κανα τσαπτερ. Σε καταθλιψη ειχα πεσει... Αλλα αξιζε. Και τις 3 μερες ηταν ολα τελεια, και τα κοσπλεϊ πολυ καλα (το αγαπημενο μου ηταν του Cloud την Πεμπτη. Ποιος τον εκανε???)

Εγω ημουν η κοπελια που φορουσε την μπλουζα με τον Κον. Την Πεμπτη ειχα κανει το κινητο σκουλαρικι (με τον NWS μιλαγα. Εγω ημουν η κατασκοπος:tensai:), την Παρασκευη ειχα κουβαλησει μαζι μου μια κοπελια σχετικα καινουρια στον κοσμο των ανιμ και το Σαββατο ημουν μαζι με τον NWS και αλλα 2 βλαμμενα. Και η ταινια πολυ ωραια οντως.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#462 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 02:05

Αα kawaii! Να το κάνετε, να το κάνετε (αν είναι όλοι σύμφωνοι φυσικά)! Και ποια είναι η ιστοσελίδα σας γιατί μάλλον μου διέφυγε;

ετούτη εδώ καλέ!
- Aizen.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#463 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 04:20

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum. Το site το ήξερα αλλά το cosplay αυτού του 3μέρου και μια συζήτηση με ένα παιδί ήταν που με έσπρωξαν να γραφτώ και να συμμετάσχω...

Είχα έρθει Παρασκευή και Σάββατο και ήμουν ένας άκυρος που προσπαθούσε να το παίξει Vincent. Έχω να πώ ότι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το γεγονός, μιας και ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησα να παρευρεθώ να ντυθώ και γενικά να γνωρίσω τέτοια events. Πέρασα πολύ ωραία (αν και λόγω κακών συνενοήσεων με φίλους και του άγχους που είχα να μιλήσω στους cosplayers κατέληξα να περιφέρομαι άσκοπα στο χώρο...:emptyonexg1:) αλλά όσα είδα και άκουσα άξιζαν. Πολύ ωραίες οι στολές, η μουσική, ο μπουφές και η ατμόσφαιρα και ελπίζω να επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα.
Συγχαρητήρια!!!!!

ΥΓ.:Έχω μια καλή δόση από φωτογραφίες L - Kira οπότε αν είναι θα τις ανεβάσω.....

#464 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 08:00

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum. Το site το ήξερα αλλά το cosplay αυτού του 3μέρου και μια συζήτηση με ένα παιδί ήταν που με έσπρωξαν να γραφτώ και να συμμετάσχω...

Είχα έρθει Παρασκευή και Σάββατο και ήμουν ένας άκυρος που προσπαθούσε να το παίξει Vincent.

Α ωστέ εσύ ήσουν. :bleh: Σε είχα δει την παρασκευή (το σαββατο δεν πήγα) και αναρωτιόμον πως στο καλό είχες καταφέρει να δέσεις το τζάκετ έτσι. (ενας ψηλός με μουσάκι μακριά μαλλιά και γυαλιά δεν ήσουν;)
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#465 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 12:08

Να και οι ελαχιστες και αργοπορημενες φωτο μου απο την Παρασκευη και το Maid Cafe.Ελπιζω να σας αρεσουν...enjoy...

http://rapidshare.com/files/299005790/Maid_Cafe-fnac.rar
Δημοσιευμένη  εικόνα