Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#466 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 14:50

Arigatoo, Dj Gaara για τις φώτο, έστω και αργοπορημένες! :ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#467 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 28 October 2009 - 14:54

Α ωστέ εσύ ήσουν. :bleh: Σε είχα δει την παρασκευή (το σαββατο δεν πήγα) και αναρωτιόμον πως στο καλό είχες καταφέρει να δέσεις το τζάκετ έτσι. (ενας ψηλός με μουσάκι μακριά μαλλιά και γυαλιά δεν ήσουν;)

Ναι εγώ ήμουν. Δεν το είχα δέσει. Είχα βάλει μια ζακέτα πάνω στους ώμους μου και από πάνω μια άλλη μπλούζα ανάποδα.....

Τέλος πάντων εδώ είναι και οι δικές μου φωτογραφίες. Είναι μόνο από το Σάββατο γιατί την Παρασκευή δεν είχα κάμερα. Ευχαριστίες στην αδερφή μου που ήρθε και τις τράβηξε.
Κατεβάστε, unrar και δείτε.

http://cid-9af04e35a1c58ed5.skydrive.live.com/browse.aspx/Cosplay%20Fnac%2024-10?uc=5&nl=1
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#468 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 28 October 2009 - 18:01

Παιδια ενα τεραστιο μπραβο και απο μενα!Τελικα καταφερα να παραβρεθω στο ηβεντ την παρασκευη για κανα τεταρτακι,καθως το εσκασα απο το σχολικο γκρουπ (και κανεις δεν πηρε χαμπαρι,φανταστειτε τι τουβλα που εχουμε ...και μετα θελετε να τους κανουμε και διαλεξεις περι ανιμε και πρασινων αλογων)
Να φανταστειτε αναγκαστηκα να ρωτησω σεκιουριτα για την τοποθεσια καθως θυμομουν οτι ειναι καφε και εψαχνα στις καφετεριες ΧD Παντως μετα απο λιγο ψαξιμο το βρηκα!Κριμα που δεν μπορεσα να καθισω παραπανω.
Υ.Γ. Ημουν ενας τυπος που εσκασε μυτη στο ακυρο με κοστουμι και ροζ γραβατα...δεν ημουν κοσπλευ!

#469 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 21:24

παιδια καποιος να ανεβασει λιστα με ολα τα cosplay που εμφανιστηκαν το 3 ημερο
Posted Image

#470 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 October 2009 - 21:34

^Σωστη. Κι εμενα μου εχει κολλησει να μαθω ποιος εκανε τον Cloud...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#471 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 28 October 2009 - 23:16

Ενας τύπος που εχει τον Speedgrapher στο Myspace και ειδε για το καφε από εκει απο ότι μοu είπε τουλαχιστον.
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#472 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 October 2009 - 23:23

Ααα, δεν ειναι απο εδω. Κριμα...

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#473 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 28 October 2009 - 23:54

και μιας και λεμε για κοσπλει, να εμφανιστει ο kabamarou τον ψαχνω -.-

#474 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 29 October 2009 - 01:19

O Cloud είναι ένα παλληκάρι ποτον λένε Δημήτρη και στο blog / space αναφέρεται ως Dimitris DungeonMaster ή JimmyDM.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#475 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 29 October 2009 - 01:36

οριστε και τα αλλα 2 βιντεακια που σας υποσχεθηκα...χρωσταω αλλο ενα το οποιο αν τα καταφερω θα ανεβασω αυριο με το καλο....

προειδοποιηση: το δευτερο βιντεο ειναι μεγαααααλη καφριλα.....για να μην λετε οτι δεν σας ενημερωσα.... :P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=DUbEPt1vJpw[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=YIF7p88F0I8[/media]

#476 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 29 October 2009 - 03:35

Βρε παιδια εγω εχω μια απορία....είδα εναν Zaraki Kenpachi κατα την διάρκεια της ταινιας να κοβει βολτες γυρω γυρω στις καρεκλες.....αλλα ούτε μια φωτο του δεν εχω δει σε κανένα upload τι γινεται? :hahaha: Is he too awesome to appear on our forum? :chigau:
“The corpse’s crimson bitter tears flow and mingle though the endless sand feeding the chaos in me and making me stonger”

#477 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 29 October 2009 - 11:28

Βρε παιδια εγω εχω μια απορία....είδα εναν Zaraki Kenpachi κατα την διάρκεια της ταινιας να κοβει βολτες γυρω γυρω στις καρεκλες.....αλλα ούτε μια φωτο του δεν εχω δει σε κανένα upload τι γινεται? :hahaha: Is he too awesome to appear on our forum? :chigau:

μαλλον κανεις δεν προλαβε να τον φωτογραφισει....

#478 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 29 October 2009 - 11:38

εγω βασικα θα τον τραβαγα γιατι ο Kenpachi ειναι απλα θεος..
το θεμα ειναι πως ειναι θεος επιδη εχει κουδουνια στα μαλλια
και αφου το παλικαρι δεν εβαλε κουδουνια στα μαλλια
εεε δεν τον εβγαλα
Posted Image

#479 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 29 October 2009 - 12:08

το θεμα ειναι πως ειναι θεος επιδη εχει κουδουνια στα μαλλια
και αφου το παλικαρι δεν εβαλε κουδουνια στα μαλλια
εεε δεν τον εβγαλα

σωστοοος..λειπαν τα κουδουνια!!! Ζαρακι χωρις κουδουνι γινεται? δεν γινεται!!!!

#480 darthsirios

darthsirios

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 29 October 2009 - 12:13

Εγω Lucy τον είδα απο πλάτη μερια και λεω ενας captain....κι ακουω κάτι φίλους μου να λένε " hehe ο Zaraki " και μένω...αλλα όταν τον είδα απο μπροστα δεν με ενθουσίασε αρκετα για φωτο...αλλα λέω όλο και κάποιος θα έβγαζε 1-2 για αναμνηστικη...:hot: Δεν ειχε και τα κουδουνάκια...που νταξει είναι χαρακτιριστικό του Kenpachi, αλλα ειχε eye-patch :riiight: Επισης δεν είδα πολλες φωτος του Itachi....και μου άρεσε αρκετα!
“The corpse’s crimson bitter tears flow and mingle though the endless sand feeding the chaos in me and making me stonger”